Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 68 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    ליאור:
    זובאט משתמש בעל קולי עוצמתי אל העלים, אך העל הקולי לא מספיק חזק בשביל להחזיר את העלים לעבר מר מיים, אלא רק לבלום את העלים ולמנוע את ההתקפה. זובאט עף לעבר מר מיים במהירות ומשתמש בעל קולי לעברו, "מר מיים! מגן זריז! קדימה!" צועק הליצן ומר מיים משתמש שוב במגן הכתום שבולם את העל קולי, אך זובאט ממשיך ותוקף בחוזקה את מר מיים עם מתקפת כנף עוצמתית, ומר מיים נפגע קשה ומתרסק על הקרקע, מעולף.
    בוגי הליצן משפיל את פניו לכמה שניות ומחזיר את מר מיים לפוקדור שלו. אך לפתע, בוגי מרים את פניו ומתחיל לצחוק בקול גדול "כל הכבוד על הניצחון!" הוא אומר לך בשמחה ונותן לך את תג הליצנים

[.
    אני אומר לבוגי " תודה על התג היה כיף להילח נגדך.הפוקימונים שלך חזקים מאוד.היה לי כיף להילחם נגדם ". אני אומר לזובאט " היית טוב מאוד הגיע הזמן שתנוח בפכדור שלך.אז כנס לפוכדור שלך ". אני מחזיר את זובאט לפוכדור שלו לוקח את התג ושם בכיס שלי.אני אצא מהמכון ואז אבדוק בלוח המשימות אם יש לי משימה חדשה לעשות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יואב:
    "אין לנו כאן פוקימונים פראיים," אומר הרובוט בבלבול, "יש לנו כאן להתאמן נגד מאמנים, אתה רוצה?" הוא שואל בקולו הצורם והמוזר ובחיוך רובוטי מוזר.

תומר:
    זובאט משתמש בלגלוג נוסף שגורם לראלטס לכעוס מאוד, ואז זובאט עף ומשתמש בצל לילה חזק, שפוגע בראלטס וראלטס נפגע קשה ומתגלגל לאחור.
    לאחר מכן, אתה זורק את אבן האופל באוויר לכיוון מארקרוו, מארקרוו מתלבט כמה שניות, ואז לפני שהאבן נופלת על האדמה, מארקרוו עף במהירות ותופס את האבן עם המקור שלו. לפתע, מארקרוו מתחיל לזהור באור לבן בוהק.............................................. ..... מארקרוו התפתח להאנצ'קרוו! האנצ'קרוו נעמד על רגליו עם גב זקוף ומבט נחוש בעיניים, ואתה רואה שראלטס נרתע מעט.
    ---
    האנצ'קרוו למד יהירות בזכות ההתפתחות!

דור:
    איווי מתרכז עוד יותר ויוצא במהירות לעבר העץ, ואז איווי נותן נשיכה חזקה לעץ, מה שגורם לעץ לפתע להתמוטט ובמזל הוא עף לכיוון הנגדי לך ולפוקימונים שלך ולכן לא פוגע בך. אתם עוברים לעץ נוסף, ו-ווינד משתמש במתקפת כנף שגורמת לחתך רציני בעץ.
    ---
    איווי למד נשיכה!

קודק:
    אתה משתגר אל המרכז שבעיר ראסטבורו ובמצמוץ עין אתה מגיע. לפתע, לפני שאתה מספיק להכנס לתוך המרכז, אתה רואה שני חיילים של צוות ונום שלפתע מבחינים בך, "היי אתה! אתה מצוות ווינד!" הם צועקים בכעס ומוציאים לפתע מפוקדור של כל אחד מהם סטאנקטנק וסוויפר גדולים והם מתחילים לנוע לכיוונך במהירות ובכעס.

ליאור:
    אתה לוקח את התג מבוגי הליצן ומודה לו על הקרב הטוב. לאחר מכן, אתה נותן לזובאט מחמאות על הקרב המצויין שלו, וזובאט השמח חוזר לפוקדור שלו. לאחר מכן, אתה יוצא מהמכון נרגש מהניצחון הראשון שלך, ואתה מוציא את לוח המשימות לראות אם יש משימה חדשה, אך אתה לא רואה משימה חדשה.
    ---
    בזכות הניסיון שצברו, זובאט ונאמל למדו מתקפות חדשות!
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    זובאט משתמש בלגלוג נוסף שגורם לראלטס לכעוס מאוד, ואז זובאט עף ומשתמש בצל לילה חזק, שפוגע בראלטס וראלטס נפגע קשה ומתגלגל לאחור.
    לאחר מכן, אתה זורק את אבן האופל באוויר לכיוון מארקרוו, מארקרוו מתלבט כמה שניות, ואז לפני שהאבן נופלת על האדמה, מארקרוו עף במהירות ותופס את האבן עם המקור שלו. לפתע, מארקרוו מתחיל לזהור באור לבן בוהק.............................................. ..... מארקרוו התפתח להאנצ'קרוו! האנצ'קרוו נעמד על רגליו עם גב זקוף ומבט נחוש בעיניים, ואתה רואה שראלטס נרתע מעט.
    ---
    האנצ'קרוו למד יהירות בזכות ההתפתחות!
    "התפתחת האנצ'קרוו!" אגיד להאנצ'קרוו בשמחה תוך כדי קפיצה ענקית והנפת היד לשמיים
    ואז אוסיף: "עכשיו תשתמש במכת כנף ישר על ראלטס ואז תשתמש עליו בצל לילה כדי שהוא יפחד עד שהוא יתעלף!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    "אין לנו כאן פוקימונים פראיים," אומר הרובוט בבלבול, "יש לנו כאן להתאמן נגד מאמנים, אתה רוצה?" הוא שואל בקולו הצורם והמוזר ובחיוך רובוטי מוזר.

