Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה

קודאק~
    אתה משבח את סינדיקוויל ואומר לו שהוא חזק מאוד, ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אתה פונה אל השביל המערבי של העיר שיוצא אל דרך 29 ומוליך אל עבר העיר צארינג'רוב. כעבור מס' דקות אתה מגיע לתחילת השביל ואתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בשדות גדולים ובהם עשבים יחסית גבוהים. אתה צועד לך כמה דקות בתוך השביל, כשלפתע את השביל חוסם עכבר סגול "רטטה!" קורא העכבר ונעמד מולך, לא מאפשר לך לעבור.
    "היי זה רטטה.." אומ.
    "אני חושב שראיתי כאלו פעם..לא ממש חזקים..ובמיוחד לא כמו סינדקוויל שלי.." אומר בשקט.
    "רטטה,זוז מהדרך!" אצעק בחוזקה ואוציא את סינדקוויל.
    "תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן תוך כדי שאתה פוגע בו בגחלת שוב!" אומר בהתרגשות מהקרב הראשון שלי.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שחקן חדש מצטרף למשחק וזהו עידו (POOH)

עידו~
    השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתה מתעורר במיטתך. אתה מתיישב בקצה המיטה, ואתה נזכר שהיום אתה סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכית. אתה מסתכל על חדרך ועל כל מה שנמצא בו, ואז אתה מבחין בשעון. אתה קולט שהשעה מאוחרת!

דור~
    אז אולי בגלל זה כל הזמן יש לנו קצר במיקרוגל?
    אימא! O:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    "קדימה, טוטודייל, תתעלם מהתולעת הטיפשית הזאת," אתה אומר ומעודד את טוטודייל, "תסיח את דעתו בפזילה, ותשלח אקדח מים נוסף!" אתה מוסיף. טוטודייל מעוות את פניו ופוזל לעברו של קטרפי שקצת נבהל מהפזילה ומשחרר את החוט, וטוטודייל פוצח את פיו ויורה אקדח מים חזק לעברו של קטרפי שפוגע בו ישירות ולא משאיר לו סיכוי. קטרפי נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.

קודאק~
    תקפת עם 4 מתקפות ומותר רק 3 בתור, לכן הגחלת האחרונה לא תיחשב.
    שתדע להבא ^^.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "רטטה, זוז מהדרך!" אתה צועק לעברו של רטטה, שלא מקשיב וממשיך לחסום את דרכך "צא סינדיקוויל!" אתה קורא ומוציא את סינדיקוויל החוצה, שנעמד בנחישות מול רטטה, מוכן לקרב הראשון שלו "תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל מעקם את פניו ומשתמש בפזילה שגורמת לרטטה רתיעה קלה, אך הוא יוצא עם מתקפת התקלה שפוגעת בסינדיקוויל ודוחפת אותו כמה מטרים אחורנית. סינדיקוויל לא מתרגש, ופוצח את פיו. מתוך הפה מגיחים כדורי אש קטנים שפוגעים ברטטה והודפים אותו אחורנית, בצווחות כאב. לאחר מכן סינדיקוויל משחרר עשן שחור מפיו שמקיף את רטטה וגורם לו להיחנק. רטטה לא מצליח לזוז ממקומו מרוב חנק.

תומר~
    "רוזליה! השתמשי בזרע מציצה לעבר הרגליים של אמפולאיון! במהירות! ולאחר מכן תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אתה מעודד את רוזליה. רוזליה מכוונת את זרועה ויורה מס' זרעים אל רגליו של אמפוליאון והם עוטפות אותו, מוצצות ממנו אנרגיה. אמפוליאון צווח בכאב אך הוא עדיין ממשיך עם ההתקפה שלו, וניקור המקדחה מתנגש בשאיבת מגה חזקה שיוצר פיצוץ עז, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית ונופלים על הקרקע "קדימה אמפוליאון, קום! אתה מסוגל!" צועד ברי ומעודד את אמפוליאון. אמפוליאון זז ומתחיל לקום לאט לאט, בעוד רוזליה עדיין שוכבת על הקרקע.

ניב~
    "תגיד נאמל קטן, תוכל להדריך אותו בתוך כל המערה הזאת? אתה מכיר מקום מעניין ומיוחד כאן בפנים?" אתה שואל את נאמל ומתקרב אליו. הוא מסתכל עליך, מסתובב ומתחיל ללכת אל עומק המערה, מסובב אחורנית את ראשו ומביט בך. אלקיד מסתכל עליך ועל נאמל, ומתחיל ללכת אחרי נאמל. במהרה הם נעלמים פנימה, ונהיה חשוך שוב. נותרת לבדך, ואתה שומע לפתע צרחה חזקה מקדימה, שמקפיצה אותך ממקומך בבהלה, ובאה מהכיוון אליו הלכו אלקיד ונאמל.

מור~
    "מעולה לרביטר!" אתה משבח אותו על הקרב הטוב. לאחר מכן אתה מניח אותו על כתפך הימנית וצועד לכיוון העיר אזליה. אתה צועד בתוך המערה, כשלפתע אתה פוגש במאמן בגובה של 2 מטרים לפחות "היי בחור! יש לך אולי פוקימון מים?" הוא שואל אותך.

3. לא ברור בכלל
    .

קודאק~
    תקפת עם 4 מתקפות ומותר רק 3 בתור, לכן הגחלת האחרונה לא תיחשב.
    שתדע להבא ^^.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "רטטה, זוז מהדרך!" אתה צועק לעברו של רטטה, שלא מקשיב וממשיך לחסום את דרכך "צא סינדיקוויל!" אתה קורא ומוציא את סינדיקוויל החוצה, שנעמד בנחישות מול רטטה, מוכן לקרב הראשון שלו "תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל מעקם את פניו ומשתמש בפזילה שגורמת לרטטה רתיעה קלה, אך הוא יוצא עם מתקפת התקלה שפוגעת בסינדיקוויל ודוחפת אותו כמה מטרים אחורנית. סינדיקוויל לא מתרגש, ופוצח את פיו. מתוך הפה מגיחים כדורי אש קטנים שפוגעים ברטטה והודפים אותו אחורנית, בצווחות כאב. לאחר מכן סינדיקוויל משחרר עשן שחור מפיו שמקיף את רטטה וגורם לו להיחנק. רטטה לא מצליח לזוז ממקומו מרוב חנק.
    *בסדר..

"יפה מאוד סינדקוויל! ככה עושים את זה! עכשיו תשתמש בגחלת! תנצל את זה שהוא לא רואה כלום!" אצעק לעברו ואסתכל על הדרך שמאחורי רטטה,מנסה לראות מה יש שם.
    אבחין בסינדקוויל לראות מה מצבו ואומר "אוקיי! התקלה ואז גחלת שוב!" ואחייך.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B]תומר~
    "רוזליה! השתמשי בזרע מציצה לעבר הרגליים של אמפולאיון! במהירות! ולאחר מכן תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אתה מעודד את רוזליה. רוזליה מכוונת את זרועה ויורה מס' זרעים אל רגליו של אמפוליאון והם עוטפות אותו, מוצצות ממנו אנרגיה. אמפוליאון צווח בכאב אך הוא עדיין ממשיך עם ההתקפה שלו, וניקור המקדחה מתנגש בשאיבת מגה חזקה שיוצר פיצוץ עז, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית ונופלים על הקרקע "קדימה אמפוליאון, קום! אתה מסוגל!" צועד ברי ומעודד את אמפוליאון. אמפוליאון זז ומתחיל לקום לאט לאט, בעוד רוזליה עדיין שוכבת על הקרקע.
    "רוזליה תקומי במהירות! אתה מסוגלת! ומתי שתקומי תשלחי זרע מציצה לעבר מאפולאיון ואז תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אגיד לרוזליה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אז אולי בגלל זה כל הזמן יש לנו קצר במיקרוגל?
    אימא! O:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    "קדימה, טוטודייל, תתעלם מהתולעת הטיפשית הזאת," אתה אומר ומעודד את טוטודייל, "תסיח את דעתו בפזילה, ותשלח אקדח מים נוסף!" אתה מוסיף. טוטודייל מעוות את פניו ופוזל לעברו של קטרפי שקצת נבהל מהפזילה ומשחרר את החוט, וטוטודייל פוצח את פיו ויורה אקדח מים חזק לעברו של קטרפי שפוגע בו ישירות ולא משאיר לו סיכוי. קטרפי נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגר
    ~~~
    "גדול!" אני אומר לטוטודייל כשקאטרפי מתעלף, ואני ארים את פוקימון התנין השמח בידיי, אמשיך בדרכי ואתעלם מהקאטרפי המעולף.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    שחקן חדש מצטרף למשחק וזהו עידו (POOH)

עידו~
    השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתה מתעורר במיטתך. אתה מתיישב בקצה המיטה, ואתה נזכר שהיום אתה סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכית. אתה מסתכל על חדרך ועל כל מה שנמצא בו, ואז אתה מבחין בשעון. אתה קולט שהשעה מאוחרת!
    ]
    אני יורד למטה מהר, אני מחפש את אמא שלי ובמידה ואני מוצא אותה אני נפרד ממנה.
    אני ממשיך לרוץ מהר ויוצא מהבית, ומתחיל לחפש את המעבדה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה קופץ מהמיטה, מתארגן במהירות, יורד למטה ונפרד מאימא שלך. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהבית ומתחיל לחפש אחר מעבדת הפוקימונים. כעבור כרבע שעה אתה מאתר אותה. אתה מתקרב בריצה אל הדלת ודופק בה. כעבור מספר שניות אתה שומע צעדים בתוך המעבדה, ואז הדלת נפתחת. בפתח הדלת אתה רואה בחור די גבוה עם חלוק לבן ומשקפיים "כן? איך אפשר לעזור לך?" שואל אותך הבחור.

דור~
    שמח בניצחונו של טוטודייל, אתה מרים אותו ואתה ממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע קופץ מאמן וחוסם את דרכך "היי ילד! תילחם בי!" הוא קורא.

תומר~
    אתה מעודד את רוזליה ומצווה עליו את ההתקפות, והיא מצליח להתרומם לאט לאט מהקרקע. רוזליה ואמפוליאון מחייכים, ואז שניהם קורסים אחורנית ונופלים מעולפים על הקרקע "אני לא מאמין, זה תיקו!" אומר לך ברי באכזבה קלה ומחזיר את אמפוליאון לפוכדור שלו "אז מה זה אומר? מי מאיתנו ניצח?" הוא שואל אותך, קצת מבולבל.

קודאק~
    "קדימה סינדיקוויל, גחלת!" אתה מצווה על סינדיקוויל ואתה בוחן את הדרך שמאחורי רטטה, ורואה שהיא לא ממש שונה מהדרך שכבר ראית, מלבד כמה עצים גדולים בדרך. סינדיקוויל משתמש בגחלת שעפה במהירות אל רטטה ופוגעת בו ישירות. רטטה נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. סינדיקוויל מסתובב אלייך, שמח מהניצחון בקרב.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    שמח בניצחונו של טוטודייל, אתה מרים אותו ואתה ממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע קופץ מאמן וחוסם את דרכך "היי ילד! תילחם בי!" הוא קורא.
    אני מרביץ לילד. "הא, חשבתי שאנחנו נילחם... טוב, מצטער. צא, טוטודייל!" אני אומר לו במבוכה לאחר שעשיתי לו פנס בעין ובעטתי באשכיו.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    אתה קופץ מהמיטה, מתארגן במהירות, יורד למטה ונפרד מאימא שלך. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהבית ומתחיל לחפש אחר מעבדת הפוקימונים. כעבור כרבע שעה אתה מאתר אותה. אתה מתקרב בריצה אל הדלת ודופק בה. כעבור מספר שניות אתה שומע צעדים בתוך המעבדה, ואז הדלת נפתחת. בפתח הדלת אתה רואה בחור די גבוה עם חלוק לבן ומשקפיים "כן? איך אפשר לעזור לך?" שואל אותך הבחור.
    "היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אני אומר בחיוך קטן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה מעודד את רוזליה ומצווה עליו את ההתקפות, והיא מצליח להתרומם לאט לאט מהקרקע. רוזליה ואמפוליאון מחייכים, ואז שניהם קורסים אחורנית ונופלים מעולפים על הקרקע "אני לא מאמין, זה תיקו!" אומר לך ברי באכזבה קלה ומחזיר את אמפוליאון לפוכדור שלו "אז מה זה אומר? מי מאיתנו ניצח?" הוא שואל אותך, קצת מבולבל.
    "הינה הרעיון, אני אתן לך אבן ואתה תיתן לי. אני רוצה אבן שחר ואתה רוצה?" אגיד לבארי תוך כדי שאני מחזיר את רוזליה לפוקדור שלה.

11. משתמש מנוסה
    דור~
    Xdddddddd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    משתנק מהכאבים ומופתע ממך, הילד נופל אחורנית "על מה חשבת!?" הוא צועק עליך. הוא מתרומם לאט לאט, כועס על מה שעשית "עכשיו תשלם על זה, צא החוצה סנטרט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח החוצה באור אדום פוקימון סנאי שעומד על זנבו "שריטה!" קורא הילד, וסנטרט רץ קדימה ושורט את טוטודייל בפניו, וטוטודייל מתעצבן.

עידו~
    "היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אתה אומר בחיוך קטן "פוקימון התחלתי? מצטער, אבל כבר חילקתי את 3 הפוקימונים ההתחלתיים למאמנים אחרים שהגיעו בזמן" אומר לך הבחור בלבן, ואתה מבין שזהו פרופסור אלם. מאוכזב, אתה כבר מסתובב ומתחיל ללכת מהמקום "חכה רגע!" קורא לעברך פרופסור אלם, ואתה מסתובב אליו "אתה יודע מה, אולי בכל זאת נשאר לי איזה פוקימון.." הוא אומר לך, ומסמן לך לבוא איתו.

תומר~
    "זהו ש... אין לי אבן שחר" אומר לך ברי במבוכה "היתה לי אבן זוהר, אבל השתמשתי בה כדי לפתח את הרוזליה שלי לרוזרייד" הוא מוסיף "אבל אני יכול לספר לך שהשגתי אותה בעיר גולדנרוד, בתחרות פוקימוני החרק שנמצאת לידה" הוא אומר לך "חוץ מזה, איזה אבנים יש לך?" הוא שואל אותך.

12. משתמש מנוסה
    מור~
    "מעולה לרביטר!" אתה משבח אותו על הקרב הטוב. לאחר מכן אתה מניח אותו על כתפך הימנית וצועד לכיוון העיר אזליה. אתה צועד בתוך המערה, כשלפתע אתה פוגש במאמן בגובה של 2 מטרים לפחות "היי בחור! יש לך אולי פוקימון מים?" הוא שואל אותך.
    למה הכינוי שלו מוכר לי XD
    ~~~
    "כן, קורפיש, אבל הוא רדום עכשי עקב קרב, אני צריך להגיע למרכז הפוקימונים שבעיר אזליהו" אומר למאמן ואשפיל מעט את מבטי.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב~
    "תגיד נאמל קטן, תוכל להדריך אותו בתוך כל המערה הזאת? אתה מכיר מקום מעניין ומיוחד כאן בפנים?" אתה שואל את נאמל ומתקרב אליו. הוא מסתכל עליך, מסתובב ומתחיל ללכת אל עומק המערה, מסובב אחורנית את ראשו ומביט בך. אלקיד מסתכל עליך ועל נאמל, ומתחיל ללכת אחרי נאמל.
    נו באמת איך אני אמור להגיב לעדכון שמסתיים עם.. "אתה הולך אחריי נאמל" מה אני בדיוק אמור לכתוב!
    תוכל להוסיף משהוא? שיהיה לי על מה להגיד חוץ מ"אני ממשיך ללכת אחריו?"

.

14. משתמש מנוסה
    תומר~
    "זהו ש... אין לי אבן שחר" אומר לך ברי במבוכה "היתה לי אבן זוהר, אבל השתמשתי בה כדי לפתח את הרוזליה שלי לרוזרייד" הוא מוסיף "אבל אני יכול לספר לך שהשגתי אותה בעיר גולדנרוד, בתחרות פוקימוני החרק שנמצאת לידה" הוא אומר לך "חוץ מזה, איזה אבנים יש לך?" הוא שואל אותך.
    "יש לי אבן ירח, אבל אם תביא לי אבן אני אתן לך את האבן ירח." אגיד לבארי בשמחה תוך כדי שאני לוחץ את ידו בשמחה.

15. לא ברור בכלל
    קודאק~
    "קדימה סינדיקוויל, גחלת!" אתה מצווה על סינדיקוויל ואתה בוחן את הדרך שמאחורי רטטה, ורואה שהיא לא ממש שונה מהדרך שכבר ראית, מלבד כמה עצים גדולים בדרך. סינדיקוויל משתמש בגחלת שעפה במהירות אל רטטה ופוגעת בו ישירות. רטטה נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. סינדיקוויל מסתובב אלייך, שמח מהניצחון בקרב.
    "יפה מאוד..עכשיו בוא נמשיך.." אומר ואתחיל ללכת לכיוון העצים הגדולים.
    ואז אומר "תנסה לחפש משהו מעניין על העצים"

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •