אני די יודע את הדרכים,למשחק שלי הכנתי את כל המפות לבד
"צ'יקוריטה! נעים מאוד! אני סם ואנחנו נהיה צוות נהדר" אומר לה בחיוך ואשמח לראות את ההתלהבות שלה.
"אוקיי צ'יקוריטה,נראה לי שבשביל להגיע לעיר צ'ריגוב נצטרך לעבור את דרך 29,קדימה בואי נתחיל!" אומר לה בהתלהבות ואמשיך עם צ'יקוריטה.
סם~
אתה מציג את עצמך לציקוריטה והיא קופצת משמחה. אתה מסביר לה שכדי להגיע לעיר צארינגרוב' אתם צריכים להיכנס לדרך 29 והיא מהנהנת בראשה. אתם צועדים אל עבר היציאה מהעיר וכעבור מספר דקות מגיעים אל הכניסה לדרך. אתם מתחילים לצעוד בשביל רחב, וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה שומע לפתע רחש מאחד השיחים שלידך. ציקוריטה מסתכלת עליך ומתקרבת לאט לאט אל השיח כדי לבדוק מה יש שם, כשלפתע מתוך השיח מגיח עכבר סגול ועצבני "רטטה!" הוא קורא. (תזכור שאתה לא מכיר פה את כל הפוקימונים)
קודאק~
"הוט-הוט, פוקימון הינשוף. הוט-הוט חי בעצים גבוהים. הוא נחשב לפוקימון מתאים עבור מאמנים התחלתיים" אומר לך הפוקדע.
ווידל מזנק קדימה ומשתמש במתקפת חוט שמפתיעה את הוט-הוט וקושרת את כנפיו, הוט-הוט מתחיל לקפץ בניסיון להשתחרר. ווידל שולח עוקץ רעל שפוגע בהוט-הוט ומרעיל אותו. למרות ההרעלה, הוט-הוט מקפץ קדימה ותוקף בדחיפה את ווידל ופוגע בו, אולם ההתקפה חלשה בשל ההרעלה.
מור~
אתה נושם עמוק ונכנס לתוך המכון. אתה מבחין ביער גדול בתוך המבנה "אז, הגעת" נשמע לפתע קול, ואתה מבחין בבאגסי שקופץ מאחד העצים "אם ככה, אני מוכן לקרב, אחרי שעזרת להציל אותי" הוא אומר לך ומסמן לך לתפוס את מקומך בזירה.
תומר~
אתה צועד אל עבר המכון בחזרה מבאר הסלוופוק ורואה שהזרימה חזרה להיות נורמלית והסלוופוקים שוחים להם בנחל ונמצאים ברחבי העיר. אתה צועד אל עבר המכון ונכנס אליו אחרי כמה דקות. אתה מופתע לגלות יער בתוך המבנה, יער גדול מאוד "ברוך הבא" נשמע לפתע קול, ומתוך אחד העצים קופץ לפניך באגסי, מנהיג המכון "תודה שהצלת אותי" הוא אומר לך "ועכשיו, אני מניח שבאת לאתגר אותי, נכון?" הוא שואל אותך, ואתה משיב ב"כן" "אם ככה, תפוס את מקומך" הוא אומר לך.
עידו~
"קדימה סווינאב! השתמש באבקת שלג ואז בדחיפה!" אתה מצווה על סווינאב. סווינאב משחרר אבקת שלג שפוגעת בווידל ומפריעה לו לזוז, ואז הוא קופץ קדימה ודוחף אותו אחורנית, ווידל סופג מכה ישירה "אל תוותר, עוקץ רעל!" צועק המאמן שלו, ווידל שולח עוקץ רעל שפוגע בסווינאב, וסווינאב נהיה חיוור לפתע, נראה שהוא הורעל.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
עידו~
אתה מחטט בתיק אבל לא מוצא משהו שיכול לעזור נגד הרעל של סווינאב "אוקיי סווינאב, בוא לא נוותר," אתה אומר לסווינאב בנחישות, "תמשיך באבקת שלג נוספת! ואז שוב דחיפה!" אתה מצווה עליו.
סווינאב יוצא בריצה ושולח אבקת שלג שפוגעת ישירות בווידל שמנסה להשיב בעוקץ רעל נוסף, אך נכשל. לאחר מכן סווינאב דוחף אותו, ווידל עף אחורנית ונופל מעולף על הקרקע.
המאמן מחזיר את ווידל לפוכדור והולך משם, מבואס.
"סווי..נאב!" קורא סווינאב בחולשה, ונופל מעולף על הקרקע כתוצאה מהרעל.
קודאק~
מאמנים מתחילים, טעות שלי ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
"יפה מאוד ווידל! עכשיו תשתמש ביריית חוט,ואז אחרי שהוא יקשר,תעלה על גבו,תשלח עוד יריית חוט כדי שתוכל להחזיק בו,ולבסוף תשלח אליו עוקץ רעל על הראש!" אתה אומר לו בהתלהבות. ווידל רץ קדימה והוט-הוט מנסה לתקוף אותו עם דחיפה נוספת, אולם ווינדל מתחמק מההתקפה בקלות ויורה מתקפת חוט שתופסת את הוט-הוט ווידל עולה עליו, הוט-הוט נאבק להשתחרר ולתקוף אך נכשל, ווידל שולח מטווח קרוב עוקץ רעל ישר אל ראשו של הוט-הוט שנופל על הקרקע, ומתעלף כתוצאה מהמכה.
"ווידל!" קורא ווידל בשמחה, כשלפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו משתנה ומשתנה, ובמקום ווידל אתה מבחין כעת בגולם צהוב "קקונה" אומר הגולם.
מזל טוב! ווידל התפתח לקקונה! קקונה למד התקשחות!
------------->
.
דור~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים עם טוטודייל שנראה שמח מאוד. הוא מבחין במים המיסטיים שבידך, ומושיט את ידו ולוקח אותם, מניח את השרשרת על גופו. השרשרת זוהרת באור כחול שעוטף את טוטודייל, ששואב ממנה אנרגיה ונראה שהוא חזר לעצמו באופן מלא "טוטודייל!" הוא קורא בשמחה.
אתה מטייל איתו ברחבי העיר, ולבסוף אתה מבחין בפתח לדרך 30, אבל יחסית חשוך שם. אתה מחליט לחפש מקום לישון, ונזכר שיש לך חדר במרכז הפוקימונים.
אתה חוזר למרכז ועולה לחדר עם טוטודייל. אתה מתארגן לשינה בעוד טוטודייל מחליט להישאר ער ליד המיטה. אתה מסתכל עליו שמח ואתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר ומתמתח, ואתה מבחין שטוטודייל לא בחדר. אתה שומע קולות קרב מבחוץ ואתה יוצא החוצה במהרה. אתה מבחין בו יורה אקדחי מים על אבן ומעיף אותה באוויר. אתה שם לב שאקדח המים שלו השתפר מאוד. הוא מבחין בך ורץ לעברך בשמחה "טוטודייל!" הוא קורא.
מור~
אתה תופס את מקומך בזירה ובאגסי תופס את מקומו "זה יהיה קרב 3 על 3, רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר לך "אני בוחר בך, ספינראק!" אתה קורא ומשחרר את ספינראק לקרב "צא החוצה, קקונה!" קורא באגסי ומוציא החוצה קקונה שנראה מוכן מאוד לקרב.
תומר~
אתה תופס את מקומך בזירה ובאגסי את מקומו "זה יהיה קרב 3 על 3, רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר לך "צא, אוניקס!" אתה קורא ומשחרר החוצה את אוניקס "מטפוד, צא!" קורא בגאסי וזורק פוכדור קדימה. מתוכו מגיח גולם ירוק "זריקת סלע!" אתה מצווה "התחמק והשתמש במתקפת חוט על הסלע, העף אותו חזרה על אוניקס!" מצווה באגסי. אוניקס מניף את זנבו ומטיח אוו בקרקע, גורם לסלע לצוץ ממנו והוא מעיף אותו במהירות לעבר מטפוד. מטפוד מתחמק בקפיצה גדולה, יורה מתקפת חוט שמושכת את הסלע חזרה לעבר אוניקס, שחוסם עם זנבו את ההתקפה "קפוץ אל העץ" מורה באגסי, ומטפוד קופץ אל עץ קרוב ונעלם מעיניך ומעיני אוניקס.
סם~
במשחק אתה מאמן מתחיל, לכן אתה לא מכיר כל פוקימון שאתה רואה, K? ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מזהיר את ציקוריטה והיא קופצת אחורנית, מתרחקת מהפוקימון הסגול "השתמשי בעלי תער, ולאחר מכן בדחיפה!" אתה מצווה על ציקוריטה. ציקוריטה מזיזה את העלה שלע ראשה ושולחת 3 עלי תער לעבר רטטה, אולם הוא מתחמק מהם ומשתמש בדחיפה, וציקוריטה משיבה באחד משלה. שניהם נתקלים אחד בשני ונהדפים לאחור. רטטה מתעשת ויוצא עם מתקפה מהירה לעבר ציקוריטה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)