"טוטודייל..." אני אומר בחיוך ובשמחה ויוצא אליו לאחר שאני מתלבש ואוסף את חפציי. אני נועל את החדר ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי בקבלה. "תודה," אני אומר לה בחיוך ויוצא החוצה. אני לוקח את טוטודייל ואומר, "תשמור אנרגיות לאחר כך, טוטודייל, מצפה לנו דרך לא קצרה לעיר ויולט."
'אני רוצה ג'יודוד או אוניקס...' אני חושב בלבי. אני מתחיל לטייל עם טוטודייל לעבר דרך מס' 30.
~~~
ג'יודוד אפשר להשיג במערת החושך שזה ליד העיר ויולט, ואוניקס במשחקים אפשר להחליף תמורת בלספראוט בעיר עצמה. תוכל לארגן לי אחד מהם? רצוי אוניקס...
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
דור~
אנסה לסדר לך אחד בקרוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מלא בשמחה ובמחשבות, אתה מתחיל לצעוד אל היציאה הצפון-מערבית של העיר. לבסוף, אחרי הליכה של כעשר דקות שניכם מבחינים בשביל שיוצא מין העיר ולידו השלט "דרך 30". אתם נכנסים ומתחילים לצעוד בשביל גדול שעובר בתוך יער קטן, ומסביב לשביל ישנה צמחייה גדולה.
אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. טוטודייל מביט בך ומתקרב אל השיח כשלפתע מתוך השיח נשלחת מתקפת ניקור שפוגעת ישירות בטוטודייל והוא מועף אחורנית "ספיי!" נשמעת קריאה, ומתוך השיח ממריא פוקימון עורב "ספירו!" הוא קורא, וצולל שוב לעבר טוטודייל.
סם~
ציקוריטה ממתינה לרגע המתאים ואז קופצת ומתחמקת מהמתקפה המהירה. לאחר מכן, היא מסתובבת ושולחת אבקת רעל שעפה לעבר רטטה שמנסה להתחמק אך לא מצליח, ונפגע ממנה, וכתוצאה מכך מורעל. לאחר מכן, ציקוריטה תוקפת עם דחיפה ופוגעת ברטטה, שנופל על הקרקע פצוע קשה. הרעל מוסיף לפגיעה ורטטה לא מצליח לחזור לרגליו.
עידו~
אתה משיב את סווינאב לפוכדור שלו ואתה ממשיך בדרכיך. כעבור שעה של צעידה, אתה לפתע מבחין בבקתה קטנה בדרך, באמצע שומקום. לא נראה שיש שם מישהו מיוחד.
מור~
ספינראק משתמש במתקפת חוטים ותופס את קקונה, ולאחר מכן שולח צל לילה לעבר קקונה "תתקשח ותקפוץ לעברו!" מצווה באגסי. קקונה מתקשח ונפגע מצל הלילה וסופג נזק מועט, ואז הוא משתמש בחוטים וקופץ לעבר ספינראק שמופתע מכך וסופג פגיעה ישירה ויחסית קשה, בגלל השיריון של קקונה "עוקץ רעל!" מורה באגסי וקקונה עומד להשתמש במתקפה על ספינראק.
קודאק~
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את קקונה על הקרב וההתפתחות שלו, ולאחר מכן מסתכל על הוט-הוט. לאחר הרהור קצר, אתה מחליט לזרוק עליו פוכדור. הפוכדור בולע אותו באור אדום, והפוכדור נוחת מהבהב על הקרקע. הוא זז מצד לצד ולבסוף נעצר. הוט-הוט נלכד!
תומר~
אוניקס מכה עם זנבו בקרקע ומעיף סלעים אל העצים שמסביב, הסלעים פוגעים בענפים ושוברים אותם והם נופלים אל הקרקע. אוניקס מביט בך מבולבל לנוכח המתקפה שאתה אומר לו, הוא אינו יודע זנב ברזל. הוא בוחר עץ מסויים וקופץ אליו עם דחיפה ופוגע בו, ומתוך העץ נופל פוקימון אחר בכלל - פיינקו "אופס, שכחתי לפנות אותו משם" אומר באגסי בפרצוף עם סומק קל ומשיב אותו לפוכדור שלו.
לפתע, מטפוד מופיע מאחורי אוניקס ופוגע בו עם דחיפה שלא מזיזה לאוניקס.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יופי
~~~~~~~~~~~
"יש לכדתי הוטהוט! הפוקימון השני שאני לוכד ונהשלישי שלי בסך הכל!" אקרא בהתרגשות ואלך לפוכדור.
"תודה קקונה..אתה פוקימון נהדר..אני לא מתחרט בכלל על זה שתפסתי אותך! כל מאמן היה רוצה אותך!" אני אומר לו כדי שיבין שאני גאה בו ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אוציא את סינדקוויל ואתחיל ללכת איתו לעבר המכון הבא.
ספוילר
מצטער לכולם שלא הגבתי בשבוע וחצי האלה... בסיס ^^
אבל אני די פנוי בסופ"ש, אז בוא ננסה להתקדם :}
מור~
ספינראק מתעשת בעוד קקונה שולח עוקץ רעל לעברו, ספינראק מצליח לבלום את עוקץ הרעל בעזרת מתקפת חוט ושולח לעבר קקונה שקופץ אחורנית ומתחמק מהם, ואז ספינראק שולח צל לילה שמפתיע אותו, פוגע בו בול וקקונה סופג מכה אנושה "קדימה, אתה מסוגל לעשות זאת! השתמש בעוקץ רעל בכל הכוח!" קורא באגסי בתקיפות.קקונה כמעט ולא מצליח לקום.
קודאק~
שמח על תפיסתו של הוט-הוט, אתה מודה לקקונה על הקרב הטוב, ומשיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן, אתה מוציא את סינדיקוויל החוצה שנראה מאוד שמח להיות בחוץ. אתה ממשיך לצעוד בדרך 30 וכעבור זמן לא רב אתה מגיע לפיצול בשביל. אתה מבחין ממולך במערה גדולה וחשוכה, ולידה שלט. "ברוכים הבאים למערת האופל. זהירות! רק מאמנים מנוסים יכולים לנסות לעבור אותו" אומר השלט.
משמאלך אתה מבחין בשביל שממשיך וליד תחילת השביל חץ שעליו רשום "דרך 31".
סם~
ציקוריטה מתרכזת, ואז משחררת מטר עלי תער שפוגעים ישירות ברטטה, שמועף אחורנית ונתקל בעץ. הוא נופל על הקרקע, מחוסר הכרה. ציקוריטה מסתובבת ומחייכת אלייך, שמחה על הניצחון בקרב.
דור~
טוטודייל מתרכז ומשחרר אקדח מים מהיר לעבר פוקימון העורב, שסופג פגיעה ישירה ונהדף אחורנית, מתרסק על הקרקע. הוא קם מבולבל מהקרקע, ופולט קריאת זעם "ספירו!" הוא קורא, ממריא שוב לאוויר ויוצא במתקפה מהירה לעבר טוטודייל.
תומר~
אוניקס מתעצבן על הדחיפה שספג, ומניף את זנבו. הוא מעיף את מטפוד לאוויר, ואז מנחית את זנבו על הקרקע, יוצר סלעים ומעיף אותם אל מטפוד חסר ההגנה. הוא סופג פגיעה ישירה, ומוטח אחורנית בקרקע, ונופל מעולף על הקרקע "מטפוד לא יכול להילחם, אוניקס מנצח!" מכריז השופט. באגסי משיב את מטפוד לפוכדור שלו "קרב טוב" הוא אומר ושולף פוכדור שני "צא קקונה!" צועק באגסי ומשחרר החוצה גולם צהוב.
עידו~
מסוקרן מהבקתה, אתה מתקרב אליה לאט לאט. אתה דופק על הדלת אך אין תשובה. אתה מנסה לפתוח את הדלת ולהפתעתך היא נפתחת. אתה פותח את הדלת לאט לאט ומציץ פנימה. אתה מבחין במה שנראה כמו מעבדה קטנה. אתה רואה שם מכשירי בדיקות, מכונת ריפוי וגם כמה תרשימים פיזיולוגים של כמה פוקימונים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)