מפיץ את וירוס הפוקרוס הלאה לפוקימונים שלכם - דור 4!
[CENTER][COLOR=darkorange]לכל חבריי המאמנים שלום,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אני שמח להודיע בזאת כי יש לי אפשרות להעביר פוקרוס לפוקימונים שלכם [בדרך חוקית כמובן]. למי שלא יודע במה מדובר:[/COLOR]
[COLOR=darkorange]פוקרוס היא מחלה נדירה שאפשר למצוא על פוקימונים פראיים בסיכוי נמוך, ואם הולכים עם פוקימון נגוע בשישייה הוא יכול להדביק את הפוקימונים האחרים בצוות שאיתך במחלה וכו'. למחלה אין חסרונות [למעט הסמיילי שהפוקימון מקבל אחרי שהוא מבריא מהמחלה\בר הPOKERUS שמופיע מתחת לתמונה שלו כשמסתכלים עליו בזמן שהוא חולה]. היתרון הגדול שלה הוא שפוקימון נגוע במחלה מקבל נק' EV כפולות, משמע אם הרטטה שלי מחזיק POWER BRACER, המעניק 4 נק' תוספת של התקפה פיסית על כל הריגה של פוקימון אחר כל עוד הוא מחזיק החפץ, נוסף לנק' שהוא כבר מקבל מזה שהרג, [B]הוא יקבל מספר כפול של נק'![/B] הרטטה הרג [B]מג'יקרפ,[/B] והרטטה החזיק POWER BRACER - רטטה נגוע בפוקרוס יקבל 8 נק' התקפה + 2 ספיד. לחבר'ה הרציניים שבינינו זה מאיץ ברמה משמעותית את סיום ה-EV. המחלה לא תשאר אקטיבית אצלי לעוד הרבה זמן, ככה שכדאי שתזדרזו אם אתם רוצים פוקימון נגוע.[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=darkorchid]הערה חשובה: גם פוקימון שכבר הבריא מהמחלה ויש לו סמיילי במקום בר של פוקרוס יקבל נק' EV כפולות בכל פעם שיהרוג פוקימון, הוא פשוט לא יוכל להפיץ את המחלה הלאה![/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=navy]אז אני מוכן להדביק לכם את הפוקימון\ים בוירוס הנהדר הזה, ובתמורה אני מחפש אחד מהפירות הבאים:[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=navy]QUALOT - צריך מאוד[/COLOR]
[COLOR=navy]GREPA - צריך מאוד[/COLOR]
[COLOR=navy]APICOT[/COLOR]
[COLOR=navy]LANSAT[/COLOR]
[COLOR=navy]STARF[/COLOR]
[COLOR=navy]ENIGMA[/COLOR]
[COLOR=navy]MICLE[/COLOR]
[COLOR=navy]CUSTAP[/COLOR]
[COLOR=navy]JACOBA[/COLOR]
[COLOR=navy]ROWAP[/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=navy]או לחילופין[/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=navy]שני שארדס [SHARDS] לא משנה מאיזה צבעים[/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=navy]או לחילופין II[/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=navy]RARE CANDIES[/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=black]אז לכל המעוניינים - כדאי שתמהרו, שמא תפספסו הזדמנות להקל על חיי ה-EV של הפוקימונים שלכם![/COLOR][/SIZE][/CENTER]