Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 68 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [COLOR="DarkRed"][SIZE="4"][B]שימו לב כל השחקנים!!!
    יצרתי מהלוגו גם לוגו קטן בשבילכם. מי שרוצה לשים בחתימה שלו מוזמן:
    ;

דור:
    אתה ו-ווינד מנסים לברוח ולרוץ אל החנות, אך לפתע נידורינו שולח עוקץ רעל נוסף שפוגע בווינד והוא נופל לקרקע. אתה מסתובב ורואה שהחייל הצליח לחזור למזח, למרות שכולו רטוב. אתה מבין שלא תצליח להמשיך בלי לסיים את הקרב.
    נראה לי שכבר יש לי רעיון יותר טוב... (;
    ~~~
    "ווינד, מתקפת כנף!" אני אומר בזעם. 'זה הקש ששבר את גב הגמל...' ואני מוסיף, "בכל הכוח! תקרע לו את הצורה! ואז ניקור!!!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שימו לב כל השחקנים!!!
    יצרתי מהלוגו גם לוגו קטן בשבילכם. מי שרוצה לשים בחתימה שלו מוזמן:
    ; ; ; ; ; ;
    שמתי את המפותחים של ההתחלתיים שלכם, אז מי שרוצה יכול לאמץ לפי הפוקימון שלו ומי שלא יכול לשים את טורנדוס.
    ומי שלא אוהב בכלל את הלוגו יכול פשוט לא לשים זה לא חובה :P

~~~~~~~~~~~~~~~

ליאור:
    הפצצה נמצאת ממש קרוב אליכם, בכניסה למערה ואתם עומדים מחוץ אליה. אתה מתחיל לרוץ לעבר הפצצה בניסיון לנטרל אותה אך לפתע החייל קופץ ודוחף אותך כדי להרחיק אותך מהפצצה, "אל תתקרב לפצצה!" צועק החייל בכעס. אתה מצליח לראות שלפצצה יש 2 חוטים עיקריים - אחד אדום ואחד כחול.
    בינתיים, נאמל שולח גחלת חזקה אל סטאנקי שלא מצליח להתחמק ונפגע.
    יצא לך מגניב הלוגו
    -----------------------------------------------------------------------------
    אני אומר לחיל" תגיד איזה חוט כדי לי להרוס אותו. את החוט האדום או הכחול? מה אתה אומר. אני די חושב שאדום. דרך אגב אני לא מבין מה יש לכם לחפש במערת המטואריטים הזה. תוכל להגיד לי. אני במילא ימות עוד כמה דקות אז ספר לי את התוכנית שלכם". אני מקווה שהחייל הזה יפש ויגיד לי מה צוות ונם מתכנן. אני אומר לנאמל " תשתמש בגחלת על סטאנקי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דור:
    אה? :o
    ---
    ווינד עף במהירות ובכעס לעבר נידורינו. לפתע, ווינד נעלם לשבריר שניה ואז מופיע ופוגע בחוזקה בנידורינו, שעף לאחור ומתרסק על הרצפה, מעולף.
    "זה לא נגמר פה!" צועק החייל בכעס, מחזיר את נידורינו לפוקדור ומתחיל לרוץ לעבר העיר. ראפלט מתיישב על כתפך, מרוצה וגאה, אך מעט תשוש.
    אתה רואה שהשעה היא 10:21
    ---
    ראפלט למד אס אווירי!

ליאור:
    תודה =]
    ---
    "היית מת שאני אגלה לך אה?!" הוא צועק ובועט בך כדי שתתרחק מהפצצה, ואתה שם לב שנשארו רק 4 וחצי דקות!
    נאמל נותן גחלת נוספת לסטאנקי ששוב לא מצליח ולהתחמק ונפצע בחוזקה. סטאנקי עומד בקושי, פצוע קשה. "צא סטאנקי תן לו שריטה!" צועק החייל וסטאנקי שורט שוב את נאמל, שגם נראה די תשוש.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

ליאור:
    תודה =]
    ---
    "היית מת שאני אגלה לך אה?!" הוא צועק ובועט בך כדי שתתרחק מהפצצה, ואתה שם לב שנשארו רק 4 וחצי דקות!
    נאמל נותן גחלת נוספת לסטאנקי ששוב לא מצליח ולהתחמק ונפצע בחוזקה. סטאנקי עומד בקושי, פצוע קשה. "צא סטאנקי תן לו שריטה!" צועק החייל וסטאנקי שורט שוב את נאמל, שגם נראה די תשוש.
    ' החייל זה חכם לא טיפש וזה בעיה רצינית. אני חייב לחשוב על תוכנית אחרת אני מת פה בעוד 4 וחצי דקות. ' . אני אומר לנאמל "תשתמש בגחלת על סטאנקי כדי לגמור אותו ואז רוץ לעבר הישבן של החיל הזה ותנשוך לו את הישבן. אחרי זה לך לפצצה ותתק את החוט האדום מהפצצה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    דור:
    אה? :o
    ---
    ווינד עף במהירות ובכעס לעבר נידורינו. לפתע, ווינד נעלם לשבריר שניה ואז מופיע ופוגע בחוזקה בנידורינו, שעף לאחור ומתרסק על הרצפה, מעולף.
    "זה לא נגמר פה!" צועק החייל בכעס, מחזיר את נידורינו לפוקדור ומתחיל לרוץ לעבר העיר. ראפלט מתיישב על כתפך, מרוצה וגאה, אך מעט תשוש.
    אתה רואה שהשעה היא 10:21
    ---
    ראפלט למד אס אווירי!
    לגבי החתימה. ראה בחתימה (מן הסתם דההה)...
    איך היה השיעור נהיגה?

~~~
    "מצויין, ווינד..." אני אומר במהירות ומביט סביב בקוצר רוח. בשעה 10:30 בדיוק אני אאתר את הבחור, אזרוק על הקרקע סמוקבול, אקדח את החבילה ואשתגר באמצעות הטלפורטר בחזרה אל העיר סליטפורט.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה משתגר אל ספינת האוויר, ובלובי של הספינה אתה פוגש את מת'יו נלסון , "חיכיתי לך." הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך. אתה מאיץ בו ללכת ולהתקדם, אך הוא עוצר אותך, "חכה רגע," הוא אומר מעט בכעס, "עוד לא שמעת את התוכנית." הוא אומר ושולף מפה של מגדל הכוח. "תראה, אנחנו נכנסים מפה, עם פוקימונים שלופים," הוא אומר ומצביע על הכניסה של המגדל, "בקומה הראשונה יש שניים ובקומה השניה יש שניים. אני אלחם בשניים שבכניסה ואחפה עליך, ובזמן הזה אתה תרוץ ותעלה לקומה השנייה, ותלחם בשניים האחרים." הוא אומר ותוך כדי ההסבר שלו הוא מסמן על המפה לפי מה שהוא אומר. "עכשיו בוא." הוא אומר ומשתגר אל מגדל הכוח, ואתה אחריו. "קדימה תוציא את הפוקימונים שלך." הוא אומר לך ומרים גבה.
    "צאו בויזל וסוואבלו,סוואבלו תרים את בוויזל,טוב..יאלה בוא ניכנס.."אומר לו ואעלה מיידית לקומה השנייה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ליאור:
    סטאנקי, שכבר בקושי זז ופצוע קשה, נפגע ע"י הגחלת של נאמל ונופל על האדמה, מעולף.
    לאחר מכן, נאמל רץ במהירות ונושך לחייל את התחת, והחייל מתחיל לברוח מנאמל שמנסה שוב לנשוך אותו. בינתיים, אתה מתיישב מול הפצצה מול החוט האדום והחוט הכחול ואתה בהתלבטות קשה איזה חוט לחתוך, כי חוט אחד יכול לפוצץ את הפצצה מיד והחוט השני יכול לנטרל אותה. אתה יושב ומתלבט, ואתה מחליט לקחת את החוט האדום ובזהירות אתה חותך אותו ואז............................................... ....... אתה מנטרל את הפצצה!

דור:
    גם טוב
    וסבבה =]
    ---
    אתה מתיישב על ספסל במזח המובחר ואתה מחכה ומחכה... לאחר כמה דקות, מופיע לפתע הסוכן קרוו והמאק שלו! אתה רץ אל הסוכן, זורק פוקסמוק אחד על הרצפה ועשן סמיך נוצר לפתע באזור המזח וכמה חיילי ונום שמים לב לכך ומתחילים לרוץ לעבר המזח. אתה לוקח את המכתב בזריזות מקרוו, ושניכם משתגרים מהמקום במצמוץ עין ואחריכם רק נשאר העשן מהפוקסמוק שכבר מתחיל להתפוגג.
    אתה משתגר הישר אל המפקדה בסלייטפורט, אתה נכנס ללובי ולפתע אתה רואה מולך את סגן המפקד דארן ווסט! ולצידו הגרוולייט שלו והוא מבחין בך, ובמכתב החום שבידך, "אתה הוא הסוכן שנשלח לקחת מהסוכן הכפול קרוו את המכתב?" הוא שואל בהתפעלות וחוטף לך את המכתב מהיד, "עבודה טובה." הוא אומר לך בחיוך, לוחץ את ידך ועולה במעלית שבמפקדה.
    לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
    ---
    דור, אתה הראשון שסיים משימת C לכן אתה זוכה באיווי!

קודק:
    אתה מוציא את סוואבלו ובויזל שיוצאים מהפוקדורים נרגשים. "צאו!" צועק מת'יו וזורק שני פוקדורים, מהם יוצאים פידג'יאוטו וקינגלר .
    "קדימה." צועק מת'יו בנחישות ושניכם יחד עם הפוקימונים מסתערים פנימה. מיד, 2 החיילים שבקומה התחתונה שמים לב אליו ומוציאים נידורינו ונידורינה "קדימה צא קודק!" מת'יו צועק לך ואתה מסתער יחד עם סוואבלו ובויזל לקומה השניה, שם שני החיילים מבחינים בך ומיד ומוציאים לפתע אקנס וסקורופי
    Ido

| | Boshoku | |

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    סטאנקי, שכבר בקושי זז ופצוע קשה, נפגע ע"י הגחלת של נאמל ונופל על האדמה, מעולף.
    לאחר מכן, נאמל רץ במהירות ונושך לחייל את התחת, והחייל מתחיל לברוח מנאמל שמנסה שוב לנשוך אותו. בינתיים, אתה מתיישב מול הפצצה מול החוט האדום והחוט הכחול ואתה בהתלבטות קשה איזה חוט לחתוך, כי חוט אחד יכול לפוצץ את הפצצה מיד והחוט השני יכול לנטרל אותה. אתה יושב ומתלבט, ואתה מחליט לקחת את החוט האדום ובזהירות אתה חותך אותו ואז............................................... ....... אתה מנטרל את הפצצה!
    ]
    גמרתי תמשימה?
    ----------------------------------------
    אני שמח מאוד שנטרלתי את הפצצה ואז אומר לנמאמל" טוב הצלחתי לנטרל אז תפסיק לרדוף אחר האיש המסכן הזה". אני מחזיר את נאמל לפוכדור שלו ואז משתגר אל הספינה המעופפת

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

יואב:
    אתה פותח את לוח המשימות ומתגלה בפניך ההודעה החדשה הבאה:
    שלום מייקל, זו המשימה החדשה שלך:
    :::להציל את המפרץ בפסיפידלוג:::
    מקורות של צוות ווינדי גילו, כי צוות ונום השתלט מסיבה לא ידועה על אזור המפרצים של פסיפידלוג. עליך להגיע אל אזור המפרץ ולשחרר אותו משליטת צוות ונום. אבל, בגלל שבאזור המפרץ יש תמיד לפחות 5 חיילי צוות ונום, אנחנו נצוות אותך עם יחידה מספר 404. אתה תוכל לפגוש אותם בלובי של ספינת האוויר.
    יחד עם 404 אתם תשתגרו אל פסיפידלוג, תלכו אל אזור המפרצים, ושם תלחמו בחיילי ונום ותשחררו את פסיפידלוג.
    בהצלחה, אליסון.

C
    "אני אכסח אותם,", אני אומר לעצמי בזעם. ארחרי זה אני לוקח את פוליוואג וסטארלי והולך אל לובי הספינה כדי לפגוש את יחידה 404 ולהשתגר אל פסיפידלוג
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה
    דור:
    גם טוב
    וסבבה =]
    ---
    אתה מתיישב על ספסל במזח המובחר ואתה מחכה ומחכה... לאחר כמה דקות, מופיע לפתע הסוכן קרוו והמאק שלו! אתה רץ אל הסוכן, זורק פוקסמוק אחד על הרצפה ועשן סמיך נוצר לפתע באזור המזח וכמה חיילי ונום שמים לב לכך ומתחילים לרוץ לעבר המזח. אתה לוקח את המכתב בזריזות מקרוו, ושניכם משתגרים מהמקום במצמוץ עין ואחריכם רק נשאר העשן מהפוקסמוק שכבר מתחיל להתפוגג.
    אתה משתגר הישר אל המפקדה בסלייטפורט, אתה נכנס ללובי ולפתע אתה רואה מולך את סגן המפקד דארן ווסט! ולצידו הגרוולייט שלו והוא מבחין בך, ובמכתב החום שבידך, "אתה הוא הסוכן שנשלח לקחת מהסוכן הכפול קרוו את המכתב?" הוא שואל בהתפעלות וחוטף לך את המכתב מהיד, "עבודה טובה." הוא אומר לך בחיוך, לוחץ את ידך ועולה במעלית שבמפקדה.
    לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
    ---
    דור, אתה הראשון שסיים משימת C לכן אתה זוכה באיווי!
    יאי D: אני יכול לשגר אותנו לעיר סנופוינט ולפתח אותו לגלסיאון כבר עכשיו?
    ופרסמתי אמריקאית של ריהאנה תראה ותגיב תודה (;

~~~
    אני מוציא מיד את לוח המשימות, מכור לאדרנלין, ואבדוק מה המטלה החדשה שלי.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מוציא את סוואבלו ובויזל שיוצאים מהפוקדורים נרגשים. "צאו!" צועק מת'יו וזורק שני פוקדורים, מהם יוצאים פידג'יאוטו וקינגלר .
    "קדימה." צועק מת'יו בנחישות ושניכם יחד עם הפוקימונים מסתערים פנימה. מיד, 2 החיילים שבקומה התחתונה שמים לב אליו ומוציאים נידורינו ונידורינה "קדימה צא קודק!" מת'יו צועק לך ואתה מסתער יחד עם סוואבלו ובויזל לקומה השניה, שם שני החיילים מבחינים בך ומיד ומוציאים לפתע אקנס וסקורופי
    "אוקיי.." אמלמל ואז אעלה למעלה "סוואבלו ניקור על סקורפי! לאחר מכן בויזל אקדח מים תוך כדי שאתה רץ לכיוון אקנס! זה יצור סילון אקווה! לאחר מכן תשתמש מים תוך כדי שאתה מסתובב שיפילו את כולם! סוואבלו שירה לכיוון אקנס וסקורפי!" אומר ואנשום לרווחה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ליאור:
    המשימה נגמרת ברגע שאתה הולך למפקדה כלשהי ופוגש את אחד מסוגי המפקדים או אם מתקשרים אליך.
    ---
    אתה מחזיר את נאמל לפוקדור, ואתה צופה בחייל שבורח בריצה מהירה מהמקום.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל המפקדה המעופפת, אל הלובי המוכר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.

דור:
    אתה פותח את לוח המשימות ורואה שזו הודעה מאליסון: "תגיע עכשיו למפקדה המעופפת."
    אתה מקשיב להודעה שלה ומשתגר למפקדה הראשית בספינת האוויר. אתה נוחת בלובי שהוא מלא בסוכנים, מדענים ופוקימונים.לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
    ---
    לגבי איווי, אל תמהר לפתח אותו לגלסיאון יש הפתעות במשחק

יואב:
    אתה הולך אל הלובי של המפקדה הראשית, והוא מלא בפוקימונים, סוכנים ומדענים. אתה מסתובב בלובי הענק ולפתע אתה רואה ארבעה סוכנים אחד ליד השני, לבושים כמו אנשי קראטה, "צוות 404! הכי חזק!" הם צועקים כך מספר פעמים ותוך כדי עושים תנועות קראטה.

אתה ניגש אליהם ומציג את עצמך, ולאחר מכן הם מציגים את עצמם "אני לי!" , "אני ג'ק!" , "אני לוק!" , "אני גרין!" הם צועקים אחד אחרי השני לפי הסדר שהם עומדים, "ואנחנו צוות 404!" הם צועקים ביחד ועושים תנועת קראטה אחידה.
    הם שולפים מפה של מפרץ פסיפידלוג, ובו יש 5 רציפים, בכל רציף יש חייל. הם מסבירים לך שכל אחד ילך לרציף אחד, ואתה הולך לקיצוני השמאלי ביותר.
    חמישתכם משתגרים אל פסיפידלוג ישר אל המפרץ. ארבעת הסוכנים מוציאים את הפוקימונים שלהם וכל אחד יוצא אל הרציף שלו ומתחילים להלחם בחייל ששם.

קודק:
    סוואבלו יוצא ותוקף בניקור את סקורופי שלא היה מוכן ונפגע, ובאותו הזמן בויזל שולח אקדח מים חזק על אקנס שפוגע בו ומעיף אותו על אחד הקירות.
    לאחר מכן, בויזל משתמש באקדח מים ומתחיל להסתובב סביב עצמו כך שהוא שולח אקדח מים לכל עבר. אקדח המים של בויזל פוגע גם בסוואבלו וגם בך ואתה נרטב. סוואבלו עולה לאוויר ומנסה להשתמש בשירה אך הוא לא מצליח.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה פותח את לוח המשימות ורואה שזו הודעה מאליסון: "תגיע עכשיו למפקדה המעופפת."
    אתה מקשיב להודעה שלה ומשתגר למפקדה הראשית בספינת האוויר. אתה נוחת בלובי שהוא מלא בסוכנים, מדענים ופוקימונים.לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
    ---
    לגבי איווי, אל תמהר לפתח אותו לגלסיאון יש הפתעות במשחק
    אוקידוקי.
    ~~~
    "תודה רבה," אני אומר בטון רציני גם כן ולוחץ את ידה. אני מביט בכוכב, ומחייך. אני מביט בווינד. "כל הכבוד ווינד, חלק גדול הוא בזכותך. אני גאה בך!" אני אומר לו בחיוך ומלטף את ראשו. "אז, אליסון, יש לי משימה חדשה עכשיו?"

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

יואב:
    אתה הולך אל הלובי של המפקדה הראשית, והוא מלא בפוקימונים, סוכנים ומדענים. אתה מסתובב בלובי הענק ולפתע אתה רואה ארבעה סוכנים אחד ליד השני, לבושים כמו אנשי קראטה, "צוות 404! הכי חזק!" הם צועקים כך מספר פעמים ותוך כדי עושים תנועות קראטה.

אתה ניגש אליהם ומציג את עצמך, ולאחר מכן הם מציגים את עצמם "אני לי!" , "אני ג'ק!" , "אני לוק!" , "אני גרין!" הם צועקים אחד אחרי השני לפי הסדר שהם עומדים, "ואנחנו צוות 404!" הם צועקים ביחד ועושים תנועת קראטה אחידה.
    הם שולפים מפה של מפרץ פסיפידלוג, ובו יש 5 רציפים, בכל רציף יש חייל. הם מסבירים לך שכל אחד ילך לרציף אחד, ואתה הולך לקיצוני השמאלי ביותר.
    חמישתכם משתגרים אל פסיפידלוג ישר אל המפרץ. ארבעת הסוכנים מוציאים את הפוקימונים שלהם וכל אחד יוצא אל הרציף שלו ומתחילים להלחם בחייל ששם.

[
    "אוקיי, צאו סטארלי ופוליוואג! עכשיו, אתם רואים את החייל ברציף השמאלי הקיצוני? פוליוואג, אקדח מים עליו ואתה סטארלי מתקפה מהירה על אותו חייל." אני אומר ומחכה שהם יעשו זאת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    המשימה נגמרת ברגע שאתה הולך למפקדה כלשהי ופוגש את אחד מסוגי המפקדים או אם מתקשרים אליך.
    ---
    אתה מחזיר את נאמל לפוקדור, ואתה צופה בחייל שבורח בריצה מהירה מהמקום.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל המפקדה המעופפת, אל הלובי המוכר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
    אני קופץ משמחה שהצלחתי לעלות דרגה בצוות. אני אומר לאליסון " תודה רבה על הכוכב אני שמח מאוד. תגידי את רוצה נגדי קרב 3 על 3בפוקימונים. באלי לראות עד כמה את חזקה. בנוסף בא לי לראות עד כמה הפוקימונים שלי התחזקו .אז אם יש לך זמן תרצי להלחם בי ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 19 מתוך 68 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •