Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 89 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    קרבי שולח קרן קרח,איווי משתמש בחיקוי וגם הוא שולח קרן קרח חזקה מאוד,שתי המתקפות פוגעות באיווי של לאנס אך הוא משתמש במתקפת גל שחור שפוגע בקרבי ומביס אותו.
    האיווי של לאנס פוגע בקרבי ומביס אותו,1-1,נשארת רק אתה והוא!

כינוי מקורי
    אתה מחפש אחר פוקימון אחר,אך אתה נתקל בבניין מוזר מאוד שעל השלט שלו כתוב:"תעשיות קרב" ומתחתיו שלט כתב שבו כתוב:"סיור חינם למאמנים מתחילים,בסוף הסיור מחלקים פוקימוני כנף,אדמה וברזל".

KoDakThe
    *יש כמה מלכודות,מלכודת אחת תפסה את סאנדילי שתשתחרר והשנייה לכדה את סניבי שלא השתחרר מה לא ברור?
    המלכודת תופסת חזק יותר את סניבי שאינו יכול לזוז,בסופו של דבר אתה רואה אנרגיה ירוקה מוזרה סביב סניבי,הוא שולח סילון ירוק מוזר מאוד שפוגע בסאנדילי ומביס אותו.
    המאמן אומר לך:"האתגר הבא ממתין לך,אל תדאג יש מעבר בין החדרים האלה שירפא את סניבי שלך".
    סניבי הביס את סאנדילי,ניצחת באתגר הראשון,שבעה נשארו!

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס אומר לך:"לצערי בן אדם תפקידך פה הסתיים,שמעתי מריקואזה עליך רבות עכשיו המשך במסעך ואל תתקרב יותר לאגדיים,כול התקרבות שלך עליהם גורמת לסוף העולם להתקרב ובסופו של דבר איש לא יוכל להצילו".

איתי
    כדור האור המשולב מחליש יותר מתמיד את קירליה שלך,לא רק זה סניזל מתחמקת מהמתקפה של קירליה וגרמה למתקפה להחליש את קירליה לשווא.

הרוח המתמטקאית
    קרן הקרח פוגעת במכת הברק,שתי המתקפות העוצמתית גורמות לאותות מים חזקים מאוד,אתה רואה שאברא עוד שנייה אחת ייפול מים.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והמאמן ממשיכים בדרככם ואתה רואה שלושה פוקימונים מסוג עשב:טריקו,סניבי ובאדו המאמן אומר לך:"אם אתה עוצר להילחם אני ממשיך לבד רק שתדע".

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Naruto Uzuzamaki
    קרבי שולח קרן קרח,איווי משתמש בחיקוי וגם הוא שולח קרן קרח חזקה מאוד,שתי המתקפות פוגעות באיווי של לאנס אך הוא משתמש במתקפת גל שחור שפוגע בקרבי ומביס אותו.

כינוי מקורי
    אתה מחפש אחר פוקימון אחר,אך אתה נתקל בבניין מוזר מאוד שעל השלט שלו כתוב:"תעשיות קרב" ומתחתיו שלט כתב שבו כתוב:"סיור חינם למאמנים מתחילים,בסוף הסיור מחלקים פוקימוני כנף,אדמה וברזל".

KoDakThe
    *יש כמה מלכודות,מלכודת אחת תפסה את סאנדילי שתשתחרר והשנייה לכדה את סניבי שלא השתחרר מה לא ברור?
    המלכודת תופסת חזק יותר את סניבי שאינו יכול לזוז,בסופו של דבר אתה רואה אנרגיה ירוקה מוזרה סביב סניבי,הוא שולח סילון ירוק מוזר מאוד שפוגע בסאנדילי ומביס אותו.
    המאמן אומר לך:"האתגר הבא ממתין לך,אל תדאג יש מעבר בין החדרים האלה שירפא את סניבי שלך".

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס אומר לך:"לצערי בן אדם תפקידך פה הסתיים,שמעתי מריקואזה עליך רבות עכשיו המשך במסעך ואל תתקרב יותר לאגדיים,כול התקרבות שלך עליהם גורמת לסוף העולם להתקרב ובסופו של דבר איש לא יוכל להצילו".

איתי
    כדור האור המשולב מחליש יותר מתמיד את קירליה שלך,לא רק זה סניזל מתחמקת מהמתקפה של קירליה וגרמה למתקפה להחליש את קירליה לשווא.

הרוח המתמטקאית
    קרן הקרח פוגעת במכת הברק,שתי המתקפות העוצמתית גורמות לאותות מים חזקים מאוד,אתה רואה שאברא עוד שנייה אחת ייפול מים.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והמאמן ממשיכים בדרככם ואתה רואה שלושה פוקימונים מסוג עשב:טריקו,סניבי ובאדו המאמן אומר לך:"אם אתה עוצר להילחם אני ממשיך לבד רק שתדע".
    "אחי.תקלוט אני חייב לחזק את טורציק קודם אני מאוד היתי רוצה לתפוס אחד מהם אבל אני חייב להגיע למאסטר הזה קודם"אני אומר ומנסה להדגיש לו את זה

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    "יפה מאוד סניבי!" אשבח אותו וארוץ אליו,'מה זה היה?' אחשוב ואאחוז בידו של סניבי.
    "אתה היית ממש מדהים! אתה גורם לי לגאווה שאני המאמן שלך!" אומר בהתרגשות ואלטף את ראשו הקטן.
    בו תעלה על כתפי,אני ארים אותך עד שנגיע לחדר הבא.." אומר,ארים אותו ואתחיל ללכת.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    תגיב אצלי כבר...
    ----------------------
    "איווי תשתמש בעל-חושי על איווי כדי לתפוס אותו ולאחר מכן תפיל אותו על האדמה בחוזקה! אתה מסוגל!" אגיד לאיווי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki

כינוי מקורי

KoDakThe

Uchihe Sasuke

איתי

הרוח המתמטקאית

קאקאשי סנסיי**
    אני אומר לקילרה ''תשתמש בעל חושי על סניזל שלא יזוז ותתקוף אותו בכדור על חושי מקרוב''

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Batista
    רד-איי מחייך ואומר לך:"להיות אליט פור זו עבודה קשה במיוחד,להתאים שישייה מסוג אחד ויחיד,להילחם נגד מאמנים שרוצים את התואר שלך,להזמין את האליטים האחרים שקרבות בשביל להעלות רמה,אבל אם זו הדרך שלך,בהצלחה" אתה רואה שלאט לאט אתם מגיעים לעיירה פלורמה.
    האם אתה מתחיל לרוץ או ממשיך ללכת עם רד-איי?

KoDakThe
    אתה רואה את המכרה ההרוס,עדיין לא הבנת מה קרה שמה,אתה רואה איש בעל יד שחורה ויד לבנה,חלוק מעבודות ישן עליו,הוא מחייך חיוך מרושע,ספיר מסתכלת על האיש בשנאה היא אומרת לך:"זה 'המדען'!".
    האם אתה יודע מי זה או לא?
    אם כן יופי קראת את המ''ת לעומק,אם לא גש מהר לעמוד הראשון וחפש מידע על המדען!

Uchihe Sasuke
    סוולו מתעלם ממך,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מתרגם שפת פוקימונים מופעל" אתה שומע שסוולו מסתכל עליך וקורא קריאה,הפוקדע אומר לך:"סוולו אומר שהוא אינו יכול להצטרף למסע של מישהו בגלל שהוא צריך להגן על אזור ההר".
    האם אתה מקבל את זה או לא?

איתי
    אתה רואה שהמתקפה של מריפ פוגעת בנאזליף אך לא במגמר.
    ראלטס משתמש בכדור אור על נאזליף שמתחמק ומגיב בעלי תער חזקים שפוגעים בחזהו של ראלטס.
    מגמר משתמש בכדור אש שפוגע בראלטס ומביס אותו.
    מגמר הביס את ראלטס,1-0 לפוקימונים הפראיים!
    האם אתה בורח או לא?

הרוח המתמטקאית
    הילדה הקטנה אומרת לך:"השליט הוא בעצם מהטובים הרוחות הם הרעות,ברגע שתאסוף את ארבעת הכדורים תשמיד את השליט האדיר והנערץ שלי,ואז הפוקימונים יהיו המשרתים של הרוחות!" אתה רואה את רוח האש רצה ואומרת לך:"אל תאמין לה!היא משקרת השליט הוא הרשע אני ואחי מהטובים!".
    למי תאמין לרוח או לילדה?

Scizor-X
    אתה ממשיך לכיוון העיר פסטוריה אתה רואה שבמערב העיר יש אגם בוץ ענק שבתוכו שוחים פוקימוני רעל שונים.
    במזרח יש את העיר פסטוריה,אתה רואה מרחוק את מכון העיר.
    לאן תלך למערב או למזרח?
    אני הולך מזרחה,לעיר. שם אני מחפש את מרכז הפוקימונים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    מצטער שלא הגבתי הרבה זמן פשוט לא הייתי בבית.... אני יוצא עוד כמה ימים לטיול ואני לא אהיה בבית,אז על תוציא אותי מהמשחק

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    " וואו קרב פוקימונים" אגיד בהתלהבות
    ' גם אני רוצה ! ' אחשוב לעצמי .
    " היי חבר'ה ! אני יכול להלחם נגד המנצח ?! זה יהיה קרה הראשון שלי ! " אומר בהתרגשות .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo;1068446[[B
    Pooh[/B]
    המאמן מקדים אותך ושולח את טוטודייל שלו למתקפת קרן קרח,קרן הקרח פוגעת בג'ולטיק שלך בצורה מסוכנת מאוד,אתה רואה שמתקפות החשמל של ג'ולטיק אינן פוגעות בטוטודייל.
    "ג'ולטיק תתרכז!" אני צועק לג'ולטיק בנחישות, "תשתמש בקור עכביש על טוטודייל ולאחר מכן תן לו מכת ברק בכל הכוח!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    "אוקיי ארכיאוס!" אומרר לאריכאוס ואלך חזרה לאזור ההר.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    MasterBar
    הילד מוציא סטרלי קטן ואומר:"צא למתקפה סטאר!" הסטרלי המכונה "סטאר" יוצא למתקפת שמיים באוויר,ויניפלדה שלך משתמש במתקפת עוקץ רעל שמחטיאה את "סטאר".
    "ויניפלדה, קדימה חבר תראה לו כמה אתה חזק, תשתמש בעוקץ רעל על הרצפה כדי לעוף לעבר סטארלי שבשמיים מההדף של העוקץ רעל, שאתה מתחיל לעוף לעברו תתקפל לכדור, ותחמוק מן המתקפה בסיבוב ותמשיך לעוף לגובהה שאתה עדיין ככדור מסתובב ותשתמש בניב רעל ותנחת עליו בכל הכוח שלך!" אגיד לויניפלדה.

11. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    איווי של לאנס משתמש במתקפת סופת טייפון חזקה במיוחד שפוגעת באיווי שלך ומביסה אותו,לאנס מחזיר את האיווי שלו ואומר לך:"לצערי,הקרב נגמר מהר מאוד".
    איווי של לאנס הביס את שלך,2-1 לג'ון וללאנס,אתה ושלי הפסדתם.

KoDakThe
    אתה וסניבי מגיעים חדר הביניים,אתה מכניס את הפוכדור של סניבי למכונת הריפוי וכעבור מספר שניות הפוכדור חוזר אליך,אתה נכנס לחדר הבא ואתה רואה אגם קפוא,אתה מבין שהאתגר הבא שלך הוא נגד קרח,אתה רואה פסל קרח בדמות גבר עם מסיכה.

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס!

איתי
    *מה לא ברור מתקפות על חושי לא פועלות על מתקפות אופל!
    קירליה משתמש בעל חושי על סניזל,אך סניזל זזה בלי שום בעיה,קלייר אומרת לך בזלזול:"חשבתי שלמדת איך נלחמים נגד פוקימוני אופל".

MasterBar
    מתקפת חץ רעל פוגעת ב"סטאר" אך לא משפיעה עליו,אתה רואה את המתקפה של "סטאר" פוגעת בויניפלדה,המאמן צוחק צחוק מאושר ואומר:"בחיים לא תנצח את סטאר שלי!".

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מזרח העיר,אתה מתקרב לאט לאט למרכז הפוקימונים,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ושואלת אותך:"מה ברצונך?".

קאקאשי סנסיי**
    המאמן ואתה ממשיכים בדרככם,אתה רואה שבכניסה לעיר ג'ובילייף עומד ילד קטן עם כובע כחול וחולצה צהובה הוא אומר:"או שתשלמו או שתילחמו!" המאמן דוחף את הילד ואומר לו:"או שנדחוף אותך".

Pooh
    ג'ולטיק משתמש בקור עכביש על טוטודייל שמשתמש בסחרור מים חזק מאוד שהודף את המתקפה שלך ושל ג'ולטיק,מכת הברק פוגעת בטוטודייל,אך נראה שזה לא משפיעה עליו.

Virus
    המאמנים מסתכלים עליך,המאמן בעל הסטרלי מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"במילא הייתי מפסיד,ג'וני תילחם נגד המאמן,נתראה" המאמן ששמו ג'וני מהנהן ואומר:"ביי ליאו,טוב 'מתחיל' מוכן לקרב?".

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אתה וסניבי מגיעים חדר הביניים,אתה מכניס את הפוכדור של סניבי למכונת הריפוי וכעבור מספר שניות הפוכדור חוזר אליך,אתה נכנס לחדר הבא ואתה רואה אגם קפוא,אתה מבין שהאתגר הבא שלך הוא נגד קרח,אתה רואה פסל קרח בדמות גבר עם מסיכה.
    .
    "אוקיי..." אמלמל לי בשקט וחשש.
    "מי פה המאמן ושיוציא את הפוקימון שלו עכשיו!" אומר ואתכונן עם הפוכדור של סניבי בידי.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki
    איווי של לאנס משתמש במתקפת סופת טייפון חזקה במיוחד שפוגעת באיווי שלך ומביסה אותו,לאנס מחזיר את האיווי שלו ואומר לך:"לצערי,הקרב נגמר מהר מאוד".
    איווי של לאנס הביס את שלך,2-1 לג'ון וללאנס,אתה ושלי הפסדתם.

KoDakThe

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס!

איתי
    *מה לא ברור מתקפות על חושי לא פועלות על מתקפות אופל!
    קירליה משתמש בעל חושי על סניזל,אך סניזל זזה בלי שום בעיה,קלייר אומרת לך בזלזול:"חשבתי שלמדת איך נלחמים נגד פוקימוני אופל".

MasterBar
    מתקפת חץ רעל פוגעת ב"סטאר" אך לא משפיעה עליו,אתה רואה את המתקפה של "סטאר" פוגעת בויניפלדה,המאמן צוחק צחוק מאושר ואומר:"בחיים לא תנצח את סטאר שלי!".

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מזרח העיר,אתה מתקרב לאט לאט למרכז הפוקימונים,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ושואלת אותך:"מה ברצונך?".

קאקאשי סנסיי**
    המאמן ואתה ממשיכים בדרככם,אתה רואה שבכניסה לעיר ג'ובילייף עומד ילד קטן עם כובע כחול וחולצה צהובה הוא אומר:"או שתשלמו או שתילחמו!" המאמן דוחף את הילד ואומר לו:"או שנדחוף אותך".

Tomer44
    ג'ולטיק משתמש בקור עכביש על טוטודייל שמשתמש בסחרור מים חזק מאוד שהודף את המתקפה שלך ושל ג'ולטיק,מכת הברק פוגעת בטוטודייל,אך נראה שזה לא משפיעה עליו.

Virus
    המאמנים מסתכלים עליך,המאמן בעל הסטרלי מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"במילא הייתי מפסיד,ג'וני תילחם נגד המאמן,נתראה" המאמן ששמו ג'וני מהנהן ואומר:"ביי ליאו,טוב 'מתחיל' מוכן לקרב?".
    "אני רוצה לרפאות את הפוקימונים שלי בבקשה" אני אומר ומגיש לה את הפוכדורים של אושוואט וקרוגאנק

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דילגת עליי
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    KoDakThe
    אתה רואה את פסל הקרח לאט לאט נסדק,בסופו של דבר אתה רואה גבר בעל גלימה כחולה,הוא אומר לך:"ברכותיי,ניצחת את מאסטר האדמה של אחד על אחד,עכשיו תורו של מאסטר הקרח שזהו אני".

Scizor-X
    אתה מגיש לאחות ג'וי את שני הפוכדורים שלך,האחות ג'וי לוקחת אותם ומחזירה אותם כעבור כמה דקות היא מחייכת ואומרת לך:"הפוקימונים שלך מוכנים לקרבות!".

עמוד 89 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •