Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    דור~
    אתה מתקרב אל פתח המערה ונכנס פנימה. החשכה גורמת לך למצמץ, ואתה וטוטודייל נכנסים אט אט פנימה, ואט אט האור מהכניסה דועך. אתה מעלה בראשך רעיון ואתה מורה לטוטודייל לשלוח סביבו אקדחי מים, והוא משתמש באקדח מים בסיבוב. זעקה לפתע נשמעת לא רחוק ממך, ומין הקרקע מתרוממים להם 2 פוקימונים בכעס. אחד מהם עם גולגולת על ראשו ואלה בידו, והשני פוקימון סלעי מרחף לו מעל הקרקע בלע 2 זרועות.
    הם מתקרבים אליכם באיום.

קודאק~
    שמח על התפתחותו של קקונה לבידריל אתה מברך אותו על כך, משיב אותו לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. אתה צועד בשביל במשך כשעה נוספת, ולבסוף אתה מבחין בעיקול. אתה פונה בעיקול ואתה מבחין מרחוק בבניין גבוה ומסביבו מלא בתים. אתה מזהה שזוהי העיר ויולט!
    "הממ..." אני אומר ומיד בודק את שניהם בפוקדקס. "טוטודייל, אקדח מים על שניהם!" אני אומר בחיוך. "ותנסה להתחמק מכל מתקפת נגד של ג'יודוד או קיובון!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    דור~
    אתה בודק מידע על שני הפוקימונים בפוקדע והוא מיד מפרט לך:
    "קיובון, פוקימון הגולגולת. קיובון חובש על ראשו גולגולת ומשתמש בעצם כמין אלה, אותה הוא מסוגל לזרוק לעבר יריבו בעוצמה"

"ג'יודוד, פוקימון הסלע. ג'יודוד נחשב לפוקימון סלע עצבני מאוד, ומסוגל להרים משקל רב בשתי זרועיו"

טוטודייל משתמש באקדח מים לעבר שני הפוקימונים, ג'יודוד סופג פגיעה ראשונית וזז הצידה בכאב, מרים סלע קטן וזורק לעבר טוטודייל. קיובון מסובב במהירות את העצם שבידו ואקדח המים נחסם. לאחר מכן, הוא משליך את האלה במהירות לעבר טוטודייל והאלה פוגעת בסלע שנשבר, העצם חוזרת לקיובון וטוטודייל נפגע מחלקי הסלע.

סם~
    "אין בעיה!" אומרת לך האחות גו'י בחיוך. היא לוקחת את הפוכדור של ציקוריטה ומכניסה אותה למכונה שמאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא מוציאה את הפוכדור ומוסרת לך אותו "ציקוריטה בריאה כעת" היא אומרת לך בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת.

עידו~
    סווינאב מגיח החוצה ושולח רוח קרירה לעבר האנשים "מתקפה מהירה!" קוראת האישה, הרובוט והאנשים מתחמקים מהרוח הקרירה בעוד פוקימון העכבר יוצא במתקפה מהירה, מתחמק מהרוח הקרירה ופוגע בסווינאב עם מתקפה מהירה יחסית חזקה "אני אעזור לך! צא!" צועק ג'ו ומשליך פוכדור משלו, מתוכו מגיח החוצה פוקימון חפרפרת , שמיד תוקף בחבטות זעם ומעיף את פוקימון העכברוש אחורנית. בינתיים, הרובוט זורק עוד פצצה שמתפוצצת מאחוריכם והורסת עוד מהמעבדה.

מור~
    לרביטר ממתין לרגע הנכון, ואז קופץ ונושך את סייטר בכנף בנשיכה חזקה מאוד. סייטר זועק מכאב, מנסה לשחרר את לרביטר ממנו "ריקוד חרבות!" קורא באגסי. סייטר מתחיל להסתובב במהירות, לרביטר לא מסוגל לעמוד בהתקפה ומשתחרר מסייטר, וריקוד החרבות עוד פוגע בו בזכות הסיבוב המהיר ולרביטר סופג פגיעה חזקה ועף אחורנית. לרביטר נופל על הקרקע, ובקושי מצליח לקום על רגליו "כנף פלדה!" קורא באגסי, וסייטר הפצוע יוצא עם כנף פלדה לעבר לרביטר.

עומר~
    מסקריין יוצא בטיסה מהירה לעבר סודוודו שמשתמש בזריקת סלעים ומעיף סלעים לכיוון מסקריין,שמתחמק בקלות מהסלעים, ומתנגש בסודוודו. הוא מעיף אותו עם הקרן שלו ויורה בועות מטווח קצר שפוגעים בסוודוודו ופוגעים בו קשות. סודוודו קם בעצבנות, ומשתמש בבעיטה נמוכה, שמפתיעה את מסקריין ופוגעת בו, אך הוא נפצע קל מאוד.

קודאק~
    אתה מתחיל לצעוד אל עבר העיר ויולט, אולם כעבור כמה מאות מטרים מהכניסה לעיר צץ משומקום מאמן וחוסם את דרכיך "אם אתה רוצה להיכנס אל תוך העיר, הילחם בי!" הוא קורא ומחזיק פוכדור בידו "צא החוצה, מאנקי!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון קוף, שנראה מאוד עצבני. .

תומר~
    "זה יעלה לך 5$" היא אומרת לך, ואתה מגיש לה את הכסף ומקבל מפתח לחדר. אתה עולה לחדר, מכניס את המפתח לדלת ופותח אותו. אתה רואה מיטת קומותיים, מקלחת, מרפסת, טלוויזיה ולהפתעתך, מחשב ולידו מתקן שיגור לפוכדורים.

3. משתמש מנוסה
    מור~
    לרביטר ממתין לרגע הנכון, ואז קופץ ונושך את סייטר בכנף בנשיכה חזקה מאוד. סייטר זועק מכאב, מנסה לשחרר את לרביטר ממנו "ריקוד חרבות!" קורא באגסי. סייטר מתחיל להסתובב במהירות, לרביטר לא מסוגל לעמוד בהתקפה ומשתחרר מסייטר, וריקוד החרבות עוד פוגע בו בזכות הסיבוב המהיר ולרביטר סופג פגיעה חזקה ועף אחורנית. לרביטר נופל על הקרקע, ובקושי מצליח לקום על רגליו "כנף פלדה!" קורא באגסי, וסייטר הפצוע יוצא עם כנף פלדה לעבר לרביטר.
    'זה לא טוב!, המכה הזו בוודאי תגמור את לרביטר!' אחשוב לעצמי בחשש רב.
    'מה לעשות, מה לעשות?!' אחשוב בלחץ למראה כנף הפלדה המאיימת של סייטר.
    "אולי זה יכול להצליח..." אמלמל ואחייך חיוך קטן,"אם כי הסיכויים קלושים..".
    "לרביטר, תעמוד במקום ותן לכנף הפלדה לגרור אותך, תשתדל להחזיק מעמד ובדיוק כאשר תעלו למעלה ותהיה קרוב דיו לסייטר תשתמש בצווחה בצורה הכי צורמת שתוכל!" אצווה על לרביטר ואקווה לטוב.

4. the bitch is back

עומר~
    מסקריין יוצא בטיסה מהירה לעבר סודוודו שמשתמש בזריקת סלעים ומעיף סלעים לכיוון מסקריין,שמתחמק בקלות מהסלעים, ומתנגש בסודוודו. הוא מעיף אותו עם הקרן שלו ויורה בועות מטווח קצר שפוגעים בסוודוודו ופוגעים בו קשות. סודוודו קם בעצבנות, ומשתמש בבעיטה נמוכה, שמפתיעה את מסקריין ופוגעת בו, אך הוא נפצע קל מאוד.
    [/COLOR]

"מסקריין תתאושש ואז הישתמש בניחוח מתוק כדי לבלבל אותו ואז תתחיל להיסתובב במקום ולשלוח בועות על האדמה, כדי להפוך אותהלבוץ. אחרי זה תדקור אותו שוב עם הקרן שלך!" אקרא למסקריין.

5. משתמש מנוסה
    [B]
    סם~
    "אין בעיה!" אומרת לך האחות גו'י בחיוך. היא לוקחת את הפוכדור של ציקוריטה ומכניסה אותה למכונה שמאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא מוציאה את הפוכדור ומוסרת לך אותו "ציקוריטה בריאה כעת" היא אומרת לך בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת.
    :"זה מספיק,תודה" אודה לאחות ג'וי ואצא מהמרכז,אסתובב לי בעיר בעודי פותח את המפה ומסתכל על דרכים הקרובות לעיר

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    סווינאב מגיח החוצה ושולח רוח קרירה לעבר האנשים "מתקפה מהירה!" קוראת האישה, הרובוט והאנשים מתחמקים מהרוח הקרירה בעוד פוקימון העכבר יוצא במתקפה מהירה, מתחמק מהרוח הקרירה ופוגע בסווינאב עם מתקפה מהירה יחסית חזקה "אני אעזור לך! צא!" צועק ג'ו ומשליך פוכדור משלו, מתוכו מגיח החוצה פוקימון חפרפרת , שמיד תוקף בחבטות זעם ומעיף את פוקימון העכברוש אחורנית. בינתיים, הרובוט זורק עוד פצצה שמתפוצצת מאחוריכם והורסת עוד מהמעבדה.
    ]
    "קדימה סווינאב! תשתמש בסטירת בוץ, ואז גם דחיפה על הרובוט!" אני צועק לו בנחישות, ומצביע לכיוון הרובוט, "תהרוס אותו!" אני מוסיף בצעקה, ואני פונה אל ג'ו, "אתה תלחם ברטיקייט, ואני אהרוס את הרובוט הזה." אני אומר לו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    סם~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומוציא החוצה את המפה. אתה בוחן אותה ומבחין כי במערב העיר נמצא מין אגם קטנטן, ואתה מבחין ביציאה מהעיר לכיוון דרך 30 בצפון-מערב העיר.
    לפתע, אתה חושב שהבחנת במשהו כחול זוהר צץ לפתע באוויר, עובר לידך בריצה ואז נעלם, מערבה ממך.

עומר~
    מסקריין משתמש בניחוח מתוק שמתקר לסודוודו ומשפיע עליו, והוא מתחיל לעקוב אחר הריח ומתקרב למסקריין, שמשתמש בסיבוב בבועות על הקרקע, ויוצר בוץ, וסודוודו נתפס בתוכו, ולא מסוגל לזוז. לפתע, הוא קולט באיזה מצב הוא ומנסה להשתחרר, ומסקריין משתמש בקרן שלו שוב ומעיף אותו לאוויר, וסודוודו נכנס ללחץ. מסקריין צולל אליו שוב, ואז משתמש בבועות כדעת עצמו ופוגע ישירות בסודוודו,שמתרסק על הקרקע, מעולף.

מור~
    לרביטר נעמד לאט לאט, ואתה נלחץ מהמצב. לאחר כמה רגעים, אתה חושב על טקטיקה ומצווה על לרביטר "לרביטר, תעמוד במקום ותן לכנף הפלדה לגרור אותך, תשתדל להחזיק מעמד ובדיוק כאשר תעלו למעלה ותהיה קרוב דיו לסייטר תשתמש בצווחה בצורה הכי צורמת שתוכל!". לרביטר נעמד מתנשף במקומו, וממתין לפגיעה. סייטר מתקרב אליו, ו-בום! פוגע בו עם כנף הפלדה ולרביטר סופג פגיעה אדירה, אך ממשיך להחזיק את סייטר בכנפו, וסייטר לא מבין מה קורה כאן. לרביטר פוצה את פיו ומשחרר צוווחה אדירה היישר אל תוך אוזניו של סייטר, שזועק מכאב, מנסה להשתחרר מלרביטר, אך הוא כושל וצולל היישר אל תוך עץ סמוך. שני הפוקימונים מתנגשים בו, ונופלים על הקרקע פצועים קשה מאוד "קדימה סייטר, קום!" קורא באגסי ומעודד את סייטר, שמתחיל להתרומם אט אט, בעוד לרביטר לא.

עידו~
    ג'ו מהנהן, ומצווה על פורט להשתמש במתקפה מהירה לעברו של רטיקייט, שמשיב במתקפה מהירה משלו, שניהם מתנגשים ונהדפים אחורנית. בינתיים, אתה מצווה על סווינאב להשתמש בסטירת בוץ ודחיפה על הרובוט. סווינאב מזנק עליו, ופוגע בו עם ההתקפה, למרות שהרובוט מנסה להעיף אותו מהדרך, וסווינאב שובר את הרובוט ומפיל את ידו, ניצוצות מתחילים להופיע שם "לא-לא!" צועקים הגבר והאישה יחדיו בכעס "זה אצלי, קדימה!" צועק הגבר, ומרים מהקרקע פתאום מין חתיכת קלף "לא! תחזירו את זה!" צועק ג'ו, אבל אז הרובוט מספיק לזרוק עוד פצצה שנוחתת ליד ג'ו, לפני שהוא מתפוצץ. ג'ו מבחין בה ברגע האחרון, בועט בה הצידה ומזנק שוב לתפוס מחסה, הפצצה מתפוצצת ושאר הבקתה סופגת פגיעה וקורסת על כל האוכלוסיה "לא!" קורא ג'ו בכעס לנוכח הבקתה ההרוסה "בוא נסתלק מפה!" צועק הגבר, כשלפתע הרובוט קורס ומתפוצץ. פורט, סווינאב ורטיקייט סופגים פגיעה מהפיצוץ של הרובוט, וכאשר העשן מתפזר אתם רואים שהגבר, האישה והרטיקייט נעלמו יחד עם חתיכת הקלף, והפוקימונים שלכם פצועים אך עומדים לאט לאט במקומם "צוות רוקט האלה, *****" אומר ג'ו ומקלל בכעס.

8. the bitch is back

עומר~
    מסקריין משתמש בניחוח מתוק שמתקר לסודוודו ומשפיע עליו, והוא מתחיל לעקוב אחר הריח ומתקרב למסקריין, שמשתמש בסיבוב בבועות על הקרקע, ויוצר בוץ, וסודוודו נתפס בתוכו, ולא מסוגל לזוז. לפתע, הוא קולט באיזה מצב הוא ומנסה להשתחרר, ומסקריין משתמש בקרן שלו שוב ומעיף אותו לאוויר, וסודוודו נכנס ללחץ. מסקריין צולל אליו שוב, ואז משתמש בבועות כדעת עצמו ופוגע ישירות בסודוודו,שמתרסק על הקרקע, מעולף.

מסן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נהדר מסקריין!" אקרא בקול ואלטף את ראשו ואז אזרוק פוקדור על סודוודו המעולף

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    ג'ו מהנהן, ומצווה על פורט להשתמש במתקפה מהירה לעברו של רטיקייט, שמשיב במתקפה מהירה משלו, שניהם מתנגשים ונהדפים אחורנית. בינתיים, אתה מצווה על סווינאב להשתמש בסטירת בוץ ודחיפה על הרובוט. סווינאב מזנק עליו, ופוגע בו עם ההתקפה, למרות שהרובוט מנסה להעיף אותו מהדרך, וסווינאב שובר את הרובוט ומפיל את ידו, ניצוצות מתחילים להופיע שם "לא-לא!" צועקים הגבר והאישה יחדיו בכעס "זה אצלי, קדימה!" צועק הגבר, ומרים מהקרקע פתאום מין חתיכת קלף "לא! תחזירו את זה!" צועק ג'ו, אבל אז הרובוט מספיק לזרוק עוד פצצה שנוחתת ליד ג'ו, לפני שהוא מתפוצץ. ג'ו מבחין בה ברגע האחרון, בועט בה הצידה ומזנק שוב לתפוס מחסה, הפצצה מתפוצצת ושאר הבקתה סופגת פגיעה וקורסת על כל האוכלוסיה "לא!" קורא ג'ו בכעס לנוכח הבקתה ההרוסה "בוא נסתלק מפה!" צועק הגבר, כשלפתע הרובוט קורס ומתפוצץ. פורט, סווינאב ורטיקייט סופגים פגיעה מהפיצוץ של הרובוט, וכאשר העשן מתפזר אתם רואים שהגבר, האישה והרטיקייט נעלמו יחד עם חתיכת הקלף, והפוקימונים שלכם פצועים אך עומדים לאט לאט במקומם "צוות רוקט האלה, *****" אומר ג'ו ומקלל בכעס.
    "א..אני מצטער..." אני ממלמל בעצב, בחוסר ידיעה מה לעשות, "עבודה טובה סווינאב..." אני אומר במעט עצב ומחזיר את סווינאב לפוקדור שלו. "אל תדאג," אני אומר לג'ו וטופח על שכמו, "אני כבר אדאג שצוות רוקט ישלמו על מה שהם עשו." אני אומר בנחישות ומביט אל האופק כמו אש קאטצ'ם במיטבו [!!!]. "אני אמשיך במסע שלי, ואל תדאג אני אחזיר לך את הקלף הזה." אני אומר לו, מהנהן וממשיך ללכת בדרכי לכיוון ויולט.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    סם~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומוציא החוצה את המפה. אתה בוחן אותה ומבחין כי במערב העיר נמצא מין אגם קטנטן, ואתה מבחין ביציאה מהעיר לכיוון דרך 30 בצפון-מערב העיר.
    לפתע, אתה חושב שהבחנת במשהו כחול זוהר צץ לפתע באוויר, עובר לידך בריצה ואז נעלם, מערבה ממך.
    [/COLOR]
    "מה זה היה?" אמלמל, "טוב אני חושב שנלך לראות את האגם" אומר ואלך לכיוון האגם

11. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר נעמד לאט לאט, ואתה נלחץ מהמצב. לאחר כמה רגעים, אתה חושב על טקטיקה ומצווה על לרביטר "לרביטר, תעמוד במקום ותן לכנף הפלדה לגרור אותך, תשתדל להחזיק מעמד ובדיוק כאשר תעלו למעלה ותהיה קרוב דיו לסייטר תשתמש בצווחה בצורה הכי צורמת שתוכל!". לרביטר נעמד מתנשף במקומו, וממתין לפגיעה. סייטר מתקרב אליו, ו-בום! פוגע בו עם כנף הפלדה ולרביטר סופג פגיעה אדירה, אך ממשיך להחזיק את סייטר בכנפו, וסייטר לא מבין מה קורה כאן. לרביטר פוצה את פיו ומשחרר צוווחה אדירה היישר אל תוך אוזניו של סייטר, שזועק מכאב, מנסה להשתחרר מלרביטר, אך הוא כושל וצולל היישר אל תוך עץ סמוך. שני הפוקימונים מתנגשים בו, ונופלים על הקרקע פצועים קשה מאוד "קדימה סייטר, קום!" קורא באגסי ומעודד את סייטר, שמתחיל להתרומם אט אט, בעוד לרביטר לא.
    "לרביטר!" אזעק, "תקום חבר קטן, אני יודע שאתה מסוגל, עברנו כבר דברים יותר קשים ביחד, קדימה לרביטר אתה יכול!, תקום ותסיים את זה בנשיכה!, תעשה את זה בשביל שנינו!" אעודד את לרביטר בדאגה ואקווה לטוב.
    'לרביטר, אני יודע שאתה יכול לעשות את זה...' אחשוב לעצמי ואתפלל לכך שלרביטר יקום ויסיים את הקרב הזה.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מתחיל לצעוד אל עבר העיר ויולט, אולם כעבור כמה מאות מטרים מהכניסה לעיר צץ משומקום מאמן וחוסם את דרכיך "אם אתה רוצה להיכנס אל תוך העיר, הילחם בי!" הוא קורא ומחזיק פוכדור בידו "צא החוצה, מאנקי!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון קוף, שנראה מאוד עצבני. .
    "אין בעיה!" אקרא ואז אוסיף "צא הוטהוט!".
    לאחר שהוטהוט יצא אומר לו "תקשיב הוטהוט,אני רוצה שתתקיף אותו בכל הכוח שלך! תתחיל בהבזק,ולאחר מכן תשתמש בהיפנוט! לבסוף תשתמש בניקור!" אקרא לעברו ואז אוציא את נידורן,בידריל וסינדקוויל שיצאו לעודד את הוטהוט.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "זה יעלה לך 5$" היא אומרת לך, ואתה מגיש לה את הכסף ומקבל מפתח לחדר. אתה עולה לחדר, מכניס את המפתח לדלת ופותח אותו. אתה רואה מיטת קומותיים, מקלחת, מרפסת, טלוויזיה ולהפתעתך, מחשב ולידו מתקן שיגור לפוכדורים
    אני אתקלח במהירות ולאחר מכן אלך לישון כדי להתחיל שוב את המסע להיות מאמן פוקימונים שולט!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    קודאק~
    אתה מוציא את כל הפוקימונים החוצה והוט-הוט נעמד מוכן מול מאנקי. מאנקי מביט בו בזעם, והמאמן מורה לו לתקוף עם בעיהט נמוכה. מאנקי יוצא עם המתקפה, בעוד הוט-הוט משתמש בהבזק ומסנוור את מאנקי, וההתקפה שלו נעצרת. לאחר מכן הוא משתמש בניקור ומנקר את מאנקי, פוצע אותו בינוני. "אל תוותר, השתמש בחבטות זעם!" צועק המאמן. מאנקי קופץ ומשתמש בחבטות זעם, בעוד הוט-הוט משיב עם היפנוט. ההינפוט משפיע על מאנקי שמתחיל הלירדם אט אט, ועוצמת המכות שפוגעות בהוט-הוט חלשות מאוד וכמעט לא משפיעות עליו. כעבור כמה רגעים, מאנקי נרדם "קדימה! תקום כבר!" צועק המאמן שלו, אך מאנקי ממשיך לישון. כל הפוקימונים שלך מעודדים את הוט-הוט.

מור~
    לרביטר מתרומם לאט לאט מהקרקע, ונעמד מול סייטר, שניהם מביטים אחד בשני. לפתע, שני הפוקימונים קורסים אחורנית לעבר הקרקע, חובטים בה בנפילה. אתם רואים ששני הפוקימונים מעולפים "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!" קורא השופט "או אה, זה תיקו" אומר באגסי ומשיב את סייטר לפוכדור שלו "אבל מכיוון שניצחת את רוב הפוקימונים שלי, אני חושב שמגיע לך התג" הוא אומר לך ומושיט לך את תג הכוורת .

סם~
    "מז היה?" אתה ממלמל לעצמך, בעודי מביט מערבה. אתה מחליט ללכת אל האגם הקטן, ואתה צועד לשם. כעבור זמן לא רב, אתה מגיע לשם, ורואה שזהו אגם יחסית קטן, אבל נראה שהוא עמוק מאוד.
    לפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן שמקפץ לו לא רחוק ממך. אתה רואה שזהו יצור עגול וקטן בצורת ראשן.

עידו~
    "זה כבר לא יעזור לי אם תחזיר או לא, אני כבר יודע מה יש בו בעל פה" אומר לך ג'ו "וזה מה שמפחיד אותי. זה מספר על הפוקימונים האגדיים של המחוז" הוא מסביר לך "נקווה שהם לא יצליחו לאתר אותם" הוא מוסיף "מה אעשה עכשיו עם המעבדה?" הוא ממלמל ומביט במעבדה ההרוסה. אתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט, כשהוא אומר בפתאומיות "חכה רגע". אתה מסתובב והוא מתקרב אלייך "אני רוצה שתיקח את זה. אתה תוכל לדאוג לה, מזל שהיא לא נפגעה מהפצצות" הוא אומר ומושיט לך ביצת פוקימונים

עומר~
    אתה מלטף את ראשו של מסקריין ואז אתה משליך פוכדור ריק לעברו של סוודודו. סודודודו נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה. כעבור זמן קצר, הפוכדור נעצר ואור לבן קטן מופיע מעליו. אתה מבין שלכדת את סודודוו! לפתע, הפוכדור נעלם ואתה מבין שזה בגלל שיש לך 6 פוכדורים.
    כעבור מספר שניות, אתה שומע את הפוקיגיר שלך מצלצל "לכדת סוודודו! תודה רבה עכשיו אוכל לחקור אותו" אומר לך אלם ואתה שומע את סודוודו מאחורה מתחיל לרוץ ולשבור דברים חח.

תומר~
    אתה סוגר את הדלת ונכנס להתקלח. כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמקלחת וניגש למיטה, נכנס פנימה ושוכב בה, ולאט לאט אתה נרדם.
    אתה מתעורר לפתע באמצע הלילה, כיוון שאתה מרגיש שקר לך מסיבה לא ברורה. אתה מבחין שדלת המרפסת פתוחה מעט וזה מפריע לך.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה סוגר את הדלת ונכנס להתקלח. כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמקלחת וניגש למיטה, נכנס פנימה ושוכב בה, ולאט לאט אתה נרדם.
    אתה מתעורר לפתע באמצע הלילה, כיוון שאתה מרגיש שקר לך מסיבה לא ברורה. אתה מבחין שדלת המרפסת פתוחה מעט וזה מפריע לך.
    אני אקום מהמיטה ואסור את דלת המרפסת במהירות.
    לאחר מכן אשתוף את פני במים קרירים ואז אצא מהחדר עם כול החפצים שלי ואמשיך במסעי לעיר הבאה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •