Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 37 ראשוןראשון ... 233132333435 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki צפה בהודעה
    טוב חשבתי כמה זמן מי משקיען השבוע וגיליתי שיש שלושה אנשים שהשקיעו השבועה!
    אבל אני חייב לבחור רק אחד אז זה:
    עידו - Pooh! כול הכבוד עידו!

Lord Voldemort
    אתה לא יכול.
    ~~~~~~~~~~~~~
    סנייבי, טוויסטר!" אתה אומר, מעט לחוץ. "תנסה לחמוק מכל מתקפה שלהם!" אתה מוסיף.
    סנייבי שולח טוויסטר ענקי שלא יאומן ופוגע ישר בשני הפוקימונים של היריבים ואז אחד מתעלף ישר.
    "אוי לא!" צועקים הילדים ואז אתה רואה שהילדה מחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור שלו.
    "זוראה! תשתנה!" צועק הילד ואז אתה רואה שהפוקימון משתנה לפוקימון עוד יותר מוזר .
    "עכשיו תשתמש בכדור אופל!" צועק הילד ואז הפוקימון שלו שולח כדור בצבע סגול לעבר סנייבי שלך.
    אני מנסה להבין מה טבעו של הפוקימון היריב. אני מנחש שהוא סוג רוח, ולפי צבעו גם מניח שהוא מסוג מים, ולוקח סיכון - "עלה להב, סנייבי!" אני אומר, מקווה שהמתקפה סופר-אפקטיבית על הפוקימון החדש אליו השתנה זוראה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    איך התגובות שלי?
    מושקעות, בסדר או טעונות לשיפור?

Lord Voldemort
    אתה מנחש שהוא סוג רוח, ולפי צבעו אתה גם מניח שהוא מסוג מים, ולוקח סיכון -
    "עלה להב, סנייבי!" אתה אומר, מקווה שהמתקפה סופר-אפקטיבית על הפוקימון החדש אליו השתנה זוראה.
    סנייבי יוצא במהירות לעבר הפוקימון המוזר בעלה להב ופוגע בו ישר בפרצוף שישר מעלף אותו.
    "תחזור לוזר..." אומר במילמול הילד ואז מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור שלו ומשאיר אותו על הרצפה.

Hattrick
    אושווט לא יודע התקלה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "התחמק!" אתה קורא בתקיפות ומסמן לו לזוז הצידה "לאחר מכן, השתמש באקדח מים!" אתה מוסיף.
    אושווט לפי פקודתך מתחמק בקלות מהמתקפה של טימבור ואז שולח אקדח מים שפוגע ישר בצלעות של טימבור.
    טימבור נפגע קשות ועף על הקיר, נפגע ממנו קשות ומתעלף ישר.
    "ניצחת" אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את הפוקימון שלה ואז היא יוצאת החוצה מהחדר ואז נפתח דלת מימולך.

~The KoDaK~
    'פידוב לא כדאי כאן, אז אני אבחר בליליפאפ.' אתה חושב ואומר: "ליליפאפ צא החוצה שוב!"
    אתה מוציא את ליליפאפ ואז בודק את הפוקימון המוזר בפוקגייד.

"וניליט, פוקימון הגלידה, וניליט הוא פוקימון מסוג קרח ואם הוא יהיה בשמש עלול להיות שהוא ימות מהחום".

לאחר מכן אתה אומר לליליפאפ: "תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!" והוא יוצא בדחיפה חזקה לעבר וניליט.
    הוא פוגע בוינליט ואז נושך אותו בחוזקה, "רסיסי קרח!" צועק האיש ואז וניליט שולח רסיסי קרח שמעיפים את ליליפאפ אליך.

the New World
    אתה אומר לרוקי: "טוב זוז מין המקום שבו אתה עומד במהירות אדירה ככדי להתחמק מן כדור האש שלו,
    ולאחר מכן תשתמש בסילון אקווה שוב על ליטויק ואז הגנה על עצמך."
    רוקי מנסה להתחמק מהכדור אש אבל הוא נופל בגלל אבן קטנה ואז נפגע מהכדור אש בחוזקה.
    רוקי עולה בלהבות אבל הוא משתמש בסילון אקווה שמעלימה את הלהבות ושפוגעת בליטוויק הקטן שמעלף אותו.
    "ניצחת אותי..." אומרת האישה בשמחה ואז מחזירה את הפוקימון לפוקדור שלו, זורקת אותו לעברך ואז נעלמת.

Pooh
    אתה מצחקק מדבריו של סינדקוויל, "אין בעיה." אתה אומר לו במבט נחוש,
    "צא פורליאון! תן לו נהמה ואז סיוע!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סינדקוויל.
    פורליאון יוצא ומשתמש בצעקה שמרתיעה את סינדקוויל ואז הוא משתמש בסיוע.
    פתאום הציפורניים של פורליאון גודלות והופכות להיות בצבע כסוף ואז פוגעים בסינדקוויל הקטן. פורליאון השתמש בעזרת סיוע בציפורני ברזל!
    "סינדי!" צועק סינדיקוויל ואז הוא שולח מלא כוכבים לעבר פורליאון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    איך התגובות שלי?

Lord Voldemort
    אתה מנחש שהוא סוג רוח, ולפי צבעו אתה גם מניח שהוא מסוג מים, ולוקח סיכון -
    "עלה להב, סנייבי!" אתה אומר, מקווה שהמתקפה סופר-אפקטיבית על הפוקימון החדש אליו השתנה זוראה.
    סנייבי יוצא במהירות לעבר הפוקימון המוזר בעלה להב ופוגע בו ישר בפרצוף שישר מעלף אותו.
    "תחזור לוזר..." אומר במילמול הילד ואז מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור שלו ומשאיר אותו על הרצפה.
    זה קצת מעצבן שאתה כותב את מה שכבר כתבנו בהמשך שלנו. אמנם זה מזכיר לנו מה רשמנו אבל זה נראה כאילו זה נועד למלא את התגובה...
    ~~~
    "אוי לא..." אני אומר, ורץ לעבר הילד בזעם. "ככה אתה נוטש את הפוקימון שלך?!" אני צועק עליו. "אין לך בושה, חתיכת -" אני אומר, אך עוצר את עצמי מלהגיב כי זה נגד חוקי הפורום. אני אתכופף ואקח את הפוכדור של זורואה, ולאחר מכן אקח אותו ואת סנייבי אל מרכז הפוקימונים, לשם אלך עם היידי ואפגש עם הפרופסור ג'ניפר.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    אבל ככה אני בונה תגובה, פשוט אם כותבים לי תגובה אני אוהב להעתיק כדי שיהיה לי להמשיך אותה כיותר טוב אבל... אם זה מעצבן אחרים אני אפסיק אבל בנתיים, אני אמשיך...
    ודרך אגב, מה עם המ"ת שלך? אתה מגיב שם?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוי לא..." אתה אומר, ורץ לעבר הילד בזעם. "ככה אתה נוטש את הפוקימון שלך?!" אתה צועק עליו.
    "אין לך בושה, חתיכת -" אני מוסיף, אבל אתה מצליח לעוצר את עצמך מלהגיב כי זה נגד חוקי הפורום והמשחק.
    "יש לי עוד מלא כאלה, אבל הוא פשוט לוזר..." אומר הילד בגיחוח ואז ממשיך עם הילדה.
    אתה מתכופף ולוקח את הפוקדור של זורואה, ולאחר מכן אתה יוצא מהזירת הקרב.
    אחרי שתי דקות הליכה אתה מגיע מרכז הפוקימונים היידי ומרפא את הפוקימונים.
    "היי וולאס." אומרת לך פרופסור ג'ניפר "הינה ביצה ממני." מוסיפה הפרופסור ואז היא מגישה לך את הביצה.
    "אתה יכול להמשיך." אומרת הפרופסור ואז היא הולכת ומפנה לך את הדרך להמשיך עם היידי.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-25-2011 בשעה 09:57 AM

5. משתמש מנוסה
    איך התגובות שלי?

Hattrick
    אושווט לא יודע התקלה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "התחמק!" אתה קורא בתקיפות ומסמן לו לזוז הצידה "לאחר מכן, השתמש באקדח מים!" אתה מוסיף.
    אושווט לפי פקודתך מתחמק בקלות מהמתקפה של טימבור ואז שולח אקדח מים שפוגע ישר בצלעות של טימבור.
    טימבור נפגע קשות ועף על הקיר, נפגע ממנו קשות ומתעלף ישר.
    "ניצחת" אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את הפוקימון שלה ואז היא יוצאת החוצה מהחדר ואז נפתח דלת מימולך.
    בסדר גמור, רק תנסה למשוך את הקרבות קצת יותר רחוק ^^
    ויש לי ביצה שאמורה לבקוע, נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שמח על הניצחון בקרב, אני מתקרב אל אושווט "קרב מצויין, אוושוט!" אני אומר לו ומלטף אותו "קדימה, תחזור לפוכדור לנוח" אני אומר לו, משיב אותו ויוצא החוצה מהדלת.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איך התגובות שלי?

the New World
    אתה אומר לרוקי: "טוב זוז מין המקום שבו אתה עומד במהירות אדירה ככדי להתחמק מן כדור האש שלו,
    ולאחר מכן תשתמש בסילון אקווה שוב על ליטויק ואז הגנה על עצמך."
    רוקי מנסה להתחמק מהכדור אש אבל הוא נופל בגלל אבן קטנה ואז נפגע מהכדור אש בחוזקה.
    רוקי עולה בלהבות אבל הוא משתמש בסילון אקווה שמעלימה את הלהבות ושפוגעת בליטוויק הקטן שמעלף אותו.
    "ניצחת אותי..." אומרת האישה בשמחה ואז מחזירה את הפוקימון לפוקדור שלו, זורקת אותו לעברך ואז נעלמת.

[.[/COLOR][/B]
    בסדר אבל אני לא מבין למה אתה כותב את מה שאנחנו כותבים בהמשך
    ---------------------------------------------------
    אני אומר לאישה " תודה רבה על ליטוויק " . אני לוקח את הפוכדור של ליטוויק ושמח שקיבלתי ליטוויק. לאחר מכן אומר " יש השגתי את הפוקימון הראשון שלי ליטוויק ". אני אומר לרוקי " כול הכבוד לך בכותך הבסתי ליטוויק ". אני מכניס את רוקי לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~The KoDaK~
    'פידוב לא כדאי כאן, אז אני אבחר בליליפאפ.' אתה חושב ואומר: "ליליפאפ צא החוצה שוב!"
    אתה מוציא את ליליפאפ ואז בודק את הפוקימון המוזר בפוקגייד.

"וניליט, פוקימון הגלידה, וניליט הוא פוקימון מסוג קרח ואם הוא יהיה בשמש עלול להיות שהוא ימות מהחום".
    לאחר מכן אתה אומר לליליפאפ: "תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!" והוא יוצא בדחיפה חזקה לעבר וניליט.
    הוא פוגע בוינליט ואז נושך אותו בחוזקה, "רסיסי קרח!" צועק האיש ואז וניליט שולח רסיסי קרח שמעיפים את ליליפאפ אליך.
    תגובות בסדר..
    ~~~~~~~~~~~
    "ליליפאפ! תתאושש ותקום! ואז תשתמש במבט! מיד אחרי זה כשוניליט ירתע תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!" אומר לליליפאפ נרגש מהקרב.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    איך התגובות שלי?

Pooh
    אתה מצחקק מדבריו של סינדקוויל, "אין בעיה." אתה אומר לו במבט נחוש,
    "צא פורליאון! תן לו נהמה ואז סיוע!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סינדקוויל.
    פורליאון יוצא ומשתמש בצעקה שמרתיעה את סינדקוויל ואז הוא משתמש בסיוע.
    פתאום הציפורניים של פורליאון גודלות והופכות להיות בצבע כסוף ואז פוגעים בסינדקוויל הקטן. פורליאון השתמש בעזרת סיוע בציפורני ברזל!
    "סינדי!" צועק סינדיקוויל ואז הוא שולח מלא כוכבים לעבר פורליאון.
    "פורליאון תתחמק בזריזות!" אני צועק ומקווה שפוקליאון יצליח להתחמק מהמתקפה. 'אוקי... נראה לי שסינדקוויל כבר די עייף...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, "צא פורליאון! שריטה בכל הכוח! תנסה לגמור את הקרב!" אני צועק בנחישות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    אבל ככה אני בונה תגובה, פשוט אם כותבים לי תגובה אני אוהב להעתיק כדי שיהיה לי להמשיך אותה כיותר טוב אבל... אם זה מעצבן אחרים אני אפסיק אבל בנתיים, אני אמשיך...
    ודרך אגב, מה עם המ"ת שלך? אתה מגיב שם?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוי לא..." אתה אומר, ורץ לעבר הילד בזעם. "ככה אתה נוטש את הפוקימון שלך?!" אתה צועק עליו.
    "אין לך בושה, חתיכת -" אני מוסיף, אבל אתה מצליח לעוצר את עצמך מלהגיב כי זה נגד חוקי הפורום והמשחק.
    "יש לי עוד מלא כאלה, אבל הוא פשוט לוזר..." אומר הילד בגיחוח ואז ממשיך עם הילדה.
    אתה מתכופף ולוקח את הפוקדור של זורואה, ולאחר מכן אתה יוצא מהזירת הקרב.
    אחרי שתי דקות הליכה אתה מגיע מרכז הפוקימונים היידי ומרפא את הפוקימונים.
    "היי וולאס." אומרת לך פרופסור ג'ניפר "הינה ביצה ממני." מוסיפה הפרופסור ואז היא מגישה לך את הביצה.
    "אתה יכול להמשיך." אומרת הפרופסור ואז היא הולכת ומפנה לך את הדרך להמשיך עם היידי.
    אני שקוע בעבודה בביולוגיה שיש לי ליום רביעי אז אני מגיב משהו כמו תגובה ביום לבינתיים... ><
    ~~~
    "תודה," אני אומר לה בחיוך ומחזיק את הביצה בדרכי, לא לפני שאני אוציא את זורואה, אקסיו וסנייבי שיתחברו יחדיו וילכו איתי. "קדימה, היידי," אומר לבסוף, "בואי נתקדם."

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

הרוח המתמטקאית
    "טימפול וטפיג צאו!" אתה אומר וזורק את הפוקימונים שלך החוצה במהירות על.
    לאחר מכן אתה אומר להם: "טפיג תשתמש בהצלפת זנב כדי להחליש את סוואדל ולאחר מכן תשתמש מולו בגחלת! טימפול תשתמש במבט מפחיד על דאקלט ואז תתקוף אותו בנגיחה!"
    טפיג יוצא החוצה במהירות עם טימפול ואז טפיג מצליף באדמה במהירות וכך סוואדל מתחיל להילחש.
    לאחר מכן שהוא שולח גחלת לעבר סוואדל שמתחמק בקלות וגם שולח עלי תער במהירות לעבר טפיג.
    טימפול רץ לעבר דאקלט ומפחיד אותו בפרצוף מפחיד וגונח בו בעזרת הראש שלו שמכאיב מאוד לדאקלט.
    בנתיים טפיג נפגע מהעלי התער של סוואדל ואז קלואי אומרת: "סוואדל תשתמש בנשיכת חרק ודאקלט באס אווירי!."
    "טפיג תשתמש בכוח נסתר לעבר דאקלט! ווטימפול תשתמש בנגיחה לעבר סוואדל!"אני אומר ומנסה לת\התתשמ באותה הטקטיקה שלה כדי לרואת מה היא תעשה ואז אפעל שוב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    יש לך מזל שהגבת, כמעט יצאת מהמשחק...
    ודרך אגב, אתה אמור לקבל ביצה שיצא ממנה פוקימון אקראי ויצא את קוטני.
    אתה תקבל את הביצה אצל פרופסור ג'ניפר

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טפיג תשתמש בכוח נסתר לעבר דאקלט! וטימפול תשתמש בנגיחה לעבר סוואדל!" אתה אומר.
    טפיג שולח כוח נסתר לעבר דאקלט אבל דאקלט מצליח להילחם נגדו, להעיף אותו ולפגוע בטפיג הקטן.
    בנתיים טימפול משתמש בנגיחה לעבר סוואדל אבל סוואדל מתחמק בקלות מהנגיחה ונושך את טימפול בנשיכת חרק קטלנית.
    "סוואדל עכשיו תעיף אותו לקיר ודאקלט תשתמש באקדח מים!" צועקת קלואי ואז סוואדל בעזרת הפה שלו שולח את טימפול לקיר שנפגע קשות
    ודאקלט הקטן שולח אקדח מים לעבר טפיג הקטן שכמעט נפגע ממנו אבל הוא הצליח להתחמק.

Lord Voldemort
    בהצלחה בעבודה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה," אני אומר לה בחיוך ומחזיק את הביצה בדרכי, "בבקשה" אומרת לך לאחר מכן.
    אתה יוצא מהמרכז ומוציא את זורואה, אקסיו וסנייבי שיתחברו יחדיו וילכו איתך. "קדימה, היידי," אתה אומר לבסוף, "בואי נתקדם."
    זוראה, אקסיו וסנייבי יוצאים החוצה וזוראה לא מבין איפה המאמן הקודם שלו ואתה מסביר לו את הכול.
    פתאום זוראה מתחיל לבכות ואז משתנה לסנייבי שלך ובורח אבל אתה מצליח לתפוס אותו בקושי ומלטף אותו.
    זוראה חוזר למצב הקודם שלו ויורד מידיך והולך איתך משם, ואז אתה רואה מנהרה משוכללת.
    אתה נכנס לתוכו ורואה איש מיוחד שלובש כחול ומחזיק מזוודה
    שאומר לך: "אתה וחברה שלך רוצים להשתתף בליגה אחרי שתשיגו את כול התגים?!"

Pooh
    תענה לשאלה בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פורליאון תתחמק בזריזות!" אתה צועק ומקווה שפורליאון יצליח להתחמק מהמתקפה.
    פורליאון מתחמק מכמה פעמים אבל נפגע מ5 כוכבים ענקיים אבל הוא עדיין עומד על רגליו.
    'אוקי... נראה לי שסינדקוויל כבר די עייף...' אתה חושב לעצמך בחיוך קטן,
    "צא פורליאון! שריטה בכל הכוח! תנסה לגמור את הקרב!" אתה צועק בנחישות לאחר מכן.
    פורליאון רץ במהירות לעבר סינדקוויל ושורט אותו ישר בפרצוף אבל לא מעלף אותו ישר.
    סינדקוויל עף אחורה ותוקף בגלגל להבה שוב אבל פורליאון מתחמק בקלות.
    סינדקוויל לא מצליח לעצור את המתקפה, נפגע מהעץ הקרוב עליו וישר מתעלף.

~The KoDaK~
    "ליליפאפ! תתאושש ותקום! ואז תשתמש במבט! מיד אחרי זה כשוניליט ירתע תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!" אתה אומר לליליפאפ ברגש.
    ליליפאפ מתאושש וקם בעזרת העידוד שלך ומשתמש במבט שפוגע בוינליט אבל בקושי מרתיע אותו.
    לאחר מכן ליליפאפ רץ לויניליט בדחיפה עם שילוב של נשיכה אבל וניליט מתחמק בקלות ושולח רסיסי קרח שפוגעים בליליפאפ שמעלפים אותו.
    "ניצחתי, תוכל להוציא עוד פוקימון או לצאת מהקרב ולא להילחם נגד מאסטר זירת הקרב..." אומר האיש שאוציא את וניליט החוצה.

the New World
    בגלל שככה אני בונה תגובה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הפוקדור של ליטוויק ולאחר מכן אתה אומר: "יש השגתי את הפוקימון הראשון שלי ליטוויק".
    אתה אומר לרוקי לאחר מכן: "כול הכבוד לך בזכותך הבסתי ליטוויק".
    אתה מכניס את רוקי לפוקדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1 ואז אחרי כמה דקות אתה רואה שלט שכתוב בו:
    העיר אקיומולה
    אתה נכנס לעיר ורואה את המרכז הפוקימונים מצידך הימיני ובניין שכתוב עליו: 'זירת הקרב' ממולך.
    *תזכור שאתה צריך להתקשר לפרופסור ג'ניפר

Hattrick
    אוקיי.
    חכה, אתה מקבל אל תדאג.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שמח על הניצחון בקרב, ואז אתה מתקרב אל אושווט
    "קרב מצויין, אוושוט!" אתה אומר לו ומלטף אותו
    "קדימה, תחזור לפוקדור לנוח" אתה אומר לו, משיב אותו לשם ויוצא החוצה מהדלת.
    אתה רואה עוד חדר ענקי שיש שם איש מוזר שאומר לך: "הגעת לחלק השני, אתה לא יכול לצאת מפה עד שתנצח אותי ואת המאסטר".
    "שמי באק, ואתה תצטרך להילחם נגדי" מוסיף באק ואז מוציא פוקדור שיוצא ממנו זברה קטנה .

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [Pooh
    תענה לשאלה בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פורליאון תתחמק בזריזות!" אתה צועק ומקווה שפורליאון יצליח להתחמק מהמתקפה.
    פורליאון מתחמק מכמה פעמים אבל נפגע מ5 כוכבים ענקיים אבל הוא עדיין עומד על רגליו.
    'אוקי... נראה לי שסינדקוויל כבר די עייף...' אתה חושב לעצמך בחיוך קטן,
    "צא פורליאון! שריטה בכל הכוח! תנסה לגמור את הקרב!" אתה צועק בנחישות לאחר מכן.
    פורליאון רץ במהירות לעבר סינדקוויל ושורט אותו ישר בפרצוף אבל לא מעלף אותו ישר.
    סינדקוויל עף אחורה ותוקף בגלגל להבה שוב אבל פורליאון מתחמק בקלות.
    סינדקוויל לא מצליח לעצור את המתקפה, נפגע מהעץ הקרוב עליו וישר מתעלף.

]
    "עבודה טובה פורליאון." אני אומר לפורליאון ומלטף את ראשו. לאחר מכן, אני ניגש אל סינדקוויל המעולף ומלטף את הפרווה שלו, "אתה בהחלט פוקימון חזק," אני אומר לו בחיוך רחב ומוציא פוקדור מהכיס שלי. לאחר מכן, אני זורק עליו את הפוקדור ומקווה שהוא ילכד. לאחר מכן, אני מחזיר את פורליאון לפוקדור שלו, וממשיך במסע שלי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]
    [COLOR="Green"]Lord Voldemort

the New World
    בגלל שככה אני בונה תגובה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הפוקדור של ליטוויק ולאחר מכן אתה אומר: "יש השגתי את הפוקימון הראשון שלי ליטוויק".
    אתה אומר לרוקי לאחר מכן: "כול הכבוד לך בזכותך הבסתי ליטוויק".
    אתה מכניס את רוקי לפוקדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1 ואז אחרי כמה דקות אתה רואה שלט שכתוב בו:
    אתה נכנס לעיר ורואה את המרכז הפוקימונים מצידך הימיני ובניין שכתוב עליו: 'זירת הקרב' ממולך.
    *תזכור שאתה צריך להתקשר לפרופסור ג'ניפר

]
    אני שמח מאוד שהגעתי לעיר אקיומולה. לאחר זאת אני נזכר שאני צריך להתקשר לפרופסור ג'ניפר. אני מוציא את הפוקיג'ר שלי ומתקשר לפרופסור ג'ניפר ואומר לה בשיחה " הלו ג'ניפר הגעתי לעיר אקיומולה .לאן שאמרת לי להגיע אז מה אני צריך לעשות פה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    the New World
    אתה מוציא את הפוקגייד שלך ומתקשר לפרופסור ג'ניפר.
    "הלו?" אתה שומע לאחר שנייה ואז אתה אומר לה: "הלו ג'ניפר הגעתי לעיר אקיומולה, לאן שאמרת לי להגיע אז מה אני צריך לעשות פה."
    "יופי, בנתיים תלך למרכז הפוקימונים אני באה..." אומרת הפרופסור ואז היא מנתקת את השיחה.
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.
    ~~~
    אחרי כ5 דקות אתה רואה שהדלת של המרכז נפתחת ומשם נכנסת פרופסור ג'ניפר שמחבקת את האחות ג'וי.
    "היי לי, תלך לבניין שקוראים לו זירת הקרב ואז שתנצח שם תבוא אלי" אומרת לך פרופסור ג'ניפר ואז היא עולה במדרגות המרכז.

Pooh
    אתה ניגש אל סינדקוויל המעולף ומלטף את הפרווה שלו, "אתה בהחלט פוקימון חזק," אתה אומר לו בחיוך רחב ומוציא פוקדור מהכיס שלך.
    לאחר מכן, אתה זורק עליו את הפוקדור ומקווה שהוא ילכד.
    הפוקדור שואב את סינדקוויל לתוכו ואז הוא נופל ומתנדנד כמה פעמים ואז נעצר לגמרי. תפסת סינדקוויל!
    אתה לוקח את הפוקדור שתפס את סינדקוויל וממשיך במסע ורואה לאחר כמה דקות שלט שכתוב בו:
    העיר אקיומולה

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~The KoDaK~
    "ליליפאפ! תתאושש ותקום! ואז תשתמש במבט! מיד אחרי זה כשוניליט ירתע תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!" אתה אומר לליליפאפ ברגש.
    ליליפאפ מתאושש וקם בעזרת העידוד שלך ומשתמש במבט שפוגע בוינליט אבל בקושי מרתיע אותו.
    לאחר מכן ליליפאפ רץ לויניליט בדחיפה עם שילוב של נשיכה אבל וניליט מתחמק בקלות ושולח רסיסי קרח שפוגעים בליליפאפ שמעלפים אותו.
    "ניצחתי, תוכל להוציא עוד פוקימון או לצאת מהקרב ולא להילחם נגד מאסטר זירת הקרב..." אומר האיש שאוציא את וניליט החוצה.
    *הפרופסור אמה שאני חייב לנצח?

"אני אצא.." אוותר על הקרב, ואחזיר את ליליפאפ לפוכדור שלו,לאחר מכן אצא מן הבניין,אלך לכיוון מרכז הפוקימונים,שם אבקש מהאחות ג'ואי לרפא לי את הפוקימונים.
    לאחר מכן אחזור לדרך הקודמת כדי לחפש פוקימון טוב כך שאוכל להתאמן איתו.

Spoiler ספוילר

עמוד 33 מתוך 37 ראשוןראשון ... 233132333435 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •