ספוילר
קודאק~
אתה משיב את כל הפוקימונים שלך מלבד הוט-הוט ואתם ממשיכים אל תוך העיר, ואתה מתרשם מיופיה. אתה מחפש אחר מרכז הפוקימונים ואתה מוצא אותו כעבור כמה דקות. אתה צועד אליו ונכנס פנימה, אתה ניגש לדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים, ואתה משיב את הוט-הוט לפוכדור שלו ומוסר גם אותו.
האחות גו'י לוקחת לך את הפוכדורים, מניחה אותם במכונה שמאחורה ואומרת לך להמתין כמה דקות.
אתה מתיישב בלובי ומסתכל מסביב, רואה מאמנים רבים שיושבים ומדברים ביניהם, וכעבור כמה דקות האחות גו'י קוראת לך ומוסרת לך את הפוקימונים בחזרה.
דור~
*ג'יודוד ולא טוטודייל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל זוהר באור אדום ורץ קדימה במהירות לעבר קיובון, קיובון מנסה לתקוף את בומרנג אך טוטודייל מתחמק ופוגע בקיובון עם זעם. טוטודייל ממתין רגע, זז הצידה והבומרנג חולף על פניו. לאחר מכן הוא שולח אקדח מים שמוסיף מהירות לבומרנג, שפוגע ישירות לקיובון בפנים. קיובון נופל על הקרקע, מעולף.
עידו~
לאחר התלבטות אתה פונה אל עבר דרך 31 בצפייה להיתקל בפוקימון כלשהו או מאמנים. אתה צועד לך בדרך, ואתה מבחין לפתע מרחוק בפוקימון כבשה שמשוטטת לה.
תומר~
"חנפנות לא תעזור לך" היא אומרת, ותופסת את התיק שלך, מתחיה להפוך אותו. היא לוקחת לך איזה 2000$ ואת כל הפוכדורים מלבד אחד שאתה מבחין שהתגלגל מתחת לתיק "מילים אחרונות לפני שאני נעלמת מפה?" היא שואלת אותך.
עומר~
"אלקטרובאז, חסום את גל הרעל עם גל רעם! לאחר מכן, מסך אור!" אומר המאמן בשקט. שני הפוקימונים שולחים כל אחד גל, מצד אחד רעם ומצד שני רעל, שני הגלים נפגשים ומבטלים אחד את השני. לאחר מכן נידוקווין צועקת, ורצה במהירות לעבר אלקטרובאז, משתמש בכוח על. שריריה בידיים וברגליים גדלים מעט, והיא מניחה מכה לעבר אלקטרובאז, שמשתמש במסך אור, שמצליח לחסום את רוב ההתקפה, אך לבסוף המגן נשבר והוא סופג מכה יחסית חזקה ונהדף אחורנית "אלקטרובאז, אגרוף ברק!" קורא המאמן ואלקטרובאז יוצא בריצה מהירה עם אגרוף חשמל בידו.
סם~
אתה מחייך ומוציא את ציקוריטה החוצה, מצווה עליה לתקוף את הפוקימון בעלי תער. ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער, הפוקימון מבחין בהם ומנסה להתחמק אך ללא הועיל והוא סופג מכה ישירה. הוא קם על רגליו כעבור כמה שניות, ושולח קרן סגולה שפוגעת בציקוריטה, שמתחילה לפתע להתבלבל. מסתבר כי הוא עם קרן בילבול.
אופס. ואני אאלץ להסתדר עם אחד מהם או שאוכל להשיג אוניקס/רייהורן?
~~~
"סוס!" אני אומר לטוטודייל, ומצביע על סוס אקראי. סתם לא. אני מרים אותו בחיוך, ומחבק אותו. "אתה גדול," אני אומר לו.
אם אני אצטרך לבחור בג'יודוד או קיובון ולא בפוקימונים שצוינו למעלה... אני מוציא מכיסי פוכדור ריק בהחלטיות, וזורק אותו לעבר ג'יודוד, מתעלם מקיובון הלא סקסי בעליל.
אם אני לא חייב לבחור בהם ואוכל לקבל את אחד מהפוקימונים שצוינו למעלה... אני מניח את טוטודייל ומורה עליו להמשיך לירות אקדחי מים אל פנים המערה בתקווה למשוך פוקימונים קצת יותר חזקים.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
עומר~
ספוילר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה על נידוקווין את ההתקפות, ואתה שם לב שהממאמן מחייך, להפתעתך "עכשיו!" קורא המאמן, ואלקטרובאז מזיז לפתע את אגרוף הרעם ופוגע בסלע די גדול שנמצא בסמוך לאזור הקרב. הסלע מתנפץ לחתיכות קטנות, שעפות באוויר, ופוגעות בנידוקווין המופתעת, וגל הרעם נבלם לפני שיצא לדרך. נידוקווין מתנערת מהסלעים שפגעו בה, ורואה את אלקטרובאז קופץ אליה עם שבירת לבנים משלו. שני המתקפות פוגעות אחת בשנייה, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית "עכשיו אלקטרובאז, בעיטה נמוכה!" קורא המאמן.
עידו~
אתה מוציא החוצה את סווינאב ואתה מצווה עליו לתקוף את מאריפ עם סטירץ בוץ. סווינאב קופץ קדימה ומפתיע אותה עם סטירת בוץ ופוגע בה ישירות בגבה, משאיר שם סימן בוץ גדול מאוד. לפתע, מעטפת חשמלית עוטפת את סווינאב והוא לא מצליח לזוז. נראה שהוא שותק בידי היכולת של מאריפ. מאריפ מנצלת זאת, ומשתמשת במתקפת דחיפה, הודפת את סווינאב אחורנית.
דור~
רייהורן אולי בסביבות העיר סינווד, ואוניקס אני אסדר לך בקרוב :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר מבט על שני הפוקימונים, אתה מחליט לוותר עליהם. אתה מורה לטוטודייל לשלוח אקדחי מים אל תוך פנים המערה, כשלפתע שאגה נשמעת, ומתוך המערה מתחיל להגיח לכיוונך פוקימון צב גדול עם אבן גדולה שמקיפה את רוב רובו. אתה מזהה שזהו גולם, הצורה האחרונה של ג'יודוד. הוא מבחין בך ובטוטודייל, ויוצא במתקפת גילגול אדירה לכיוונכם.
מור~
אתה מוציא את הפוקיגיר ועונה לטלפון שלך "מור? מדבר קורט. אתה יכול להגיע אליי הביתה? אני רוצה לתת לך משהו" הוא אומר לך, ואז מנתק. אתה מסתכל מסביב, ורואה מרחוק את ביתו של קורט.
סם~
ציקוריטה ממשיכה לזוז מצד לצד בבילבול, ולא מצליחה לתקוף, וצינצ'ו מנצל זאת ושולח מכת ברק שפוגעת בציקוריטה. לפתע, אתה רואה שציקוריטה מפסיקה לנוע מצד לצד והיא מסתכלת אל עבר צינצ'ו. השפעת הבילבול חלפה! היא שולחת עלי תער חזקים מאוד לעברו ופוגעת בו ישירות, מעיפה אותו אחורנית על הקרקע. צינצ'ו מתרומם לאט מהקרקע, ואז הוא מבחין ברגע האחרון באבקה הסגולה שממתקרבת אליו. הוא מנסה לחמוק אך ללא הועיל, סופג מין האבקה והוא מורעל. הוא מדדה הצידה, וכושל על הקרקע.
קודאק~
אתה ניגש אל מכונת השיגור של פוקימונים לפרופסור ונכנס למחשב שליד. אתה רואה שאתה צריך להכניס שם וסיסמא (מספר הפוקדע הסידורי שלך) ואתה מכניס אותם, ובמהרה קופץ לך חלון ובו מוצגים הפוקימונים שלך אצל פרופסור אלם. אץה מגלה שיש לך שם פוקימון בשם מיאו, ולידו נמצא סימן של מכתב. אתה מקליק עליו וקופץ לך חלון שבו אומר שקיבלת אותו בתור פרס. אתה לוחץ עליו שוב והוא נעלם. כעבור מספר שניות המכונה מתחילה לעבוד ולאחר כמה רגעים מופיע פוכדור במתקן "מיאו נשלח בהצלחה" אומרת הודעה במחשב.
אתה לוקח את הפוכדור, יוצא מהמשתמש שלך ויוצא החוצה, ניגש אל עבר מכון העיר. אתה מוצא אותו כעבור כמה דקות. אתה נכנס פנימה ורואה דלפק לא רחוק ממך ומעלית בקצה החדר. סדרן שנמצא מאחורי הדלפק אומר לך "לך למעלית ולחץ על הקומה הכי עליונה" הוא אומר בשיעמום.
תומר~
אתה מצליח לתפוס את הפוכדור ולהשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה קירליה ומסתכל מסביב. הוא רואה מה המצב ומיד משתמש בעל חושי, תופס את כל הדברים שלך ומחזיר לך אותם "לא! אריאדוס עוקץ רעל!" היא קוראת בזעם. אריאדוס מתכוון לתקוף אך לאחר כמה רגעים הוא קופא במקום, קירליה משתמש בעל חושי נוסף ותופס אותו.
עידו~
סווינאב מנסה לצאת מזה ולא מצליח, ומאריפ מנצלת זאת, ושולחת מכת ברק שפוגעת בסווינאב ונהדף אחורנית. אולם סווינאב הצליח להשתחרר מהשיתוק! הוא קם על רגליו, ושולח רוח קרירה על דעת עצמו, שמקפיאה את האזור סביב מאריפ וגורמת לה לקפוא מעט גם כן. היא מנסה לזוז, אך לא מצליחה בכך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)