Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 23 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ניב - אערוך לך שתערוך את התגובה שלך לפי ההמשך האחרון שביקשת שאשנה ^^

קודאק~
    אתה עוקף את רטטה המעולף וממשיך בדרכך. אתה צועד אל עבר העצים הגדולים שראית מרחוק ואתה מגיע אליהם כעבור כמה שניות. אתה מסתכל על העצים ומחליט לנסות משהו "סינדיקוויל, חפש משהו על צמרות העצים" אתה אומר לו, וסינדיקוויל מסתובב מסביב לעץ ומחפש משהו. לפתע, הוא מנסה משהו משלו. הוא רץ ומשתמש בהתקלה על אחד העצים, וכעבור כמה שניות מהעץ נופל על הקרקע זחל צהוב עם עוקץ על ראשו "ווידל.." אומר הפוקימון בבילבול

תומר~
    "אבן ירח? היא תוכל להבא לי שימוש.." הוא אומר ולוקח את האבן "חכה אולי יש לי פה משהו.." הוא אומר ומחטט בתיקו "אה, יש לי את האבן הזאת, מצאתי אותה לא מזמן" הוא אומר ומושיט לך אבן מים "מה דעתך?" הוא שואל אותך.

מור~
    אה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא בפוכדור שלו? אם כן ההשפעה של השינה כבר חלפה לו עד עכשיו" הוא אומר לך "מה דעתך? אולי תרצה על קרב נגדי?" הוא שואל אותך "אני רוצה להילחם נגד פוקימון מים עם הפוקימון שלי" הוא מוסיף ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון פיל קטן "פאן!" קורא הפוקימון "תכיר את הפאנפי שלי" הוא מציג לך אותו.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    תומר~
    "אבן ירח? היא תוכל להבא לי שימוש.." הוא אומר ולוקח את האבן "חכה אולי יש לי פה משהו.." הוא אומר ומחטט בתיקו "אה, יש לי את האבן הזאת, מצאתי אותה לא מזמן" הוא אומר ומושיט לך אבן מים "מה דעתך?" הוא שואל אותך.
    "אוקיי, זה מצוין." אגיד לבארי תוך כדי שאני מושיט לו את האבן ירח, ואז אקח את האבן מים ואמשיך בדרכי למערה שבהמשך דרכי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    תומר~
    "תודה על אבן הירח, ונתראה בדרך!" הוא אומר לך, וחוזר למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלו. אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלה, מכניס את האבן לתיק וממשיך אל עבר המערה המובילה לעיר אזליה. כעבור כמה דקות אתה מגיע אל פתח המערה. אתה נושם עמוק ונכנס פנימה. אתה מבחין בדרך ארוכה ומפוצלת, עם תאורה גדולה שמראה לך כל פינה בתוכה. לפתע, אתה שומע שאגה גדולה ואתה מבחין בפוקימון נחש ארוך עשוי מאבנים שזוחל לו שם

4. משתמש מנוסה
    תומר~
    "תודה על אבן הירח, ונתראה בדרך!" הוא אומר לך, וחוזר למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלו. אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלה, מכניס את האבן לתיק וממשיך אל עבר המערה המובילה לעיר אזליה. כעבור כמה דקות אתה מגיע אל פתח המערה. אתה נושם עמוק ונכנס פנימה. אתה מבחין בדרך ארוכה ומפוצלת, עם תאורה גדולה שמראה לך כל פינה בתוכה. לפתע, אתה שומע שאגה גדולה ואתה מבחין בפוקימון נחש ארוך עשוי מאבנים שזוחל לו שם
    "וואו! אוניקס!" אצרח מרוב שמח ואז אבדוק אותו בפוקגייד במהירות.
    "צא בוויזל ותשתמש באקדח מים לעברו!" אצרח שוב תוך כדי שאני מוציא את בוויזל וצופה במעשיו.

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    בויזל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב. אוניקס מבחין בבויזל שצץ משומקום ושואג שוב. בויזל פוצח את פיו ושולח אקדח מים שפוגע בפניו של אוניקס ששואג מכאב. אוניקס מזיז את פניו הצידה, ומשתמש בזריקת אבנים. הוא מעיף את האבנים ופוגע בבויזל עם אחד מהם, והוא נהדף אחורנית אך חוזר לעמוד מהר על רגליו.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק~
    אתה עוקף את רטטה המעולף וממשיך בדרכך. אתה צועד אל עבר העצים הגדולים שראית מרחוק ואתה מגיע אליהם כעבור כמה שניות. אתה מסתכל על העצים ומחליט לנסות משהו "סינדיקוויל, חפש משהו על צמרות העצים" אתה אומר לו, וסינדיקוויל מסתובב מסביב לעץ ומחפש משהו. לפתע, הוא מנסה משהו משלו. הוא רץ ומשתמש בהתקלה על אחד העצים, וכעבור כמה שניות מהעץ נופל על הקרקע זחל צהוב עם עוקץ על ראשו "ווידל.." אומר הפוקימון בבילבול
    "היי ווידל..אננו מצטערים שהפלנו אותך..אממ..רוצה לערוך נגדינו קרב פוקימונים ידידותי?" אשאל אותו וארגיש מבוכה שהפלנו אותו מהעץ.
    "סינדקוויל..יפה מאוד..רק תיזהר לא להפיל אותם..שלא ייכעסו יותר מדי.." אומר לו בלחש.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    בויזל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב. אוניקס מבחין בבויזל שצץ משומקום ושואג שוב. בויזל פוצח את פיו ושולח אקדח מים שפוגע בפניו של אוניקס ששואג מכאב. אוניקס מזיז את פניו הצידה, ומשתמש בזריקת אבנים. הוא מעיף את האבנים ופוגע בבויזל עם אחד מהם, והוא נהדף אחורנית אך חוזר לעמוד מהר על רגליו.
    "בוויזל תשתמש בבום על-קולי על אוניקס במהירות!" אצעק לעבר בוויזל כדי שהוא יתקוף אותו במתקפה שחלשה אליו
    "לאחר מכן תשלח בהפתעה אקדח מים שיחסל אותו אחת ולתמיד!" אצעק לבוויזל תוך כדי שהוא שולח בום על-קולי.

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    עידו~
    "היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אתה אומר בחיוך קטן "פוקימון התחלתי? מצטער, אבל כבר חילקתי את 3 הפוקימונים ההתחלתיים למאמנים אחרים שהגיעו בזמן" אומר לך הבחור בלבן, ואתה מבין שזהו פרופסור אלם. מאוכזב, אתה כבר מסתובב ומתחיל ללכת מהמקום "חכה רגע!" קורא לעברך פרופסור אלם, ואתה מסתובב אליו "אתה יודע מה, אולי בכל זאת נשאר לי איזה פוקימון.." הוא אומר לך, ומסמן לך לבוא איתו.
    אני מחייך חיוך גדול יותר, מהנהן והולך אחריו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אחי אני מבקש לעזוב.. מצטער אבל אני לא יכול להשאר!

.

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    Xdddddddd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    משתנק מהכאבים ומופתע ממך, הילד נופל אחורנית "על מה חשבת!?" הוא צועק עליך. הוא מתרומם לאט לאט, כועס על מה שעשית "עכשיו תשלם על זה, צא החוצה סנטרט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח החוצה באור אדום פוקימון סנאי שעומד על זנבו "שריטה!" קורא הילד, וסנטרט רץ קדימה ושורט את טוטודייל בפניו, וטוטודייל מתעצבן.
    "טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אני אומר, מנסה ללמד את טוטודייל להשתמש ב- Rage. אם לא יצליח, אני אומר, "לא נורא, טוטודייל, אקדח מים!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה

מור~
    אה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא בפוכדור שלו? אם כן ההשפעה של השינה כבר חלפה לו עד עכשיו" הוא אומר לך "מה דעתך? אולי תרצה על קרב נגדי?" הוא שואל אותך "אני רוצה להילחם נגד פוקימון מים עם הפוקימון שלי" הוא מוסיף ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון פיל קטן "פאן!" קורא הפוקימון "תכיר את הפאנפי שלי" הוא מציג לך אותו.
    הכינוי פוטאטו מוכר לי אני לא זוכר מאיפה XD
    ~~~
    "אין בעיה!" אקרא בחיוך ואוציא את קורפיש מן הפוכדור בעודי מתרשם מעט מפאנפי.
    "צא קורפיש, קרן בועות!" אפקד על קורפיש כשיצא מן הפוכדור.

12. משתמש מנוסה
    מור~
    "צא קורפיש! קרן בועות!" אתה מוציא החוצה את קורפיש החוצה והוא נעמד מול פאנפי, מניף את צבתו הימנית ויורה קרן בועות לעבר פאנפי. המאמן מחייך "גילגול!" הוא קורא, ופאנפי משתמש בגילגול שמתקרב אל עבר קורפיש, וקרן הבועות פוגעות בגילגול של פאנפי ופשוט נהדפות הצידה מבלי שפאנפי נפגע מהם בכלל! קורפיש חוטף פגיעה ישירה ומועף אחורנית, אך קופץ חזרה בכעס "עכשיו עבור להתקלה!" קורא המאמן, ופאנפי יוצא להתקלה.

דור~
    "טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אתה אומר לו. גופו של טוטודייל זוהר מעט בהילה אדומה, והוא רץ קדימה ומניף את זרועו, ומנחית אותה היישר על סנטרט, פוגע בו עם מתקפת זעם, אך נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו יותר מדי "חה חה חה, כדי שמתקפת הזעם תהיה חזקה אתה צריך שיהיה בו זעם רב, איזה זעם יכול להיות בו אחרי מתקפה אחת?" צוחק הילד לנוכח הניסיון שלך. טוטודייל מתעצבן מדבריו של הילד ושולח אקדח מים ישר לפניו "אתה תשלם על זה!" צועק הילד בכעס "סנטרט, מתקפה מהירה!" הוא קורא, וסנטרט יוצאת במהירות מרשימה לעבר טוטודייל ופוגע בו עם מתקפה מהירה, אולם טוטודייל תופס אותו בעזרת זרועותיו, וממשיך להחזיק אותו! "אוי לא, תשתחרר!" צועק הילד. סנטרט במצב מושלם לפגיעה מצד טוטודייל.

עידו~
    אתה מחייך ונכנס בעקבות הפרופסור אל תוך מעבדת הפוקימונים. הפרופסור מוליך אותך אל החצר האחורית, וצועד אל עבר הבריכה שבאמצע החצר הענקית שלו "היי, סווינאב!" צועק הפרופסור, וחזיר קטן מציץ מתוך האגם ויוצא ממנו החוצה "סווינאב, אני חושב שמצאתי מאמן בשבילך" אומר אלם לחזיר ומציג אותך. סווינאב מביט בך, ומחייך "סווינב סווינב!" אומר סווינאב ומקפץ במקומו כמה וכמה פעמים.

קודאק~
    "וידל?" אומר וידל בשאלה, מסתכל עליך. לאחר כמה שניות, הוא מחייך, ואז קופץ ודוחף עם גופו את סינדיקוויל. הוא מקפץ אחורנית, מוכן לקרב "וידל!" הוא קורא בנחישות. וידל יוצא לדרך ויורה עוקץ רעל שפוגע בסינדיקוויל אך לא מרעיל אותו. סינדיקוויל מתעצבן מיד ויורה גחלת מיוזמתו ופוגע בוידל שנפצע בינוני.

תומר~
    "בום על קולי!" אתה צועד לעברו של בויזל, והוא משתמש במספר על קולי שפוגעים באוניקס ומכאיבים לו, הודפים אותו אחורנית. אוניקס משתמש כעת בחניקה ומצליח לתפוס את בויזל, אך בויזל שולח במהירות אקדח מים שפוגע חזק בגופו של אוניקס, גורם לו לשחרר אותו, ובאקדח מים נוסף בויזל מחסל את אוניקס. גופו הגדול נופל בבום גדול על הקרקע דבר שמרעיד אותה. בויזל מתנשף מעט אך נראה שמח מאוד על הניצחון בקרב.

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה מחייך ונכנס בעקבות הפרופסור אל תוך מעבדת הפוקימונים. הפרופסור מוליך אותך אל החצר האחורית, וצועד אל עבר הבריכה שבאמצע החצר הענקית שלו "היי, סווינאב!" צועק הפרופסור, וחזיר קטן מציץ מתוך האגם ויוצא ממנו החוצה "סווינאב, אני חושב שמצאתי מאמן בשבילך" אומר אלם לחזיר ומציג אותך. סווינאב מביט בך, ומחייך "סווינב סווינב!" אומר סווינאב ומקפץ במקומו כמה וכמה פעמים.

]

-----
    אני מחייך חיוב רחב, מתכופף לעברו ומלטף את הפרווה שלו.
    "איזה חמוד!" אני אומר לפרופסור בשמחה, "אני מקבל אותו כפוקימון ההתחלתי שלי?" אני מוסיף ומכין פוקדור בידי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק~
    "וידל?" אומר וידל בשאלה, מסתכל עליך. לאחר כמה שניות, הוא מחייך, ואז קופץ ודוחף עם גופו את סינדיקוויל. הוא מקפץ אחורנית, מוכן לקרב "וידל!" הוא קורא בנחישות. וידל יוצא לדרך ויורה עוקץ רעל שפוגע בסינדיקוויל אך לא מרעיל אותו. סינדיקוויל מתעצבן מיד ויורה גחלת מיוזמתו ופוגע בוידל שנפצע בינוני.
    .
    "אוקיי..אתה ביקשת את זה.." אומר לווידל ואורה על סינדקוויל "תשתמש במסך עשן! לאחר מכן תשתמש בגחלת תוך כדי שאתה רץ לכיוונו בהתקלה!" אומר בנחישות לנצח.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    "טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אתה אומר לו. גופו של טוטודייל זוהר מעט בהילה אדומה, והוא רץ קדימה ומניף את זרועו, ומנחית אותה היישר על סנטרט, פוגע בו עם מתקפת זעם, אך נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו יותר מדי "חה חה חה, כדי שמתקפת הזעם תהיה חזקה אתה צריך שיהיה בו זעם רב, איזה זעם יכול להיות בו אחרי מתקפה אחת?" צוחק הילד לנוכח הניסיון שלך. טוטודייל מתעצבן מדבריו של הילד ושולח אקדח מים ישר לפניו "אתה תשלם על זה!" צועק הילד בכעס "סנטרט, מתקפה מהירה!" הוא קורא, וסנטרט יוצאת במהירות מרשימה לעבר טוטודייל ופוגע בו עם מתקפה מהירה, אולם טוטודייל תופס אותו בעזרת זרועותיו, וממשיך להחזיק אותו! "אוי לא, תשתחרר!" צועק הילד. סנטרט במצב מושלם לפגיעה מצד טוטודייל.
    "קדימה, טוטודייל, אקדח מים!" אני אומר בחיוך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 5 מתוך 23 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •