Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 37 ראשוןראשון ... 253334353637 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 551
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki צפה בהודעה
    קראתם את ההודעות ששלחתי לכם?
    אם כן תכתבו שקראתם.

the New World
    "ברור שאני רוצה קרב, תיצא ליטוויק!" אתה אומר בשמחה ואז מוציא את ליטוויק בריגוש.
    "טוב, 1 על 1, צא פידוב!" קורא האיש הנחמד ואז הוא מוציא פוקדור מכיסו, זורק אותו לשמיים ויוצא ממנו פוקימון מעופף דמוי יונה .
    "פידוב, מתקפת כנף!" צועק האיש ואז הכנפיים של הפוקימון נהיים לבנות ואז הוא עף ישר לעבר ליטוויק שלך בעזרתם.

.[/COLOR][/B]
    קראתי
    ----------------------------------------------
    אני אומר לליטויק " בזמן שפידוב עף לעברך תכין כדור אש. לאיר שתסיים להכין כדור אש תעיף אותו הישר לעבר הפידוב הזה.לאחר שתשתמש בכדור אש .תשתמש בערפיח. תנסה שהערפיח יכסה את כול הזירה ושפידוב היה בתוכו ולא יצליח לראות כלום.כשהוא בתוך הערפיח "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    the New World
    אתה אומר לליטויק: "בזמן שפידוב עף לעברך תכין כדור אש, ואז שתסיים להכין כדור אש תעיף אותו הישר לעבר הפידוב הזה".
    ליטוויק מכין כדור אש ענקי וישר שולח כמעט שפידוב פוגע בו אבל פידוב נפגע מהכדור האש ונופל על האדמה.
    לאחר מכן אתה פוקד על ליטוויק להכין ערפיח והוא עושה זאת, יוצא ממנו ערפיח ענקי שמסתיר את כול הזירה וגם זה פוגע בפידוב.
    "פידוב סופה!" צועק האיש ואז הערפיח נעלם פתאום ופידוב נראה לא טוב. פידוב הורעל!

Lord Voldemort
    תוכל להגיב אצלך ותוכל להגיד לי עם החתימה שביקשתי מימך מוכנה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוקגייד לבדוק מידע אודות הפוקימון המוזר.

"קורסולה, פוקימון האלמוג, קורסולה היא מסוג אבן\מים והיא מאוד טובה נגד פוקימוני אש ומעופף."

בינתיים, אתה שולח את סנייבי קדימה אל הקרב. "עלה להב!" אתה אומר לסנייבי.
    סנייבי יוצא מוכן לעבר קורסולה, ותוקף בעלה להב שפוגע ישר בפוקימון האלמוג הקטן.
    "קורס!" צועקת קורסולה ואז היא שולחת מלא בועות לעבר סנייבי שלך.

~The KoDaK~
    מצוין...
    ~~~~~~~~
    "אממ..כן..למה לא?" אתה שואל את האיש ואז מסתכל אחורה ורואה את ליליפאפ ופידוב.
    "למה שאלת אותי?" אתה שואל אותו והוא אומר: "כדי שתהיה רשום מעכשיו לליגה וכדי שלא תאחר את המועד,
    אז תיתן את הפוקגייד שלך..."
    אתה מגיש לו את הפוקגייד ואז הוא מכניס את הפוקגייד למכונה וכותב משהו על המקלדת ואז אחרי דקה מחזיר לך את הפוקגייד.
    "אתה יכול להמשיך, אתה רשום לליגה!" אומר האיש בשמחה ואז מפנה לך את הדרך.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~The KoDaK~
    מצוין...
    ~~~~~~~~
    "אממ..כן..למה לא?" אתה שואל את האיש ואז מסתכל אחורה ורואה את ליליפאפ ופידוב.
    "למה שאלת אותי?" אתה שואל אותו והוא אומר: "כדי שתהיה רשום מעכשיו לליגה וכדי שלא תאחר את המועד,
    אז תיתן את הפוקגייד שלך..."
    אתה מגיש לו את הפוקגייד ואז הוא מכניס את הפוקגייד למכונה וכותב משהו על המקלדת ואז אחרי דקה מחזיר לך את הפוקגייד.
    "אתה יכול להמשיך, אתה רשום לליגה!" אומר האיש בשמחה ואז מפנה לך את הדרך.
    "תודה לך.." אמלמל ואמשיך ללכת בתוך במנהרה וך כדי שאני מחפש פוקימונים פראיים קרובים.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    "תודה לך.." אתה ממלמל וממשיך ללכת בתוך במנהרה.
    אחרי כמה דקות הליכה עם הפוקימונים שלך, אתה רואה את פתח היציאה מהמנהרה ואתה יוצא ממנה בשמחה.
    אתה רואה שהכול פורח כמו בדרך 1 והשמש מסנוורת אותך מאוד ואתה ממשיך בדרכך.
    אתה רואה אגם לידך וגם מלא תיירים הולכים שם ואז אתה רואה את צ'רן שנגיש אליך ואומר לך: "רוצה קרב זוגות?"

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    תוכל להגיב אצלך ותוכל להגיד לי עם החתימה שביקשתי מימך מוכנה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוקגייד לבדוק מידע אודות הפוקימון המוזר.

"קורסולה, פוקימון האלמוג, קורסולה היא מסוג אבן\מים והיא מאוד טובה נגד פוקימוני אש ומעופף."

בינתיים, אתה שולח את סנייבי קדימה אל הקרב. "עלה להב!" אתה אומר לסנייבי.
    סנייבי יוצא מוכן לעבר קורסולה, ותוקף בעלה להב שפוגע ישר בפוקימון האלמוג הקטן.
    "קורס!" צועקת קורסולה ואז היא שולחת מלא בועות לעבר סנייבי שלך.
    "אבן ומים - סנייבי יקרע אותה," אני אומר בחיוך. "סנייבי, תפוצץ את הבועות עם הצלפת גפן, ותשלח עלי תער!" אני אומר בחיוך.
    ~~~
    לגבי החתימה - אמרתי לך. אין תמונות גדולות מהקליפ, ואם הן גדולות אז האיכות גרועה. אם אתה רוצה, לא מזמן פרסמתי חתימה של בריטני...

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    אז אני אשלח לך של מישהו אחר כבר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "סנייבי, תפוצץ את הבועות עם הצלפת גפן, ותשלח עלי תער!" אתה אומר בחיוך.
    סנייבי כמובן מקשיב לך ומצליף בבועה ושולח עלי תער שפוגעים בקרסולה שכמעט נפגעה בקושי.
    'איך?' אתה מתחיל לחשוב לעצמך ואז קורסולה מסתכלת אליך ועל סנייבי ומחייכת קלות.
    קורסולה ממשיכה לחייך ואתה רואה פתאום מהפה שלה יוצא קרן בצבע תכלת שנשלחת לסנייבי הקטן שנפגעה ממנה קשות.
    סנייבי נהיה גוש קרח בגלל המתקפה וקורסולה שולחת במהירות אבן בעזרת המתקפה "זריקת סלע".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    the New World
    אתה אומר לליטויק: "בזמן שפידוב עף לעברך תכין כדור אש, ואז שתסיים להכין כדור אש תעיף אותו הישר לעבר הפידוב הזה".
    ליטוויק מכין כדור אש ענקי וישר שולח כמעט שפידוב פוגע בו אבל פידוב נפגע מהכדור האש ונופל על האדמה.
    לאחר מכן אתה פוקד על ליטוויק להכין ערפיח והוא עושה זאת, יוצא ממנו ערפיח ענקי שמסתיר את כול הזירה וגם זה פוגע בפידוב.
    "פידוב סופה!" צועק האיש ואז הערפיח נעלם פתאום ופידוב נראה לא טוב. פידוב הורעל!

.[/COLOR][/B]
    אני אומר לליטויק " יופי טוב הגיע הזמן שנביס את הפידו הזה אחת ולתמיד. תשתמש בכדור צל ותעיף את כדור הצל בכול העוצמה לעבר פידוב. לאחר תשתמש בכדור אש ותעיף אותו בכול העוצמה לעבר פידוב.אני רוצה שתגמור את הפידוב הזה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. לא ברור בכלל
    ~The KoDaK~
    "תודה לך.." אתה ממלמל וממשיך ללכת בתוך במנהרה.
    אחרי כמה דקות הליכה עם הפוקימונים שלך, אתה רואה את פתח היציאה מהמנהרה ואתה יוצא ממנה בשמחה.
    אתה רואה שהכול פורח כמו בדרך 1 והשמש מסנוורת אותך מאוד ואתה ממשיך בדרכך.
    אתה רואה אגם לידך וגם מלא תיירים הולכים שם ואז אתה רואה את צ'רן שנגיש אליך ואומר לך: "רוצה קרב זוגות?"
    "כמובן!" אומר לו ואקרא לפידוב וליליפאפ.
    "תתכוננו..." אמלמל להם ואחכה לראות את מי צ'רן מוציא.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    "כמובן!" אתה אומר לצ'רן ואז קורא לפידוב וליליפאפ שלידך כבר.
    "תתכוננו..." אתה ממלמל להם ומחכה לראות את מי צ'רן יוציא.
    "אני אוציא את הפוקימון התחלתי שלי ואת הפוקימון שתפסתי עכשיו, פורליאון וסנייבי תיצאו!" צועק צ'רן
    ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם ; .
    "אני התחיל, פורליאון שריטה וסנייבי התקלה!" צועק צ'רן ואז פורליאון רץ עם שריטה לעבר פידוב וסנייבי רץ בהתקלה לעבר ליליפאפ.

the New World
    אתה אומר לליטוויק: "הגיע הזמן שנביס את הפידוב הזה אחת ולתמיד, ליטוויק תשתמש בכדור צל ותעיף את כדור הצל בכול העוצמה לעבר פידוב."
    לפי הפקודה שלך ליטוויק שולח כדור צל שעף לעבר פידוב אבל פידוב לא זז והכדור עובר דרכו בגלל שרוח לא משפיע על נורמל.
    לאחר מכן המאמן של פידוב אומר: "איך אתה לא יודע שרוח לא משפיע על נורמל? חח... פידוב תשתמש בניקור!".
    לאחר מכן פידוב יוצא בניקור לעבר ליטוויק ואז תה קורא לליטוויק: "תשתמש בכדור אש
    ותעיף אותו בכול העוצמה לעבר פידוב, אני רוצה שתגמור את הפידוב הזה כבר".
    ליטוויק מכין כדור אש אבל פידוב מקדים אותו ומנקר אותו בעוצמה אבל ישר הוא נרעל בגלל הרעל שפגע בו.

10. לא ברור בכלל
    ~The KoDaK~
    "כמובן!" אתה אומר לצ'רן ואז קורא לפידוב וליליפאפ שלידך כבר.
    "תתכוננו..." אתה ממלמל להם ומחכה לראות את מי צ'רן יוציא.
    "אני אוציא את הפוקימון התחלתי שלי ואת הפוקימון שתפסתי עכשיו, פורליאון וסנייבי תיצאו!" צועק צ'רן
    ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם ; .
    "אני התחיל, פורליאון שריטה וסנייבי התקלה!" צועק צ'רן ואז פורליאון רץ עם שריטה לעבר פידוב וסנייבי רץ בהתקלה לעבר ליליפאפ.
    "פידוב תשתמש בסערה על מנת להרחיק את סניבי מליליפאפ!" אומר לפידוב.
    "ליליפאפ תשתשמש ביד עזרה לעבר פידוב!" אומר גם לו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    "פידוב תשתמש בסערה על מנת להרחיק את סניבי מליליפאפ!" אתה אומר לפידוב.
    "ליליפאפ תשתשמש ביד עזרה לעבר פידוב!" אתה מוסיף לעבר ליליפאפ.
    פידוב שולח סערה ענקית שמרחיקה את סנייבי מליליפאפ ואז הוא נפגע קשות, וליליפאפ משתמש ביד עוזרת.
    ליליפאפ רץ לעבר פידוב ונפגע במקומו מהשריטה של פורליאון של צ'רן.
    "פורליאון! מתקפה מהירה וסנייבי הצלפת גפן!" קורא צ'רן ואז פורליאון רץ במהירות לעבר פידוב ופוגע בו וסנייבי מצליף קשות בליליפאפ.

12. לא ברור בכלל
    ~The KoDaK~
    "פידוב תשתמש בסערה על מנת להרחיק את סניבי מליליפאפ!" אתה אומר לפידוב.
    "ליליפאפ תשתשמש ביד עזרה לעבר פידוב!" אתה מוסיף לעבר ליליפאפ.
    פידוב שולח סערה ענקית שמרחיקה את סנייבי מליליפאפ ואז הוא נפגע קשות, וליליפאפ משתמש ביד עוזרת.
    ליליפאפ רץ לעבר פידוב ונפגע במקומו מהשריטה של פורליאון של צ'רן.
    "פורליאון! מתקפה מהירה וסנייבי הצלפת גפן!" קורא צ'רן ואז פורליאון רץ במהירות לעבר פידוב ופוגע בו וסנייבי מצליף קשות בליליפאפ.

"פידוב ניקור מהר! לאחר מכן תשתמש במתקפה מהירה סביב סניבי תוך כדי סערה! לילפאפ נשיכה ואז מבט!" אומר להם בהתלהבות.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [Pooh
    יש לך את המתקפות של סינדקוויל בדף הראשי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    לך על זה" אתה אומר בחיוך ערמומי ושולף את הפוקדור של סינדקוויל, "בוא נתחיל!" אתה צועק ומוציא את סינדקוויל מהפוקדור שלו.
    סינדקוויל יוצא בריגוש והפוקימון שמולו מתחיל לפחד, "דוובל, תשתמש במספרי איקס!" צועק הילד ואז הפוקימון שלו מסתכל על סינדקוויל בכעס.
    פתאום היידים של הפוקימון הופכים להיות זוהרים ואז הוא מתחיל לרוץ, עוצר במקום ואז מסמן בעזרת ידיו צורת איקס שנלשחת לעבר סינדקוויל.
    סינדקוויל החכם מתחמק בקלות ומסתכל הפוקימון בכעס ומחכה לתשובה שלך.
    תחילה, אני בודק את הפוקימון היריב בפוקגייד שלי.
    לאחר מכן, אתקוף עם סינדקוויל, "אוקיי סינדקוויל, בוא נתן לו הכל," אני צועק בנחישות ומצביע לעבר דוובל, "תתחיל בגלגל להבה!" אני צועק לו ומקווה שהמתקפה תפגע בפוקימון. "לאחר מכן, תתקוף אותו במתקפה מהירה!" אני מוסיף לסינדקוויל.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    Pooh
    אתה בודק את הפוקימון של היריב במהירות בפוקגייד.

"דוואבל, פוקימון הסלע הפונדקאי, דוואבל הוא פוקימון מסוג אבן\חרק שזה אומר שאש משפיע עליו פחות, אז תזהרו."

לאחר מכן, אתה תקוף עם סינדקוויל, "אוקיי סינדקוויל, בוא נתן לו הכל," אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר דוובל,
    "תתחיל בגלגל להבה!" אתה צועק לו ומקווה שהמתקפה תפגע בפוקימון. "לאחר מכן, תתקוף אותו במתקפה מהירה!" אתה מוסיף לסינדקוויל.
    סינדקוויל לפי הבקשה שלך משתמש בגלגל להבה שפוגע בחוזקה בדוואבל אבל בקושי משפיע עליו בגלל שהוא מסוג אבן.
    לאחר מכן סינדקוויל חוזר אליך ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת בדוואבל אבל פוגעת יותר בסינדקוויל.
    "התקשחות ואז זריקת אבן דוואבל!" צועק הילד ואז דוואבל שלו מתקשח ואז הוא שולח אבן לעבר סינדקוויל שלך.

~The KoDaK~
    "פידוב ניקור מהר! לאחר מכן תשתמש במתקפה מהירה סביב סנייבי תוך כדי סערה! לילפאפ נשיכה ואז מבט!" אתה אומר להם בהתלהבות.
    פידוב קם במהירות ומשתמש בניקור, המקור שלו גודל ונהיה לבן ואז הוא עף לעבר סנייבי ופוגע בו.
    לאחר מכן ליליפאפ רץ לעבר פורליאון ונושך אותו אבל בקושי משפיע עליו ואז משתמש במבט שמרתיע אותו.
    פידוב לפי הפקודה השנייה שלך משתמש בסערה ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת בסנייבי אבל רק בזנב שלו.
    "סנייבי התקלה! פורליאון סיוע!" צועק צ'רן ואז סנייבי רץ בהתקלה לעבר ליליפאפ ופורליאון תוקף בזנב ברזל את פידוב בעזרת סיוע.

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    Pooh
    אתה בודק את הפוקימון של היריב במהירות בפוקגייד.

"דוואבל, פוקימון הסלע הפונדקאי, דוואבל הוא פוקימון מסוג אבן\חרק שזה אומר שאש משפיע עליו פחות, אז תזהרו."

לאחר מכן, אתה תקוף עם סינדקוויל, "אוקיי סינדקוויל, בוא נתן לו הכל," אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר דוובל,
    "תתחיל בגלגל להבה!" אתה צועק לו ומקווה שהמתקפה תפגע בפוקימון. "לאחר מכן, תתקוף אותו במתקפה מהירה!" אתה מוסיף לסינדקוויל.
    סינדקוויל לפי הבקשה שלך משתמש בגלגל להבה שפוגע בחוזקה בדוואבל אבל בקושי משפיע עליו בגלל שהוא מסוג אבן.
    לאחר מכן סינדקוויל חוזר אליך ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת בדוואבל אבל פוגעת יותר בסינדקוויל.
    "התקשחות ואז זריקת אבן דוואבל!" צועק הילד ואז דוואבל שלו מתקשח ואז הוא שולח אבן לעבר סינדקוויל שלך.
    "סינדקוויל תתחמק!" אני צועק ומקווה שיצליח להתחמק מהמתקפה המסוכנת. "לאחר מכן, תשתמש במסך עשן!" אני צועק ומנסה להפעיל את המהלך האסטרטגי שלי, "ואז תפתיע אותו עם גלגל להבה בכל הכוח!" אני צועק בנחישות ומקווה שזה יעבוד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 35 מתוך 37 ראשוןראשון ... 253334353637 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •