Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 68 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [B]

ליאור:
    זובאט מהנהן ועולה לאוויר לזווית טובה מול החול ואז מנפנף בכנפיו בחוזקה כדי להעיף חול על מיאו, והחול נתקע לו בעיניים והוא מתבלבל. לפתע, זובאט יוצא במהירות גבוהה אל מיאו ותוקף אותו במתקפת כנף חזקה, אך ברגע שזובאט מנסה לנשוך אותו, מיאו מצליח לראות שוב ומיאו מעיף את זובאט עם שריטה חזקה.
    "מיאו תשמש בנהימה ואז בשריטה נוספת!" צועק המאמן ומיאו מתכונן להתקפה. לפתע, מיאו משתמש בנהימה חזקה שגורמת לזובאט להתבלבל, ואז הוא רץ אליו ותוקף בשריטה חזקה נוספת שמפילה את זובאט לקרקע והוא נפצע.

אני אומר לזובאט שלי" זובאט קום ותאושש במהירות , אסור לנו להפסיד למיאו הזה.תשתמש בעולקת חיים על מיאו.נסה שעלוקת החיים תפגע במיאו ותשאב מימנו חלק מן האנרגיה ואז תחזור לך האנרגיה להלחם במיאו שלו. טוב אחרי זה תשתמש בעל קולי על החול שלידכם.בעזרת העל קולי תעיף חול לעבר מיאו וגם נסה שחלק מהעל קולי יפגע מיאו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בגלל שיש 2 תומר במשחק אז:
    תומר Naruto Uzumaki ~ מהיום אתה תומר 1.
    תומר tomer44 ~ מהיום אתה תומר 2.

-----------
    תומר 1:
    צודק.
    ---
    מארקרוו מהנהן ומפזר את הערפל עם כנפיו, אך לפתע אתה רואה שמגנמייט בקושי נפצע ושמארקרוו נפצע די קשה. אתה מבין שמגנמייט כנראה תקף חזק את מארקרוו.
    מארקרוו צולל לעבר מגנמייט ומנקר אותו בחוזקה. מגנמייט נופל על הקרקע, אך הוא עוד לא מעולף. אתה זורק פוקדור על מגנמייט, מגנמייט נכנס לתוך הפוקדור. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ונפתח! מגנמייט חוזר לקרב!
    תודה.
    -----------------------
    "מארקרוו תשתמש בתהדמה עליו!, ולאחר מכן תנקר אותו שוב!" אגיד למארקרוו בעידוד כדי שהוא ינצח את מגנמייט
    תוך כדי שאני מסתכל על הפרופסור ושואל אותו: "מה אני צריך לעשות במשימה? לא הבנתי אותה ממש...".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    בויזל וסוואבלו יוצאים מהפוקדורים שלהם באמצע החדר של נלה, "רגע רגע!" היא צועקת ומצחקקת, "אי אפשר לעשות את הקרב כאן." היא אומרת ומסבירה עם הידיים, "בואו נצא החוצה יש שדה קרב מאחור."
    אתה מקשיב לנלה, ושלושתכם יוצאים איתה אל מאחורי בניין המפקדה, אל שדה קרב פשוט ומאורגן.
    "אני רואה שאתה מאורגן עם הפוקימונים שלך, אז אני אוציא את שלי..." היא אומרת ובו זמנית היא שולפת פוקדור וגם מארקרוו עף מהכתף שלה אל שדה הקרב. "צא אספאון!" היא צועקת ולפתע אספאון סגלגל ומסתורי יוצא אל שדה הקרב, "מוכן?" היא שואלת עם חיוך קטן ומבט נחוש בעיניים.
    & VS &
    "אוקיי! סוואבלו הדהמה על אספאון! בויזל רדיפה על אספאון! לאחר מכן סוואבלו הדהמה על מורקרוו וכשהוא יהיה מודהן שירה,ובוויזל אקדח מים!" אומר בגאווה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עדן:
    אתה מתחיל לרוץ באזור, כאשר פידוב מתעופף לצידך. עוברות כמה דקות, ואתה לא רואה סימן לסוכנת מורגן.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מבעד לכמה שיחים מעט רחוקים ממך.

ליאור:
    זובאט מתאושש במהירות גבוהה וחוזר לאוויר. אתה נותן את הוראותיך לזובאט והוא מיד צולל לעבר מיאו ונושך אותו במתקפת עלוקת חיים. אתה רואה שמיאו לפתע מקבל גוון אדמדם בכל גופו וזובאט מקבל גוון כחלחל. לאחר מספר שניות, זובאט מפסיק לנשוך את מיאו וחוזר אחורה. אתה רואה שמצבו השתפר לעומת מצבו של מיאו שנעשה גרוע יותר.
    זובאט משתמש בעל קולי לעבר החול, מה שגורם לפיצוץ קטן בחול ומיד חול מתחיל לעוף לעבר מיאו בזכות משב כנפיו של זובאט, "הסתובב!" המאמן צועק בחוזקה ומיד מיאו מסתובב ומצליח להתחמק מהחול שיכנס לעיניו. "תשתמש בנשיכה!" צועק המאמן בנוסף, ומיד מיאו מתחיל לרוץ לעבר זובאט במבט כועס ונחוש.

תומר 1:
    מארקרוו משתמש בתדהמה חזקה על מגנמייט, מה שגורם למגנמייט להרתע לאחור, ואז מארקרוו יוצא אליו במהירות גבוהה ומנקר אותו בחוזקה, ומגנמייט נופל על הקרקע, פצוע קשה.
    אתה שואל את חואן לגבי המשימה והוא מהנהן, "כן.. אני צריך רק לאסוף ממצאים משדה קטן שקרוב לפה, ואתה צריך רק להשגיח עליי ולגבות אותי כי אני קצת מפחד..." הוא אומר בקול חלש ומעט חושש.

קודק:
    סוואבלו ובויזל מהנהנים שניהם וסוואבלו יוצא ראשון במתקפת הדהמה, ונלה לא שמה לב לרגע, וההדהמה פוגעת בו, אך הוא לא נפגע קשה, ומיד בויזל מוסיף רדיפה על אספאון, "תתחמק!" הפעם נלה צועקת בזמן ובויזל מחמיץ את אספאון.
    מיד לאחר מכן, סוואבלו ובויזל מתכוננים להתקפה משולבת על מארקרוו אך לפתע, "אספאון! בלבול על שניהם!" צועקת נלה ולפני שהם מספיקים לצאת, אספאון משתמש בבלבול, מה שגורם לנקודה שעל מצחו להיות כחולה וגם סביב סוואבלו ובויזל יש הילה כחולה ושניהם לא יכולים לזוז. "מארקרוו! תן מכת כנף לשניהם!" מוסיפה נלה, ומארקרוו יוצא במהירות מדהימה לעבר שני הפוקימונים ותוקף את שניהם עם מתקפת כנף חזקה, שמפילה את שניהם לקרקע בחוזקה. גם סוואבלו וגם בויזל נפצעו.
    "אספאון צא בדחיפה על בויזל! מארקרוו צא בניקור על סוואבלו!" היא צועקת ושני הפוקימונים שלה יוצאים לעבר הפוקימונים שלך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מתחיל לרוץ באזור, כאשר פידוב מתעופף לצידך. עוברות כמה דקות, ואתה לא רואה סימן לסוכנת מורגן.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מבעד לכמה שיחים מעט רחוקים ממך.
    אני מתקדם לשם ממש בזהירות ואומר לפידוב : " תהיה מוכן ... נקווה שזה לא פוקימון פראי שיתקוף אותנו " אני אומר ומציץ מבעד לשיחים .

6. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    מארקרוו משתמש בתדהמה חזקה על מגנמייט, מה שגורם למגנמייט להרתע לאחור, ואז מארקרוו יוצא אליו במהירות גבוהה ומנקר אותו בחוזקה, ומגנמייט נופל על הקרקע, פצוע קשה.
    אתה שואל את חואן לגבי המשימה והוא מהנהן, "כן.. אני צריך רק לאסוף ממצאים משדה קטן שקרוב לפה, ואתה צריך רק להשגיח עליי ולגבות אותי כי אני קצת מפחד..." הוא אומר בקול חלש ומעט חושש.
    "עכשיו אני יכול לתפוס את המגנמייט הזה!" אגיד בשמחה תוך כדי הוצאת פוקדור נוסף וזריקת הפוקדור הזה על מגנמייט.
    "רגע איך אתה פרופסור ואתה מפחד מפוקימונים?" אשאל את פרופסור חואן אחרי זריקת הפוקדור הנוסף על מארקרוו.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]ליאור:
    זובאט מתאושש במהירות גבוהה וחוזר לאוויר. אתה נותן את הוראותיך לזובאט והוא מיד צולל לעבר מיאו ונושך אותו במתקפת עלוקת חיים. אתה רואה שמיאו לפתע מקבל גוון אדמדם בכל גופו וזובאט מקבל גוון כחלחל. לאחר מספר שניות, זובאט מפסיק לנשוך את מיאו וחוזר אחורה. אתה רואה שמצבו השתפר לעומת מצבו של מיאו שנעשה גרוע יותר.
    זובאט משתמש בעל קולי לעבר החול, מה שגורם לפיצוץ קטן בחול ומיד חול מתחיל לעוף לעבר מיאו בזכות משב כנפיו של זובאט, "הסתובב!" המאמן צועק בחוזקה ומיד מיאו מסתובב ומצליח להתחמק מהחול שיכנס לעיניו. "תשתמש בנשיכה!" צועק המאמן בנוסף, ומיד מיאו מתחיל לרוץ לעבר זובאט במבט כועס ונחוש.
    .
    אני מתחיל לנסתכל על סביבת הקרב כדי לראות אם יש משהו שיכול לעזור לזובאט שלי להביס את מיאו ובזמן הזה אומר לזובאט " תחמק במהירות מן הנשיכה של מיאו .לאחר מכן עוף לעבר ונסה לתפוס אותו בעזרת רגליך.כשתפוס אותו תרים אותו לגובה רב ועוף לים שקרוב אלינו ושם תפיל את מיאו למים". אני אומר למאמן" מיאו יודע לשחות? " .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מציץ מבעד לשיחים, ואתה רואה את הסוכנת מורגן שנראת חשאית לגמרי. "אתה זה בעל המכתב?" היא שואלת בקצרה ובמבט חשוד. אתה עונה בחיוב, ומגיש לה את המכתב. היא מביטה במכתב לרגע, "עבודה טובה." היא אומרת, שולפת פוקסמוק, מטיחה אותו בקרקע ואז נפלט עשן חזק. לאחר שהעשן מתפוגג אתה לא רואה אף אחד חוץ מאת פידוב.
    לפתע, אתה שומע צלצול מכיסך הקדמי.

תומר 1:
    אתה זורק פוקדור נוסף על מגנמייט, מגנמייט נכנס לכדור. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב לכדת מגנמייט!
    אתה פונה אל הפרופסור בשנית, "זה לא שאני פוחד מפוקימונים... יש לי פוקימונים.." הוא אומר ומראה לך פוקדור מכיסו, "אני פשוט מפחד קצת מפוקימוני בר ומהסביבה בכללי..." הוא מוסיף בשקט.

ליאור:
    זובאט מתחמק מנשיכתו של מיאו בסיבוב אקרובטי. לאחר מכן, זובאט עף במהירות ומרים עם רגליו את מיאו לכיוון הים, "לא! מיאו לא יודע לשחות!" המאמן צועק בבהלה, ומיד זובאט משליך את מיאו למים שמתחיל להבהל וכמעט לטבוע. המאמן מיד מחזיר את מיאו לפוקדור, "בסדר אתה יכול לרשום את זה כניצחון לך..." אומר המאמן על סף דמעות ומתחיל לרוץ בבכי, "אמא!!! הוא השליך את מיאו למיםםםם!!!!" הוא מייבב בצעקה תוך כדי הריצה.
    זובאט המרוצה חוזר אל כתפך עם חיוך.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מציץ מבעד לשיחים, ואתה רואה את הסוכנת מורגן שנראת חשאית לגמרי. "אתה זה בעל המכתב?" היא שואלת בקצרה ובמבט חשוד. אתה עונה בחיוב, ומגיש לה את המכתב. היא מביטה במכתב לרגע, "עבודה טובה." היא אומרת, שולפת פוקסמוק, מטיחה אותו בקרקע ואז נפלט עשן חזק. לאחר שהעשן מתפוגג אתה לא רואה אף אחד חוץ מאת פידוב.
    לפתע, אתה שומע צלצול מכיסך הקדמי.
    " שוב טלפון ? נו באמת .. אה לא בעצם זה בטח שוב הלוח משימות המוזר הזה ..." אני מוציא אותו מכיסי ובודק מה המשימה הבאה .

10. משתמש מנוסה
    תומר 1:
    אתה זורק פוקדור נוסף על מגנמייט, מגנמייט נכנס לכדור. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב לכדת מגנמייט!
    אתה פונה אל הפרופסור בשנית, "זה לא שאני פוחד מפוקימונים... יש לי פוקימונים.." הוא אומר ומראה לך פוקדור מכיסו, "אני פשוט מפחד קצת מפוקימוני בר ומהסביבה בכללי..." הוא מוסיף בשקט.
    "אה... אוקיי פרופסור אז בוא נמשיך." אגיד לפרופסור בשמחה תוך כדי אחזקת הפוקדור של מגנמייט וגם תוך חשיבה: 'מגנמייט יעזור לי מאוד במסע...'

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    זובאט מתחמק מנשיכתו של מיאו בסיבוב אקרובטי. לאחר מכן, זובאט עף במהירות ומרים עם רגליו את מיאו לכיוון הים, "לא! מיאו לא יודע לשחות!" המאמן צועק בבהלה, ומיד זובאט משליך את מיאו למים שמתחיל להבהל וכמעט לטבוע. המאמן מיד מחזיר את מיאו לפוקדור, "בסדר אתה יכול לרשום את זה כניצחון לך..." אומר המאמן על סף דמעות ומתחיל לרוץ בבכי, "אמא!!! הוא השליך את מיאו למיםםםם!!!!" הוא מייבב בצעקה תוך כדי הריצה.
    זובאט המרוצה חוזר אל כתפך עם חיוך.
    אני אומר בקול זלזול למאמן"בי אתה מאמן די חלש.תלמד את מיאו שלך לשחות". אני אומר לזובאט"כול הכבוד לך ניצחת בעוד קרב והפעם בדרך מקורית.אני חייב לזכור את הדרך הזאת.הדרך הזאת יכולה לעזור לנו להביס הרבה מאמנים ואת הפוקימונים שלהם.טוב עכשיו תנוח לך". אני מחזיר את זובאט לפוכדור שלו ואז בודק בלוח המשימות שלי אם יש לי משימה חדשה לבצא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    סוואבלו ובויזל מהנהנים שניהם וסוואבלו יוצא ראשון במתקפת הדהמה, ונלה לא שמה לב לרגע, וההדהמה פוגעת בו, אך הוא לא נפגע קשה, ומיד בויזל מוסיף רדיפה על אספאון, "תתחמק!" הפעם נלה צועקת בזמן ובויזל מחמיץ את אספאון.
    מיד לאחר מכן, סוואבלו ובויזל מתכוננים להתקפה משולבת על מארקרוו אך לפתע, "אספאון! בלבול על שניהם!" צועקת נלה ולפני שהם מספיקים לצאת, אספאון משתמש בבלבול, מה שגורם לנקודה שעל מצחו להיות כחולה וגם סביב סוואבלו ובויזל יש הילה כחולה ושניהם לא יכולים לזוז. "מארקרוו! תן מכת כנף לשניהם!" מוסיפה נלה, ומארקרוו יוצא במהירות מדהימה לעבר שני הפוקימונים ותוקף את שניהם עם מתקפת כנף חזקה, שמפילה את שניהם לקרקע בחוזקה. גם סוואבלו וגם בויזל נפצעו.
    "אספאון צא בדחיפה על בויזל! מארקרוו צא בניקור על סוואבלו!" היא צועקת ושני הפוקימונים שלה יוצאים לעבר הפוקימונים שלך.
    "סוואבלו התחמק והשתמש בשירה! בוויזל תהדוף את אספיאון באקדח מים כדי שהוא לא יתקרב אליך! לאחר מכן סוואבלו ניקור ובוויזל רדיפה!" אומר להם.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מוציא את לוח המשימות מכיסך, ואתה רואה שהפעם זו שיחה מאליסון. אתה עונה לשיחה ושומע את קולה של אליסון שהוא עדיין די כועס:
    - "הלו?"
    - "זו אליסון. העברת את המכתב?"
    - "כן"
    - "יופי. סיימת את המשימה."
    היא אומרת בטון כועס ומנתקת את הטלפון.
    ---
    אחרי שסיימת את המשימה יש לך זמן חופשי. אתה יכול ללכת להתאמן או להלחם מה שבא לך איפה שבא לך רק תשתגר למקום שאתה רוצה.

תומר 1:
    אתה וחואן ממשיך בדרככם כאשר חואן מוביל את הדרך אל השדה שהוא צריך.
    לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לשדה קטן, ומיד חואן שולף מבחנה מהתיק שלו ואוסף ממצאים שונים ועושה בדיקות שונות.
    לפתע אתה שומע קול מרושע מאחוריך, "הלו ילדים מה אתם עושים פה?" אתה מסתובב ואתה רואה שזה חייל של צוות ונום מביט בכם במבט רשע. מיד חואן מתחבא מאחוריך בפחד והחייל מתחיל לצחוק צחוק מרושע.

ליאור:
    זובאט חוזר לפוקדור שלו מרוצה אך במצב די קשה והוא די תשוש.
    אתה שולף את לוח המשימות אך אתה עדיין לא רואה התראה למשימה חדשה. יש לך עוד זמן להתאמן איפה שבא לך.

קודק:
    סוואבלו מצליח להתחמק ממתקפתו של מארקרוו ומשתמש בשירה נהדרת, שגורמת למארקרוו להרדם על הארץ, ומיד עולה מבט חושש אצל נלה. אספיאון המהיר יוצא אל בויזל, אך בויזל החכם מצליח להשתמש באקדח מים בדיוק רב ולהעיף את אספיאון ממנו. לאחר מכן, סוואבלו יוצא ומנקר את מארקרוו שנפגע די קשה מכיוון שהוא ישן, אך לאחר הניקור הוא מיד קם משנתו. בויזל יוצא לעבר אספיאון במתקפת רדיפה, "תחמוק!" צועקת נלה ואספיאון הזריז מאוד מצליח לחמוק מבויזל.
    Ido

| | Boshoku | |

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    [B]

ליאור:
    זובאט חוזר לפוקדור שלו מרוצה אך במצב די קשה והוא די תשוש.
    אתה שולף את לוח המשימות אך אתה עדיין לא רואה התראה למשימה חדשה. יש לך עוד זמן להתאמן איפה שבא לך.
    אני מכניס את לוח המשימות שלי לכיס. לאחר מכן אני חוזר למרכז הפוקימונים שבו היתי קודם.ושם ריפאתי את זובאט שלי.כשאהיה שם ארפא את נאמל ואת זובאט שלי מהפציעות שהם ספגו מהקרבות שנלחמו בהם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    עדן:
    אתה מוציא את לוח המשימות מכיסך, ואתה רואה שהפעם זו שיחה מאליסון. אתה עונה לשיחה ושומע את קולה של אליסון שהוא עדיין די כועס:
    - "הלו?"
    - "זו אליסון. העברת את המכתב?"
    - "כן"
    - "יופי. סיימת את המשימה."
    היא אומרת בטון כועס ומנתקת את הטלפון.
    ---
    אחרי שסיימת את המשימה יש לך זמן חופשי. אתה יכול ללכת להתאמן או להלחם מה שבא לך איפה שבא לך רק תשתגר למקום שאתה רוצה.
    אני מכוון את הטלפורטר אל הספינה , וכאשר אני בספינה אני שואל אנשים איפה אני יכול למצוא פוקימוני אש חזקים ובמיוחד איפה אוכל ללכוד גרולייט .

עמוד 12 מתוך 68 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •