Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 23 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה

עומר~
    אתה מלטף את ראשו של מסקריין ואז אתה משליך פוכדור ריק לעברו של סוודודו. סודודודו נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה. כעבור זמן קצר, הפוכדור נעצר ואור לבן קטן מופיע מעליו. אתה מבין שלכדת את סודודוו! לפתע, הפוכדור נעלם ואתה מבין שזה בגלל שיש לך 6 פוכדורים.
    כעבור מספר שניות, אתה שומע את הפוקיגיר שלך מצלצל "לכדת סוודודו! תודה רבה עכשיו אוכל לחקור אותו" אומר לך אלם ואתה שומע את סודוודו מאחורה מתחיל לרוץ ולשבור דברים חח..[/COLOR]
    "זה בסדר פרופסור" אומר לו לפוקגיר ואז אכניס אותו בחזרה לתיקי "מסקריין מה דעתך ללכת לבדוק מה שלום עוד חברים שלנו?" אשאל אותו בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון בית הגידול כדי לבדוק מה עם טריקו וארון.
    בעודי הולך אדבר עם מסקריין "אתה מסוגל לשלוט בחום המים שאתה מוציא? או אולי בכמות של המים?" אתחקר אותו כדי לגלות עליו עוד פרטים.
    "אוי איזה טיפש אני אתה לא מכיר עדיין את כולם!" אומר ואדפוק בידי את ראשי ואז אשחרר את שאר הפוקימונים.
    "תכיר זו היא נידורי, היא הפוקימון הראשון שקיבלתי. לידה זאת ביוטי, היא הלכידה הראשונה שלי והיא היתפתחה ממש מהר. לידה זה באבל, הסקווירטל שלכדתי. דאי- זה פליגון שקיבלתי מתנה ואת טיילס אתה מכיר כבר" אומר לו בחיוך ועם כל אחד מהפוקימונים אציג אותם בידי.
    "כולם הכירו את קריין, הוא החבר החדש שלנו!" אכריז בחמימות "אתם כאלה מושלמים ביחד! 3>" אומר ואחבק את כולם "קדימה בלי להיתמהמה בואו נמשיך למרכז גידול ביחד" ואז אחזיר את כולם לפוקדור חוץ מנידורי וקריין.

2. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר מתרומם לאט לאט מהקרקע, ונעמד מול סייטר, שניהם מביטים אחד בשני. לפתע, שני הפוקימונים קורסים אחורנית לעבר הקרקע, חובטים בה בנפילה. אתם רואים ששני הפוקימונים מעולפים "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!" קורא השופט "או אה, זה תיקו" אומר באגסי ומשיב את סייטר לפוכדור שלו "אבל מכיוון שניצחת את רוב הפוקימונים שלי, אני חושב שמגיע לך התג" הוא אומר לך ומושיט לך את תג הכוורת .

"היית מעולה חבר קטן" אחזיר את לרביטר לפוכדור בחיוך ואודה לבאגסי על קרב מדהים לא לפני שאקח את התג כמובן.
    "אם כך, בואו נמשיך במסע חברים!" אקרא ואלך אל עבר מרכז הפוקימונים במטרה לרפאות את ספינראק ולרביטר.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מוציא את כל הפוקימונים החוצה והוט-הוט נעמד מוכן מול מאנקי. מאנקי מביט בו בזעם, והמאמן מורה לו לתקוף עם בעיהט נמוכה. מאנקי יוצא עם המתקפה, בעוד הוט-הוט משתמש בהבזק ומסנוור את מאנקי, וההתקפה שלו נעצרת. לאחר מכן הוא משתמש בניקור ומנקר את מאנקי, פוצע אותו בינוני. "אל תוותר, השתמש בחבטות זעם!" צועק המאמן. מאנקי קופץ ומשתמש בחבטות זעם, בעוד הוט-הוט משיב עם היפנוט. ההינפוט משפיע על מאנקי שמתחיל הלירדם אט אט, ועוצמת המכות שפוגעות בהוט-הוט חלשות מאוד וכמעט לא משפיעות עליו. כעבור כמה רגעים, מאנקי נרדם "קדימה! תקום כבר!" צועק המאמן שלו, אך מאנקי ממשיך לישון. כל הפוקימונים שלך מעודדים את הוט-הוט.
    "קדימה! תשתמש בניקור מספר פעמים עד שהוא יתעורר!" אומר להוטהוט ואז אחשוב 'המנקי הזה קשוח'

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [B]

סם~
    "מז היה?" אתה ממלמל לעצמך, בעודי מביט מערבה. אתה מחליט ללכת אל האגם הקטן, ואתה צועד לשם. כעבור זמן לא רב, אתה מגיע לשם, ורואה שזהו אגם יחסית קטן, אבל נראה שהוא עמוק מאוד.
    לפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן שמקפץ לו לא רחוק ממך. אתה רואה שזהו יצור עגול וקטן בצורת ראשן.

עידו~
    "זה כבר לא יעזור לי אם תחזיר או לא, אני כבר יודע מה יש בו בעל פה" אומר לך ג'ו "וזה מה שמפחיד אותי. זה מספר על הפוקימונים האגדיים של המחוז" הוא מסביר לך "נקווה שהם לא יצליחו לאתר אותם" הוא מוסיף "מה אעשה עכשיו עם המעבדה?" הוא ממלמל ומביט במעבדה ההרוסה. אתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט, כשהוא אומר בפתאומיות "חכה רגע". אתה מסתובב והוא מתקרב אלייך "אני רוצה שתיקח את זה. אתה תוכל לדאוג לה, מזל שהיא לא נפגעה מהפצצות" הוא אומר ומושיט לך ביצת פוקימונים
    "מעניין.." אמלמל ואשחרר את צ'יקוריטה החוצה, "צ'יקוריטה בואי נחפש אחר פוקימונים נוספים באגם" אומר לה,אמשיך לחפש אך אשמור על קשר עין עם פוליוואג

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "זה כבר לא יעזור לי אם תחזיר או לא, אני כבר יודע מה יש בו בעל פה" אומר לך ג'ו "וזה מה שמפחיד אותי. זה מספר על הפוקימונים האגדיים של המחוז" הוא מסביר לך "נקווה שהם לא יצליחו לאתר אותם" הוא מוסיף "מה אעשה עכשיו עם המעבדה?" הוא ממלמל ומביט במעבדה ההרוסה. אתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט, כשהוא אומר בפתאומיות "חכה רגע". אתה מסתובב והוא מתקרב אלייך "אני רוצה שתיקח את זה. אתה תוכל לדאוג לה, מזל שהיא לא נפגעה מהפצצות" הוא אומר ומושיט לך ביצת פוקימונים
    ]
    "תודה," אני אומר לו בנימוס ולוקח את הביצה, מקרב אותה לחיכי, "אני אדאג לביצה היטב." אני אומר ברצינות, "בהצלחה עם המעבדה. להתראות." אני אומר בחיוך קטן ומתחיל להמשיך לכיוון ויולט.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה בודק מידע על שני הפוקימונים בפוקדע והוא מיד מפרט לך:
    "קיובון, פוקימון הגולגולת. קיובון חובש על ראשו גולגולת ומשתמש בעצם כמין אלה, אותה הוא מסוגל לזרוק לעבר יריבו בעוצמה"

"ג'יודוד, פוקימון הסלע. ג'יודוד נחשב לפוקימון סלע עצבני מאוד, ומסוגל להרים משקל רב בשתי זרועיו"

טוטודייל משתמש באקדח מים לעבר שני הפוקימונים, ג'יודוד סופג פגיעה ראשונית וזז הצידה בכאב, מרים סלע קטן וזורק לעבר טוטודייל. קיובון מסובב במהירות את העצם שבידו ואקדח המים נחסם. לאחר מכן, הוא משליך את האלה במהירות לעבר טוטודייל והאלה פוגעת בסלע שנשבר, העצם חוזרת לקיובון וטוטודייל נפגע מחלקי הסלע.
    "טמבל," אני אומר בחיוך קטן, ואומר לטוטודייל, "אקדח מים נוסף על ג'יודוד, ואז על קיובון בעוצמה חזקה יותר!" אני אומר, יודע שהקיובון יותר חכם מהג'יודוד שלפניי. "אם הם תוקפים, תתחמק בניתורים קלים כמו שאתה יודע," אני אומר לטוטודייל בחיוך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה
    דור~
    אתה מצווה על טוטודייל לשלוח לעבר שניהם שוב אקדחי מים, וג'יודוד שוב לא עירני מדי, והוא סופג אקדח מים חזק בפרצוף, מועף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. קיובון לעומת זאת מתחמק מאקדח המים, ויוצא בריצה מהירה לעברו של טוטודייל, משתמש בנגיחת ראש. טוטודייל מתחמק בפעם הראשונה אבל קיובון מפתיע אותו בנגיחת ראש נוספת ומעיף אותו אחורנית. טוטודייל קם ומתחיל להתעצבן.

עידו~
    אתה לוקח מג'ו את ביצת הפוקימונים, מודה לו עליה ויוצא לדרך. אתה צועד במשך כשעה בשביל, ולבסוף מגיע לפיצול. ממולך אתה מבחין במערה גדולה וחשוכה, ומשמאלך המשך הדרך, ואתה רואה לפי השלט שזוהי דרך 31.

קודאק~
    אתה מצווה על הוט-הוט להשתמש בניקור עד שמאנקי יתעורר, והוט-הוט מנקר אותו בחוזקה בראשו, וכעבור כמה ניקורים מאנקי מתעורר, ומחזיק את ראשו מרוב הכאב "קדימה מאנקי, תשתחרר מהכאב! בעיטה נמוכה!" צועק המאמן. מאנקי קופץ קדימה ומשתמש בבעיטה נמוכה, הוט הוט מתחמק בהתחלה אבל אז סופג בעיטה נמוכה ועף גבוה באוויר. הוא נופל על הקרקע, אך מיד מתרומם "יופי מאנקי! עבור למכת קראטה!" קורא המאמן. ידיו של מאנקי זוהרות והוא קופץ עם מכת קראטה לעבר הוט-הוט

סם~
    אתה ממשיך להסתכל באגם ולחפש אחר פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון בעל מחושים בצבע כחול מדלג לו החוצה מתוך המים.

עומר~
    אתה צועד בחזרה לעבר בית הגידול ובדרך נזכר שעוד לא ערכת הכרות עםך הפוקימונים שלך ועם מסקריין. אתה מוציא את כולם ומכיר את כולם אחד לשני. מסקריין נראה שמח מאוד להכיר אותם.
    אתה מחזיר את כולם מלבד נידו ומסקריין ומנסה לגלות אם הוא יודע מתקפות נוספות. הוא מביט בך, ואז מחייך. הוא מייצר בפיו לפתע כדור ירוק וקטן, ויורה אותו במהירות קדימה, והוא פוגע בסלע ומנפץ אותו. אתה מגלה שהוא יודע כדור אנרגיה!
    מאושר מזה, אתה ממשיך לצעוד עם שניהם אל עבר מעון היום. אתה מגיע כעבור כחצי שעה לעיר גולדנרוד ואתה ממשיך לצעוד, עובר אותה במהירות ונכנס חזרה אל דרך 33. אתה צועד עם נידוקויין שם, וכאשר אתה מבחין מרחוק בבית הגידול אתה נתקל לפניך במאמן בעל שיער אדום. הוא מסתכל עליך ועל נידוקווין, ומחייך "קרב, עכשיו" הוא אומר בשקט ושולף פוכדור. הוא זורק אותו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פוקימון צהבהב גדול עם אנטנות על ראשו. אתה מזהה שזהו אלקטרובאז. הוא מניף את זרועותיו ושואג באיום, מביט בנידוקווין.

מור~
    אתה מודה לבאגסי על הקרב, משבח את לרביטר ומחזיר אותו. אתה יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים ומבקש לרפא שם את הפוקימונים לך. האחות גו'י לוקחת אותם ומרפא לך אותם. אתה מסתכל על השעון ורואה שיחסית מוקדם, 17:30. לפתע, הפלאפון שלך מצלצל.

תומר~
    אתה קם וסוגר את דלת המרפסת. לאחר מכן אתה ניגש לחדר האמבט ושוטף את הפנים. אתה יוצא החוצה ומתחיל להתארגן, כשלפתע משומקום מופיעה מתקפת חוטים ותופסת את רגליך, מפילים אותך על הקרקע "מה קורה פה?" אתה קורא בכעס "אוו, איזה מאמן חמוד" נשמע לפתע קול, ואחרי כמה שניות אתה מבחין במאמנת, ולידה פוקימון עכביש גדול "איפה הפוקימונים שלך, חמוד?" היא שואלת אותך, מחזיקה בידה ורד דוהה.

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה קם וסוגר את דלת המרפסת. לאחר מכן אתה ניגש לחדר האמבט ושוטף את הפנים. אתה יוצא החוצה ומתחיל להתארגן, כשלפתע משומקום מופיעה מתקפת חוטים ותופסת את רגליך, מפילים אותך על הקרקע "מה קורה פה?" אתה קורא בכעס "אוו, איזה מאמן חמוד" נשמע לפתע קול, ואחרי כמה שניות אתה מבחין במאמנת, ולידה פוקימון עכביש גדול "איפה הפוקימונים שלך, חמוד?" היא שואלת אותך, מחזיקה בידה ורד דוהה.
    "מי את?" אשאל אותה 'איזה כוסית אש!' אחשוב לעצמי בחיוך גדול ובעיניים גדולות על הקטנים שלה.
    "תעזבי אותי ואז אראה לך את הפוקימונים שלי" אוסיף בחיוך קטן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מצווה על הוט-הוט להשתמש בניקור עד שמאנקי יתעורר, והוט-הוט מנקר אותו בחוזקה בראשו, וכעבור כמה ניקורים מאנקי מתעורר, ומחזיק את ראשו מרוב הכאב "קדימה מאנקי, תשתחרר מהכאב! בעיטה נמוכה!" צועק המאמן. מאנקי קופץ קדימה ומשתמש בבעיטה נמוכה, הוט הוט מתחמק בהתחלה אבל אז סופג בעיטה נמוכה ועף גבוה באוויר. הוא נופל על הקרקע, אך מיד מתרומם "יופי מאנקי! עבור למכת קראטה!" קורא המאמן. ידיו של מאנקי זוהרות והוא קופץ עם מכת קראטה לעבר הוט-הוט
    "מהר! הוטהוט הבזק! לאחר מכן היפנוט ואז שוב ניקור!" אומר להוטהוט ואחשוב 'אם מתקפת הניקור תפגע כמו שצריך במאנקי,הוא בסופו של דבר יתעלף כי לפי מיטב ידיעתי סוג מעופף חזק על לחימה'.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    "כולם קוראים לי ורד שחור, ועכשיו תעביר לי את הפוכדורים שלך אם אתה לא רוצה שיקרה לך משהו רע" היא אומרת, ואריאדוס הופך אותך באוויר, ורוב הפוכדורים שלך נופלים על הקרקע, והיא לוקחת אותם "זהו? הייתי בטוחה שיש לך יותר" היא אומרת "איפה הכסף שלך?" היא שואלת אותך, תוך כדי שמתקרבת אלייך ודוקרת אותך קלות עם הורד.

קודאק~
    הוט-הוט משתמש בהבזק ומסנוור את מאנקי היישר בפנים, והוא מפסיק את ההתקפה, תופס את עיניו כיוון שהוא לא מצליח לראות כלום, ואז הוט-הוט פוגע בו פגיעה ישירה עם ניקור. מאנקי מועף אחורנית, ונופל על הקרקע מעולף. הנער צועק בכעס, מחזיר את מאנקי ובורח מהמקום, צועק לעברך שהוא עוד יפגוש אותך וינקום בך.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=blue][B]
    סם~
    אתה ממשיך להסתכל באגם ולחפש אחר פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון בעל מחושים בצבע כחול מדלג לו החוצה מתוך המים.

[B][COLOR=darkorange]
    אסתכל על הפוקימון בחיוך ואצביע עליו, "צ'יקוריטה מהר עלי טער לכיוון הפוקימון הזה!" אומר לה

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "כולם קוראים לי ורד שחור, ועכשיו תעביר לי את הפוכדורים שלך אם אתה לא רוצה שיקרה לך משהו רע" היא אומרת, ואריאדוס הופך אותך באוויר, ורוב הפוכדורים שלך נופלים על הקרקע, והיא לוקחת אותם "זהו? הייתי בטוחה שיש לך יותר" היא אומרת "איפה הכסף שלך?" היא שואלת אותך, תוך כדי שמתקרבת אלייך ודוקרת אותך קלות עם הורד.
    "למה עם כול היופי שלך את חרא? את יכולה להיות מלכת היופי" אגיד לורד שחור הכוסית אש, "יש לי רעיון, תעזבי אותי ואני אעזור לך לגנוב דברים יותר שווים, רוצה?" אוסיף בחיוך גדול.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. the bitch is back
    [QUOTE=Combusken;1095898][
    עומר~
    אתה צועד בחזרה לעבר בית הגידול ובדרך נזכר שעוד לא ערכת הכרות עםך הפוקימונים שלך ועם מסקריין. אתה מוציא את כולם ומכיר את כולם אחד לשני. מסקריין נראה שמח מאוד להכיר אותם.
    אתה מחזיר את כולם מלבד נידו ומסקריין ומנסה לגלות אם הוא יודע מתקפות נוספות. הוא מביט בך, ואז מחייך. הוא מייצר בפיו לפתע כדור ירוק וקטן, ויורה אותו במהירות קדימה, והוא פוגע בסלע ומנפץ אותו. אתה מגלה שהוא יודע כדור אנרגיה!
    מאושר מזה, אתה ממשיך לצעוד עם שניהם אל עבר מעון היום. אתה מגיע כעבור כחצי שעה לעיר גולדנרוד ואתה ממשיך לצעוד, עובר אותה במהירות ונכנס חזרה אל דרך 33. אתה צועד עם נידוקויין שם, וכאשר אתה מבחין מרחוק בבית הגידול אתה נתקל לפניך במאמן בעל שיער אדום. הוא מסתכל עליך ועל נידוקווין, ומחייך "קרב, עכשיו" הוא אומר בשקט ושולף פוכדור. הוא זורק אותו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פוקימון צהבהב גדול עם אנטנות על ראשו. אתה מזהה שזהו אלקטרובאז. הוא מניף את זרועותיו ושואג באיום, מביט בנידוקווין.

"מוכנה נידורי?" אשאל אותה "קדימה!" אומר למאמן בחיוך "נידורי התחילי בגל רעל ואז עברי מיד לכוח על!" אקרא בביטחון

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה לוקח מג'ו את ביצת הפוקימונים, מודה לו עליה ויוצא לדרך. אתה צועד במשך כשעה בשביל, ולבסוף מגיע לפיצול. ממולך אתה מבחין במערה גדולה וחשוכה, ומשמאלך המשך הדרך, ואתה רואה לפי השלט שזוהי דרך 31.
    ]
    'אממ... מה לעשות... ללכת למערה או להמשיך בדרך...?' אני תוהה עם עצמי, 'אוקיי אולי אני אחזור למערה בשלב מאוחר יותר...' אני חושב לעצמי למתקדם בדרך 31, מחפש בדרך פוקימונים שאוכל להלחם נגדם ולהתאמן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה מצווה על טוטודייל לשלוח לעבר שניהם שוב אקדחי מים, וג'יודוד שוב לא עירני מדי, והוא סופג אקדח מים חזק בפרצוף, מועף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. קיובון לעומת זאת מתחמק מאקדח המים, ויוצא בריצה מהירה לעברו של טוטודייל, משתמש בנגיחת ראש. טוטודייל מתחמק בפעם הראשונה אבל קיובון מפתיע אותו בנגיחת ראש נוספת ומעיף אותו אחורנית. טוטודייל קם ומתחיל להתעצבן.
    "כל הכבוד, טוטודייל!" אני אומר לאחר שטוטודייל מחוסל. "עכשיו, תנצל את הזעם שלך כדי להשתמש בזעם ותתקוף את קיובון! לאחר מכן, תוסיף אקדח מים!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 18 מתוך 23 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •