-
קרדיטים:
קרדיט לשי על הרעיון להשתמש בשימוש של שמות של אנשים מהפורום בסיפור.
קרדיט לליאור על התמונות המגניבות D:
אם יש מישהו ש"גנבתי" ממנו משהו,שיגיד.
הקדמה:
"כולם להתרחק! כולם להתרחק!" נשמע כל מתכתי שבקושי הצליח להישמע ביו ההמולה שהייתה ברחוב.
כבר היו כמה דקות אחרי הפיצוץ,אבל האש לא דעכה,כמספר בלאסטויזים עבדו על כיבוי הלהבות בעוד המהומה נמשכה,אמהות לקחו עליהם את ילדיהם הקטנים,עוקפים זוג טייפלוז'נים מודאגים המחפשים את בנם,ניתאי.
"כדאי לך מאוד לענות לשאלות שלי!" צווח קול מפלצתי במעט בחדר קטן ומואר מתחת לאדמה,למראה סינדוקוויל מפוחד
"אמרתי לך כבר,אין לי שום קשר לפיצוץ!" אמר הסינדוקוויל הקטן למראה זעמו של גראצ'מפ ענקי שעמד שעמד שם
"אז תסביר למה הייתה ליד הפוקימון ההוא,שלפי עדיי ראייה גרם לפיצוץ!" צווח גראצ'מפ,ניתאי לא יכל לענות על זה,ורק הביט בגראצ'מפ בפרצוץ מפוחד
"ובזאת,אני פוסק שאתה אשם! העונש שלך יהיה קשה,ויתמזל מזלך אם לא יגמר בהרג!" אמר גראצ'מפ בקולו המפחיד
"אתה יודע? אולי פשוט כדאי לי לגמור את זה עכשיו,כדי שלא תסבול את חומרת העונש" הוסיף גראצ'מפ ברשעות מרים את ידו בעלת הלהב החד ומניף אותה אחורנית,מתכונן לפגוע בניתאי
"לא אתה לא!" ניתאי שמע קול מוכר ולפני שהבין מה קרה,גראצ'מפ נפל בהפתעה על הרצפה,כשנראה טייפלוז'ן ענק מאחוריו.
"קיט!" צעק ניתאי בשמחה למראה אחיו הבכור בעוד גראצ'מפ החל מתרומם
"עוף מכאן עכשיו!" צעק קיט על ניתאי בעוד הוא נפגע ממתקפץ זעם דרקון ששלח אליו גראצ'מפ ונפל על הרצפה,גראצ'מפ הסתכל במהירות לכיוון ניתאי "אני אגמור את זה עכשיו!" אמר והתחיל לרוץ לכיוון ניתאי המפוחד
"מה אתה חושב שאתה עושה?! ברח!" צרח אליו קיט,אבל ניתאי פחד מדי כדי לזוז,הוא פשוט עמד במקומו והביט בגראצ'מפ,מתכונן לסופו האיום,כשגראצ'מפ הוטח לקיר אחר מלהביור של טייפלוז'ן אחר,מבוגר יותר.
"אבא!" צעק קיט,אם כי לא בשמחה,טייפלוז'ן התקרב אל גראצ'מפ ורכן מעליו "אף אחד לא מתעסק עם הבנים שלי!" הוא אמר והתחיל לשרוט את גראצ'מפ שוב ושוב,ואז הוא התרחק אחורה,לוקח תנופה למתקפת גלגל להבה כוחנית שתגמור את גראצ'מפ,כשלפתע הוא הוטח אחורה בעוצמה
"פראט..." אמר גראצ'מפ,וקם על רגליו למראה פראליגטור ענק ומרושע למראה...
תמונה:[img]http://i31.tinypic.com/mqnr.jpg[/img]
-
מי הרשה לך להשתמש בשם שלי ובפראליגאטר בסיפור שלך? תשנה את זה @:
-
קודם כל הקדמה מאוד מעניינת..
הסיפור נשמעה טוב שיש לו עלילה והוא מושך אותי לקרוא את שאר הסיפור..
אהבתי מאוד אפילו שעדיים לא ממש ברור מה הרעיון של הסיפור..
-
האבתי את הפרק
ואשמח להופיע בסיפור כפלריון (ובין הטובים)
אם אתה רוצה D:
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 04:17 PM
[b] מי הרשה לך להשתמש בשם שלי ובפראליגאטר בסיפור שלך? תשנה את זה @: [/b][/quote]
הוספתי אותך בקרדיטים >>
דינגו:תודה,אני אמשיך בקרוב
תודה לליאור שהכין תמונה לפרק:[img]http://i31.tinypic.com/mqnr.jpg[/img]
עריכה:לוליק:אני אחשוב על זה,בעיקרון יהיו המון דמויות בסיפור,תלוי מי תהיה ממש ראשית ומי לא...
-
תודה, אבל לא תודה. אני לא רוצה להשתתף בסיפור הזה.
-
אין בעד מה D:
וסיפור נחמד, מצפה לעוד פרקים.
ואשמח אם תשתף אותי בסיפור בתור דרגונייט שממש כחחבר לגארצ'ומפ D:
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 05:01 PM
[b] תודה, אבל לא תודה. אני לא רוצה להשתתף בסיפור הזה. [/b][/quote]
בסדר,זה לא אתה,זה סתם פראליגטור עם שם דומה,לא תהיה לו טיפת ביסוס עליך O:
אם מישהו רוצה שאני אכניס אותו שיגיד
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 3 2009, 05:03 PM
[b] בסדר,זה לא אתה,זה סתם פראליגטור עם שם דומה,לא תהיה לו טיפת ביסוס עליך O:
אם מישהו רוצה שאני אכניס אותו שיגיד [/b][/quote]
קרדיט לשי על הרעיון להשתמש בשימוש של שמות של אנשים מהפורום בסיפור.
נדב.
אני נדב.
נדב הוא פראליגאטר.
הפוקימון האהוב עלי הוא פראליגאטר.
פשוט תשנה את השם שלו לגאטר אומשו
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 05:05 PM
[b] קרדיט לשי על הרעיון להשתמש בשימוש של שמות של אנשים מהפורום בסיפור.
נדב.
אני נדב.
נדב הוא פראליגאטר.
הפוקימון האהוב עלי הוא פראליגאטר.
פשוט תשנה את השם שלו לגאטר אומשו [/b][/quote]
למרות שאני לא מבין מה זה אכפת לך,אני משנה...
-
אחלה סיפור.אני אשמח אם תוסיף אותי כאספיון.
-
פרק 1:התחלה,ואולי לא?
"פראט,עזור לי" חזר גראצ'מפ בעודו מתאושש מפצעיו "לא היום,וכנראה שגם לא אף פעם!" אמר פראט באכזריות והצליף בגראצ'מפ עם זנבו,גבו של גראצ'מפ התרסק והוא נהרג,גופו החל לשטוט דם.
"עכשיו,מה יש לנו כאן?" אמר בקול מרושע וסרק את החדר,כשחפתע התחיל להתקרב אל אביו של ניתאי וקיט
"לא פראט,אל תעשה את זה!" אמר טייפלוז'ן ונאבק לקום אבל פרט צחק וחבט גם בו,ניתאי המשיך להביט בכל מה שקרה,מפוחד לזוז 'מה לעשות?' הוא המשיך לשאול את עצמו בראשו בעוד הוא צופה באביו הגוסס.
"היה שלום,שותף" אמר פראט וגיחח,ואז הצליף בטייפלוז'ן את המכה הסופית והתחיל להתקדם לכיוון ניתאי,ניתאי התעלף,וכשהתעורר הוא היה בחורשת יער,קיט ועוד דרטיני לא מזוהה הסתכלו עליו
"אתה בסדר,אחי?" שאל אותו קיט,בעוד ניתאי קם על רגליו וניסה לסרוק את השטח במהירות
"איפה אנחנו?" הוא שאל בבילבול והסתכל על היער השליו
"אני לא ממש בטוח,אני הייתי מחוסר הכרה הרבה לפניך,וכשהתעוררתי הייתי גם כאן,אני חושב שליאור הציל אותנו" הוא אמר והרטיני נפנף בזנבו מעט כדי לסמן שזה הוא
"טוב,לא ממש עשיתי משהו,רק שיגרתי אותנו,למרות שאני די גרוע בשיגורים,אני בטוח שהמקום הזה לא כל כך רחוק מהעיר" הוא אמר והסתכל סביב
"אז מה נעשה?" שאל ניתאי בבילבול,אך הוא לא זכה לתשוב,כשכמה זוגות עיניים אדומות ננעצו בהם מתוך שיח קרוב...
-
הפרק קצר מאוד...
אבל עדיין מגניב!
אבל תאריך את הפרקים
-
הפרק מממש קצר- אתה לא יכול לעשות פרק באורך כזה-הוא גם לא הסביר כלום, לא היה בו עלילה-זה לא כל כך פרק..
וגם הסוף-ניסיתה לעשות אותו מותח והבעיה שהוא לא התקשר לכלום וגם לא נוסח טוב..
אני מציע לך לתקן- אבל סך הכל לסיפור ראשון ופרק ראשון זה בסדר..מקווה שלא נפגעתה..
-
-
היית יכול להסביר מה הלך שם ואז הוא חיסל אותו ...
בקשר לסוף של הפרק הראשון היית יכול לעשות לדוגמא "אז מה יש לנו כאן "שמעו השלושה וראו זוגות עיניים מהשיחים...
קצר בטרוף (אני יהיה הצאריזרד האמתני :))
-
אני לא רוצה להעליב, אבל הסיפור ברמה נמוכה יחסית.
דומה לסיפור של שי בכמה דרכים, הכל קורא מהר ובלי תיאורים, אתה משתמש בשמות של משתמשים בפורום בלי רשות, אפילו הקדמה לא כל-כך קצרה.
הרעיון טוב, הביצוע, טעון שיפור.
-
פרק 2:שי.
"מי שם?" שאל ניתאי בפחד,ומתוך השיח יצאו כארבע אריאדוסים וטרטוויג עומד בראשם.
"שמי הוא שי,ואני הוא העומד בראש יחידה 42" אמר הטרטוויג בגאווה
"אתה לא קצת קטן בשביל להנהיג יחידה?" אמר קיט והסתכל על האראדוסים לעומת טרטוויג "טוב,אתם לא נראים כמו בעיה גדולה" הוא הוסיף והתחיל להתגלגל במקום,אוגר סביבו אש,לאחר שקיט סיים את הטעינה המהירה הוא שיגר את עצמו אל עבר שי,האריאדוסים יצרו ביחד רשת קורים ענקית אבל קיט פשוט עבר דרכה,קיט התקדם אל שי בשיא עוצמתו,אבל שי השתמש בדחיפה והצליח להעיף את קיט אחורה,זה היה מחזה מוזר מאוד.
"מה לעזאז..?!" שאל קיט וניסה לקום אבל לפני שהספיק לקום הוא נפגע ממתקפה עליי טער של טרטוויג ועף אחורה
"ניתאי,חפה עליי!" אמר ליאור וירה את עצמו כמו חנית לעבר קבוצת האריאדוסים,הוא פגע באחד ואז העיף עוד אחד בעזרת הצלפה עם זנבו,ניתאי עמד שם,קפוא מפחד מאחורי אחיו 'אני חייב לעשות משהו' חשב וחיכה את אחיו,הוא התחיל להסתובב ואגר אש סביבו,פס האש היה דק במיוחד ואפילו לא כיסה את ניתאי לגמרי
"זה כל מה שאתה יכול?" שאל שי את ניתאי בזלזול,כשלפתע הועף מלהביור ששלח אליו קיט
"תקוף ניתאי,תקוף!" צעקו אליו ליאור וקיט,ניתאי שכבר היה מסוחרר מכל התנועה הזאת שיגר את עצמו למקום מסוים ופגע באחד האריאדוסים,אבל זה אפילו לא הספיק כדי להעיף אותו
"מה אתה עושה?!" שאל אותו ליאור בעוד הוא מעיף את האריאדוס שניתאי תקף זה אתה בעזרת מתקפת זנב ברזל
"ניתאי,אתה חייב להפסיק לפחוד,זאת בדיוק הסיבה למה את היחיד שלא הפתחתה!" צעק עליו קיט ונראה שמשפט זה העיר את ניתאי,הוא דחף אריאדוס אחד בעוד ליאור חיסל את האחרון,שלושתם הקיפו את שי שעדיין הביט עליהם בפרצוץ מתנשא,וחיכה שהם יתקפו,ניתאי ניסה לתקוף בגלגל להבה בעוד ליאור תקף בחבטת ראש,ניתאי הסתחרר ומסלולו השתנה וגרם לפגיעתו בליאור
"אתם באמת כל כך עלובים?" שאל שי בשחצנות עוד קיט שלח אליו להביור,שי שלח עליי טער שעברו דרך הלהביור והדפו אותו,עד שפגעו בקיט
"ניתאי,הוא חזק מדי בשבילך,ברח!" צעק קיט בעוד שי מתחיל לרוץ אליו בשביל לתת את המכה הסופית,ניתאי סקר את סביבתו וראה את חבריו השרועים על הקרקע
"לא!!!" צרח ניתאי והכל הפך לאדום כשניתאי שוב הצליח להסתכל כל מה שהיה ברדיוס של חמישים מטרים ממנו היה שרוף,עצים העלו אש,וכשסקר את המקום טרטוויג והאריאדוסים לא נראו שם,ולליאור ולקיט היו כוויות על כל חלקי גופם
"הייתה ממנו התפרצות אש,אתה אומר?" נשמע קול בחדר גדול וחשוך,לחדר לא הייתה תאורה משלו והאור היחיד שנכנס היה מבחוץ,כי הדלת הייתה פתוחה
"כן אדוני,ואני אשמח אם תוכל להחליף את הצוות שלי,האריאדוסים האלה לא שווים כלום" אמר שי שנראה בזכות שנכנס מהחדר הסמוך
"אתה בעצם מבקש קידום?! לא מספיק שמיניתי אותך למנהיג יחידה 42?!" אמר הקול בזעם ולפתע שורות של לפידים בחדר נדלקו בעוצה וחשפו שהיצור יושב על הכסא זהב,פני היו מוצללות בגליי מימדי הכיסא
"ל-לא א-אדוני" אמר שי בפחד למראה והלפידים כבו
"מצוין,עכשיו יש לך עבודה לעשות,לך ותעשה אותה!" אמר הקול שנשמע יותר רגוע
"כ-כן אדוני" אמר שי ומיד יצא מהחדר
*שי הסכים להשתתף בסיפור זה*
-
הדבר היחיד שיש לי להגיד זה .
ווואו איזה שיפור
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 4 2009, 07:08 PM
[b] הדבר היחיד שיש לי להגיד זה .
ווואו איזה שיפור [/b][/quote]
תודה O:
ותודה רבה לדרגונייט שהכין להיות מכין זיופי האדוונס הקבוע של הסיפור D:
גו דרגונייט!
-
סיפור טוב,אבל הרבה פוקימונים מתים מהר מדי,ועם אתה מסכים אז אני ישמח להשתתף בסיפור.
-
[quote][i]Originally posted by murkrow[/i]@Sep 4 2009, 09:07 PM
[b] סיפור טוב,אבל הרבה פוקימונים מתים מהר מדי,ועם אתה מסכים אז אני ישמח להשתתף בסיפור. [/b][/quote]
האריאדוסים?
הם היו סתם חיילים משניים,ומי אמר שהם מתו?
-
אני מצטער אבל לא ראיתי הרבה שיפורים.
התיאורים לא השתפרו יותר מדי, והפרקים עדיין קוראים מהר ולא מובנים.
הם גם ממש קצרים, ואתה לא מעביר את התחושות של ניתאי
-
בא לי לכפכף עכשיו את האיש בצללים הזה :angry:
בתור אחד שכתב שלושה סיפורים כושלים-אני יודע שזה קשה. שתי עצות:
1)אחרי כל פסיק, נקודה, סימן שאלה עשה רווח-הכתיבה נראת כך נקייה יותר
2)נסה לראות את עצמך באמת בתוך הסיפור כאילו אתה באמת שם ורואה מה קורה-זה מאוד עוזר
-
מה שאמרו נכון..
יש השתפרות אבל עדיין אתה צריך להוסיף תיאורים של הרגשות ומצבים של הדמויות..
יש מה לשפר אבל יפה!
-
פרק 3:קבלת פנים קרה
'מה אני אעשה?' שאל את עצמו ניתאי בעוד הלך במעגלים,כשלפתע ליאור קם
"מה קרה?" ליאור שאל בבילבול בעוד ניתאי העביר עליו את מבטו,והגיע לקיט,בגופו היו המון חתכים,כתוצאה מעליי הטער ששי ירה עליו,ליאור הסתכל על ניתאי וראה לאן הוא הסתכל,ומיד הבין מה בראשו,הוא הסתכל על קיט והניח את זנבו על מרכז חזהו,הבאת פניו הסבירה לניתאי מה קרה.
"בוא,אני חושב שאני יכול להחזיר אותנו לעיר" אמר ליאור וניסה להשתגר בחזרה,למרבה הפליאה זה הצליח לו והם עמדו בכניסה לעיר,היתאי וליאור הלכו ברחובות העיר,ומתוך הבתים הציצו עיניים,אבל הרחובות היו ריקים לגמרי
"זה מוזר" אמר ליאור והם המשיכו ללכת ברחובות העיר עד שהקיפו אותה לגמרי,כשלפתע ליאור לקח עיתון מהרצפה והסתכל עליו
"תראה ניתאי! זה אתה! אתה מבוקש!" אמר ליאור וניתאי הסתכל,אכן ראשו היה מודפס שם ולידו כיתוב 'פושע מסוכן ונמלט,רוצים אותו חי או מת'
"יש עליי אפילו פרס,אבל למה שאני אהיה מבוקש?" שאל ניתאי בפליאה בעוד הוא ראה כותרת גדולה מימין לכרזה שלו 'ראש עיר חדש! נבחר ברוב קולות'
"מי זה?" שאל ליאור והסתכל על ניתאי בתקווה שהוא מזהה את הפוקימון,ניתאי בהחלט זיהה את הפוקימון "זה פראט!" הוא צעק באימה
"מי?" שאל ליאור,אך ניתאי לא הספיק לענות לו כשהם התחילו לשמוע רעשים של מישהו שבא
"כזאת השפלה... אני אומר לכם,כשאני אתפתח אני אמרוד בו ואהיה המנהיג החדש של האירגון" נשמע קולו המוכר של שי,ולפי פסיעות הרגליים היה אפשר להבין שחבורת האריאדוסים שלו איתו
"מה נעשה?" שאל אותו ליאור בשקט "ננקום" אמר ניתאי בקול אמיץ,שונה לגמרי מקולו הרגיל
"אתה,אתה תשלם על מה שעשיתה!" אמר ניתאי ויצא מהסמטה שבא התחבאו
"וואו,וני חשבתי שיהיה קשה לחפש אותך" הוא אמר בעוד שליאור יצא גם הוא "אני רואה שאחיך לא איתך,הרגתי אותו?" הוא שאל אותו בנימה שחצנית,בלי לחשוב פעמיים ניתאי שלח להביור,להבתו התעצמה והלהביור יצא חזק מהרגיל,הוא היה עצום בגודלו וכל האריאדוסים ברחו לצדדים
"פחדנים!" צעק שי על האריאדוסים ופשוט קפץ לתוך הלהביור,בהתחלה הוא הדף אותו ונראה כאילו יעבור דרכו אבל אז הוא הועף אחורה בעוצמה
"מה לעזא...?!" התחיל להגיד שי אבל נתקע מדחיפה שניתאי שלח אליו
"נראה שזה יהיה מעניין" הוא אמר ולפתע הילה ירוקה החלה להקיף אותו,ומסביבו הסתובבו כשבעה עלים טער חדים במיוחד,שי החל לרוץ אל ניתאי עם הילת הכוח שלו ועליי הטער וניתאי כתגובה השתמש בגלגל להבה וצבר תאוצה לעבר שי,היה פיצוץ ענקי והמקום התמלא עשן
"תעזבו אותי! לא עשיתי לכם כלום!" צעק צ'ארמנדר קטן בעודו בורח מקבוצה שלמה של בידרילים עצבניים
"עשיתה ועוד איך!" צעק אליו אחד מהבידרילים וצלל אליו עם ידיו לפנים,הצ'ארמנדר נפל על הרצפה,ידיו על ראשו כלפתע הבידריל נבלם
"צריך עזרה,טומר?" אמר צ'אריזרד ענק שכנראה היה אבא של הצ'ארמנדר
"אבא,תיזהר!" צעק לו הצ'ארמנדר המכונה כטומר כשהבידרילים הקיפו אותו וצנחו בעת ובעונה אחת כלפי מטה
כתמי דם צהובים התפזרו באויר והצ'אריזרד הדף כל בידריל שטס אליו
"אל תסתבך יותר בצ-" אמר הצ'אריזרד ונפל לפני שהספיק לסיים את דבריו
"אבא!" צרח הצ'ארמנדר המכונה טומר כבידריל ענקי,גדול כמעט פי שלושה מכל השאר עף מאחורי גבו של הצ'אריזרד
"עכשיו נגמור איתך משחיט קטן!" הוא אמר והחל לטוס במהירות אל טומר,ידיו לפנים וגופו מסתובב,מה שיצר צורה דומה מאוד לזאת של מקדחה,טומר צעק וכל האזור הפך לאדום,כל העצים שהיו בסביבתו של טומר נשרפו ובידריל הועף אל אחד העצים,כווי כולו,מת.
-
פרק בסדר..
קודם כל יכלתה לתאר יותר את המצב עם קיט- את ההרגשה של ניתאי וכו..
וכשאתה עובר למקום אחר ולעלילה אחרת- תוסיף מין:" ובמקום אחר לגמרי.." או משהו כזה..
זה היה בסדר אבל עדיין צריך שיפור
-
קוראים לי תומר XD לא טומר O:
אחלה של פרק יש שיפור רציני ביותר D:
-
האורך עדיין לא טוב, התיאורים של הרגשות ושל המצב בכללי די גרועים, והעצירה גרועה
-
פרק 4:מעצר?
"מישהו יודע מה קרה כאן?!" שאל אמפרוס אחד כשניתאי חזר להכרתו, הוא הסתכל מעליו וראה שהיה מוקף בפוקמונים
"אני חשב שהוא מתעורר... כדאי שנסגיר אותו?" אמר נידוקינג שעמד קרוב לניתאי במיוחד, מלמולים נשמעו בקרב האנשים בעוד ניתאי קם על רגליו[מה שלא היה קשה מדי בהתחשב בגודלו]
"מי אתם?!" שאל ניתאי בבהלה בעוד הוא העביר את מבטו סביבו, לא היה שום זכר לליאור או לשי.
"אני לוקח אותו איתי, ואני אסגיר אותו!" אמר בלאסטויז ענקי שתפס את ניתאי המסכן ביד גדולה וכמעט שסגר אותה עליו "למישהו יש בעיה אם זה?!" שאל הבלאסטויז ומלמולי "לא" מפוחדים נשמעו בעוד כמה מהפוקמונים הראשונים זזו מעט אחורה בפחד.
ניתאי נלפת מרגלו על ידי הבלאסטויז בצורה שהזכירה קצת אלקאזם שמוציא באנירי מהכובע, הוא הובל ברחובות העיר ונראה כאילו הבלאסטויז הלך במעגלים, שלוש פעמים הם עברו באותה פנייה, ניתאי ידע זאת לפי עמוד תאורה שהיה שם, בדרך החל להופיע ערפל,שהחל להיות סמיך יותר ככל שהם הלכו עד שכבר כמעט חסם לגמרי את שדה הראייה, כשלפתע כמו צל ענק הופיעה טירה מוזרה בגובה עצום של כמאה מטר בערך 'איך לא ראיתי את זה כטיילתי אם ליאור?!' חשב לעצמו ניתאי בעוד הוא מתפעל מגובהה של הטירה, נראה שהייתה צריכה לבלוט עוד מחוץ לעיר.
"ציין למה באת" אמר קול קר וקשוח
"הבאתי את המבוקש המכונה 'ניתאי' " הוא אמר, בביטחון מרשים ביותר, ניתאי חשב שראה את עיניו של השומר נפתחות בהפתעה אך הערפל היה סמיך מדי כדי שיוכל לוודות זאת
"אתה רשאי לעבור" אמר השומר וזז ימינה,ממבט צדדי ניתאי הצליח לראות שהוא לובש שיריון אדום כדם, ניתאי והבלאסטויז עברו מסדורונות מלאים חדרים, כולם סגורים באופן מפתיע, לאחר דקות מרובות של הליכה בלאסטויז פתח דלת של חדר, זרק אותו דרכה, והלך.
ניתאי, ראשו כואב מאוד מהיותו הפוך הסתכל סביבו, החדר היה יותר כמו מקום מגורים מאשר תא מאסר, החדר היה גדול ובתוכו היו מגוון חפצים, מתקני אימונים להפתעתו של ניתאי, היו שם: שק איגרוף, הליכון, כמה משקולות ועוד חפצים שניתאי לא ראה בחייו.
ניתאי הסתכל על הדלת, דלת עץ זה הייתה 'יהיה די פשוט לשרוף אותה' הוא חשב, אבל למרות שהיה בטוח שהיא נעולה הוא בכל זאת ניסה לפתוח אותה בעזרת הידית, הדלת נפתחה.
מצטער שהוא קצר,התכוונתי להאריך אותו אבל קפצה עליי נסיעה משום מקום,פרק 5 יהיה ארוך,ובקרוב...
-
קצר בטירוף ...
תיאור שחכת אלקאזם שמוציא באנרי מהקובה :huh:?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 23 2009, 04:05 PM
[b] קצר בטירוף ...
תיאור שחכת אלקאזם שמוציא באנרי מהקובה :huh:? [/b][/quote]
מה?
צחקתי על זה שהתיאור מתאים לקוסם שמוציא ארנב מהכובע
-
פרק דווקא חמוד..
עדיין קצת חסר עלילה וזה מעורפל ולא מובן.. אבל בהתחשב לזה שהייתה צריך לינסוע זה בסדר..
אני פשוט אחכה לפרק הבא, כל הכבוד!
-
פרק 5: בין הצללים
ניתאי הוציא את ראשו והסתכל לצדדים בחשש, לראות אם יש מישהו במסדרון, אך המסדרון היה ריק
הרגליים רועדות יצא ניתאי מהחדר שאליו זרק אותו הבלאסטויז ששמו לא היה ידוע לו, המסדרונות נראו אין סופיים, כל מסדרון הוביל למסדרןן אחר או למבוי סתום, לפתע נשמע קול צעדים במדרגות ואחרי כמה שניות הבלאסטויז הופיע בריצה "הוא ברח! הוא ברח! כדאי שזה יגיע למאסטר מפי או שהוא יהרוג אותי!" צעק הבלאסטויז בזעם מעורב בפחד ורץ בכל מהירותו, שלא הייתה משהו בגלל רגליו הענקיות והשטוחות.
'אולי הוא יוביל אותי ליציאה' חשב ניתאי והתחיל לרוץ אחריו מסתכל לצדדים בלי סוף, כל המסדרונות היו ריקים באופן מפתיע ואף אחת מהדלתות לא הייתה פתוחה, גם חוץ מקול צעדיהם לא נשמע שום קול בחדר, בלאסטויז לא שם לב לניתאי שעקב אחריו, רגליו של ניתאי היו קטנות מאוד ובקושי עשו רעש ובלאסטויז התרכז כל כולו בלהגיע למאסטר שלו, אחרי כ5 דקות בערך בלאסטויז החל להאט, האטה פתאומית שניתאי כמעט נתקל בו
"אני מוכרח לדבר עם המאסטר! זוזו!" צעק הבלאסטויז בכעס וניתאי הבחין בשתי שומרים כמו אלה מבחוץ שזזו לצדדים
'זאת היציאה!' חשב ניתאי וחמק במהירות דרך הדלת, אבל זאת לא הייתה היציאה, חדר ענקי ומלבני חשוך כולו התגלה לעיני ניתאי, באמצע החדר היה כסא מלכותי וגדול שעליו ישבה דמות מוזרה, ניתאי חשב שראה אותה מסתכלת עליו אבל לא יכל לתת מבט שני כי בלאסטויז נכנס לחדר, ניתאי חמק בזריזות לפינה חשוכה של החדר
"אדוני... האסיר ב-ברח" אמר בלאסטויז בהיסוס, בעיקר את המילה האחרונה
"אתה יודע מה הוא מחיר הכישלון?" שאלה הדמות, קולה היה קר וגבוה, ומבטה פילח את בלאסטויז
"א-אדוני ל-לא!!!" צרח בלאסטויז בעוד הדמות הושיטה את ידה לפנים, כדור שחור-סגול התעבה שם ונורה אל בלאסטויז תוך שניוצת ספורות, צרחתו של בלאסטויז נשארה מהדהדת בחדר בעוד נשארה שם רק קונכייה ריקה, ניתאי קפא.
טומר הסתכל לתוך בידו במבט ריק, עוד נראו שם סימני מגורים, הוא נזכר כיצד הוא ואביו היו משחקים שם, איך אביו ניסה ללמד אותו מתקפטת אש חזקות אבל הוא בכל פעם נכשל כישלון חרוץ
'לאן אני אלך עכשיו?' חשב בעצב ודמעות החלו לעלות בעיניו 'יש עוד מהבידרילים האלה, והם ינסו לתפוס אותי ולהרוג אותי!' הוא חשב ובכה בכי חרישי
'אני צריך ללכת מכאן!' הוא חשב בפחד והתחיל לרוץ ישר, מבלי לדעת לאן הוא רץ.
טומר רץ, ורץ, ורץ, הזמן נראה לו כמו שעות, עד שהגיע לקרחת יער, העצים מסביב היו שרופים כולם וממש באמצע קרחת היער, הייתה גופת טייפלוז'ן, היו עליה כמה מארקרווים שכמעט ועיכלו אותה לגמרי
"תסתלקו מכאן חבורת אוכלי נבלות!" צרח טומר בעוד הוא מנופף בידיו להרחיקם, המאקרווים צווח צווחות זעם וצללו לעבר טומר, טומר השטתח על הרצפה עם ידיו על ראשו מהארקרווים עברו סנטימטרים מעליו ועלו שוב, המארקרווים צרחו וצללו שוב, מקורם לפנים, טומר החל לרוץ ולברוח ומקורותיהם שם המארקרווים נתקעו באדמה אחד אחרי השני, כמה מארקרווים נחתו אחד על השני ופילחו את גופם של הראשונים
"מצטער" אמר טומר לגופה והחל לברוח, המארקרווים אחריו, טומר רץ כמה דקות אבל הרגיש שרגליו לא יכלו לשאת אותו יותר, אבל הוא המשיך לרוץ, לפתע הוא הגיע למדרון תלול מאוד, רעיון מטורף עלה בראשו והוא קפץ אל הבמדרון, גולש על בטנו, אבל רעיון זה לא היה טוב כי המדרון הי קוצני, טומר הרגיש שהקוצים פילחו את גופו, הוא התחיל לדמם ועצם את עיניו בכאב.
מכה פתאומית הורתה לטומר שהוא הגיע לסוף המדרון, הוא פתח את עיניו ומולו עמד צ'אריזרד גדול, צ'אריזרד כחול, טומר התעלף.
-
לא קוראים לי טומר #!@%$$^#%$^%^@#$%@#$%@#$^%*^&*)&^*)^)^%&%^&@%^*^&)&*&%$!#$%#&&^*
האמת הפרק הזה היה אחלה רק צארמנדר משתאבד זה רע =@
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 27 2009, 10:26 AM
[b] לא קוראים לי טומר #!@%$$^#%$^%^@#$%@#$%@#$^%*^&*)&^*)^)^%&%^&@%^*^&)&*&%$!#$%#&&^*
האמת הפרק הזה היה אחלה רק צארמנדר משתאבד זה רע =@ [/b][/quote]
באמת? O:
אני אשתדל לזכור את זה... D:
וצ'אריזרד כחול זה טוב? O:
תודה על התגובה.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 27 2009, 10:29 AM
[b] באמת? O:
אני אשתדל לזכור את זה... D:
וצ'אריזרד כחול זה טוב? O:
תודה על התגובה. [/b][/quote]
קוראים לי תומר !
צאריזרד שחור ם:
וצאריזרד כחול ה צאריזארד שחטף מחלת ים OO
-
רק טוב!
רואים את השיפור באורך,בעלילה..מקווה שתשפר את זה עוד..
בהצלחה!