פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Naruto Uzuzamaki
שלי אומרת לך:"עזוב,אברא שלי,תפגע באיווי של לאנס הוא הצרה האמיתית,אם תנצח אותו זה יהיה שניים על אחד והחזק יהיה בחוץ אז ננצח!".
האיווי של לאנס שולח גל שחור חזק מאוד שפוגע באיווי.
כינוי מקורי
*התבלבלתי.
אלקיד שולח גל הלם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא עוזר נגדו.
רוטום משתמש במתקפת לא מוכרת מין שילוב של מכת ברק וקרן קרח שפוגע באלקיד ומביס אותו,דילן אומר לך:"קרב נחמד,טוב מה הבטחתי מגיע לך?".
KoDakThe
סניבי שעדיין ישן נופל למים ומתעורר,אך אתה רואה שמלכודת חול מוזרה לוכדת את סאנדילי ואת סניבי,המאמן מסביר לך:"מדי פעם יש מלכודות בחול הזה,אני לא מצליח לאתר אותם בדיוק בזמן אז גם אני נתקע לפעמים".
Uchihe Sasuke
פאלקיה צוחק צחוק קר,עכשיו הקול שלו די מוזר הוא אומר לך:"שנים כבר תכננתי את הנקמה שלי בארסיאוס,הוא כלא אותי ואת אחותי היקרה באיים נידחים באזור הנידח ביותר במחוז,אבל הצלחתי להיחלץ ולהשתלט על פאלקיה המסכן,עכשיו הנקמה של דארקאי תהיה מוכנה" אתה רואה מישהו מתקרב,אתה רואה שזה איש בעל גלימה לבנה-זהובה,עם כתר מוזהב עם אבנים ירוקות עליו,זהו ארסיאוס רק אדם,הוא מסתכל על פאלקיה-דארקאי ואומר:"ידעתי שזה אתה כול הזמן דארקאי,אחותך הרגישה שמשהו באי שלך לא בסדר,אז הלכתי לבדוק,וראיתי שאתה לא שמה,אבל ראיתי את הפנינה של פאלקיה והבנתי הכול,עכשיו אני אשמיד אותך דארקאי".
איתי
זובאט מנסה להתרומם אך לא מצליח בגלל הכנף הקפואה שלו.
אתה רואה שהוא משתמש בחץ רעל על הכנף שלו ומצליח להשתחרר אך הוא נפגע גם הוא מהחץ הרעיל והמסוכן.
זובאט עף לכיוונה של סניזל שמתחמקת.
הרוח המתמטקאית
אברא נעלם בשיגור,בעזרת האנרגיה העל חושית של אברא הוא מצליח לרחף על פני המים,אך ריאולו זריז יותר מאברא והוא שולח גל קול חזק מאוד,בגלל שהוא פוגע במים המתקפה יותר חזקה ופוגעת באברא ששולח דופק מים.
MasterBar
אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה רואה מאמן צעיר,בעל כובע כחול וחולצה צהובה,מחזיק פוכדור הוא אומר לך:"תשלום או קרב,אין לך בררה,אין מעבר לעיר הזו בלי קרב או תשלום".
Tomer44
תגיב להתחלה בע''מ 2.
Virus
תגיב להתחלה בע''מ 2.