Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 23 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    דור~
    אתה מרים את טוטודייל בזרועותיך, ואתה מתחיל לרוץ אל עבר העיר צארינגרו'ב. אתה רץ במהירות ועוקף עצים ומכשולים בדרך, ואתה עובר בריצה אף מאמן שצץ לו מאחד הפינות וקורא "היי!" לעברך, אך אתה מתעלם ממנו וממשיך. כעבור זמן קצר, אתה מגיע לעיר צארינגרוב'. אתה מתחיל לחפש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות מגיע אליו. אתה נכנס פנימה במהירות ומקפיץ את האחות גו'י שנמצאת מאחורי הדלפק "אוי ואבוי! מה קרה לטוטודייל?" היא קוראת בבהלה ומתקרבת אליך, ויחד איתה מתקרבת גם פוקימון עגלגל וורוד עם כובע רופא על ראשו "קחי אותו אל חדר הטיפולים" אומרת האחות גו'י בתקיפות לאותו פוקימון "צאנס'י" אומרת הפוקימון ולוקחת את טוטודייל לחדר האחורי.

קודאק~
    אתה נפרד מהאחות גו'י ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים. אתה פונה אל עבר היציאה הצפונית מהעיר ולבסוף אתה מגיע אליה. אתה רואה דרך ארוכה מאוד מעבר להר הסמוך בעלת צמחיה רבה, ושלט לידך מצביע על שביל שעובר בה ועליו רשום "דרך 30". אתה מחייך ומתחיל לצעוד בשביל, וכעבור מספר דקות מחליט לעצור ליד אחד העצים הסמוכים. אתה שולף את הפוכדור של ווידל ומשחרר אותו החוצה, והוא מגיח החוצה "ווידל!" הוא קורא ומחייך לעברך. אתה מחליט לחפש אחר קרב עבורו ומסתכל מסביב, ולבסוף אתה מבחין בחיפושת קטנה שמטיילת לא רחוק ממכם.

עידו~
    אתה מסתכל על אודיש ואודיש מסתכל עליך, ואז אתה מסמן לפידג'י לתפוס את מקומו לקרב. אתה מצווה עליו להשתמש בסופה, ופידג'י מנופף בכנפיו ויוצר סופה קטנה של רוח שמקיפה את אודיש והוא בקושי מחזיק בה מעמד. פידג'י מנצל זאת, צולל אליו ומשתמש בהתקלה אשר מעיפה את אודיש אחורנית והרוח מתפוגגת. אודיש נעמד בנחישות נע רגליו, ומשחרר לאוויר אבקה בצבע סגול שמתקרבת במהירות לעברו של פידג'י - זוהי אבקת רעל.

מור~
    שמח על ניצחונו של קורפיש, אתה מחבק אותו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אתה נפרד מהמאמן בטפחייה על כתפו, מעודד אותו על הקרב וממשיך בדרכך בתוך המערה. כעבור זמן קצר אתה מבחין בקרן אור מולך, שאתה מזהה שמגיעה מפתח היציאה. אתה מתחיל לרוץ בהתרגשות לכיוונה והפתח גדל וגדל ולבסוף אתה יוצא החוצה לאור השמש המלא, מעט מסנוור, אך עומד בפתח היציאה. ממולך נמצא שביל בין שיחים ודשאים, שלפי השלט שעומד לידך נקרא "דרך 33". לא רחוק משם אתה מבחין בעיר גדולה. העיר אזליה!

תומר~
    שמח על יציאתך מהמערה, אתה מחליט להחזיר את בויזל לפוכדור שלו כדי שינוח ולא יסנוור מהשמש החמה. אתה מתחיל לצעוד בשביל המתפתל, וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיע סוף סוף אל העיר אזליה. אתה מבחין שזוהי עיר בעלת בתים רבים, מזרקות רבות, ונחל שחוצה אותה, אך אתה מבחין שמשום מה הזרימה של המים בו לא חזקה במיוחד. להפך, היא לא טובה כל כך.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    תומר~
    שמח על יציאתך מהמערה, אתה מחליט להחזיר את בויזל לפוכדור שלו כדי שינוח ולא יסנוור מהשמש החמה. אתה מתחיל לצעוד בשביל המתפתל, וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיע סוף סוף אל העיר אזליה. אתה מבחין שזוהי עיר בעלת בתים רבים, מזרקות רבות, ונחל שחוצה אותה, אך אתה מבחין שמשום מה הזרימה של המים בו לא חזקה במיוחד. להפך, היא לא טובה כל כך.
    'צריך ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי...' אחשוב לעצמי ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי להחליף את גלמיאו באוניקס.
    לאחר החלפה, אלך לאחות ג'וי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אלך לחפש את מכון העיר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה נפרד מהאחות גו'י ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים. אתה פונה אל עבר היציאה הצפונית מהעיר ולבסוף אתה מגיע אליה. אתה רואה דרך ארוכה מאוד מעבר להר הסמוך בעלת צמחיה רבה, ושלט לידך מצביע על שביל שעובר בה ועליו רשום "דרך 30". אתה מחייך ומתחיל לצעוד בשביל, וכעבור מספר דקות מחליט לעצור ליד אחד העצים הסמוכים. אתה שולף את הפוכדור של ווידל ומשחרר אותו החוצה, והוא מגיח החוצה "ווידל!" הוא קורא ומחייך לעברך. אתה מחליט לחפש אחר קרב עבורו ומסתכל מסביב, ולבסוף אתה מבחין בחיפושת קטנה שמטיילת לא רחוק ממכם.
    'יהיה קל לנצח אותה' אחשוב.
    "וידל,אתה רואה את הלדיבה שם? תשתמש ביריית חוט עליה,ואז לאחר שהיא תלכד בין החוטים תשתמש בעקוץ רעל!" אומר לו ואחייך לעברו.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קודאק~
    אתה מאמן מתחיל, אתה לא מכיר כל פוקימון ופוקימון! תתחיל להשתמש בפוקדע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וידל, אתה רואה את הלדיבה ההיא ששם? תקוף אותה עם מתקפת חוט ולאחר מכן עם עוקץ רעל!" אתה מצווה על וידל. ווידל מהנהן ומזנק לעמדת קרב מולה. לדיבה מבחינה בו ואז וידל שולח מתקפת חוט שקושר את לדיבה, ואז וידל שולח עוקץ רעל שפוגע בה ישירות. לדיבה נהדף מעט אחורנית אך הוא לא הורעל, והוא משתחרר תוך רגע ממתקפת החוט. היא תוקפת עם אגרוף שביט, שפוגע ישירות בוידל ומעיפה אותו אחורנית.

תומר~
    אתה צועק ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות אתה מאתר אותו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה, ומגלה שהוא ריק, רק האחות גו'י נמצאת שם. אתה ניגש למחשב ומדליק אותו, מכניס את שמך וסיסמא שמוכרת רק לך, ואתה מניח את הפוכדור של גלמיאו במתקן ליד ובוחר בתמונה של אוניקס במחשב. כעבור כמה שניות הפוכדור של גלמיאו משתגר, ואחרי עוד כמה שניות מופיע פוכדור חדש - הפוכדור של אוניקס.
    "הכל בסדר?" שואלת אותך האחות גו'י, ואתה מהנהן לאישור ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוקימונים ומרפא אותם, וכעבור כמה דקות מחזירה לך אותם.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהמכון ואתה מתחיל לחפש אחר מכון העיר אזליה. כעבור זמן קצר אתה מבחין בו מרחוק. אתה מתקרב אליו ואתה מבחין בפתק על דלת המכון.
    'המכון סגור עד הודעה חדשה" אתה רואה שכתוב שם.

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה צועק ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות אתה מאתר אותו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה, ומגלה שהוא ריק, רק האחות גו'י נמצאת שם. אתה ניגש למחשב ומדליק אותו, מכניס את שמך וסיסמא שמוכרת רק לך, ואתה מניח את הפוכדור של גלמיאו במתקן ליד ובוחר בתמונה של אוניקס במחשב. כעבור כמה שניות הפוכדור של גלמיאו משתגר, ואחרי עוד כמה שניות מופיע פוכדור חדש - הפוכדור של אוניקס.
    "הכל בסדר?" שואלת אותך האחות גו'י, ואתה מהנהן לאישור ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוקימונים ומרפא אותם, וכעבור כמה דקות מחזירה לך אותם.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהמכון ואתה מתחיל לחפש אחר מכון העיר אזליה. כעבור זמן קצר אתה מבחין בו מרחוק. אתה מתקרב אליו ואתה מבחין בפתק על דלת המכון.
    'המכון סגור עד הודעה חדשה" אתה רואה שכתוב שם.
    'אוי לא...' אחשוב לעצמי ואז אלך לנהר שזרם בתחילת העיר כדי לבדוק למה הזרם כול כך חלש שם.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מאמן מתחיל, אתה לא מכיר כל פוקימון ופוקימון! תתחיל להשתמש בפוקדע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וידל, אתה רואה את הלדיבה ההיא ששם? תקוף אותה עם מתקפת חוט ולאחר מכן עם עוקץ רעל!" אתה מצווה על וידל. ווידל מהנהן ומזנק לעמדת קרב מולה. לדיבה מבחינה בו ואז וידל שולח מתקפת חוט שקושר את לדיבה, ואז וידל שולח עוקץ רעל שפוגע בה ישירות. לדיבה נהדף מעט אחורנית אך הוא לא הורעל, והוא משתחרר תוך רגע ממתקפת החוט. היא תוקפת עם אגרוף שביט, שפוגע ישירות בוידל ומעיפה אותו אחורנית.
    .
    "אוקי..בוא נקבל עליו קצת מידע.." אמלמל ואבדוק אותו בפוקדקס.
    "וידל תתאושש מהר! לאחר מכן תשלח עוקץ רעל לכיוון הרגליים של לדיבה,זה יגרום לה ליפול,ואז תשתמש שוב ביריית חוט! הפעם לכיוון הידיים שלה! זה יקשור לה אותם,ולבסוף תגמור את הקרב ם עוקץ רעל!" אומר ואקרוץ לכיוונו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    אתה מרים את טוטודייל בזרועותיך, ואתה מתחיל לרוץ אל עבר העיר צארינגרו'ב. אתה רץ במהירות ועוקף עצים ומכשולים בדרך, ואתה עובר בריצה אף מאמן שצץ לו מאחד הפינות וקורא "היי!" לעברך, אך אתה מתעלם ממנו וממשיך. כעבור זמן קצר, אתה מגיע לעיר צארינגרוב'. אתה מתחיל לחפש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות מגיע אליו. אתה נכנס פנימה במהירות ומקפיץ את האחות גו'י שנמצאת מאחורי הדלפק "אוי ואבוי! מה קרה לטוטודייל?" היא קוראת בבהלה ומתקרבת אליך, ויחד איתה מתקרבת גם פוקימון עגלגל וורוד עם כובע רופא על ראשו "קחי אותו אל חדר הטיפולים" אומרת האחות גו'י בתקיפות לאותו פוקימון "צאנס'י" אומרת הפוקימון ולוקחת את טוטודייל לחדר האחורי.
    "תודה... תודה רבה..." אני אומר במהירות. "הוא יהיה בסדר, האחות ג'וי?"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה מסתכל על אודיש ואודיש מסתכל עליך, ואז אתה מסמן לפידג'י לתפוס את מקומו לקרב. אתה מצווה עליו להשתמש בסופה, ופידג'י מנופף בכנפיו ויוצר סופה קטנה של רוח שמקיפה את אודיש והוא בקושי מחזיק בה מעמד. פידג'י מנצל זאת, צולל אליו ומשתמש בהתקלה אשר מעיפה את אודיש אחורנית והרוח מתפוגגת. אודיש נעמד בנחישות נע רגליו, ומשחרר לאוויר אבקה בצבע סגול שמתקרבת במהירות לעברו של פידג'י - זוהי אבקת רעל.
    ]
    "פידג'י תזהר זו אבקת רעל!" אני צועק לו בבהלה, "קדימה תנופף בכנפיים שלך חזק ומהר כדי להעיף את אבקת הרעל הרחק מפידג'י. "לאחר מכן תקוף בסופה נוספת!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה מזהיר את פידג'י בפני אבקת הרעל ומצווה עליו לנופף בכנפיו והוא עושה זאת, מפזר את אבקת הרעל מסביבו וההתקפה מפספסת אותו, ואז הוא תוקף עם מתקפת סופה שפוגעת באודיש ומעיפה אותו על העץ הסמוך. אודיש נופל על הקרקע, מעולף.
    פידג'י נוחת לידך, שמח על הניצחון בקרב.

דור~
    "אני לא יכולה לומר לך כרגע, אני צריכה להיכנס ולבדוק מה קורה איתו" אומרת לך האחות גו'י ונכנסת לחדר הטיפולים ומשאירה אותך בחוץ. אתה מתיישב על כורסא סמוכה וממתין וממתין וממתין...
    כעבור כשעה, האחות גו'י יוצאת החוצה ואתה קם לקראתה. היא מחייכת לעברך חיוך קטן "טוטודייל יהיה בסדר, הוא יושן עכשיו" היא אומרת לך ומכניסה אותך לחדר שלו. אתה רואה את טוטודייל שוכב על מיטה מחובר למכשיר, יושן. "אני חושבת שמנוחת לילה קלה אמורה לסדר את העניין" היא אומרת לך.

תומר~
    "אוי לא.." אתה אומר מאוכזב ומסתובב אחורנית, ומסתכל שוב על הנחל שזורם. אתה מחליט ללכת ולבדוק מדוע הזרימה כה חלשה. אתה מתחיל ללכת לפי הדרך בה זורם הנחל, ואתה מבחין אחרי כשעה שהוא יוצא מחוץ לעיר. אתה מבחין גם שהוא מגיע מכיוון מערה גדולה שלפניך "זוהי מערת הסלופוקים" אתה שומע קול מאחורייך. אתה מסתובב ורואה שם איש זקן.
    Spoiler ספוילר

קודאק~
    "לדיבה, פוקימון החיפושית. לדיבה היא פוקימון מאוד שכיח ונמצא בעיקר בשדות בעלי פרחים ועצים גדולים, מהם הוא מלקק את השרף" אומר לך הפוקדע.
    ווידל מקבל ממך את הוראותיך, ותוקף עם עוקצי רעל. עוקצי הרעל מפתיעים את לדיבה ופוגעים ברגליה, לא לפני שהיא פוגעת עם אגרוף שביט בווידל שמוטח אחורנית, אך הוא מסתובב בעודו באוויר ותופס את לדיבה עם מתקפת חוט. לאחר מכן הוא מושך את עצמו לעבר לדיבה שנופלת על הקרקע בשל הכאבים ברגליה, ובמטח עוקצי רעל נוסף פוגע בה ישירות. לדיבה מתמוטטת על הקרקע, מעולפת.

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אוי לא.." אתה אומר מאוכזב ומסתובב אחורנית, ומסתכל שוב על הנחל שזורם. אתה מחליט ללכת ולבדוק מדוע הזרימה כה חלשה. אתה מתחיל ללכת לפי הדרך בה זורם הנחל, ואתה מבחין אחרי כשעה שהוא יוצא מחוץ לעיר. אתה מבחין גם שהוא מגיע מכיוון מערה גדולה שלפניך "זוהי מערת הסלופוקים" אתה שומע קול מאחורייך. אתה מסתובב ורואה שם איש זקן.
    Spoiler ספוילר
    לא רואים את התמונה...
    -------------------------------
    "שלום לך, מי אתה?" אשאל את האיש הזקן בחשש ואז אוסיף: "אתה יודע למה המכון של העיר סגור?!"

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    תעתיק את התמונה לדף חדש זה עובד...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קוראים לי קורט, ואני גר בעיר אזליה. אני מכיר את המקום, מכיוון שיש לי קשר עם אותם סלוופוקים שגרים שם מאז שהייתי קטן" הוא אומר לך "בזמן האחרון שמתי לב גם אני לירידה בזרם של המים, אז החלטתי לבוא לבדוק אם קרה משהו" הוא מספר לך "שניכנס יחדיו?" הוא שואל אותך.

12. משתמש מנוסה
    תומר~
    תעתיק את התמונה לדף חדש זה עובד...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קוראים לי קורט, ואני גר בעיר אזליה. אני מכיר את המקום, מכיוון שיש לי קשר עם אותם סלוופוקים שגרים שם מאז שהייתי קטן" הוא אומר לך "בזמן האחרון שמתי לב גם אני לירידה בזרם של המים, אז החלטתי לבוא לבדוק אם קרה משהו" הוא מספר לך "שניכנס יחדיו?" הוא שואל אותך.
    "אוקיי קורט..." אגיד לקורט ואז אכנס איתו בחשש לאן שהוא הולך.
    "רגע, לא ענית לי, למה המכון של העיר סגור?" אשאל את קרוט בהליכה לכיוון שלאן שהוא הולך.

13. משתמש מנוסה
    תומר~
    "מנהיג המכון נעלם לפני כמה ימים, אחרי שאמר שהוא הולך לבדוק מה קורה באן, אני חושש שמשהו קרה לו כאן" הוא אומר לך. אתם צועדים פנימה לאט לאט, ולבסוף אתם מגיעים לאגם גדול. אתם מופתעים לראותו כמעט ריק, ובקצהו השני מכונה גדולה ששואבת משם מים. אתם רואים חור בצד השני שמוביל החוצה. "מה הולך פה?!" אומר קורט בהפתעה.

14. משתמש מנוסה
    תומר~
    "מנהיג המכון נעלם לפני כמה ימים, אחרי שאמר שהוא הולך לבדוק מה קורה באן, אני חושש שמשהו קרה לו כאן" הוא אומר לך. אתם צועדים פנימה לאט לאט, ולבסוף אתם מגיעים לאגם גדול. אתם מופתעים לראותו כמעט ריק, ובקצהו השני מכונה גדולה ששואבת משם מים. אתם רואים חור בצד השני שמוביל החוצה. "מה הולך פה?!" אומר קורט בהפתעה.
    "מה הולך פה באמת?!" אצעק כמו קורט כדי להראות לו שאני גם מופתע.
    "מה קרה קורט? צריך להרוס את המכונה הגדולה?!" אוסיף בשאלה.

15. משתמש מנוסה

מור~
    שמח על ניצחונו של קורפיש, אתה מחבק אותו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אתה נפרד מהמאמן בטפחייה על כתפו, מעודד אותו על הקרב וממשיך בדרכך בתוך המערה. כעבור זמן קצר אתה מבחין בקרן אור מולך, שאתה מזהה שמגיעה מפתח היציאה. אתה מתחיל לרוץ בהתרגשות לכיוונה והפתח גדל וגדל ולבסוף אתה יוצא החוצה לאור השמש המלא, מעט מסנוור, אך עומד בפתח היציאה. ממולך נמצא שביל בין שיחים ודשאים, שלפי השלט שעומד לידך נקרא "דרך 33". לא רחוק משם אתה מבחין בעיר גדולה. העיר אזליה!
    "מעולה!" אקרא ולא אבזבז זמן בעודי רץ בכל הכוח אל עבר העיר אזליה, כשאגיע אל המקום אחפש את מרכז הפוקימונים בהתרגשות.

עמוד 8 מתוך 23 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •