Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 37 ראשוןראשון ... 2634353637 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 551
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki צפה בהודעה

~The KoDaK~
    "פידוב ניקור מהר! לאחר מכן תשתמש במתקפה מהירה סביב סנייבי תוך כדי סערה! לילפאפ נשיכה ואז מבט!" אתה אומר להם בהתלהבות.
    פידוב קם במהירות ומשתמש בניקור, המקור שלו גודל ונהיה לבן ואז הוא עף לעבר סנייבי ופוגע בו.
    לאחר מכן ליליפאפ רץ לעבר פורליאון ונושך אותו אבל בקושי משפיע עליו ואז משתמש במבט שמרתיע אותו.
    פידוב לפי הפקודה השנייה שלך משתמש בסערה ויוצא במתקפה מהירה שפוגעת בסנייבי אבל רק בזנב שלו.
    "סנייבי התקלה! פורליאון סיוע!" צועק צ'רן ואז סנייבי רץ בהתקלה לעבר ליליפאפ ופורליאון תוקף בזנב ברזל את פידוב בעזרת סיוע.
    "ליליפאפ מבט ואז נשיכה על סניבי! פישוב תשתמש בסערה ואז בניקור נגד פוראליון!" אומר להם.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    אז אני אשלח לך של מישהו אחר כבר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "סנייבי, תפוצץ את הבועות עם הצלפת גפן, ותשלח עלי תער!" אתה אומר בחיוך.
    סנייבי כמובן מקשיב לך ומצליף בבועה ושולח עלי תער שפוגעים בקרסולה שכמעט נפגעה בקושי.
    'איך?' אתה מתחיל לחשוב לעצמך ואז קורסולה מסתכלת אליך ועל סנייבי ומחייכת קלות.
    קורסולה ממשיכה לחייך ואתה רואה פתאום מהפה שלה יוצא קרן בצבע תכלת שנשלחת לסנייבי הקטן שנפגעה ממנה קשות.
    סנייבי נהיה גוש קרח בגלל המתקפה וקורסולה שולחת במהירות אבן בעזרת המתקפה "זריקת סלע".
    "חזור!" אני אומר ומחזיר את סנייבי. אני מוציא את זורואה. "זורואה, חמוד, תשתנה בבקשה לסנייבי ותשתמש בעלה להב!" אני אומר. "תשתמש במהירות והזריזות שלך כדי להתחמק מקורסולה וממתקפותיה," אני מסביר לו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Lord Voldemort
    הפוקימונים שלך בחוץ כבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חזור!" אתה אומר ומחזיר את סנייבי לפוקדור שלו.
    לאחר מכן אתה מורה לזורואה להיכנס לזירת הקרב כדי להילחם נגד קורסולה.
    "זורואה, תשתנה בבקשה לסנייבי ותשתמש בעלה להב!" אתה אומר.
    "תשתמש במהירות והזריזות שלך כדי להתחמק מקורסולה וממתקפותיה," אתה מסביר לו.
    זוראה לפי הבקשה שלך משתנה לפוקימון אבל לא לסנייבי אלה לסרביין של היידי ומשתמש בלהב עלה שפוגע באבן.
    לאחר מכן זוראה נועץ את העלה להב בקורסולה וישר מעלף אותה בגלל הכוח שלו מסרביין.

~The KoDaK~
    אתה לא קורא את התגובה?
    תוקפים את הפוקימונים שלך! אתה רוצה שהם יפגעו?!
    למה אתה לא אומר להם להתחמק? לכול הרוחות תקרא את התגובה!

~~~~~~~~~~~~~~~
    "ליליפאפ מבט ואז נשיכה על סנייבי! פידוב תשתמש בסערה ואז בניקור נגד פורליאון!" אתה אומר להם.
    ליליפאפ ופידוב לא מקשיבים לך וישר מתחמקים מהמתקפות ועומדים במקום, בלי לעשות כלום.
    פתאום פידוב יוצא בניקור נגד סנייבי, פוגע בו וכמעט מעלף אותו אלה ליליפאפ רץ בנשיכה לעבר פורליאון אבל פורליאון שורט אותו ומעלף אותו ישר.
    "שניהם נגד אחד, לא פייר אבל ככה זה" אומר צ'רן "סנייבי ופורליאון תשתמשו ביחד בהתקלה!" צועק צ'רן ואז הפוקימונים שלו רצים לעבר פידוב שלך בהתקלה.

Pooh
    "סינדקוויל תתחמק!" אתה צועק, "לאחר מכן, תשתמש במסך עשן!" אתה ממשיך לצעוק
    ומנסה להפעיל את המהלך האסטרטגי שלך, "ואז תפתיע אותו עם גלגל להבה בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות.
    סינדקוויל מתחמק בקושי אבל מצליח ואז שולח כדור עשן אשר פוגע בדוואבל הקטן.
    לאחר מכן סינדקוויל לפי פקודתך משתמש בגלגל להבה שפוגעת בעשן שנשרף וגם פוגע בדוואבל הנשרף.
    "דוואבל הפרשה" אומר האיש ואז דוואבל מפריש מהגוף שלו נוזך שמגן עליו ופתאום הוא לא נהיה שרוף יותר.
    "מספרי איקס!" מוסיף האיש ואז דוואבל רץ במספרי איקס לעבר סינדקוויל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][COLOR="Gray"][U][SIZE="3"]~The KoDaK~
    the New World
    אתה אומר לליטוויק: "הגיע הזמן שנביס את הפידוב הזה אחת ולתמיד, ליטוויק תשתמש בכדור צל ותעיף את כדור הצל בכול העוצמה לעבר פידוב."
    לפי הפקודה שלך ליטוויק שולח כדור צל שעף לעבר פידוב אבל פידוב לא זז והכדור עובר דרכו בגלל שרוח לא משפיע על נורמל.
    לאחר מכן המאמן של פידוב אומר: "איך אתה לא יודע שרוח לא משפיע על נורמל? חח... פידוב תשתמש בניקור!".
    לאחר מכן פידוב יוצא בניקור לעבר ליטוויק ואז תה קורא לליטוויק: "תשתמש בכדור אש
    ותעיף אותו בכול העוצמה לעבר פידוב, אני רוצה שתגמור את הפידוב הזה כבר".
    ליטוויק מכין כדור אש אבל פידוב מקדים אותו ומנקר אותו בעוצמה אבל ישר הוא נרעל בגלל הרעל שפגע בו.
    אני אומר ליויטק " טוב תעיף לעבר הפיידוב הזה את כדור האש הכי חזק שאתה יכול ליצור.אני רוצה שתגמור את הקרב הזה ". אני אומר למאן " נכון שכחתי מתקפות רוח לא משפיעות על פוקימונים מסוג רגיל אבל ניקור היא לא מתקפה מסוג רגיל אז איך היא השפיעה על ליטויק שלי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. לא ברור בכלל

~The KoDaK~
    אתה לא קורא את התגובה?
    תוקפים את הפוקימונים שלך! אתה רוצה שהם יפגעו?!
    למה אתה לא אומר להם להתחמק? לכול הרוחות תקרא את התגובה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "ליליפאפ מבט ואז נשיכה על סנייבי! פידוב תשתמש בסערה ואז בניקור נגד פורליאון!" אתה אומר להם.
    ליליפאפ ופידוב לא מקשיבים לך וישר מתחמקים מהמתקפות ועומדים במקום, בלי לעשות כלום.
    פתאום פידוב יוצא בניקור נגד סנייבי, פוגע בו וכמעט מעלף אותו אלה ליליפאפ רץ בנשיכה לעבר פורליאון אבל פורליאון שורט אותו ומעלף אותו ישר.
    "שניהם נגד אחד, לא פייר אבל ככה זה" אומר צ'רן "סנייבי ופורליאון תשתמשו ביחד בהתקלה!" צועק צ'רן ואז הפוקימונים שלו רצים לעבר פידוב שלך בהתקלה.
    אני קורא,פשוט איך הם יכולים להתחמק..אתה בעצמך רושם שהם כבר נפגעו
    ופורליאון תוקף בזנב ברזל את פידוב בעזרת סיוע.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    "תחזור ליליפאפ.." אמלמל ואחזיר אותו לפוכדור,מיד לאחר מכן אומר לפידוב "מהר תתחמק! תעלה ללמעלה ואז תשתמש בסערה לעבר שניהם! כשהם יתעופפו בסערה תשתמש במתקפה מהירה ביחד עם ניקור לעבר פורליון!" אומר לו ואחייך.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    הפוקימונים שלך בחוץ כבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חזור!" אתה אומר ומחזיר את סנייבי לפוקדור שלו.
    לאחר מכן אתה מורה לזורואה להיכנס לזירת הקרב כדי להילחם נגד קורסולה.
    "זורואה, תשתנה בבקשה לסנייבי ותשתמש בעלה להב!" אתה אומר.
    "תשתמש במהירות והזריזות שלך כדי להתחמק מקורסולה וממתקפותיה," אתה מסביר לו.
    זוראה לפי הבקשה שלך משתנה לפוקימון אבל לא לסנייבי אלה לסרביין של היידי ומשתמש בלהב עלה שפוגע באבן.
    לאחר מכן זוראה נועץ את העלה להב בקורסולה וישר מעלף אותה בגלל הכוח שלו מסרביין.
    "כל הכבוד," אני אומר. "מחשבה טובה." אני מוסיף וניגש אליו. "תחזור להיות זורואה..." אני אומר בחיוך, ולאחר מכן מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על קורסולה בתקווה. אם תלכד, אני אוציא את סנייבי הקפוא ואומר לזורואה להשתנות לסימיסיר ולחמם את הקרח בזהירות עד שיימס מבלי לפגוע בסנייבי. אם היא לא תילכד, אני אנסה שוב.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [Pooh
    "סינדקוויל תתחמק!" אתה צועק, "לאחר מכן, תשתמש במסך עשן!" אתה ממשיך לצעוק
    ומנסה להפעיל את המהלך האסטרטגי שלך, "ואז תפתיע אותו עם גלגל להבה בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות.
    סינדקוויל מתחמק בקושי אבל מצליח ואז שולח כדור עשן אשר פוגע בדוואבל הקטן.
    לאחר מכן סינדקוויל לפי פקודתך משתמש בגלגל להבה שפוגעת בעשן שנשרף וגם פוגע בדוואבל הנשרף.
    "דוואבל הפרשה" אומר האיש ואז דוואבל מפריש מהגוף שלו נוזך שמגן עליו ופתאום הוא לא נהיה שרוף יותר.
    "מספרי איקס!" מוסיף האיש ואז דוואבל רץ במספרי איקס לעבר סינדקוויל.
    "סינקוויל תקפוץ מעליו ותתחמק!" אני צועק לסינקוויל, "לאחר מכן, "תשתמש בגחלת בכל הכוח! תנסה לגמור את הקרב הזה!" אני צועק בחוזקה ובנחישות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    קראתם את ההודעות ששלחתי לכם?

אם כן תכתבו שקראתם.

Hattrick
    אין לסנייבי סופת עלים, תבדוק בדף הראשי של הטופס שלך מה הוא יודע...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקגייד החוצה ובודק את הזברה בעזרתו.

"בליטזל, פוקימון הזברה החשמלית, בליטזל אוהב מאוד לחשמל דברים ולהתנגש בדברים ולשבור אותם."
    לאחר מכן אתה מוציא את הפוקדור של סנייבי בקלילות ופוקד עליו: "סופת עלים!".
    סנייבי הקטן לא מבין מה זאת המתקפה ושולח עלי תער שהוא יודע שמהם מתחמק בליטזל.
    "בליטזל תשתמש במכת ברק!" צועק באק, הילד הנחמד ואז הזברה הקטנה שולחת מכת ברק לעבר סנייבי.
    .
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...&postcount=432
    יש לה לפי ההמשך הזה...
    והיא נקבה ולא זכר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר סניבי התחמקי!" אני צועק ומורה לה להתחמק "לאחר מכן שלחי שוב עלי תער!" אני מצווה עליה.

9. משתמש מנוסה
    המשימה הגדולה מתחילה עכשיו!

אתם באמצע הדברים שלכם, באמצע הקרב שלכם אתם מקבלים שיחת טלפון ואתם עונים לו.
    "שלום, זאת אני פרופסור ג'ניפר, אתם חייבים להפסיק את מה אתם עושים!" צועקת פרופסור ג'ניפר בטלפון ואתם שואלים אותה למה.
    "פרצו לי למעבדה! אתם חייבים לחזור! מהר!" צועקת שוב פרופסור ג'ניפר ואז מתנתק.
    פתאום עולה לכם על המסך של הפוקגייד טקסט שכתוב בו, 'שיגור למעבדת הפרופסור' ואתם לוחצים עליו.
    אתם מרגישים אוויר קל ואז אחרי שנייה אתם רואים את פרופסור ג'ניפר, יושבת על הכיסא הכמעט שבור בוכה ממש חזק.
    אתה הולך לפרופסור ג'ניפר ונוגע בה בכתף והיא רואה אותך ואז היא מתחילה לחייך ולהגיד: "תודה שבאתם, המעבדה שלי נהרסה, אני יודעת מי זה..."
    "מי זה?" אתם שואלים ואז היא מראה לכם דבר בצורת מגן "צוות פלזמה, תעזרו לי למצוא אותם!" מוסיפה פרופסור ג'ניפר בכעס.
    "יש לכם בפוקגייד מקומות לשיגור, אבל רק עד עיר מכון השני..." מוסיפה פרופסור ג'ניפר יותר ברוגע.

~~~

המשימה שלכם היא למצוא את צוות פלזמה שהרס את המעבדה של פרופסור ג'ניפר.
    הפוקגייד יעזור לכם באיתור הצוות ויש בעיה, יש את הקבוצות שצריכה להילחם נגד פוקימונים ונגד מאמנים.
    אתם יודעים זאת, ואתם חייבים לעשות זאת.

דרך אגב, הראשון שמנצח מקבל את פיקאצ'ו של אש שיעזור לכם במסע .

10. משתמש מנוסה
    שם: עידו

"שלום, זאת אני פרופסור ג'ניפר, אתם חייבים להפסיק את מה אתם עושים!" צועקת פרופסור ג'ניפר בטלפון ואתם שואלים אותה למה.
    פתאום עולה לכם על המסך של הפוקגייד טקסט שכתוב בו, 'שיגור למעבדת הפרופסור' ואתם לוחצים עליו.
    אתם מרגישים אוויר קל ואז אחרי שנייה אתם רואים את פרופסור ג'ניפר, יושבת על הכיסא הכמעט שבור בוכה ממש חזק.
    אתה הולך לפרופסור ג'ניפר ונוגע בה בכתף והיא רואה אותך ואז היא מתחילה לחייך ולהגיד: "תודה שבאתם, המעבדה שלי נהרסה, אני יודעת מי זה..."
    "מי זה?" אתם שואלים ואז היא מראה לכם דבר בצורת מגן "צוות פלזמה, תעזרו לי למצוא אותם!" מוסיפה פרופסור ג'ניפר בכעס.
    "יש לכם בפוקגייד מקומות לשיגור, אבל רק עד עיר מכון השני..." מוסיפה פרופסור ג'ניפר יותר ברוגע.

~~~

הפוקגייד יעזור לכם באיתור הצוות ויש בעיה, יש את הקבוצות שצריכה להילחם נגד פוקימונים ונגד מאמנים.

"אין בעיה פרופסור." אני אומר לה בפנים רציניות ומהנהן, 'אוקיי אני חייב לתפוס אותם!' אני חושב לעצמי בנחישות, ומשתגר אל דרך מספר 2. שם, אתחיל לחפש עקבות או רמזים לצוות פלזמה, 'איפה הם יכולים להיות...' אני תוהה לעצמי תוך כדי החיפושים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה

~~~

"קדימה," אני אומר להיידי, ולא מבזבז זמן. יחד עם קורסולה, סנייבי, זורואה ואקסיו אני משתגר למנהרה בה מצאתי את קורסולה, שם אני מתקדם במהירות ומחפש רמזים.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

~~~

אני אומר לפרופסור ג'ניפר " אל תדאגי אני אתפוס את צוות הפלזמה האלו בשבילך אחרי שהם הרסו לך את המעבדה אני ינקום בשמך.טוב בי אני אחפש אותם בעיר אקומילה " אני משתגר לעיר אקומילה (העיר שהיתי בה מקודם ). שם אתחיל לחפש את צוות הפלזמה
    .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל

~~~

"אני אעזור לך! להתראות!" אומר לה ואז אשתגר מיד לעיר המכון השני.
    לאחר מכן אחשוב 'הם בטח במוזיאון הזה שתמיד שמעתי עליו..' ואז ארוץ לכיוון מוזיאון העיר.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    אתה משתגר לעיר מכון השני ומגיע לשם תוך כמה שניות.
    אתה רואה שהמרכז הפוקימונים שם פתוח, ומוזיאון ענקי שכתוב עליו: "סגור, בשיפוצים".
    "אתה רוצה להיכנס ילד?" אתה שומע לחש ולא רואה כלום.
    אתה מתחיל להסתובב ואז אתה רואה איש זקן שאומר לך: "המוזיאון לא בשיפוצים, פשוט עושים שם משהו, רוצה להיכנס לשם?"

the New World
    אתה משתגר לעיר אקיומולה במהירות בעזרת הפוקגייד המושכלל.
    אתה מסתובב בעיר ואז רואה הר קטן שיש עליו דגל עם הסמל .
    אתה רואה שפתאום עולים על ההר מלא אנשים עם צבעים בצבע לבן וקצת כחול ; .
    פתאום הם אורזים את הכול ואז הם נעלמים מהמקום בשניות אחדות.
    "שלום לך" אתה שומע קול נעיםן ואז רואה איש עם שיער ירוק ועם כובע
    "עכשיו ראית אותם? צוות פלזמה... איזה לוזרים הם..." אומר האיש
    ואז הוא מוסיף: "רוצה קרב? אני עם הפוקימון שלי ואתה נגדי, רוצה? כדאי לך, זה ישפר לך את הקרב וככה תוכל לנצח אנשים חזקים במיוחד!"

Lord Voldemort
    אתה משתגר עם הפוקימונים שלך ועם היידי לתוך המנהרה תוך שניות בעזרת הפוקגייד המשוכלל.
    אחרי כמה שניות אתה רואה מחוץ למנהרה שהייתה ואתה ממשיך בחיפושים.
    "שמעת?" שואלת אותך בשקט היידי ואתה מראה לה שלא "איך לא שמעת?" מוסיפה היידי קצת בגול גבוה.
    "לא שמעתי היידי, מה שמעת?" אתה אומר לה קצת בכעס והיא מחזירה לך: "שמעתי דברים שנמצאים בין השיחים".
    פתאום השיחים זזים ואתה רואה זאת, אתה מסתכל מקרוב ואז אתה דבר מכני שם ואז מגלה שהתיק שלך פתוח!
    אתה נכנס לתוך השיחים ורואה פוקימון קטן דמוי גלגלים מברזל !
    "הביצה שלך נעלמה וואלס!" פתאום צועקת היידי ואז אתה מתחיל לחשוד קצת שהקלינק גנב את הביצה...

Pooh
    אתה משתגר לדרך 2 במהירות בעזרת הפוקגייד המשוכלל ואז מגלה תוך כמה שניות שאתה בדרך 2.
    אתה הולך בדרכך ופתאום אתה נופל, אתה מרגיש כאב חזק אבל לאחר שנייה זה עובר.
    אתה קם במהירות ובודק מה זה היה, ורואה שזה פוקדור רגיל.
    אתה לוקח את הפוקדור אבל אתה מרגיש שהוא כבד מאוד ובודק את התיק שלך ואז מגלה שהביצה נעלמה!
    אתה מסתכל היטב על הפוקדור ואז אתה רואה שהוא מתחיל לזוז, מעלה את הראש ורואה שזה פוקימון דמוי פוקדור פיטרתי !
    "פונגוס!" צועק הפוקימון ואז הוא הולך טיפה אחורה ומצביע על התיק שלך שפתוח.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-27-2011 בשעה 07:32 PM

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE="3"][B][COLOR="Gray"][U]~The KoDaK~

the New World
    אתה משתגר לעיר אקיומולה במהירות בעזרת הפוקגייד המושכלל.
    אתה מסתובב בעיר ואז רואה הר קטן שיש עליו דגל עם הסמל .
    אתה רואה שפתאום עולים על ההר מלא אנשים עם צבעים בצבע לבן וקצת כחול ; .
    פתאום הם אורזים את הכול ואז הם נעלמים מהמקום בשניות אחדות.
    "שלום לך" אתה שומע קול נעיםן ואז רואה איש עם שיער ירוק ועם כובע
    "עכשיו ראית אותם? צוות פלזמה... איזה לוזרים הם..." אומר האיש
    ואז הוא מוסיף: "רוצה קרב? אני עם הפוקימון שלי ואתה נגדי, רוצה? כדאי לך, זה ישפר לך את הקרב וככה תוכל ל.
    אני אומר לאיש " אני שמח שגם אתה חושב שצות פלזמה הם לוזרים. אולי תעזור לי לכוד את צוות פלזמה.הם הרסו לפרופסור ג'ניפר את המעבדה שלה.אז שלחה אותי לתפוס אותם. טוב אני בעד להלחם נגדך . תרצה קרב 1 על1 או 2 על 2?. ". אני מוציא את ליטוויק לקרב ומחכה לפוקימון של האיש

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 36 מתוך 37 ראשוןראשון ... 2634353637 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •