קודאק~
מזל טוב :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את וידל על ניצחונו בקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מוציא החוצה את סינדיקוויל ואתה יוצא איתו לדרך ואתה ממשיך לצעוד בדרך 30. לאחר כחצי שעה אתה פוגש לפתע במאמן שחוסם את דרכך "אתה מאמן מניו בארק, נכון? אז תילחם בי" הוא אומר ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה תנין כחול. אתה מזהה שזהו טוטודייל
עידו~
"כל הכבוד פידג'י!" אתה אומר לפידג'י בחיוך ומלטף את ראשו, "עשית עבודה מצויינת עכשיו זה הזמן לנוח." אתה מוסיף ומחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה חושב לעצמך שזה היה אחלה אימון בזמן שאתה ממשיך בדרך. כעבור כשעה וחצי אתה מבחין מרחוק בעיר צארינגרוב'. אתה מגביר את המהירות הליכה שלך וכעבור כמה דקות אתה מגיע אל העיר. אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר ולאחר כמה דקות אתה מבחין במרכז הפוקימונים.
מור~
אתה רץ במהירות אל עבר העיר וכעבור כמה דקות נכנס לתוכה. אתה צועד ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות אתה מאתר אותו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה, ומגלה שהוא ריק, רק האחות גו'י נמצאת שם. אתה ניגש לעמדה של האחות גו'י והיא פונה אלייך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אזליה! איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך.
תומר~
"מה הולך פה באמת?!" אתה צועק כמו קורט כדי להראות לו שאתה מופתע "מה קרה קורט? צריך להרוס את המכונה הגדולה?!" אתה שואל אותו "אף אחד פה לא יהרוס שום מכונה" אתם שומעים לפתע קול מרושע, ומולכם צצים לפתע 3 אנשים בבגדים שחורים עם האות R על בגדיהם. מאחוריהם אתה מבחין באדם בבגדים ירוקים קשור "זה מנהיג המכון! שחררו אותו!" צועק קורט "אני לא חושב כך" אומר האיש האמצעי ושלושתם מכינים פוכדורים בידיהם. הם זורקים אותם קדימה ומתוכם מגיחים 3 זובאטים. "תקפו אותם" אומר האמצעי ו3 הזובאטים יוצאים לעברכם. קורט צועק בבהלה.
![]()
תומר~
"זובאט, פוקימון העטלף. הזובאטים חיים במקומות חשוכים וכאשר מפריעים להם הם יכולים להיות מסוכנים מאוד" אומר הפוקדע.
אתה מוציא את אוניקס החוצה ומורה לו להתקשח ולתקוף בזריקת סלעים והוא משתמש בהתקפות וחוסם את ההתקפה של שלושת הזובאטים, ולאחר מכן משתמש בזריקת סלעים אך הם מתחמקים "סופרסוניק!" קוראים שלושתם והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שפוגע באוניקס ומבלבל אותו, והוא מתחיל להתנגש בקרקע עם ראשו "אין לכם סיכוי" אומר האיש האמצעי ברשעות, ונראה שהוא כמו הבוס של השניים האחרים.
עידו~
אתה צועד אל מרכז הפוקימונים ונכנס לתוכו. אתה רואה לובי גדול ומואר ומאמנים שיושבים בו ומדברים, ואתה מבחין גם בדלפק של האחות גו'י לא רחוק ממך. אתה צועד לעבר הדלפק והיא מרימה את מבטה ומסתכלת עליך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים שלך. היא לוקחת את הפוכדורים של סווינאב ופידג'י ומניחה אותם במתקן מאחוריה, המתקן מתחיל לעבוד והפוכדורים שלך זוהרים באור לבן, וכעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "אתה מאמן מתחיל?" היא שואלת אותך.
תומר~
קירליה מגיחה החוצה ונעמדת מוכנה לקרב. אוניקס המבולבל עדיין דופק את ראשו באדמה, ולא מצליח לתקוף בכלל. קירליה משתמשת בעל חושי לכיוון הזובאטים ושלושתם נפגעים מההתקפה, וקירליה מעיפה אותם אחורנית על הקיר. האיש האמצעי מתעצבן "קדימה, תקפו עם צוות כפול!" הוא מצווה, ושלושת הזובאטים משתכפלים כל אחד לעשרה כפילים ו30 זובאטים נמצאים כעת בזירה. בינתיים אתה מבחין שאוניקס חזר לעצמו.
"תשחררו אותי!" צועק בינתיים האיש שקשור "שקט!" גוער בו אחד מהאנשים ובועט בו.
מור~
"תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אתה שואל את האחות גו'י "בוודאי" היא עונה לך ולוקחת את הפוכדורים שלך, מניחה אותם במתקן מאחוריה שמתחיל לעבוד וזוהר עוטף את הפוכדורים שלך. כעבור מספר דקות היא מוציאה את הפוכדורים מהמכונה ומוסרת לך אותם "בבקשה" היא עונה לך, ומסתכלת גם היא מסביב. היא נאנחת "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מור~
"נראה לי שלא" אתה אומר לה בחיוך ויוצא החוצה. לאחר מכן אתה יוצא אל עבר מכון העיר אזליה. בדרך למכון אתה מבחין בנחל שזורם לו ברחבי העיר, ואתה מבחין שכמות המים בו היא נמוכה יחסית. אתה צועד לך ברחבי העיר בחיפוש אחר המכון, וכעבור כעשר דקות אתה מבחין בו מרחוק ; בניין גדול בצבע ירוק עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב אל דלת המבנה ומגלה שם פתק על הדלת. על הפתק רשום "סגור זמנית".
קודאק~
"טוטודייל, פוקימון התנין. פוקימון זה ידוע במתקפות המים שלו, אבל בעיקר הוא אוהב לרקוד כדי להסיח את דעת יריביו" אומר לך הפוקדע.
סינדיקוויל קופץ קדימה, ונעמד מול טוטודייל "תשתמש במסך עשן, ואז בהתקלה!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שממלא את אזור הקרב וטוטודייל נחנק מעט, לאחר מכן סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה ודוחף אותו מתוך העשן "השב עם שריטה!" קורא המאמן שלו וטוטודייל שורט את סינדיקוויל, שזועק מעט בכאב "עבור לאקדח מים!" קורא המאמן וטוטודייל יורה אקדח מים שמתקרב לעברו של סינדיקוויל.
דור~
"מכיוון שאתה מאמן פוקימונים, מגיע לך חדר חינם ללילה" אומרת לך האחות גו'י וניגשת חזרה לדלפק שלה. לאחר כמה שניות היא חוזרת עם מפתח ומוסרת לך "החדר הראשון בקומה הראשונה" היא מוסיפה, ולאחר מכן יוצאת, משאירה אותך לבד עם טוטודייל.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)