בס"ד
[COLOR="DarkRed"][B]נאמר שיהיה מפגש קיץ לפורום פוקימון ואני מצפה לו מאוד, מתי יפתח נושא רשמי על מנת ששאר המשתמשים יקבלו פרטים ויתכוננו למועד הגעתם?
מצפה לראות אתכם מנהלים יקרים במפגש ותודה מראש
עידו.[/B][/COLOR]
Printable View
בס"ד
[COLOR="DarkRed"][B]נאמר שיהיה מפגש קיץ לפורום פוקימון ואני מצפה לו מאוד, מתי יפתח נושא רשמי על מנת ששאר המשתמשים יקבלו פרטים ויתכוננו למועד הגעתם?
מצפה לראות אתכם מנהלים יקרים במפגש ותודה מראש
עידו.[/B][/COLOR]
אחי זה אני ניקו פשוט שיניתי כינוי חחח מה המצב?בכל מקרה אני לא בטוח שיהיה לכם מפגש כי אף אחד לא אירגן שום מקום לא אירגנו תאריך לא אירגנו הסעות וחוץ מזה הרבה גרים רחוק אחד מהשני וגם מלא זמן לא דיברו על זה ככה שככל הניראה לא יהיה לכם לדעתי מפגש תנסה לדבר עם ארויין המפקח בפרטי הוא ניסה לארגן את זה ואולי הוא יודע דברים שאני לא יודע.
היה רעיון למפגש של ארוין אבל עדיין הוא לא יתקיים(עדיין), כי מחכים שהמשתמשים בפורום שיש להם בגרויות יסיימו אותן כדי שגם הם יוכלו להגיע.
אפשר לפחות השערה איפה זה יהיה?
מה שאני זוכר זה שאם זה יאורגן זה 100% בת''א.
כן .אכן יערך מפגש למי שרוצה ,כמובן שזה לא חובה.
המפגש יערך בתל אביב כנראה ... קודם צריך לקבוע מה עושים שם והכל .
ופרטים יבואו בקרוב .
במהלך הקיץ.
תעשו ברחובות חחח
למרות שאני גר ביבנה!
יש לי הצעה אליכם תעשו במימדיון או בשפיים או בימית 2000 או בכל פארק מים אחר גם ככה עכשיו זה קייץ אז לא רק תיפגשו עם כל החברה של הפורום גם תעשו חיים בברכה תחשבו על ההצעה שלי.
[quote=SEXEYMAN;653569]יש לי הצעה אליכם תעשו במימדיון או בשפיים או בימית 2000 או בכל פארק מים אחר גם ככה עכשיו זה קייץ אז לא רק תיפגשו עם כל החברה של הפורום גם תעשו חיים בברכה תחשבו על ההצעה שלי.[/quote]
וואלה מגניב אם זה יהיה בימית 2000 חחח
[QUOTE=DarK LuGiA;653582]וואלה מגניב אם זה יהיה בימית 2000 חחח[/QUOTE]
כן..
כן זה רעיון טוב וזה קרוב לבית שלי D:
[quote=DouBle R;653593]כן זה רעיון טוב וזה קרוב לבית שלי D:[/quote]
חחח זבל!
אבל צריך לארגן הסעות זה סיפור
מה הסעות יש הוריםxd:
יש אוטובוסים יש מוניות אני בעצמי שהייתי בגילכם הייתי נוסע לברכות עם בגד ים ותיק במוניות ובאוטובוסים אז לא היה לי רישיון נהיגה טוב אני שמח שחלק אוהבים את מה שהצעתי אבל יחכמים בטח כולכם גרים בחולון לכן אתם רוצים ימית אלפיים תחמנים:wink:
[quote=SEXEYMAN;653607]יש אוטובוסים יש מוניות אני בעצמי שהייתי בגילכם הייתי נוסע לברכות עם בגד ים ותיק במוניות ובאוטובוסים אז לא היה לי רישיון נהיגה טוב אני שמח שחלק אוהבים את מה שהצעתי אבל יחכמים בטח כולכם גרים בחולון לכן אתם רוצים ימית אלפיים תחמנים:wink:[/quote]
אני גר ביבנה סעמק!
ומה זה "הייתי בגילכם" מה אתה בן 80
[quote=DarK LuGiA;653610]אני גר ביבנה סעמק!
ומה זה "הייתי בגילכם" מה אתה בן 80[/quote].
23
[quote=SEXEYMAN;653641].
23[/quote]
מההההההההה
אתה בן 23 תשבע בספר תורה חחח
[quote=DarK LuGiA;653760]מההההההההה
אתה בן 23 תשבע בספר תורה חחח[/quote]
כדאי שתאמין לי אני נשבע לך באור שאני רואה בוא נפסיק את השיחה הזאת אנחנו סתם עושים פה ספאם.
ימית 2000 הפכה להיות אופציה
צודק
[QUOTE=ErWiN;653968]ימית 2000 הפכה להיות אופציה[/QUOTE
יש גם את הסינימה סיטי בראשון שזה 2 דקות מהבית שלי..... אבל גם ימית קרובה אליי,אולי נעשה בימית 2000?
אבל ימית אלפיים לא נראה לי משהו עדיף כבר סינימה סיטי
שלוש שעות ממני.... אני לא יצילח להגיע חחחח
למה איפה אתה גר באילת חח
[quote=MCshay;654209]למה איפה אתה גר באילת חח[/quote]
כן הוא כן
חחחחח איזה קטע
למרות שהוא עובר לחיפה עוד כמה זמן,לפחות זה מה שהוא אמר..
בקיצור יהיה לו קשה להגיע למפגש..
בקיצור .. יתקיים מפגש.
לא ידוע ביינתים מה מי מו .
נדבר על זה בקרוב.
נעול.