Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 23 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    תומר~
    קירליה משתמשת בעל חושי שעף במהירות לעבר גולבאט, אך גולבאט משתכפל והמתקפה פוגעת בשכפול. קירליה משיבה מיד עם עלים קסומים שפוגעים ישירות בגולבאט, והוא נהדף לאחור. לפתע, אתה מבחין במאמן שנכנס אל תוך המערה, מביט בכם בחחש.
    "היי אתה!" אקרא למאמן שנכנס כעת "תוכל לעזור לי כאן?!" אשאל לאחר מכן.
    "קירליה תשתמש שוב בעל-חושי על גולבאט ואז תשלח עלים קסומים שוב!" אצעק לעבר קירליה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    חח
    ~~~~~~~~~~~~~
    האחות גו'י לוקחת את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב. כעבור שנייה תמונתך מופיעה מאחוריה על הקיר ולידו המילה "מאושר". האחות גו'י מוציאה את הפוקדע החוצה ומשיבה לך "נרשמת בהצלחה" היא אומרת לך בחיוך.
    ]
    "תודה." אני אומר לה בחיוך קטן וקורץ לה.
    לאחר מכן, אני אצא ממרכז הפוקימונים, ואני אחפש את הדרך לכיוון העיר ויולט.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מגניום מצטרף למשחק :P

קודאק~
    סינדיקוויל יוצא למתקפה מהירה "תעצור אותו עם אקדח מים!" קורא המאמן שלו. טוטודייל שלוח אקדח מים אבל סינדיקוויל מתחמק, ומקיף אותו במהירות, מוסיף גחלת. נוצרת טבעת אש שפוגעת בטוטודייל, והוא נופל מעולף על הקרקע "עלוב" אומר המאמן ומשיב אותו, נעלם משם תוך רגע.
    "יפה מאוד סינדקוויל!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור,לאחר מכן אמלמל "מוזר.." ואז אתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    מגניום מצטרף למשחק :P

מור~
    אתה צועד קדימה בחשש, מכין את עצמך לקרב. כעבור זמן קצר אתה מגיע לאגם קטן. אתה מבחין במכונה גדולה ששואבת ממנו את המים, ולא רחוק ממך מתרחש קרב בין 3 אנשים לבושים בשחור ועל חולצתם הסימן R, אדם זקן ומאמן צעיר כמוך. מאחורי האנשים בשחור ישנו אדם קשור.
    'לעזאזל!' אחשוב לעצמי ואשתדל שלא לעשות יותר מדי רעש בעודי מוציא את האונטר וספינראק מן הפוכדורים.
    "תשתמש בהיפנוזה על שלוש המאמנים בשחור, אוקיי?" אלחש להאנטר, "ספינראק, בזמן שהאנטר עושה את זה תשתמש במתקפת חוטים על האיש הקשור ותמשוך אותו לכאן" אלחש לו.

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה ממהר חזרה אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה נכנס אל תוך החדר שבו היה טוטודייל, אבל להפתעתך אתה מזהה שהוא לא נמצא במיטה. אתה מחפש אותו ורואה אותו ליד החלון, מביט החוצה. הוא מסתובב שהוא שומע אותך "טוטו.." הוא אומר ומצביע החוצה. הוא רוצה לצאת.
    "ג'וי!" אני צועק במבטא של ערס. "הוא יוכל לצאת?" אשאל בנימוס כשהאחות תגיע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    תומר + מור ~
    תומר צועק לעברו של מור שיעזור להם, ומור מבין שהוא נחשף. הוא מיד מוציא החוצה את הונטר וספינראק. קירליה משתמשת בעל חושי והונטר עם היפנוזה, כל אחד ליעדו. גולבאט מתחמק מהעל חושי ומנסה לחסום את ההיפנוזה אך המתקפה פוגעת בו והוא נופל ישן "לא!" צועק האיש ומשיב את גולבאט לפוכדור שלו. הם מנסים לקחת איתם את האיש אולם ספינראק שולח מתקפת חוט, תופס אותו ומעביר אותו לצד שלכם "אכלתם אותה! המכונה כמעט סיימה!" הם אומרים ברשעות ואתם רואים שכמעט אין מקום. 3 האנשים מתחילים לרוץ לעבר המכונה.

דור~
    האחות גו'י מגיע בריצה למקום "מה?" היא שואלת, ואתה רואה שהיא התעוררה משינה, לבושה בכותונת לילה ורודה. "אה כן.. אם הוא ככה הוא בסדר גמור... הוא יכול ללכת" היא אומרת בישנוניות וחוזרת למיטה שלה.
    טוטודייל נראה שמח ומתקרב אלייך. אתה שומע ציוץ של השעון ורואה שהשעה כבר 00:00.

קודאק~
    אתה משיב את סינדיקוויל לפוכדור שלו, מביט במאמן שנעלם "מוזר" אתה ממלמל, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד במשך כמה שעות, ומתחיל להיות חשוך. אתה מסתכל בשעון ורואה שכבר 19:00. אתה נמצא באמצע יער גדול.

עידו~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש את הדרך לעבר העיר ויולט. כעבור זמן קצר אתה נתקל באיש זקן, שעומד לו ליד היציאה מהעיר "אתה מאמן, לא כן? קח מפה שתעזור לך בדרך" הוא אומר ומוסר לך אותה. אתה לוקח אותה והוא נעלם מהמקום. אתה מסתכל ורואה שאתה נמצא ליד הכניסה לדרך 30. אתה נכנס אל תוך הדרך ואתה צועד לך בה, וכעבור כמה דקות אתה פוגש במאמן "היי, רוצה קרב?" הוא שואל אותך ומראה לך פוכדור.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר + מור ~
    תומר צועק לעברו של מור שיעזור להם, ומור מבין שהוא נחשף. הוא מיד מוציא החוצה את הונטר וספינראק. קירליה משתמשת בעל חושי והונטר עם היפנוזה, כל אחד ליעדו. גולבאט מתחמק מהעל חושי ומנסה לחסום את ההיפנוזה אך המתקפה פוגעת בו והוא נופל ישן "לא!" צועק האיש ומשיב את גולבאט לפוכדור שלו. הם מנסים לקחת איתם את האיש אולם ספינראק שולח מתקפת חוט, תופס אותו ומעביר אותו לצד שלכם "אכלתם אותה! המכונה כמעט סיימה!" הם אומרים ברשעות ואתם רואים שכמעט אין מקום. 3 האנשים מתחילים לרוץ לעבר המכונה.
    "קירליה תשתמש בעל-חושי ועלים קסומים על המכונה כדי להשמידה! אתה מסוגל!" אגיד לקירליה במהירות כדי שהמכונה תתפוצץ ותחזיר את המים לבאר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. לא ברור בכלל
    קודאק~
    אתה משיב את סינדיקוויל לפוכדור שלו, מביט במאמן שנעלם "מוזר" אתה ממלמל, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד במשך כמה שעות, ומתחיל להיות חשוך. אתה מסתכל בשעון ורואה שכבר 19:00. אתה נמצא באמצע יער גדול.
    "יש לי רעיון.." אמלמל ואוציא את ווידל וסינדקוויל, "תעזרו לי להביא עצים,אומר ואקרא להם לבוא לידי,לאחר מכן ניקח כולנו עצים ונלך בחזרה.
    לאחר מכן אסדר את העצים ואומר "סינדקוויל גחלת" ואחכה שהוא יבעיר את העצים,לאחר מכן כשתהיה לנו מדורה אומר "יופי,עכשיו בואו נראה מה יש כאן.." אומר ואז אנסה להסתכל אם יש פוקימון או מאמן באזור,לאחר מכן אקח את שק השינה ואכנס אליו אך לא אשן,אומר לסינדקוויל לשכב לידי,ולוידל לשכב ליד סינדקוויל,ואסתכל על הכוכבים בעודי חושב 'אנחנו צוות מעולה..'

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תומר + מור ~
    "ספינראק, בזמן שקיריליה תשמיד את המכונה תשתמש במתקפת חוטים כדי לתפוס את רגליהם של האנשים ולהפיל אותם כדי למנוע מהם להגיע למכונה, האונטר תשתמש בצל לילה ותעזור לקיריליה להשמיד את המכונה גם כן!" אצווה על השניים.

10. משתמש מנוסה
    [B]עידו~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש את הדרך לעבר העיר ויולט. כעבור זמן קצר אתה נתקל באיש זקן, שעומד לו ליד היציאה מהעיר "אתה מאמן, לא כן? קח מפה שתעזור לך בדרך" הוא אומר ומוסר לך אותה. אתה לוקח אותה והוא נעלם מהמקום. אתה מסתכל ורואה שאתה נמצא ליד הכניסה לדרך 30. אתה נכנס אל תוך הדרך ואתה צועד לך בה, וכעבור כמה דקות אתה פוגש במאמן "היי, רוצה קרב?" הוא שואל אותך ומראה לך פוכדור.
    "לך על זה," אני אומר לו בחיוך קטן וערמומי, "צא סווינאב!" אני צועק ומוציא את סווינאב מהפוקדור שלו.
    'אוקיי... אני חייב לנצח בקרב המאמן הראשון שלי...' אני חושב לעצמי ומתרכז לקראת הקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה מוציא את סווינאב החוצה והוא מגיח מתוך הפוכדור שלו "סווינאב!" הוא קורא ונעמד מוכן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, ווידל!" צועק המאמן, ומשליך פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה זחל צהוב עם קרן על ראשו "ווידל" אומר הפוקימון
    "קדימה, התחל עם מתקפת חוט!" קורא המאמן. ווידל שולח מתקפת חוט לעבר סווינאב שמתחמק מהמתקפה בקלות.

תומר + מור~
    שניכם מצווין על הפוקימונים שלכם לתקוף את המכונה ולתפוס את האנשים בשחור. קירליה והונטר תוקפים ופוגעים במכונה שמתפוצצת, האנשים בשחור מתעופפים באוויר, וספינראק תופס אותם עם מתקפת חוטים והם נופלים אל תוך המים באגם. לפתע, התקרה נשברת ואתם חומקים מהחלקים שלה. כעבור מספר שניות אתם מבחינים במסוק שחור שמעלה את שלושת האנשים תוך רגע בעזרת זרוע ענקית, והוא עף משם.
    "הצלתם אותי!" אומר האיש בירוק "אני הוא באגסי, מנהיג המכון" הוא מציג את עצמו לשניכם "ראית פה את הסלוופוקים?" פונה אליו קורט, כשלפתע צצים מכל מיני מקומות סלוופוקים ונכנסים אל תוך המים, נהנים.
    "תקשיבו שניכם.. תבואו אליי הביתה, אני רוצה לתת לכם משהו על זה שהבסתם את צוות רוקט" הוא אומר לכם ונעלם. "נראה לי שאחזור למכון" אומר באגסי ויוצא בעקבות קורט.

קודאק~
    אתה מוציא החוצה את ווידל ואת סינדיקוויל, ושלושתכם מביאים עצים ואתה מארגן מדורה. לאחר מכן אתה מורה לסינדיקוויל להבעיר אותה עם גחלת והוא משתמש בגחלת ומבעיר אותה, והמדורה נדלקת. אתה נכנס לשק שינה ומסתכל מסביב, והפוקימונים שלך נרדמים לצידך. לאט לאט אתם נרדמים.
    אתם מתעוררים בבוקר, מתארגנים ומכבים את המדורה. ווידל וסינדיקוויל נראים נחושים להמשיך בדרך.
    לאחר ארוחת בוקר קלה אתם יוצאים לדרך, כשהם הולכים לצידך. אתם ממשיכים לצעוד כשלפתע אתם נתקלים בפוקימון שמקפץ לו על הקרקע. זהו הוט-הוט!

12. משתמש מנוסה
    תומר + מור~
    שניכם מצווין על הפוקימונים שלכם לתקוף את המכונה ולתפוס את האנשים בשחור. קירליה והונטר תוקפים ופוגעים במכונה שמתפוצצת, האנשים בשחור מתעופפים באוויר, וספינראק תופס אותם עם מתקפת חוטים והם נופלים אל תוך המים באגם. לפתע, התקרה נשברת ואתם חומקים מהחלקים שלה. כעבור מספר שניות אתם מבחינים במסוק שחור שמעלה את שלושת האנשים תוך רגע בעזרת זרוע ענקית, והוא עף משם.
    "הצלתם אותי!" אומר האיש בירוק "אני הוא באגסי, מנהיג המכון" הוא מציג את עצמו לשניכם "ראית פה את הסלוופוקים?" פונה אליו קורט, כשלפתע צצים מכל מיני מקומות סלוופוקים ונכנסים אל תוך המים, נהנים.
    "תקשיבו שניכם.. תבואו אליי הביתה, אני רוצה לתת לכם משהו על זה שהבסתם את צוות רוקט" הוא אומר לכם ונעלם. "נראה לי שאחזור למכון" אומר באגסי ויוצא בעקבות קורט.
    'נקווה שזה משהו טוב!' אחשוב לעצמי בציפייה ואצא בריצה אחר אותו האיש הקראוי קורט כדי לא לאבד אותו.

13. משתמש מנוסה
    מור~
    ומה עם ספינראק והונטר? משאיר אותם במערה לשחות עם הדגים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ החוצה במהירות אחרי קורט, אולם אז נזכר ששכחת במערה את הונטר וספינראק. אתה חוזר ומשיב אותם לפוכדורים שלהם. אתה יוצא החוצה שוב בריצה ושם לב שהאיש כבר הספיק להיעלם.
    אתה רץ לעיר ומתחיל לחפש אחר ביתו, אולם לא יודע לזהות מהו ביתו.
    לפתע, אתה מוצא את עצמך מול מכון העיר.

14. לא ברור בכלל
    קודאק~
    אתה מוציא החוצה את ווידל ואת סינדיקוויל, ושלושתכם מביאים עצים ואתה מארגן מדורה. לאחר מכן אתה מורה לסינדיקוויל להבעיר אותה עם גחלת והוא משתמש בגחלת ומבעיר אותה, והמדורה נדלקת. אתה נכנס לשק שינה ומסתכל מסביב, והפוקימונים שלך נרדמים לצידך. לאט לאט אתם נרדמים.
    אתם מתעוררים בבוקר, מתארגנים ומכבים את המדורה. ווידל וסינדיקוויל נראים נחושים להמשיך בדרך.
    לאחר ארוחת בוקר קלה אתם יוצאים לדרך, כשהם הולכים לצידך. אתם ממשיכים לצעוד כשלפתע אתם נתקלים בפוקימון שמקפץ לו על הקרקע. זהו הוט-הוט!
    "היי..זה הוטהוט.." אומר בגאווה שאני יודע זאת ואבדוק אותו בפוקדקס.
    לאחר מכן אומר לוידל "תקוף אותו ביריית חוט! קשור לו את הכנפיים שלא יוכל לעוף ואז עוקץ רעל!" אומר בתקווה שוידל התפתח מהר.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה מוציא את סווינאב החוצה והוא מגיח מתוך הפוכדור שלו "סווינאב!" הוא קורא ונעמד מוכן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, ווידל!" צועק המאמן, ומשליך פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה זחל צהוב עם קרן על ראשו "ווידל" אומר הפוקימון
    "קדימה, התחל עם מתקפת חוט!" קורא המאמן. ווידל שולח מתקפת חוט לעבר סווינאב שמתחמק מהמתקפה בקלות.

]
    "טוב מאוד סווינאב!" אני אומר לו בחיוך, "קדימה בוא נשתמש באבקת שלג ואז דחיפה!" אני צועק לו בנחישות בעודי מצביע לעבר ווידל. בינתיים, אני מנסה לחשוב על אסטרטגיות חדשות וטובות שיכולות לעזור לי בקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 11 מתוך 23 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •