Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 68 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    דור:
    טראביש דוחף את ווינד, אך מיד לאחר המתקפה ווינד מגיב בזריזות ומנקר בחוזקה את טראביש שמתרסק על הרצפה.
    טראביש נראה במצב די קשה וראפלט נראה מעט תשוש.
    'הממ...' אני חושב. 'שימוש בכדור העשן יהיה בזבוז נורא...' אני מוסיף לחשוב, ומיד אומר לווינד, "תסיים את זה במתקפת כנף!" בתקווה שהקרב יסתיים ושאוכל להחזיר את טרי למפקדה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    "רק רגע," היא אומרת בטלפון ופונה אליך, "חואן נמצא בקומה הראשונה, חדר 124." היא מוסיפה בחיוך קטן ומצביעה למעלית.
    אתה עולה למעלה לקומה הראשונה ולאחר כמה חיפושים אתה מוצא את חדר 124. אתה נכנס ובפנים אתה רואה את הפרופסור חואן מחזיק מבחנה קטנה.
    חואן מבחין בך, "אתה זה שנשלח להתלוות אליי?" הוא שואל בקול חלש ומעט חושש.
    "כן, אני באתי להתללות אליך, יש לך בעיה חואן?" אשאל את חואן ואז אגחח, ולאחר מכן אוסיף: "לאן צריך ללכת?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    "חכה רגע!" נלה צועקת לך לפני שאתה מספיק להשתגר, "תן לי את הפוקימונים שלך, אני ארפא אותם." היא אומרת בחיוך.
    אתה נותן לה את הפוקדורים שלך, והיא מכניסה אותם למכונה מיוחדת ותוך כמה שניות, היא מחזירה לך את הפוקדורים עם הפוקימונים שלך בריאים ושלמים, "עדיין רוצה להלחם?" היא מוסיפה בחיוך.

ליאור:
    זובאט מהנהן, ורגע לפני שמיאו נושך אותו, הוא עולה גבוה באוויר ומתחמק מההתקפה. לאחר מכן, זובאט צולל לעבר מיאו עם כנף זוהרת, "תחמוק!" צועק המאמן ורגע לפני שזובאט פוגע, מיאו מתחמק באתלטיות לאחור.

דור:
    ווינד, שכבר נעשה קצת עצבני, צולל לפתע במהירות גבוהה לעבר טראביש עם כנף זוהרת, ופוגע בו במתקפת כנף חזקה שמעיפה אותו מטרים לאחור לפני שהחייל מספיק להגיב! טראביש מתעלף, מובס.
    "ארר..." ממלמל החייל בכעס ומחזיר את טראביש לפוקדור שלו, "פוקימון חסר תועלת שכמותך!" הוא צועק עליו. לפתע, החייל שולף מכיסו משהו שנראה דומה לפוקסמוק, מטיח אותו בקרקע מה שגורם לעשן סמיך וגדול. אתה ו-ווינד נחנקים מעט אך לאחר שהעשן מתפוגג אתה רואה שהחייל נעלם בלי להשאיר עקבות.

תומר:
    "לא, אין בעיה." הוא אומר במעט יותר ביטחון וחיוך קטן, "אני צריך להגיע לדרך 38. זה פה קרוב לעיר אקרוטיק." הוא אומר ומכין את הדברים שלו לקראת יציאה.
    שניכם יוצאים מהבניין ואתה עוקב אחריו עד לדרך 38 שהיא מלאת עצים ושדות.
    לפתע קופץ מולכם מגנמייט קטן וזועם מעט "אמאלה!" צועק חואן בפחד ומתחבא מאחוריך.

יואב:
    אוקיי בסדר אני אנסה לתאר את זה למרות שאני לא מבין כל כך...
    ---
    אתה מכוון את הטלפורטר ומשתגר אל מועדון הקרב. אתה נכנס פנימה אל תוך הלובי, שהוא עצום בגודלו ומפוצץ מאמנים ופוקימונים. לפתע, ניגש אליך מין רובוט מוזר שלבוש קצת כמו מלצר, "שלום אדוני מה תרצה? להתאמן? להלחם במאמנים אחרים? אמור לי." אומר הרובוט בקולו הצורם מעט והמוזר מאוד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    "לא, אין בעיה." הוא אומר במעט יותר ביטחון וחיוך קטן, "אני צריך להגיע לדרך 38. זה פה קרוב לעיר אקרוטיק." הוא אומר ומכין את הדברים שלו לקראת יציאה.
    "אל תדאג חואן." אגיד לחואן בגיחוח גדול ואז אוציא את מורקוורו
    במהירות ואפקוד אליו: "תשתמש בערפל כדי שמגנמיט לא יראה אותך ואז תדהים אותו בתהדמה!"

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    קודק:
    "חכה רגע!" נלה צועקת לך לפני שאתה מספיק להשתגר, "תן לי את הפוקימונים שלך, אני ארפא אותם." היא אומרת בחיוך.
    אתה נותן לה את הפוקדורים שלך, והיא מכניסה אותם למכונה מיוחדת ותוך כמה שניות, היא מחזירה לך את הפוקדורים עם הפוקימונים שלך בריאים ושלמים, "עדיין רוצה להלחם?" היא מוסיפה בחיוך.

ליאור:
    זובאט מהנהן, ורגע לפני שמיאו נושך אותו, הוא עולה גבוה באוויר ומתחמק מההתקפה. לאחר מכן, זובאט צולל לעבר מיאו עם כנף זוהרת, "תחמוק!" צועק המאמן ורגע לפני שזובאט פוגע, מיאו מתחמק באתלטיות לאחור.

דור:
    ווינד, שכבר נעשה קצת עצבני, צולל לפתע במהירות גבוהה לעבר טראביש עם כנף זוהרת, ופוגע בו במתקפת כנף חזקה שמעיפה אותו מטרים לאחור לפני שהחייל מספיק להגיב! טראביש מתעלף, מובס.
    "ארר..." ממלמל החייל בכעס ומחזיר את טראביש לפוקדור שלו, "פוקימון חסר תועלת שכמותך!" הוא צועק עליו. לפתע, החייל שולף מכיסו משהו שנראה דומה לפוקסמוק, מטיח אותו בקרקע מה שגורם לעשן סמיך וגדול. אתה ו-ווינד נחנקים מעט אך לאחר שהעשן מתפוגג אתה רואה שהחייל נעלם בלי להשאיר עקבות.

תומר:

יואב:
    אוקיי בסדר אני אנסה לתאר את זה למרות שאני לא מבין כל כך...
    ---
    אתה מכוון את הטלפורטר ומשתגר אל מועדון הקרב. אתה נכנס פנימה אל תוך הלובי, שהוא עצום בגודלו ומפוצץ מאמנים ופוקימונים. לפתע, ניגש אליך מין רובוט מוזר שלבוש קצת כמו מלצר, "שלום אדוני מה תרצה? להתאמן? להלחם במאמנים אחרים? אמור לי." אומר הרובוט בקולו הצורם מעט והמוזר מאוד.
    אתה יכול לראות בפרק של קרב המכון החוזר נגד לנורה...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אני רוצה להתאמן בברכה עם הפוליוואג שלי בבקשה", אני אומר וממתין שהוא ייקח אותי לברכה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Pooh;1070958][B]ק
    ליאור:
    /QUOTE]

אני אומר לזובאט"תשתמש בכנפיים שלך כדי להעיף חול מהאדמה לעבר מיאו.החול יפריע למיאו כנראה לזוז.לאחר מכן עוף במהירות אדירה ותשתמש במתכפת כנף וגם בנשיכה על מיאו. אני רוצה שתקוף בשתי מתקפות בו זמנית את מיאו הזה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ליאור:
    תומר:
    הוספת שם משפחה?
    ---
    אתה שולף את לוח המשימות, אתה מסתכל עליו ורואה שיש הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח את ההודעה, ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    "שלום מייקל, זוהי המשימה הראשונה שלך:
    :::למצוא את ספירו:::
    בזמן שליחות של קבוצת שליחי הספירו שלנו, אחד מהספירואים נעלם באמצע המסלול אליו נשלח, אנחנו מניחים שהוא נעלם ליד העיר ונדרטף, הוון, בדרך מספר 117.
    משימתך היא לגשת לשם מיד ולמצוא אותו!
    בהצלחה, אליסון.
    D
    "וואו, המשימה הראשונה שלי!" אני אומר בשימחה "טוב אני יתחיל אותה כבר עכשיו!" אני אומר בהתלהבות ומתארגן ומתחיל את המשימה

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    "כן..קרב זוגות.." אומר ואוציא את הפוכדור של בוויזל ואז את של סוואבלו,לאחר מכן אוציא את שניהם.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    עדן:
    פידוב מצליח להתחמק ומשתמש בחיתוך אווירי על מנת לחתוך את הגפנים, ומיד לאחר מכן הוא משתמש בחיתוך אווירי נוסף שפוגע בסניביי בחוזקה ומעיף אותו אחורה.
    סניבי מתעצבן ומשתמש בדחיפה חזקה על פידוב ששוב נופל לקרקע.
    " טוב פידוב בוא נסיים את זה מורגן מחכה לנו , חיתוך אווירי בכל הכוח ! צא ! " אומר ומקווה שיתסיים הקרב .

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    "כל הכבוד, ווינד," אני אומר לאחר שאני מסדיר את נשימתי. אני חוזר במהירות למערה, ומשגר אותי, את טרי, סטארביה ו-ווינד באמצעות הטלפורטר אל המפקדה.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    "בסדר..." חואן ממלמל בחשש וממשיך להתחבא מאחוריך.
    אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, והוא מתעופף קצת מסביבך על מנת להתחמם. מיד, מארקרוו משתמש בערפל חזק היוצא מפיו ולפתע מחסה את רוב האזור. לפתע אתה שומע את קולו של מארקרוו ואת קולו של מגנמייט אחד אחרי השני, אך אתה לא מצליח להבין מה קורה בגלל חוסר הראות.

יואב:
    "אוקיי אין בעיה, אחריי." אומר הרובוט המוזר ומתחיל ללכת ואתה עוקב אחריו.
    הרובוט מוביל אותך אל חדר שבתוכו יש בריכת אימונים עצומה. אתה רואה בתוך הבריכה עוד כמה מאמנים אבל לא הרבה עם פוקימוני המים שלהם. אתה מבחין שגם מסביב וגם בתוך הבריכה ישנן מטרות לפגיעה.

ליאור:
    זובאט מהנהן ועולה לאוויר לזווית טובה מול החול ואז מנפנף בכנפיו בחוזקה כדי להעיף חול על מיאו, והחול נתקע לו בעיניים והוא מתבלבל. לפתע, זובאט יוצא במהירות גבוהה אל מיאו ותוקף אותו במתקפת כנף חזקה, אך ברגע שזובאט מנסה לנשוך אותו, מיאו מצליח לראות שוב ומיאו מעיף את זובאט עם שריטה חזקה.
    "מיאו תשמש בנהימה ואז בשריטה נוספת!" צועק המאמן ומיאו מתכונן להתקפה. לפתע, מיאו משתמש בנהימה חזקה שגורמת לזובאט להתבלבל, ואז הוא רץ אליו ותוקף בשריטה חזקה נוספת שמפילה את זובאט לקרקע והוא נפצע.

תומר:
    מה זה מתחיל את המשימה? -.-
    תפרט מה אתה עושה איך אתה עושה וכד'.

קודק:
    בויזל וסוואבלו יוצאים מהפוקדורים שלהם באמצע החדר של נלה, "רגע רגע!" היא צועקת ומצחקקת, "אי אפשר לעשות את הקרב כאן." היא אומרת ומסבירה עם הידיים, "בואו נצא החוצה יש שדה קרב מאחור."
    אתה מקשיב לנלה, ושלושתכם יוצאים איתה אל מאחורי בניין המפקדה, אל שדה קרב פשוט ומאורגן.
    "אני רואה שאתה מאורגן עם הפוקימונים שלך, אז אני אוציא את שלי..." היא אומרת ובו זמנית היא שולפת פוקדור וגם מארקרוו עף מהכתף שלה אל שדה הקרב. "צא אספאון!" היא צועקת ולפתע אספאון סגלגל ומסתורי יוצא אל שדה הקרב, "מוכן?" היא שואלת עם חיוך קטן ומבט נחוש בעיניים.
    & VS &

עדן:
    פידוב מהנהן בנחישות ועולה לאוויר שוב.
    לפתע, פידוב משתמש בחיתוך אוויר עוצמתי ביותר על סניביי שפוגע בו בחוזקה ומעיף אותו מטרים אחורה. אתה מביט ואתה רואה את סניביי שוכב, מעולף.

דור:
    אתה חוזר אל המנהרה ואתה רואה עדיין את סטארביה עומד ליד טרי המעולף במבט לחוץ. אתה מרים את טרי המעולף כך שישען על כתפך, וסטארביה נמצא על ראשו של טרי. בקושי רב, אתה מצליח לכוון את הGPS בטלפורטר אל המפקדה האווירית, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל לובי המפקדה, אשר מלא בסוכנים, מדענים ופוקימונים. לפתע, כמה סוכנים מבחינים בך ובטרי, ומיד רופאים מגיעים ולוקחים את טרי על אלונקה, כאשר סטארביה מתעופף לצידם.
    "עבודה טובה" אתה שומע קול עם טון כועס מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה את אליסון עדיין עם פנים כועסות, "סיימת את המשימה שלך." היא מוסיפה והולכת לדרכה.
    ---
    סיימת את המשימה. עכשיו יש לך זמן חופשי. אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה, להתאמן, להלחם, מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתגר למקום הרצוי.
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    [B]
    עדן:
    פידוב מהנהן בנחישות ועולה לאוויר שוב.
    לפתע, פידוב משתמש בחיתוך אוויר עוצמתי ביותר על סניביי שפוגע בו בחוזקה ומעיף אותו מטרים אחורה. אתה מביט ואתה רואה את סניביי שוכב, מעולף.
    " סוספסוף ! כל הכבוד פידוב ! פוכדור צא ! " אומר וזורק פוכדור על סניבי . לאחר שזרקתי את הפוכדור ארוץ עוד לפני שהוא נתפס לגמריי לעבר הפוכדור מכיוון שאני ממהר לסוכנת מורגן.

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    "בסדר..." חואן ממלמל בחשש וממשיך להתחבא מאחוריך.
    אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, והוא מתעופף קצת מסביבך על מנת להתחמם. מיד, מארקרוו משתמש בערפל חזק היוצא מפיו ולפתע מחסה את רוב האזור. לפתע אתה שומע את קולו של מארקרוו ואת קולו של מגנמייט אחד אחרי השני, אך אתה לא מצליח להבין מה קורה בגלל חוסר הראות.
    תראה אתה עושה תגובות יפות אבל יש שני תומר
    וזה מבלבל שאתה כותב שני תומר בשני תגובות שונות.
    אם תוכל לעשות שיהיה כתוב תומר 1 והשני יהיה תומר 2 בבקשה.
    ------------------------------------------------------
    "מארקרוו תעיף את הערפל מכאן ואז תנקר את מגנמייט עד שהוא יתעלף!" אגיד למארקרוו
    ואז בדיוק שהערפל יעלם, אוציא פוקדור אחד ואשליך על מגנמייט.

14. משתמש מנוסה
    בגלל שיש 2 תומר במשחק אז:
    תומר Naruto Uzumaki ~ מהיום אתה תומר 1.
    תומר tomer44 ~ מהיום אתה תומר 2.

-----------

עדן:
    אתה זורק פוקדור על סניביי, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! לכדת סניביי!
    מיד אתה רץ ואוסף את הפוקדור.

תומר 1:
    צודק.
    ---
    מארקרוו מהנהן ומפזר את הערפל עם כנפיו, אך לפתע אתה רואה שמגנמייט בקושי נפצע ושמארקרוו נפצע די קשה. אתה מבין שמגנמייט כנראה תקף חזק את מארקרוו.
    מארקרוו צולל לעבר מגנמייט ומנקר אותו בחוזקה. מגנמייט נופל על הקרקע, אך הוא עוד לא מעולף. אתה זורק פוקדור על מגנמייט, מגנמייט נכנס לתוך הפוקדור. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ונפתח! מגנמייט חוזר לקרב!
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    [B][SIZE="3"]

עדן:
    אתה זורק פוקדור על סניביי, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! לכדת סניביי!
    מיד אתה רץ ואוסף את הפוקדור.

אני מרים את הפוכדור במהירות ורץ ומחפש באיזור את הסוכנת מורגן . וחושב בליבי : ' יש ! לכדתי סניבי .. סופסוף פוקימון ששווה משהו . '
    נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 04-18-2011 בשעה 02:34 PM

עמוד 11 מתוך 68 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •