סם~
אתה מסתכל מסביב וממשיך לחפש אחר פוקימונים נוספים אך לא מוצא כלום. אתה פונה אל ציקוריטה ושואל אותה אם כדאי לך ללכבוד אותו, ציקוריטה מסתכלת עליו ועליך ומהנהנת בראשה.
מה תעשה?
מור~
"אז מה סידוט, אולי אתה רוצה להצטרף אליי?" אתה פונה לסידוט. סידוט מפסיק לרוץ, ומביט בך. לאחר כמה רגעים, הוא מתחיל לקפץ שוב במקומו "סידוט!" הוא קורא בחיוך, מביט בך. אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומראה לו אותו. הוא מתקרב אליו ונוגע בו קלות את ראשו, והפוכדור נפתח והוא הופך לאור אדום ונשאב לתוך הפוכדור. כעבור כמה שניות, הפוכדור נחתם. לכדת סידוט!
עידו~
פידג'י מתאושש לאט לאט, ומתרומם בחזרה מהקרקע "תקוף עם מתקפה מהירה ודחיפה יחדיו!" אתה מצווה עליו. פידג'י יוצא עם מתקפה מהירה לעבר אייפום, שמנסה לתקוף עם מתקפת הבזק נוספת אולם פידג'י מתחמק ופוגע בו עם מתקפה מהירה ודחיפה. אייפום נהדף אחורנית ונופל על הקרקע, פצוע יחסית קשה. הוא מתרומם לאט לאט מהקרקע, עצבני.
עומר~
רק טריקו התפתח, ארון לא. אבל הוספתי להם מתקפות :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם זהו רצונך" הוא אומר, ומביא את הפוכדורים של ארון וגרובייל ומוסר לך את הפוכדורים שלהם. אתה מרים אותם ומשיב את גרובייל וארון לפוכדורים שלהם. אתה מוציא החוצה את ביוטיפליי ומסקריין ומספר להם שאתה רוצה שהם יתאמנו כאן במעון ויתחזקו ושתבוא לקחת אותם, והם נפרדים ממך בדמעות.
"כל הדבר הזה עלה לך 1500$" אומר לך הגבר ואתה משלם, נפרד מהם ויוצא החוצה מהמעון.
אתה חוזר לעיר גולדנרוד וניגש לקניון, בדיוק שהשמש מתחילה לשקוע. אתה נכנס פנימה וצועד בפנים, מחפש אחר חנות המתקפות. לבסוף אתה מוצא אותה. אתה מתחיל לחפש אחר מתקפות מעניינות, ולבסוף, אתה מבחין במתקפות הבאות:
- TM 28 - חפירה (DIG) ~ 1000$
- TM17 - הגנה (PROTECT) - 1300$
- TM78 - בולדוזר (BULLDOZER) - 1300$
- TM11 - יום שמשי (SUNNY DAY) - 1500$
- TM53 - כדור אנרגיה (ENERGY BALL) - 2000$
- TM31 - שבירת לבנים (BREAK BREKE) - 2000$.
תומר~
אתה נרגש לראות סלבי ואתה מיד בודק עליו מידע בפוקדע:
"סלבי, פוקימון המרחב והזמן. סלבי מסוגל לנוע בזמן בתקופות חיים שונות, לשנות אותם וגם להגן על עצמו במקרה הצורך מאנשים שמנסים לתפוס אותו" הפוקדע אומר.
סלבי מתקרב אלייך לאט לאט ומקרב את ידו אלייך. אתה מקרב את שלך ונוגע בו. לפתע, אור זוהר מקיף את שניכם והמקום נעלם מעיניך. אתה מוקף במין עננה לבנה כזאת לבדך. לפתע, אתה נוחת עם רגליך באמצע שדה ירוק פתוח. אתה מסתכל ימינה ושמאלה ואינך יודע היכן אתה. לפתע, אתה מבחין בסלבי באוויר. הוא מנופף לך ונעלם.
קודאק~
אתה משיב את בידריל לפוכדור שלו ואתה משבח אותו על הקרב, מתנצל על הטעות שעשית. לאחר מכן, אתה משחרר החוצה את סינדיקוויל שנעמד מוכן מאוד לקרב. אתה מצווה עליו לשלוח מסך עשן ואז גחלת, והוא ממלא את אזורו הרחב במסך עשן "פזר את העשן עם סופה!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו מנופף בכנפיו ומפזר את העשן במהרה, אולם אז מטח של גחלת עף לעברו ופוגע בו, מפיל אותו לכיוון הקרקע. פידג'יאוטו מתעשת ברגע האחרון, ואז סינדיקוויל מזנק לעברו ונתלה על גבו. פידג'יאוטו מנסה להתנער ממנו, אך ללא הועיל "קדימה אתה יכול להשתחרר! צלול הפוך לעבר הקרקע תוך כדי סיבוב!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו מבצע זאת, וסינדיקוויל בקושי מחזיק מעמד על גבו של פידג'יאוטו. אוטוטו הוא יפגע בקרקע!
"איפה אני סלבי?!" אשאל את סלבי אך הוא נעלם כבר ובגלל זה אמשיך בחיפוש בנאדם שיגיד לי איפה אני.תומר~
אתה נרגש לראות סלבי ואתה מיד בודק עליו מידע בפוקדע:
"סלבי, פוקימון המרחב והזמן. סלבי מסוגל לנוע בזמן בתקופות חיים שונות, לשנות אותם וגם להגן על עצמו במקרה הצורך מאנשים שמנסים לתפוס אותו" הפוקדע אומר.
סלבי מתקרב אלייך לאט לאט ומקרב את ידו אלייך. אתה מקרב את שלך ונוגע בו. לפתע, אור זוהר מקיף את שניכם והמקום נעלם מעיניך. אתה מוקף במין עננה לבנה כזאת לבדך. לפתע, אתה נוחת עם רגליך באמצע שדה ירוק פתוח. אתה מסתכל ימינה ושמאלה ואינך יודע היכן אתה. לפתע, אתה מבחין בסלבי באוויר. הוא מנופף לך ונעלם.
סם~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר צ'ינצו המעולף. צינצ'ו נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נסגר עליו. הפוכדור מתחיל לנוע כמה פעמים ימינה, ולבסוף נעצר. צ'ינצו נלכד!
ציקוריטה מתחילה לקפץ בשמחה במקומה.
עידו~
פידג'י מתרומם גבוה באוויר ושולח מתקפת סופה בעוד אייפום משיב עם הבזק. הסופה מצליחה לעצור את רוב הכוכבים אך פידג'י נפגע מהם, הוא ממשיך עם המתקפה ואז צולל במהירות לעבר אייפום שמנסה לתקוף את הבזק נוסף, פידג'י מתחמק ופוגע ישירות באייפום, הודף אותו ישירות אל גזע עץ סמוך. אייפום סופג פגיעה ישירה, ונוחת על הקרקע, מעולף.
מור~
'זה היה מוזר' אתה חושב לעצמך, בזמן שאתה מכניס את הפוכדור של סידוט לכיס. אתה מתחיל לרוץ במהירות בתוך היער. לאחר ריצה של כמה דקות, אתה עוצר להפסקה קצרה, מתנשף. לפתע, אתה שומע רשרוש חזק ומאחורי אחד העצים מגיח מאמן "היי אתה! רוצה קרב?" הוא שואל אותך "נעשה את זה 2 על 2, רגיל" הוא מוסיף ומחייך לעברך בנחישות.
קודאק~
"קדימה, תיפטר ממנו מהר!" צועק פלקנר, אולם ללא הועיל. סינדיקוויל צולל יחד עם פידג'יאוטו ומשתמש במסך עשן שגורם לפידג'יאוטו לחסימה של טווח הקרקע, פידג'יאוטו מנסה לראות את הדרך אך לא מצליח, וסינדיקוויל שולח גחלת ישירה לאחר מכן שפוגעת בפידג'יאוטו בחוזקה בגבו. העשן לאט לאט מתפזר ופידג'יאוטו עומד לפגוע בקרקע, ואז סינדיקוויל עוזב אותו וקופץ ממנו, ופידג'יאוטו פוגע בחוזקה בקרקע, נגרר לאורך של כמה מטרים ונחבט במעקה הגג. פידג'יאוטו נשאר על הקרקע, מעולף.
"פידג'יאוטו לא יכול להילחם! סינדיקוויל מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא קודאק!" מכריז השופט "קרב טוב" אומר פלקנר ומשיב את פידגי'ואוטו לפוכדור שלו "נתת קרב מעולה" הוא אומר לו "הצלחת לנצח אותי, קבל את תג הספיר כסמל על ניצחונך" אומר לך פלקנר ומגיש לך את התג.
תומר~
אתה מתחיל לצעוד, מחפש אדם כלשהו שיסביר לך איפה אתה, אולם אתה לא רואה אף אחד. לפתע, אתה מבחין מרחוק במבנה גדול. אתה מתקרב אליו לאט לאט, ואתה רואה שזוהי חווה גדולה המוקפת בגדר עבה. אתה מתקרב אליה לאט לאט, ואתה מגלה שזוהי מעון הגידול לפוקימונים. אתה מבין שאתה בדרך 34!
סם~
אתה מרים את הפוכדור של צינצ'ו מהקרקע ומברך אותו על הצטרפותו לצוות שלך. לאחר מכן, אתה משיב את ציקוריטה לפוכדור לנוח. אתה חוזר למרכז הפוקימונים שם אתה מטפל בה ובצינצ'ו. לאחר כמה דקות אתה מסיים לטפל בהם, ואתה רואה שמתחיל להחשיך בחוץ.
חח..זה היה מהיר,אני מקווה שככה גם יהיו שאר הקרבות ;)
~~~~~
"תודה לך" אודה לפלקנר ואקח את התג מידו.
"סינדקוויל היית מצוין! סופסוף השגנו את התג הראשון שלנו" אומר לו "השנו את תג הספיר!!" אקרא בגאווה ואחייך לעברו.
"פלקנר,היית יריב קשוח מאוד!,ולרגע חשבתי שלא נצליח לנצח אותך,אך לא אבדה לי ולסינדקוויל התקווה וניצחנו! תודה לך על קרב מעולה" ומר לו ואחייך.
לאחר מכן אצא לכיוון מרכז הפוקימונים שם ארפא את הפוקימונים שלי.
ספוילר
"מעניין מה יש כאן...' אחשוב לעצמי ואז אכנס במהירות למעון הגידול לפוקימונים, "ראיתי את סלבי! הוא קטן ומדהים! זה אומר משהו?" אומר שאני נכנס לתוך המעון.תומר~
אתה מתחיל לצעוד, מחפש אדם כלשהו שיסביר לך איפה אתה, אולם אתה לא רואה אף אחד. לפתע, אתה מבחין מרחוק במבנה גדול. אתה מתקרב אליו לאט לאט, ואתה רואה שזוהי חווה גדולה המוקפת בגדר עבה. אתה מתקרב אליה לאט לאט, ואתה מגלה שזוהי מעון הגידול לפוקימונים. אתה מבין שאתה בדרך 34!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)