Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תומר + מור ~
תומר צועק לעברו של מור שיעזור להם, ומור מבין שהוא נחשף. הוא מיד מוציא החוצה את הונטר וספינראק. קירליה משתמשת בעל חושי והונטר עם היפנוזה, כל אחד ליעדו. גולבאט מתחמק מהעל חושי ומנסה לחסום את ההיפנוזה אך המתקפה פוגעת בו והוא נופל ישן "לא!" צועק האיש ומשיב את גולבאט לפוכדור שלו. הם מנסים לקחת איתם את האיש אולם ספינראק שולח מתקפת חוט, תופס אותו ומעביר אותו לצד שלכם "אכלתם אותה! המכונה כמעט סיימה!" הם אומרים ברשעות ואתם רואים שכמעט אין מקום. 3 האנשים מתחילים לרוץ לעבר המכונה.
דור~
האחות גו'י מגיע בריצה למקום "מה?" היא שואלת, ואתה רואה שהיא התעוררה משינה, לבושה בכותונת לילה ורודה. "אה כן.. אם הוא ככה הוא בסדר גמור... הוא יכול ללכת" היא אומרת בישנוניות וחוזרת למיטה שלה.
טוטודייל נראה שמח ומתקרב אלייך. אתה שומע ציוץ של השעון ורואה שהשעה כבר 00:00.
קודאק~
אתה משיב את סינדיקוויל לפוכדור שלו, מביט במאמן שנעלם "מוזר" אתה ממלמל, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד במשך כמה שעות, ומתחיל להיות חשוך. אתה מסתכל בשעון ורואה שכבר 19:00. אתה נמצא באמצע יער גדול.
עידו~
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש את הדרך לעבר העיר ויולט. כעבור זמן קצר אתה נתקל באיש זקן, שעומד לו ליד היציאה מהעיר "אתה מאמן, לא כן? קח מפה שתעזור לך בדרך" הוא אומר ומוסר לך אותה. אתה לוקח אותה והוא נעלם מהמקום. אתה מסתכל ורואה שאתה נמצא ליד הכניסה לדרך 30. אתה נכנס אל תוך הדרך ואתה צועד לך בה, וכעבור כמה דקות אתה פוגש במאמן "היי, רוצה קרב?" הוא שואל אותך ומראה לך פוכדור.
![]()
"יש לי רעיון.." אמלמל ואוציא את ווידל וסינדקוויל, "תעזרו לי להביא עצים,אומר ואקרא להם לבוא לידי,לאחר מכן ניקח כולנו עצים ונלך בחזרה.
לאחר מכן אסדר את העצים ואומר "סינדקוויל גחלת" ואחכה שהוא יבעיר את העצים,לאחר מכן כשתהיה לנו מדורה אומר "יופי,עכשיו בואו נראה מה יש כאן.." אומר ואז אנסה להסתכל אם יש פוקימון או מאמן באזור,לאחר מכן אקח את שק השינה ואכנס אליו אך לא אשן,אומר לסינדקוויל לשכב לידי,ולוידל לשכב ליד סינדקוויל,ואסתכל על הכוכבים בעודי חושב 'אנחנו צוות מעולה..'
ספוילר
עידו~
אתה מוציא את סווינאב החוצה והוא מגיח מתוך הפוכדור שלו "סווינאב!" הוא קורא ונעמד מוכן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, ווידל!" צועק המאמן, ומשליך פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה זחל צהוב עם קרן על ראשו "ווידל" אומר הפוקימון
"קדימה, התחל עם מתקפת חוט!" קורא המאמן. ווידל שולח מתקפת חוט לעבר סווינאב שמתחמק מהמתקפה בקלות.
תומר + מור~
שניכם מצווין על הפוקימונים שלכם לתקוף את המכונה ולתפוס את האנשים בשחור. קירליה והונטר תוקפים ופוגעים במכונה שמתפוצצת, האנשים בשחור מתעופפים באוויר, וספינראק תופס אותם עם מתקפת חוטים והם נופלים אל תוך המים באגם. לפתע, התקרה נשברת ואתם חומקים מהחלקים שלה. כעבור מספר שניות אתם מבחינים במסוק שחור שמעלה את שלושת האנשים תוך רגע בעזרת זרוע ענקית, והוא עף משם.
"הצלתם אותי!" אומר האיש בירוק "אני הוא באגסי, מנהיג המכון" הוא מציג את עצמו לשניכם "ראית פה את הסלוופוקים?" פונה אליו קורט, כשלפתע צצים מכל מיני מקומות סלוופוקים ונכנסים אל תוך המים, נהנים.
"תקשיבו שניכם.. תבואו אליי הביתה, אני רוצה לתת לכם משהו על זה שהבסתם את צוות רוקט" הוא אומר לכם ונעלם. "נראה לי שאחזור למכון" אומר באגסי ויוצא בעקבות קורט.
קודאק~
אתה מוציא החוצה את ווידל ואת סינדיקוויל, ושלושתכם מביאים עצים ואתה מארגן מדורה. לאחר מכן אתה מורה לסינדיקוויל להבעיר אותה עם גחלת והוא משתמש בגחלת ומבעיר אותה, והמדורה נדלקת. אתה נכנס לשק שינה ומסתכל מסביב, והפוקימונים שלך נרדמים לצידך. לאט לאט אתם נרדמים.
אתם מתעוררים בבוקר, מתארגנים ומכבים את המדורה. ווידל וסינדיקוויל נראים נחושים להמשיך בדרך.
לאחר ארוחת בוקר קלה אתם יוצאים לדרך, כשהם הולכים לצידך. אתם ממשיכים לצעוד כשלפתע אתם נתקלים בפוקימון שמקפץ לו על הקרקע. זהו הוט-הוט!![]()
מור~
ומה עם ספינראק והונטר? משאיר אותם במערה לשחות עם הדגים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ החוצה במהירות אחרי קורט, אולם אז נזכר ששכחת במערה את הונטר וספינראק. אתה חוזר ומשיב אותם לפוכדורים שלהם. אתה יוצא החוצה שוב בריצה ושם לב שהאיש כבר הספיק להיעלם.
אתה רץ לעיר ומתחיל לחפש אחר ביתו, אולם לא יודע לזהות מהו ביתו.
לפתע, אתה מוצא את עצמך מול מכון העיר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)