-
שמתי לב שיש חידון אהבקות ופותח הנושא שואל שאלות יותר מידי קלות שאני אפילו לא רוצה להשתתף באתגר שלו אני רואה אהבקות למעלה מ10 שנים אני רוצה לפנות לרותם או לאלירן או ליוסי שיתנו לי לפתוח נושא משלי על חידון אהבקות פותח הנושא אמר כמה פעמים שהוא ישאל כמה שאלות ואז ילך וישאל שוב ואז ילך אני מוכן לעשות שאלות רבות במקום שאלה שאלה ככה ואולי גם לעשות שאלות אמרקאיות שלכל שאלה תהיה 4 תשובות אז רותם יוסי או או אלירן אתם מרשים לי לפתוח חידון אהבקות בעצמי?תהיו בטוחים שהשאלות שלי יהיו על רמה גבוהה לא כמו פותח הנושא הזה שכל אחד יודע את התשובות לשאלות שלו מה אתם אומרים?דרך אגב אני שמח שלא החלפתם מנהל ראיתי שהוא רצה להיות מנהל של ספורט ואהבקות אבל זה לא נקרא השקעה להעתיק הורדות מפורום אחר ולתת קרדיט זה ממש לא השקעה בשביל לקבל ניהול הייתי מציע את עצמי לנהל את הפורום הזה אבל יש את איווי אז זה בלתי אפשרי קיצר מה אתם אומרים על מה שכתבתי בתחילת הטקסט?
-
זה היה קשה לכל מי שהגיב החידון היה אחלה ואפילו השתתפתי
אתה סתם מתנשא...
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 25 2009, 11:14 PM
[b] זה היה קשה לכל מי שהגיב החידון היה אחלה ואפילו השתתפתי
אתה סתם מתנשא... [/b][/quote]
אני סתם מתנשא?זה שאתה לא מבין באהבקות אז בטח שזה יהיה קשה לך אתה לא מבין?אני רואה 10 שנים ומעלה אהבקות עוד מתקופת WWF וגם WCW וגם WWE עד היום השאלות שלו קשות רק למי שלא מבין באהבקות או לא ראה את זה בעבר .
-
מה אני יגיד לך...
כל הכבוד כפרה שאתה רואה 10 שנים האבקות (ועדיין לא רושם תשם נכון)
אבל החידון צריך להתאים את עצמו לרמה בפורום...
תעשה חידון משלך אם בא לך אני לא מבין תבעיה...
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 25 2009, 11:19 PM
[b] מה אני יגיד לך...
כל הכבוד כפרה שאתה רואה 10 שנים האבקות (ועדיין לא רושם תשם נכון)
אבל החידון צריך להתאים את עצמו לרמה בפורום...
תעשה חידון משלך אם בא לך אני לא מבין תבעיה... [/b][/quote]
אז מה אתה רוצה שאני יעשה סקר לראות מאיזה שנה כל אחד פה רואה האהבקות?זה לא רציני תאמין לי בפורומים אחרים אני שאלתי שאלות בחידונים או שאפשר לעשות הצעה עכשיו זה שעשה את החידון אז הנושא שלו הגיע ל3 עמודים נכון?אפשר לעשות משהו כזה שהנושא שלו יגיע ל5 עמודים ינעלו לו את הנושא ואז אני יפתח נושא חידות בעצמי ששלי יגיע ל5 עמודים אז מישהו אחר יפתח נושא חידון של WWE וככה יהיה יותר פעילות אבל ההצעה הזאת רק באישור של רותם .
-
רותם לא יאשר את ההצעה הזאת כמו שאני מכיר אותו...
תפתח אחד חדש משלך אני לא מבין מה הבעיה,מה שיהיה יותר טוב יהיה יותר פעיל.
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 25 2009, 11:23 PM
[b] רותם לא יאשר את ההצעה הזאת כמו שאני מכיר אותו...
תפתח אחד חדש משלך אני לא מבין מה הבעיה,מה שיהיה יותר טוב יהיה יותר פעיל. [/b][/quote]
בנתיים פתחתי דברים יותר מענינים בפורום של אהבקות וספורט לך תיראה בעצמך מה הבאתי שם פתחתי לפחות 10 נושאים שמאוד יענינו פה את מי שאוהב WWE או טניס או כדורגל או כדורסל. ואני לא יעשה חידון בזמן שיש אחד אחר חוץ מזה ששלו זה בנעוץ אני פשוט משוכנע שיש לי שאלות יותר מאתגרות מאשר לשלו זה הכל.
-
עומר אומרים היאבקות ולא האבקות...
-
בנתיים חוץ מהחידון שאמרתי שאני רוצה לעשות החלטתי לקחת על עצמי אחריות ולהשקיע בתת פורום החדש שנפתח תסתכלו בעצמכם.
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showforum=60]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showforum=60[/url]
פתחתי הרבה נושאים גם על WWE גם על ספורט כללי אני מוכן להשקיע בפורום ויהיה אשר יהיה .
לדעתי ספורט לא פחות חשוב מהמשחקים של פוקמון או כל מה שקשור לפוקמון תסכימו איתי אה?אפשר לתרום לעשות מדריכים למשחקים של פוקמון לדבר בפורום סדרות וסרטים ובהחלט גם לקדם את פורום הספורט ואני יוכיח לרותם שהוא לא הצטער או התחרט שהוא נתן צאנס לתת פורום הזה ניראה מי ישקיע יותר אני או איווי מנהל הפורום ככה שכולם יראו שאצלי ספורט זה אחד הדברים הכי חשובים בחיי.מה גם שלפני 6 שנים השתתפתי באליפות הארץ בשחייה כן כן שמעתם נכון ככה שאצלי ספורט זה האתגר האמיתי של החיים.
-
מעבר ללהבין בספורט, מנהל צריך להיות בן אדם שהתכונה הבסייסת שלו היא כתיבה נכונה כך שיוכל לתת דוגמא למשתמשים אחרים, יש לך המון שגיאות כתיב.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Sep 26 2009, 01:00 AM
[b] מעבר ללהבין בספורט, מנהל צריך להיות בן אדם שהתכונה הבסייסת שלו היא כתיבה נכונה כך שיוכל לתת דוגמא למשתמשים אחרים, יש לך המון שגיאות כתיב. [/b][/quote]
איפה אתה רואה שגיאות כתיב?אתה טועה בענק אין לי שגיאות כתיב אתה אולי לא יודע לקרוא והייתי מצפה ממך דווקא מאחד שתרם ונמצא פה הרבה מפרגן ולא מעיר הערות כמה הערות אתה מעיר למשתמשים אני שם לב גם שהייתי בבאן אתה פשוט חושב רק על עצמך ולא מסוגל לפרגן לאנשים שמשקיעים המון בפורום ורוצים לתרום מעצמם לכל טובת קהילת הפורום אתה בכלל יודע בן כמה אני?אומנם אני כותב הרבה אבל בלי שגיאות כתיב תאמין לי.
דבר אחד אני יכול להגיד לך שאני כותב הרבה אני לא עושה סימני פיסוק זאת הבעיה שלי אבל אין לי שגיאות כתיב אבל תאמין לי השקעה מרובה ולתת את הנשמה בפורום שאתה אוהב ורוצה להשקיע בו זה לא פחות חשוב מסימני פיסוק וכאלה .
-
הבא נתחיל?
"ואני יוכיח לרותם "-אומרים אוכיח, לא יוכיח, הוא יוכיח ולא אתה.
"שהוא לא הצטער או התחרט "-יצטער ויתחרט, בעבר הוא התחרט? אתה אומר שרותם לא התחרט בעבר?...
ואם אתה רואה אותי מבקר אז אתה רואה ניסיונות לשיפור הפורום אבל אני לא מוכרח להגיב על מה שאמרת מכיוון שזוהי שטות ש"אני חושב רק על עצמי" וכל מה שרשמת.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Sep 26 2009, 01:12 AM
[b] הבא נתחיל?
"ואני יוכיח לרותם "-אומרים אוכיח, לא יוכיח, הוא יוכיח ולא אתה.
"שהוא לא הצטער או התחרט "-יצטער ויתחרט, בעבר הוא התחרט? אתה אומר שרותם לא התחרט בעבר?...
ואם אתה רואה אותי מבקר אז אתה רואה ניסיונות לשיפור הפורום אבל אני לא מוכרח להגיב על מה שאמרת מכיוון שזוהי שטות ש"אני חושב רק על עצמי" וכל מה שרשמת. [/b][/quote]
תכתוב מה שאתה רוצה אין לי שגיאות כתיב קח בחשבון שאם קוראים הכל ולא חשוב מי כותב אז אפשר לקרוא ולהבין אני ראיתי פה משתמשים שהם דיברו בצורה כזאת שאי אפשר להבין כלום אבל אחרי שקוראים את השגיאות כתיב שלהם ומפעילים את ההיגיון אז אפשר להבין מה הם מנסים לקרוא ואני לא מתכוון לדון איתך על הנושא הזה על מנת שלא יהיה ספאם אני מאמין שעם רותם יוסי ואלירן יראו בעצמם של זמן ממושך כמה אני משקיע בתת פורום ספורט הם לא יפסלו אותי בתור מנהל אייך להגיד נכון אתה רוצה להיות מנהל?תוכיח את עצמך ותהיה ראוי לאחריות שמעליך ככה למדתי בצבא וזה אותו דבר גם בפורומים.ובקשר למילות תיקון שכתבת אני כתבתי ככה כי זה מנובא לעתיד לכן אמרתי מה שאמרתי לרותם.
-
עוד טעות....."אני מאמין שעם רותם" התכוונת להגיד שאם, עם-הכוונה לבעזרת משהו למשל, אם-בצורה היפותטית[קשה לי להסביר את המילים הם אמורות להיות ברורות במשמעותן]
אתה לא יכול לטעון שגם אם מישהו כותב עם שגיאות כתיב אז זה לא נורא ושאפשר להבין אותו...פשוט אל תשקר שאין לך שגיאות, זה מעצבן אותי שאתה משקר.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Sep 26 2009, 01:18 AM
[b] עוד טעות....."אני מאמין שעם רותם" התכוונת להגיד שאם, עם-הכוונה לבעזרת משהו למשל, אם-בצורה היפותטית[קשה לי להסביר את המילים הם אמורות להיות ברורות במשמעותן]
אתה לא יכול לטעון שגם אם מישהו כותב עם שגיאות כתיב אז זה לא נורא ושאפשר להבין אותו...פשוט אל תשקר שאין לך שגיאות, זה מעצבן אותי שאתה משקר. [/b][/quote]
לא זכור לי שבקשתי שתהיה המורה לספרות שלי אתה מתעצבן?יופי תילך לישון תאמין לי הסתכלתי כמה כינויים החלפת ואתה החלפת למעלה מ26 כינויים פאקינג ואתה פה משנת 2007 ואני ראיתי אותך עד היום רק בתור משתמש בהיכל התהילה אני לא זוכר שאתה אפילו היית משגיח או מפקח או מנהל ראשי וזה למה?כי כנראה אתה לא מתאים לתפקידים האלה מה גם שאמרתי לך שאין לי שגיאות כתיב ואני לא מוכן להוכיח לך כלום אתה לא שווה את זה שאני סתם יוציא עליך אנרגיות וכתיבה מרובה אתה ואני עשינו ספאם אבל אני רואה שאתה בכל זאת לא קולט מה שמסבירים לך אז שתהיה בריא ורד ממני טוב?עוד אחד בא לחנך אותי בדיחה .
-
אני מצטער ג'ון, אבל בזמן שאתה כותב שגיאות כתיב וטוען אפילו בהודעה ההודעה בה כתבת שגיאה, שאתה לא שוגה, אתה יוצא הבדיחה.
סליחה, אם היה לך מושג בעבר שלי בפורום היית יודע שאני עשיתי אולי 8 מהשינויים, כל השאר עשו לי חבריי לפורום שהיו בעמדות גבוהות.
הייתי אדמין, ומה זה משנה בכל מקרה? ביקשתי ממך להגיד האם אני מתאים להיות בדרגת ניהול? אתה פשוט רואה איך אני מדגיש את השקר והטעות שלך ומנסה לתקוף אותי בצורה ילדותית...אתה בטוח שעברת צבא?
ואגב, בכל פורום בעולם יכול להיבחר מנהל לא מתאים, כך שגם אם הייתי מנהל זה לא פוליסת ביטוח לשום יכולת שלי, כי יש בחירות מוטעות, רק זכור זאת.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Sep 26 2009, 01:25 AM
[b] אני מצטער ג'ון, אבל בזמן שאתה כותב שגיאות כתיב וטוען אפילו בהודעה ההודעה בה כתבת שגיאה, שאתה לא שוגה, אתה יוצא הבדיחה.
סליחה, אם היה לך מושג בעבר שלי בפורום היית יודע שאני עשיתי אולי 8 מהשינויים, כל השאר עשו לי חבריי לפורום שהיו בעמדות גבוהות.
הייתי אדמין, ומה זה משנה בכל מקרה? ביקשתי ממך להגיד האם אני מתאים להיות בדרגת ניהול? אתה פשוט רואה איך אני מדגיש את השקר והטעות שלך ומנסה לתקוף אותי בצורה ילדותית...אתה בטוח שעברת צבא?
ואגב, בכל פורום בעולם יכול להיבחר מנהל לא מתאים, כך שגם אם הייתי מנהל זה לא פוליסת ביטוח לשום יכולת שלי, כי יש בחירות מוטעות, רק זכור זאת. [/b][/quote]
חביבי לידעתך בחודש מרץ אני יהיה בן 23 תפעיל היגיון ותבין לפי הגיל שאני עשיתי צבא ואני ממש לא תוקף אותך רק אני ממש לא אוהב משתמשים שבמקום שיראו משתמשים אחרים משקיעים את הנשמה ומביאים דברים טובים לפורום אז אותם משתמשים רק מעבירים ביקורת ולא מסתכלים על הצד החיובי ומסתכלים רק על הצד השלילי אתה טיפוס כזה נכון?תאמין לי שאם אתה היית במקומי ואני הייתי במקומך אתה לדוגמא היית משקיע בפורום ספורט מביא כתבות ראיונות והכל ורוצה להתקבל לניהול בגלל שאתה אוהב להשקיע ואתה מוכן לתת מעצמך 10 שעות בפורום כדאי שיהיה למען המשתמשים פה עיסוק שהם אוהבים וזה ספורט אבל אתה לא אתה מחפש את הצד הפחות חשוב וזה לחפש שגיאות כתיב אצל משתמשים אחרים ואתה פחות מסתכל על ההשקעה המטורפת שהם עושים למען כולם מה אני יגיד לך כל בן אדם יש לו את האופי שלו ואם זה האופי שלך והדרך שבה אתה נוהג למשתמשים אחרים אז באמת אביב שהשם ירחם זה מה שיש לי להגיד לך.
-
השאלות יותר מדי קלות לך אז אל תשתתף,בסך הכל היו רק איזה 5 שאלות וזה עדיין ברמה הקלה,אם לא הבנת אז המשחק עולה ברמה כל הזמן וזה אומר שעוד מעט יהיו שאלות קשות מאוד
-
הצד החשוב זאת לא השקעה,הצד החשוב זה להתאים להיות מנהל.
שים פסיקים לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר...
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 26 2009, 08:22 AM
[b] הצד החשוב זאת לא השקעה,הצד החשוב זה להתאים להיות מנהל.
שים פסיקים לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר... [/b][/quote]
אני לא עושה סימני פיסוק תקרא לאט ותבין כמו אחרים.
-
ג'וני בוי שאל שאלה לפתיחת חידון כלשהו המיועדת לפקחים ומעלה.
כל מי שמתחת לא יכול להחליט על כך או במקום הפקחים ומעלה.
הייתי חייב להעיר על כך.כל הדיונים האלה ללמה הוא לא יכול לפתוח ואתם חושבים כך או כך זה ספאם אחד גדול.
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Sep 26 2009, 09:39 AM
[b] ג'וני בוי שאל שאלה לפתיחת חידון כלשהו המיועדת לפקחים ומעלה.
כל מי שמתחת לא יכול להחליט על כך או במקום הפקחים ומעלה.
הייתי חייב להעיר על כך.כל הדיונים האלה ללמה הוא לא יכול לפתוח ואתם חושבים כך או כך זה ספאם אחד גדול. [/b][/quote]
ואתה פקח?
---
שיבקש אישור לפתוח חידון ואין סיבה שלא יתנו לו...
זה הכל הנושא הזה סתם מפגר.
לא להגיב אחריי
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 26 2009, 09:05 AM
[b] ואתה פקח?
---
שיבקש אישור לפתוח חידון ואין סיבה שלא יתנו לו...
זה הכל הנושא הזה סתם מפגר.
לא להגיב אחריי [/b][/quote]
אני לא יפתח חידון שיש חידון אחר אתם התחלתם להתווכח איתי ועל מה אז אלכס צודק שאלירן או רותם או יוסי יקראו את מה שכתבתי בתחילת האשכול ויחליטו לגביי זה .
-
שאני אבין.
אתה רוצה לפתוח חידון כולה?
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 26 2009, 01:11 PM
[b] שאני אבין.
אתה רוצה לפתוח חידון כולה? [/b][/quote]
כן אבל אני רוצה לעשות חידון בזמן שאין חידון אחר אתה רוצה לתת כמה ימים לזה שפתח את החידון לפניי ואז שינעלו את שלו אחרי כמה וימים ואז אפתח במקומו?מה אתה אומר?או שאתה רוצה שיהיה 2 נושאים של חידונים?אבל זה יהיה לגמרי טיפשי תחליט אתה.מה שבטוח פותח החידון רוצה לעשות את החידון לבד הוא לא רוצה שיהיו ביחד איתו בקשר לשאלות אתה מבין?
-
אז לא.
אני לא רואה שום בעיה בחידון הקיים, אף אחד לא פנה אליי או אל מישהו אחר בתלונות.
אלא אם כן מי שפתח יגיד שהוא סוגר.
הנושא פתור?
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 03:14 PM
[b] כן אבל אני רוצה לעשות חידון בזמן שאין חידון אחר אתה רוצה לתת כמה ימים לזה שפתח את החידון לפניי ואז שינעלו את שלו אחרי כמה וימים ואז אפתח במקומו?מה אתה אומר?או שאתה רוצה שיהיה 2 נושאים של חידונים?אבל זה יהיה לגמרי טיפשי תחליט אתה.מה שבטוח פותח החידון רוצה לעשות את החידון לבד הוא לא רוצה שיהיו ביחד איתו בקשר לשאלות אתה מבין? [/b][/quote]
אני רק התחלתי את החידון,היו בסך הכל רק 5 שאלות ומאתמול בלילה אף אחד לא הגיב כי הבאתי שאלה קצת יותר קשה,שנגיע ל20 שאלות אז אולי אני אתן גם לך לפתוח חידון ואני אנעל את שלי.
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 26 2009, 01:15 PM
[b] אז לא.
אני לא רואה שום בעיה בחידון הקיים, אף אחד לא פנה אליי או אל מישהו אחר בתלונות.
אלא אם כן מי שפתח יגיד שהוא סוגר.
הנושא פתור? [/b][/quote]
רק תגיד לי מתי אני יכול לפתוח חידון משלי שקשור לאהבקות אני רוצה לעשות שאלות מאתגרות בעצמי ומה אני יחכה ששלו יגיע ל20 שאלות כמו שהוא כותב?זה יכול לקחת חודשים שלמים מתי אתה רוצה שאני יפתח את החידון שלי אלירן?
-
מתי שהחידון שלא יהיה כושל.
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 26 2009, 01:28 PM
[b] מתי שהחידון שלא יהיה כושל. [/b][/quote]
שזה אומר?למה שלא תעשה זמן מסויים לדוגמא שבוע ימים לכל אחד הוא פתח את הנושא אתמול אז עוד 6 ימים תנעל לו את הנושא אני יפתח עוד 6 ימים נושא חידון משלי ואז שלי יהיה פתוח שבוע ואחרי שבוע הוא ינעל ואז אחריי יהיה אותו דבר ככה כולם יהיו מרוצים ויוכלו לתת ידע למשתמשים פה מה אתה אומר על ההצעה?תחשוב שבוע שלם כל אחד עושה חידון אהבקות סבבה?
-
אתם מוזמנים להשתתף בחידון
-
לא.
זה ההחלטה שהיא שעד שהחידון שלא לא יהיה כושל/ לא ישתתפו/או שאנשים יתלוננו
אין פה על מה לדבר.