Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 23 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    עידו~
    סווינאב מנסה לצאת מזה ולא מצליח, ומאריפ מנצלת זאת, ושולחת מכת ברק שפוגעת בסווינאב ונהדף אחורנית. אולם סווינאב הצליח להשתחרר מהשיתוק! הוא קם על רגליו, ושולח רוח קרירה על דעת עצמו, שמקפיאה את האזור סביב מאריפ וגורמת לה לקפוא מעט גם כן. היא מנסה לזוז, אך לא מצליחה בכך.
    איך סווינאב נפגע ממכת ברק? הוא אדמה
    ---
    "אוקיי סווינאב, מצויין!" אני צועק לו ומעודד אותו, "קדימה תקוף בסטירת בוץ בכל הכוח! גמור את זה!" אני מוסיף בנחישות, מקווה כי סווינאב יצליח לגמור את הקרב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מצליח לתפוס את הפוכדור ולהשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה קירליה ומסתכל מסביב. הוא רואה מה המצב ומיד משתמש בעל חושי, תופס את כל הדברים שלך ומחזיר לך אותם "לא! אריאדוס עוקץ רעל!" היא קוראת בזעם. אריאדוס מתכוון לתקוף אך לאחר כמה רגעים הוא קופא במקום, קירליה משתמש בעל חושי נוסף ותופס אותו.
    "תעיף אותם בכדור צל קירליה!" אפקוד על קירליה "אם הם לא עפים אז תשתמש בעל-חושי להעיף אותם!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    רייהורן אולי בסביבות העיר סינווד, ואוניקס אני אסדר לך בקרוב :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר מבט על שני הפוקימונים, אתה מחליט לוותר עליהם. אתה מורה לטוטודייל לשלוח אקדחי מים אל תוך פנים המערה, כשלפתע שאגה נשמעת, ומתוך המערה מתחיל להגיח לכיוונך פוקימון צב גדול עם אבן גדולה שמקיפה את רוב רובו. אתה מזהה שזהו גולם, הצורה האחרונה של ג'יודוד. הוא מבחין בך ובטוטודייל, ויוצא במתקפת גילגול אדירה לכיוונכם.
    "הולי קראפ!!!" אני צועק בבהלה, תופס את טוטודייל ומזנק הצידה כדי להתחמק מצב הסלע המתגלגל. "טוטודייל, אקדח מים! במלוא העוצמה!" אני צועק ומחזיק בטוטודייל בידיי כאילו היה רובה מים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    [B]

סם~
    ציקוריטה ממשיכה לזוז מצד לצד בבילבול, ולא מצליחה לתקוף, וצינצ'ו מנצל זאת ושולח מכת ברק שפוגעת בציקוריטה. לפתע, אתה רואה שציקוריטה מפסיקה לנוע מצד לצד והיא מסתכלת אל עבר צינצ'ו. השפעת הבילבול חלפה! היא שולחת עלי תער חזקים מאוד לעברו ופוגעת בו ישירות, מעיפה אותו אחורנית על הקרקע. צינצ'ו מתרומם לאט מהקרקע, ואז הוא מבחין ברגע האחרון באבקה הסגולה שממתקרבת אליו. הוא מנסה לחמוק אך ללא הועיל, סופג מין האבקה והוא מורעל. הוא מדדה הצידה, וכושל על הקרקע.
    "קדימה!! תסיימי את זה עכשיו!! עלי טער!" אומר לה בנחישות.

5. משתמש מנוסה
    דור~
    אתה קופץ הצידה עם טוטודייל בידיך ומתחמק בקושי מהגילגול, ולאחר מכן אתה מצווה על טוטודייל לשלוח אקדח מים בכל הכוח. הוא יורה אקדח מים חזק, אך גולם יוצא לגילגול שוב, המים פוגעים בו אך נראה כאילו כלום לא משפיע עליו, והוא מעיף אותך ואת טוטודייל על הקרקע.
    "בלסטויז, משאבת הידרו!" קורא לפתע קול, ומשאבת הידרו חזקה מגיחה מתוך האפלה ופוגעת בגולם ישירות, מעיפה אותו אחורנית בעוצמה רבה, והוא נעלם במעמקי המערה "אתה בסדר?" שואל אותך קול, ואחרי כמה שניות מגיחים מתוך האפלה מאמן עם קוצים על השיער ופוקימון צב גדול עם תותחים שיוצאים מתוך שריונו.
    .

תומר~
    קירליה טוען כדור צל ושולח היישר אל עבר אריאדוס ופוגע בו ישירות, מעיף אותו החוצה מהחלון של המרפסת, גורם לורד שחור להפיל כמה דברים משלה על הקרקע זה לא נגמר, אתה עוד תפגוש אותי!" היא קוראת בזעם, וזורקת על הרצפה כדור עשן שמיד מתחיל להקיף אותה ואותך, ואתה מתחיל להשתעל. כעבור מספר שניות העשן מתפזר, ואתה רואה שהיא נעלמה עם הדברים שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שכל הציוד שלך מפוזר גם הוא על הקרקע, אך הכל שם. קירליה מביט בך, בוחן מה שלומך.

סם~
    ציקוריטה מניפה את ראשה ושולחת מטר של עלי תער אחרונים, צינצ'ו מנסה לחמוק אך לא מספיק וסופג פגיעה ישירה. הוא מועף באוויר במרחק של כעשרה מטרים, נחבט בסף האגם, ונוחת על החול כאשר עיניו מראות X_X. צינצ'ו התעלף כתוצאה מההתקפה. "ציקו!" קוראת ציקוריטה, ומסתובבת אלייך שמחה.

עידו~
    השיתוק תרם להתקפה לפגוע בו, אבל הוא לא ספג נזק ממשי ממנה.
    וחנכת את עמוד 20. קיבלת מגנמייט כפרס.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סווינאב מנסה לזוז ממקומו, כשלפתע אתה מבחין בו מתחיל לחפור בור גדול, והוא נעלם בתוכו. מאריפ לא מבינה מה קורה, וסווינאב מגיח מתחתיה ומעיף אותה באוויר עם סטירת בוץ אדירה. מאריפ מתרסקת על הקרקע, מנסה לשוב על רגליה, ולאחר כמה רגעים מתעלפת מעוצמת המכה.
    סווינאב למד חפירה!

עומר~
    מואהאהאהאהאה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    נידוקווין יוצאת בריצה עם גל רעל לעבר אלקטרובאז, שקופץ ושולח בעיטה נמוכה. גל הרעל נהדף בבעיטה של אלקטרובאז שנהדף אחורנית, אך הוא נראה סובל. נראה כי גל הרעל עבד והוא הורעל. לאחר מכן, נידו קופצת וםוגעת באלקטרובאז עם בעיטה כפולה, פוגעת בו בחוזקה. אלקטרובאז מתנשף "קדימה אל תוותר, כדור חשמל!" צועק המאמן שלו. אלקטרובאז טוען כדור צהוב גדול מאוד, ומשגר אותו במהירות אל עבר נידוקווין.

קודאק~
    אתה מביט בפוכדורים שלך וחושב על כך שאתה הולך לנצח ולזכות בתג הראשון שלך, ואתה נכנס אל תוך המעלית. אתה לוחץ על הכפתור של הקומה העליונה, והמעלית נסגרת ומתחילה לטפס מעלה מעלה. כעבור כדקה, המעלית נעצרת והדלתות נפתחות. אתה מסונוור מעט ומגלה לפניך זירה פתוחה ללא גג. בקצה הזירה עומד מאמן גבוה עם שיער כחול ובגדים אפורים "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון העיר ויולט, אני מקבל את אתגרך לקרב מולי" הוא אומר לך ואתה תופס את מקומך "כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים, רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר לך "צא החוצה, הוט-הוט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח הוט-הוט, שנראה מוכן מאוד לקרב.

מור~
    אתה יוצא בריצה אל עבר ביתו של קורט, וכעבור כמה דקות מגיע אליו. אתה דופק בדלת "קורט, זה מור!" אתה קורא בקול "רק רגע מור, אני בא" נשמע קולו של קורט, וכעבור כמה שניות הדלת נפתחת וקורט עומד בפתח "בוא מור, היכנס" הוא אומר לך ואתה נכנס פנימה "רציתי להודות לך שעזרת להציל את הסלופוקים ההם ואת באגסי מנהיג המכון" הוא אומר לך "כאות תודה, רציתי לתת לך שני סוגי פוכדורים שהכנתי כעת" הוא אומר ומוסר לך 2 פוכדורים מרשימים מאוד. אחד מהם בצבע כחול ואחד בצבע אפור "הפוכדור הזה עוזר בסיכויי תפיסת פוקימונים מסוג מים" הוא אומר לך ומצביע עלהפוכדור הכחול "והפוכדור הזה, מאפשר לך לתפוס פוקימונים כלשהם בסיכויי תפיסת טובים יותר" הוא אומר ומושיט לך גרייט בול

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק~
    אתה מביט בפוכדורים שלך וחושב על כך שאתה הולך לנצח ולזכות בתג הראשון שלך, ואתה נכנס אל תוך המעלית. אתה לוחץ על הכפתור של הקומה העליונה, והמעלית נסגרת ומתחילה לטפס מעלה מעלה. כעבור כדקה, המעלית נעצרת והדלתות נפתחות. אתה מסונוור מעט ומגלה לפניך זירה פתוחה ללא גג. בקצה הזירה עומד מאמן גבוה עם שיער כחול ובגדים אפורים "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון העיר ויולט, אני מקבל את אתגרך לקרב מולי" הוא אומר לך ואתה תופס את מקומך "כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים, רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר לך "צא החוצה, הוט-הוט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח הוט-הוט, שנראה מוכן מאוד לקרב.
    "אוקי..צא בידריל! תשתמש בהתקשחות ואז בעוקץ רעל קטלני ביותר!" אומר לבידריל תוך כדי שאני זורק את הפוכדור שלו לאוויר.
    "תנסה להתחמק מכל מתקפה שלו!" אקרא לעברו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    קירליה טוען כדור צל ושולח היישר אל עבר אריאדוס ופוגע בו ישירות, מעיף אותו החוצה מהחלון של המרפסת, גורם לורד שחור להפיל כמה דברים משלה על הקרקע זה לא נגמר, אתה עוד תפגוש אותי!" היא קוראת בזעם, וזורקת על הרצפה כדור עשן שמיד מתחיל להקיף אותה ואותך, ואתה מתחיל להשתעל. כעבור מספר שניות העשן מתפזר, ואתה רואה שהיא נעלמה עם הדברים שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שכל הציוד שלך מפוזר גם הוא על הקרקע, אך הכל שם. קירליה מביט בך, בוחן מה שלומך.
    "אני גאה בך קירליה," אגיד לקירליה בשמחה, "אתה יכול להשתמש בעל-חושי כדי להחזיר לי את הפרטים לתיק שלי?" אוסיף בגאווה.

8. משתמש מנוסה
    תומר~
    קירליה מהנהן ומשתמש בעל חושי, מחזיר את כל החפצים אל תוך התיק, והם מסתדרים במהירות - פוקדע, תגים, פוכדורים, כסף ועוד. לפתע, אתה שם לב שמתחיל להיות מואר בחוץ, וכעבור כמה דקות השמש עולה לה. אתה מרגיש עדיין קצת עייף, אך לנוכח השמש אתה הופך עירני במהירות.

קודאק~
    "התחמק מעוקץ הרעל ותקוף בניקור!" קורא פלקנר. בידריל מתקשח ויוצא במהירות לעבר הוט-הוט ושולח עוקץ רעל. הוט-הוט מצליח לחמוק ומשתמש בניקור, אך בידריל מתחמק בזכות המהירות שלו "דחיפה!" קורא פלקנר. הוט-הוט קופץ ומצליח לדחוף מעט את בידריל אחורנית, אך לא נגרם נזק רציני.

9. משתמש מנוסה
    תומר~
    קירליה מהנהן ומשתמש בעל חושי, מחזיר את כל החפצים אל תוך התיק, והם מסתדרים במהירות - פוקדע, תגים, פוכדורים, כסף ועוד. לפתע, אתה שם לב שמתחיל להיות מואר בחוץ, וכעבור כמה דקות השמש עולה לה. אתה מרגיש עדיין קצת עייף, אך לנוכח השמש אתה הופך עירני במהירות.
    "קירליה תשגר אותנו אל חוץ המרכז!" אפקוד על קירליה ואז אגע בו כדי להשתגר ואז אמשיך בדרכי אל עבר עיר מכון השלישי עם קירליה.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "התחמק מעוקץ הרעל ותקוף בניקור!" קורא פלקנר. בידריל מתקשח ויוצא במהירות לעבר הוט-הוט ושולח עוקץ רעל. הוט-הוט מצליח לחמוק ומשתמש בניקור, אך בידריל מתחמק בזכות המהירות שלו "דחיפה!" קורא פלקנר. הוט-הוט קופץ ומצליח לדחוף מעט את בידריל אחורנית, אך לא נגרם נזק רציני.
    "קדימה בידריל,אתה מסוגל לנצח אותו! רק תאמין שאתה מסוגל! תמקד את האנרגיה שלך עם מיקוד אנרגיה,ותשתמש ביריית כור תוך כדי שאתה מנסה לתפוס לו את הראש! כמו שניסינו על הוטהוט שלנו! לאחר מכן תעוף לכיווןנו ותמשיך לירות עליו כורים,לאחר מכן תעוף גבוה כאשר אתה מחזיק בכורים ותפיל אותו מגובה רב! תוך כדי שהוא נופל תשתמש בעוקץ רעל!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    השיתוק תרם להתקפה לפגוע בו, אבל הוא לא ספג נזק ממשי ממנה.
    וחנכת את עמוד 20. קיבלת מגנמייט כפרס.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סווינאב מנסה לזוז ממקומו, כשלפתע אתה מבחין בו מתחיל לחפור בור גדול, והוא נעלם בתוכו. מאריפ לא מבינה מה קורה, וסווינאב מגיח מתחתיה ומעיף אותה באוויר עם סטירת בוץ אדירה. מאריפ מתרסקת על הקרקע, מנסה לשוב על רגליה, ולאחר כמה רגעים מתעלפת מעוצמת המכה.
    סווינאב למד חפירה!

]
    ייפיי
    ---
    "וואו," אני אומר בהתפעות וניגש ללטף את סווינאב, "כל הכבוד! אתה מצויין!" אני אומר לו בחיוך רחב בעודי מלטף את פרוותו.
    'אוקיי... עכשיו הגיע הזמן להמשיך להתקדם...' אני חושב לעצמי, "עבודה טוב סוויני," אני אומר לו בחיוך ומחזירו לפוקדור. לאחר מכן, אני ממשיך בדרכי לכיוון ויולט.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה יוצא בריצה אל עבר ביתו של קורט, וכעבור כמה דקות מגיע אליו. אתה דופק בדלת "קורט, זה מור!" אתה קורא בקול "רק רגע מור, אני בא" נשמע קולו של קורט, וכעבור כמה שניות הדלת נפתחת וקורט עומד בפתח "בוא מור, היכנס" הוא אומר לך ואתה נכנס פנימה "רציתי להודות לך שעזרת להציל את הסלופוקים ההם ואת באגסי מנהיג המכון" הוא אומר לך "כאות תודה, רציתי לתת לך שני סוגי פוכדורים שהכנתי כעת" הוא אומר ומוסר לך 2 פוכדורים מרשימים מאוד. אחד מהם בצבע כחול ואחד בצבע אפור "הפוכדור הזה עוזר בסיכויי תפיסת פוקימונים מסוג מים" הוא אומר לך ומצביע עלהפוכדור הכחול "והפוכדור הזה, מאפשר לך לתפוס פוקימונים כלשהם בסיכויי תפיסת טובים יותר" הוא אומר ומושיט לך גרייט בול
    "וואו, תודה רבה לך קורט, אני אזכור את זה ואחזיר לך בהמשךאני מבטיח!" אקרא ואחייך אליו מיד לאחר מכן אצא מביתו בנימוס ואמשיך רל עבר עיר המכון השלישי

13. the bitch is back
    אני מהפלאפון אז סליחה על החוסר ציטוט.

נידוקויין קפצי בכל הכוח על האדמה כדי ליצור רעידה ואז שלחי גל רעל לשמיים כדי שינזל כמו גשם. לזה הוסיפי עוקץ רעל! אקרא בקול ואקווה שתצליח ברעידת אדמה

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה קופץ הצידה עם טוטודייל בידיך ומתחמק בקושי מהגילגול, ולאחר מכן אתה מצווה על טוטודייל לשלוח אקדח מים בכל הכוח. הוא יורה אקדח מים חזק, אך גולם יוצא לגילגול שוב, המים פוגעים בו אך נראה כאילו כלום לא משפיע עליו, והוא מעיף אותך ואת טוטודייל על הקרקע.
    "בלסטויז, משאבת הידרו!" קורא לפתע קול, ומשאבת הידרו חזקה מגיחה מתוך האפלה ופוגעת בגולם ישירות, מעיפה אותו אחורנית בעוצמה רבה, והוא נעלם במעמקי המערה "אתה בסדר?" שואל אותך קול, ואחרי כמה שניות מגיחים מתוך האפלה מאמן עם קוצים על השיער ופוקימון צב גדול עם תותחים שיוצאים מתוך שריונו.
    "תודה רבה..." אני אומר לבחור הצעיר. "ממש הצלת אותי. אני וואלאס, מה שמך?" אני שואל בחיוך ולוחץ את ידו, ומיד בודק גם את הפוקימון המגניב שלו בפוקדקס.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מצווה על קירליה להשתגר יחד איתך אל מחוץ למרכז, אתה מניח עליו את ידך ואתם משתגרים אל מחוץ למרכז. אתם מתחילים ללכת כשלפתע אתה נזכר ששכחת להחזיר את המפתח לאחות גו'י, אתה חוזר ומחזיר לה אותו. אתה יוצא החוצה ומחזיר את קירליה לפוכדור שלו כי הוא מסמן לך שהוא רוצה לנוח קצת. אתה צועד אל עבר היציאה המערבית של העיר וכעבור זמן קצר אתה מגיע אל עבר בקתה גדולה ועליה השלט "כניסה ליער אייליקס" אתה נכנס פנימה ונתקל בשומר מנמנם "המשך ישר" הוא אומר לך וחוזר לישון. אתה יוצא בצד השני ורואה שנכנסת לתוך יער גדול וסבוך. אתה מבחין בשביל שמתפתל ביניהם.
    אתה מתחיל לצעוד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע רשרוש מאחד העצים שלידך. אתה מסתכל למעלה ומאחד הענפים יורד לידך קטרפי . הוא מביט בך בסקרנות.

קודאק~
    "קדימה הוט-הוט, השתמש בהיפנוזה!" קורא פלקנר. עיניו של הוט-הוט הופכים לאדומים והוא שולח היפנוזה, אך בידריל מנצל את מהירותו ומתחמק בקלות מההתקפה. הוא זוהר באור אדום ושולח יריית חוטים חזקה קדימה ותופס איתה את הוט-הוט. הוא מתחיל לסובב אותו והוט-הוט המסכן הופך לכדור חוטים גדול "קדימה הוט-הוט, צא מזה עם ניקור!" צועק פלקנר בלחץ, אולם בידריל ממשיך לגלגל אותו ולאחר מכן זורק אותו באוויר. הוט-הוט צולל לעבר הקרקע, ובידריל עף לעברו ושולח מטחי עוקצי רעל שפוגעים בו, קורעים את החוטים ופוגעים ישירות בהוט-הוט המסכן. הוט-הוט מתרסק על הקרקע, מעולף "הוט-הוט לא יכול להילחם" אומר השופט. פלקנר משיב את הוט-הוט לפוכדור שלו "נתת קרב טוב, לא נורא" הוא אומר לפוכדור שלו "יש לך בידריל מהיר מאוד, אבל הפיג'יאוטו שלי מהיר יותר! צא!" הוא קורא ומשחרר פוכדור לאוויר. מתוכו מגיח פוקימון ציפור גדול בעל נוצות אדומות שמקיפות את גופו "ג'וטו!" צועק פידג'יאוטו "סופה!" קורא פלקנר. פידג'יאוטו מתחיל להניע את כנפיו במהירות באוויר, ושולח רוח חזקה לעבר בידריל שפוגע בו, מקיף אותו ומקשה עליו לרחף.

עידו~
    אתה משבח את סווינאב על הקרב הטוב ואתה מחזיר אותו וממשיך בדרך. כעבור חצי שעה של הליכה, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך. כעבור כמה שניות מגיח ממנו מאמן עם רשת מאחוריו "תגיד, אולי ראית פה איזה יאנמה פראית?" הוא שואל אותך, מסתכל ימינה ושמאלה. .

מור~
    אתה יוצא החוצה מביתו של קורט ופונה אל עבר היציאה המערבית מהעיר. כעבור כמה דקות אתה מגיע לבקתת מעבר גדולה. השלט "כניסה ליער אייליקס" תלוי בכניסה אליה. אתה נכנס פנימה ונתקל בשומר מנמנם "המשך ישר" הוא אומר לך וחוזר לישון. אתה יוצא בצד השני ורואה שנכנסת לתוך יער גדול וסבוך. אתה מבחין בשביל שמתפתל ביניהם.
    אתה מתחיל לצעוד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע רשרוש מאחד העצים שלידך. אתה מסתכל למעלה ורואה שם פוקימון שאתה עוד לא פגשת, הוא נראה כפוקימון בלוט. הוא מסתכל עליך בסקרנות.

עומר~
    נידוקווין קופצת לאוויר, וכדור החשמל מפספס אותה בכמה סנטימטרים. נידוקווין נוחתת על הרצפה בחוזקה, גורמת לקרקע לרעוד קצת אך לא קורה כלום "ניסיון נחמד, בעיטה נמוכה!" קורא המאמן. אלקטרובאז יוצא במהירות ומצליח לבעוט בנידוקווין, הודף אותה אחורנית. נידוקווין מתרגזת, ושולחת גל רעל לאוויר. גשם של רעל מתחיל ליפול מהשמיים מסביב, פוגע באלקטרובאז ומרעיל אותו "קדימה, אתה מסוגל לנצח אותה! רעם!" צועק המאמן. אלקטרובאז שולח רעם אל האוויר, והרעם צולל לעבר נידוקווין, אך היא מנצלת את סוגה, ומניפה את ידה לאוויר, סופגת את החשמל כמו גדולה. תוך כדי הספיגה היא יורה עוקצי רעל מוקפים בזוהר צהוב מהרעם אל עבר אלקטרובאז, שסופג פגיעה ישירה. אלקטרובאז מוטח אחורנית, מתקשה לעמוד על רגליו. כעבור זמן קצר, הוא נופל על הקרקע מעולף "חזור" אומר המאמן. הוא מסתובב וצועד מהמקום, מתעלם ממך.

דור~
    "על לא דבר" אומר הבחור, בזמן שאתה לוחץ את ידך. אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שלידו:
    'בלסטויז, פוקימון צב התותח. בלסטויז הוא הצורה האחרונה של סקווירטל, אחד ההתחלתיים במחוז קנטו. פוקימון זה שוקל מעל 80 ק"ג בגובה 1.60. הוא מסוגל לשחרר כוח מים גדול מהתותחים של גפו"
    . שמי גרי אוק" מציג את עצמו הבחור. שם המשפחה מוכר לך במקצת "הסבא שלי הוא פרופסור אוק המפורסם" הוא מוסיף, ואתה נזכר מאיפה השם מוכר לך "מזה היה בדיוק?" הוא שואל אותך, מביט אל עומק המערה.

עמוד 20 מתוך 23 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •