Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 23 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    עידו~
    אתה מזהיר את פידג'י בפני אבקת הרעל ומצווה עליו לנופף בכנפיו והוא עושה זאת, מפזר את אבקת הרעל מסביבו וההתקפה מפספסת אותו, ואז הוא תוקף עם מתקפת סופה שפוגעת באודיש ומעיפה אותו על העץ הסמוך. אודיש נופל על הקרקע, מעולף.
    פידג'י נוחת לידך, שמח על הניצחון בקרב.

]
    "כל הכבוד פידג'י!" אני אומר לפידג'י בחיוך ומלטף את ראשו, "עשית עבודה מצויינת עכשיו זה הזמן לנוח." אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. 'יופי של אימון...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן.
    לאחר מכן, אני ממשיך בדרכי לעבר צ'ריגרוב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "לדיבה, פוקימון החיפושית. לדיבה היא פוקימון מאוד שכיח ונמצא בעיקר בשדות בעלי פרחים ועצים גדולים, מהם הוא מלקק את השרף" אומר לך הפוקדע.
    ווידל מקבל ממך את הוראותיך, ותוקף עם עוקצי רעל. עוקצי הרעל מפתיעים את לדיבה ופוגעים ברגליה, לא לפני שהיא פוגעת עם אגרוף שביט בווידל שמוטח אחורנית, אך הוא מסתובב בעודו באוויר ותופס את לדיבה עם מתקפת חוט. לאחר מכן הוא מושך את עצמו לעבר לדיבה שנופלת על הקרקע בשל הכאבים ברגליה, ובמטח עוקצי רעל נוסף פוגע בה ישירות. לדיבה מתמוטטת על הקרקע, מעולפת.
    תאמר מזל"ט..עליתי לניהול!

"יופי! עבודה טובה ווידל!" אקרא לעברו ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן אוציא את סינדקוויל ואצעד לעברו לעבר היציאה מהעיר ולכיוון הדרך הבאה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קודאק~
    מזל טוב :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את וידל על ניצחונו בקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מוציא החוצה את סינדיקוויל ואתה יוצא איתו לדרך ואתה ממשיך לצעוד בדרך 30. לאחר כחצי שעה אתה פוגש לפתע במאמן שחוסם את דרכך "אתה מאמן מניו בארק, נכון? אז תילחם בי" הוא אומר ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה תנין כחול. אתה מזהה שזהו טוטודייל

עידו~
    "כל הכבוד פידג'י!" אתה אומר לפידג'י בחיוך ומלטף את ראשו, "עשית עבודה מצויינת עכשיו זה הזמן לנוח." אתה מוסיף ומחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה חושב לעצמך שזה היה אחלה אימון בזמן שאתה ממשיך בדרך. כעבור כשעה וחצי אתה מבחין מרחוק בעיר צארינגרוב'. אתה מגביר את המהירות הליכה שלך וכעבור כמה דקות אתה מגיע אל העיר. אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר ולאחר כמה דקות אתה מבחין במרכז הפוקימונים.

מור~
    אתה רץ במהירות אל עבר העיר וכעבור כמה דקות נכנס לתוכה. אתה צועד ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות אתה מאתר אותו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה, ומגלה שהוא ריק, רק האחות גו'י נמצאת שם. אתה ניגש לעמדה של האחות גו'י והיא פונה אלייך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אזליה! איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך.

תומר~
    "מה הולך פה באמת?!" אתה צועק כמו קורט כדי להראות לו שאתה מופתע "מה קרה קורט? צריך להרוס את המכונה הגדולה?!" אתה שואל אותו "אף אחד פה לא יהרוס שום מכונה" אתם שומעים לפתע קול מרושע, ומולכם צצים לפתע 3 אנשים בבגדים שחורים עם האות R על בגדיהם. מאחוריהם אתה מבחין באדם בבגדים ירוקים קשור "זה מנהיג המכון! שחררו אותו!" צועק קורט "אני לא חושב כך" אומר האיש האמצעי ושלושתם מכינים פוכדורים בידיהם. הם זורקים אותם קדימה ומתוכם מגיחים 3 זובאטים. "תקפו אותם" אומר האמצעי ו3 הזובאטים יוצאים לעברכם. קורט צועק בבהלה.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "מה הולך פה באמת?!" אתה צועק כמו קורט כדי להראות לו שאתה מופתע "מה קרה קורט? צריך להרוס את המכונה הגדולה?!" אתה שואל אותו "אף אחד פה לא יהרוס שום מכונה" אתם שומעים לפתע קול מרושע, ומולכם צצים לפתע 3 אנשים בבגדים שחורים עם האות R על בגדיהם. מאחוריהם אתה מבחין באדם בבגדים ירוקים קשור "זה מנהיג המכון! שחררו אותו!" צועק קורט "אני לא חושב כך" אומר האיש האמצעי ושלושתם מכינים פוכדורים בידיהם. הם זורקים אותם קדימה ומתוכם מגיחים 3 זובאטים. "תקפו אותם" אומר האמצעי ו3 הזובאטים יוצאים לעברכם. קורט צועק בבהלה.

"אוניקס תיצא החוצה!" אצרח במהירות תוך כדי שאני מוציא את אוניקס הפוקימון החדש שלי מהפוקדור שלו.
    "אוניקס תשתמש בהתקשחות במהירות! ולאחר מכן תשתמש בזריקת סלעים על הפוקימונים האלה!" אצעק בחשש תוך כדי בדיקת הפוקימונים בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    תומר~
    "זובאט, פוקימון העטלף. הזובאטים חיים במקומות חשוכים וכאשר מפריעים להם הם יכולים להיות מסוכנים מאוד" אומר הפוקדע.
    אתה מוציא את אוניקס החוצה ומורה לו להתקשח ולתקוף בזריקת סלעים והוא משתמש בהתקפות וחוסם את ההתקפה של שלושת הזובאטים, ולאחר מכן משתמש בזריקת סלעים אך הם מתחמקים "סופרסוניק!" קוראים שלושתם והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שפוגע באוניקס ומבלבל אותו, והוא מתחיל להתנגש בקרקע עם ראשו "אין לכם סיכוי" אומר האיש האמצעי ברשעות, ונראה שהוא כמו הבוס של השניים האחרים.

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "כל הכבוד פידג'י!" אתה אומר לפידג'י בחיוך ומלטף את ראשו, "עשית עבודה מצויינת עכשיו זה הזמן לנוח." אתה מוסיף ומחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה חושב לעצמך שזה היה אחלה אימון בזמן שאתה ממשיך בדרך. כעבור כשעה וחצי אתה מבחין מרחוק בעיר צארינגרוב'. אתה מגביר את המהירות הליכה שלך וכעבור כמה דקות אתה מגיע אל העיר. אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר ולאחר כמה דקות אתה מבחין במרכז הפוקימונים.
    ]
    'מרכז פוקימונים זו הזדמנות מצויינת לרפא את הפוקימונים שלי...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן, ואז נכנס אל המרכז על מנת לרפא אותם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "זובאט, פוקימון העטלף. הזובאטים חיים במקומות חשוכים וכאשר מפריעים להם הם יכולים להיות מסוכנים מאוד" אומר הפוקדע.
    אתה מוציא את אוניקס החוצה ומורה לו להתקשח ולתקוף בזריקת סלעים והוא משתמש בהתקפות וחוסם את ההתקפה של שלושת הזובאטים, ולאחר מכן משתמש בזריקת סלעים אך הם מתחמקים "סופרסוניק!" קוראים שלושתם והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שפוגע באוניקס ומבלבל אותו, והוא מתחיל להתנגש בקרקע עם ראשו "אין לכם סיכוי" אומר האיש האמצעי ברשעות, ונראה שהוא כמו הבוס של השניים האחרים.
    "יש סיכוי, אל תדאג! צא החוצה קירליה!" אגיד במהירות ואז אוציא את קירליה מהפוקדור שלה.
    "אוניקס תשתמש בזריקת סלע לעבר הזובאטים וקירליה אם הוא לא פוגע בהם תנסי לעשות על-חושי כדי להחזיר את האבנים לזובאטים כדי שהם יפגעו קשות!" אוסיף במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה

מור~
    אתה רץ במהירות אל עבר העיר וכעבור כמה דקות נכנס לתוכה. אתה צועד ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות אתה מאתר אותו. אתה מתקרב אליו ונכנס פנימה, ומגלה שהוא ריק, רק האחות גו'י נמצאת שם. אתה ניגש לעמדה של האחות גו'י והיא פונה אלייך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אזליה! איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך.

"תוכלי לרפאות את הפוקימונים שלי בבקשה?" אבקש בנימוס ואתבונן במרכז הפוקימונים הריק.

9. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה צועד אל מרכז הפוקימונים ונכנס לתוכו. אתה רואה לובי גדול ומואר ומאמנים שיושבים בו ומדברים, ואתה מבחין גם בדלפק של האחות גו'י לא רחוק ממך. אתה צועד לעבר הדלפק והיא מרימה את מבטה ומסתכלת עליך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים שלך. היא לוקחת את הפוכדורים של סווינאב ופידג'י ומניחה אותם במתקן מאחוריה, המתקן מתחיל לעבוד והפוכדורים שלך זוהרים באור לבן, וכעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "אתה מאמן מתחיל?" היא שואלת אותך.

תומר~
    קירליה מגיחה החוצה ונעמדת מוכנה לקרב. אוניקס המבולבל עדיין דופק את ראשו באדמה, ולא מצליח לתקוף בכלל. קירליה משתמשת בעל חושי לכיוון הזובאטים ושלושתם נפגעים מההתקפה, וקירליה מעיפה אותם אחורנית על הקיר. האיש האמצעי מתעצבן "קדימה, תקפו עם צוות כפול!" הוא מצווה, ושלושת הזובאטים משתכפלים כל אחד לעשרה כפילים ו30 זובאטים נמצאים כעת בזירה. בינתיים אתה מבחין שאוניקס חזר לעצמו.
    "תשחררו אותי!" צועק בינתיים האיש שקשור "שקט!" גוער בו אחד מהאנשים ובועט בו.

מור~
    "תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אתה שואל את האחות גו'י "בוודאי" היא עונה לך ולוקחת את הפוכדורים שלך, מניחה אותם במתקן מאחוריה שמתחיל לעבוד וזוהר עוטף את הפוכדורים שלך. כעבור מספר דקות היא מוציאה את הפוכדורים מהמכונה ומוסרת לך אותם "בבקשה" היא עונה לך, ומסתכלת גם היא מסביב. היא נאנחת "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך.

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    "אני לא יכולה לומר לך כרגע, אני צריכה להיכנס ולבדוק מה קורה איתו" אומרת לך האחות גו'י ונכנסת לחדר הטיפולים ומשאירה אותך בחוץ. אתה מתיישב על כורסא סמוכה וממתין וממתין וממתין...
    כעבור כשעה, האחות גו'י יוצאת החוצה ואתה קם לקראתה. היא מחייכת לעברך חיוך קטן "טוטודייל יהיה בסדר, הוא יושן עכשיו" היא אומרת לך ומכניסה אותך לחדר שלו. אתה רואה את טוטודייל שוכב על מיטה מחובר למכשיר, יושן. "אני חושבת שמנוחת לילה קלה אמורה לסדר את העניין" היא אומרת לך.
    "אני שמח," אני אומר לה בחיוך ובהקלה. "אני אוכל ללון פה הלילה?" אני שואל, ולבינתיים חושב בלבי, 'איזה מזל שהוא בסדר... אחרת הייתי צריך להשיאר, וכל כך בא לי לטייל בעיר!!!!'

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    מזל טוב :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את וידל על ניצחונו בקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מוציא החוצה את סינדיקוויל ואתה יוצא איתו לדרך ואתה ממשיך לצעוד בדרך 30. לאחר כחצי שעה אתה פוגש לפתע במאמן שחוסם את דרכך "אתה מאמן מניו בארק, נכון? אז תילחם בי" הוא אומר ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה תנין כחול. אתה מזהה שזהו טוטודייל

"אני מכיר את טוטודייל.." אמלמל לי אך בכל זאת אבדוק אותו בפוקדקס.
    "טוב סינדקוויל..תעשה מה שאני אומר לך וננצח!" ואז אראה אם הוא מוכן.
    לאחר מכן אורה עליו "סינדקוויל,תשתמש במסך עשן! מיד אחרי זה תתקף אותו בהתקלה!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

מור~
    "תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אתה שואל את האחות גו'י "בוודאי" היא עונה לך ולוקחת את הפוכדורים שלך, מניחה אותם במתקן מאחוריה שמתחיל לעבוד וזוהר עוטף את הפוכדורים שלך. כעבור מספר דקות היא מוציאה את הפוכדורים מהמכונה ומוסרת לך אותם "בבקשה" היא עונה לך, ומסתכלת גם היא מסביב. היא נאנחת "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך.
    "נראה לי שלא" אחייך אליה בנימוס ולאחר מכן אצא ממרכז הפוקימונים אל עבר מכון העיר אזליה בהתרגשות רבה.

13. משתמש מנוסה
    מור~
    "נראה לי שלא" אתה אומר לה בחיוך ויוצא החוצה. לאחר מכן אתה יוצא אל עבר מכון העיר אזליה. בדרך למכון אתה מבחין בנחל שזורם לו ברחבי העיר, ואתה מבחין שכמות המים בו היא נמוכה יחסית. אתה צועד לך ברחבי העיר בחיפוש אחר המכון, וכעבור כעשר דקות אתה מבחין בו מרחוק ; בניין גדול בצבע ירוק עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב אל דלת המבנה ומגלה שם פתק על הדלת. על הפתק רשום "סגור זמנית".

קודאק~
    "טוטודייל, פוקימון התנין. פוקימון זה ידוע במתקפות המים שלו, אבל בעיקר הוא אוהב לרקוד כדי להסיח את דעת יריביו" אומר לך הפוקדע.
    סינדיקוויל קופץ קדימה, ונעמד מול טוטודייל "תשתמש במסך עשן, ואז בהתקלה!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שממלא את אזור הקרב וטוטודייל נחנק מעט, לאחר מכן סינדיקוויל מפתיע אותו עם התקלה ודוחף אותו מתוך העשן "השב עם שריטה!" קורא המאמן שלו וטוטודייל שורט את סינדיקוויל, שזועק מעט בכאב "עבור לאקדח מים!" קורא המאמן וטוטודייל יורה אקדח מים שמתקרב לעברו של סינדיקוויל.

דור~
    "מכיוון שאתה מאמן פוקימונים, מגיע לך חדר חינם ללילה" אומרת לך האחות גו'י וניגשת חזרה לדלפק שלה. לאחר כמה שניות היא חוזרת עם מפתח ומוסרת לך "החדר הראשון בקומה הראשונה" היא מוסיפה, ולאחר מכן יוצאת, משאירה אותך לבד עם טוטודייל.

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    "מכיוון שאתה מאמן פוקימונים, מגיע לך חדר חינם ללילה" אומרת לך האחות גו'י וניגשת חזרה לדלפק שלה. לאחר כמה שניות היא חוזרת עם מפתח ומוסרת לך "החדר הראשון בקומה הראשונה" היא מוסיפה, ולאחר מכן יוצאת, משאירה אותך לבד עם טוטודייל.
    "ביי!" אני אומר בחוסר אכפתיות ומתכוון לצאת. אני מגיע לדלת, וחושב בלבי, 'מסכן... אולי אני בכל זאת אשאר איתו?'
    אני מסתובב ברחמים, ואומר, "נה, הוא ישרוד." ויוצא החוצה אל העיר צ'ריגרוב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    מור~
    "נראה לי שלא" אתה אומר לה בחיוך ויוצא החוצה. לאחר מכן אתה יוצא אל עבר מכון העיר אזליה. בדרך למכון אתה מבחין בנחל שזורם לו ברחבי העיר, ואתה מבחין שכמות המים בו היא נמוכה יחסית. אתה צועד לך ברחבי העיר בחיפוש אחר המכון, וכעבור כעשר דקות אתה מבחין בו מרחוק ; בניין גדול בצבע ירוק עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב אל דלת המבנה ומגלה שם פתק על הדלת. על הפתק רשום "סגור זמנית".
    "נו באמת!" אתאכז ואקרא בזעם ואז אחשוב על הנחל הריק ממים כמעט, 'אולי יש לו קשר לזה' אהרהר לעצמי ואשאל את האדם הקרוב ביותר אם הוא יודע מדוע המכון סגור.

עמוד 9 מתוך 23 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •