נו"ד אנימה מנגה ומצוירים!
[B][SIZE=4][COLOR=deepskyblue]נו"ד אנימה מנגה ומצוירים![/COLOR][/SIZE][/B]
[B]זה נושא דיבורים חופשיים של פורום אנימה מנגה ומצווירים.[/B]
[B]אתם יכולים לדבר כאן חופשי על אנימות מנגות וסדרות מצוירות וגם על הפורום שלנו עם יש לכם שאלות כלשהן![/B]
[B]הנושא הקודם של זה לא היה כל כך פעיל ולכן אני אסביר עכשיו על מה אתם יכולים לדבר כאן ואני מקווה שזה יהיה נושא פעיל.[/B]
[B][U]הדברים שאפשר לעשות בנושא הזה :[/U][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]•[/COLOR] לשאול שאלות כלשהן בנוגע לאנימה מסוימת,סדרה או מנגה מסוימת,ניתן לשאול גם שאלות על הפורום הזה.למשל:מתי המערך הבא של צוות סיקורים ?,מה לדעתכם יקרה בפרק הבא של נארוטו ? האם נארוטו ימות לדעתכם ? וכל מה שאתם רוצים לשאול בנושאים האלו,תרגישו כאן חופשי.[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]לתת מידע בנוגע לאנימה/מנגה/סדרה מצוירת מסוימת,כשאני אומר מידע אני לא מדבר על 20 שורות,רק לספר לנו על משהו חדש שעתיד לקרוא / משהו שנראה לכם שיקרא בפרק הבא וכדומה.[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]לדבר על אנימות / מנגות / סדרות מצויירות,דברו חופשי על הנושאים האלו ושוחחו אחד עם השני בנוגע לנושאים האלו,הרגישו חופשי לדבר על הכל בנושאים שקשורים לזה.למשל : וואי איזה קטלני הפרק החדש של וואן פיס,אהבתי את הקרב של סאנג'י וזורו הוא היה קטלני רק חבל שזורו ניצח בסוף וסאנג'י נהרג. *כמובן שזה רק דוגמה וזה לא באמת קרה באנימה XD*[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]בקיצור התגובות שלכם יכולים להכיל הכל כולל הכל בנושאים שקשורים לפורום שלנו,לאנימה למנגה ולסדרות מצוירות.[/B]
[B][U]חוקים:[/U][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]אסור לקלל / להעליב משתמשים.[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]•[/COLOR] אסור להגיב תגובות ספאם.[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]אסור לדבר על דברים שלא קשורים לפורום הזה / לאנימה / מנגה / מצויירים .[/B]
[B][COLOR=deepskyblue]• [/COLOR]זה לא כמו הנ"וד הרגיל,אסור להגיב תגובות של "מה קורה" או "אתה נוסע לאילת בסוף?" או "בן כמה אחיך?" או "איך קוראים לך?" וכל מה שאתם מדברים עליו בנו"ד הרגיל.[/B]
[B][COLOR=red]במידה ואני אראה פעילות הנושא ינעץ![/COLOR][/B]