[
    "כן בבקשה." אני אומר בציפיה ומחכה שהוא ייקח אותי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אתה משתגר אל המרכז שבעיר ראסטבורו ובמצמוץ עין אתה מגיע. לפתע, לפני שאתה מספיק להכנס לתוך המרכז, אתה רואה שני חיילים של צוות ונום שלפתע מבחינים בך, "היי אתה! אתה מצוות ווינד!" הם צועקים בכעס ומוציאים לפתע מפוקדור של כל אחד מהם סטאנקטנק וסוויפר גדולים והם מתחילים לנוע לכיוונך במהירות ובכעס.
    'אוף..' אחשוב לעצמי ומיד אקרא "סוואבלו ו-וויסמאר צאו!" תוך כדי שאני חושב 'בויזל הרגע נלחם..הוא לא מתאים לקרב נוסף' לאחר מכן אורה עליהם "סוואבלו שירה מהר! ותאטום את אוזניך! וויסמאר רעש! ותאטום גם אתה את אוזניך!" ואז ארוץ לעבר מכונת הריפוי של האחות ג'ואי ואנסה להפעיל אותה,תוך כדי שאני מסמן לפוקימוניי שיחפו עליי.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    האנצ'קרוו מהנהן להוראותיך ויוצא במהירות עם מתקפת כנף ותוקף בחוזקה את ראלטס שנופל לקרקע. לאחר מכן, האנצ'קרוו מוסיף צל לילה חזק שפוגע בראלטס בחוזקה והוא נפגע מאוד. אתה רואה שראלטס שוכב על הקרקע, מעולף. הוא קם על רגליו בקושי ומחייך, כאילו מודה שאתה מאמן טוב מאוד.

יואב:
    "אוקיי." אומר הרובוט, והוא הולך לכיוון חדר מסויים כשאתה אחריו. אתם נכנסים לתוך חדר גדול שהוא בעצם זירת קרב ענקית וטובה, ואתה רואה בקצה השני מאמן נוסף. אתה נעמד בנקודת המאמן שלך, ומתכונן לקרב.
    "אני השופט של הקרב," אומר הרובוט, "אתם יכולים להתחיל!" אומר הרובוט ומסמן עם דגל על התחלת הקרב. "צא! ספינארק!" צועק המאמן ומוציא מפוקדור ספינארק נחוש

קודק:
    וויסמאר וסוואבלו יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתכוננים להתקפה, אבל בגלל ששניהם אוטמים את האוזניים שלהם, הם לא יכול לתקוף במתקפת רעש ובשירה. אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ומסמן לפוקימונים שלך לחפות עליך. אתה נכנס ורואה שבמקום האח ג'ון, ישנה חיילת של צוות ונום שקולטת אותך ומוציאה מפוקדורים גם היא דאסטקס ואיוויזור . לפתע, שני הפוקימונים שלך נכנסים לתוך המרכז כשהם פגועים ממתקפה של סוויפר וסטאנקטנק והם גם נכנסים יחד עם החיילים. אתה מוצא את עצמך לכוד בין 4 פוקימונים ו3 חיילים של צוות ונום, מצב שהוא בלתי אפשרי.
    Ido

| | Boshoku | |

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    אתה לוקח את התג מבוגי הליצן ומודה לו על הקרב הטוב. לאחר מכן, אתה נותן לזובאט מחמאות על הקרב המצויין שלו, וזובאט השמח חוזר לפוקדור שלו. לאחר מכן, אתה יוצא מהמכון נרגש מהניצחון הראשון שלך, ואתה מוציא את לוח המשימות לראות אם יש משימה חדשה, אך אתה לא רואה משימה חדשה.
    ---
    בזכות הניסיון שצברו, זובאט ונאמל למדו מתקפות חדשות!
    אני שם את לוח המשימות בכיס שלי ודי מאוכזב שאין לי משימה לבצע כרגע.אני מכוןאת הטלפורטור שלי שיגר אותי לעבר הסאפרי שנמצא במחוז ג'וטו.כדי שאוכל להשיג שם פוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    יואב:
    "אוקיי." אומר הרובוט, והוא הולך לכיוון חדר מסויים כשאתה אחריו. אתם נכנסים לתוך חדר גדול שהוא בעצם זירת קרב ענקית וטובה, ואתה רואה בקצה השני מאמן נוסף. אתה נעמד בנקודת המאמן שלך, ומתכונן לקרב.
    "אני השופט של הקרב," אומר הרובוט, "אתם יכולים להתחיל!" אומר הרובוט ומסמן עם דגל על התחלת הקרב. "צא! ספינארק!" צועק המאמן ומוציא מפוקדור ספינארק נחוש
    "צא פוליוואג! תשתמש באקדח מים!" אני אומר בהתלהבות ולפוליוואג וחושב לעצמי:" חבל שאין לי פוקימון אש. הוא היה מוחץ את הספינארק הזה תוך שנייה!'
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-26-2011 בשעה 11:47 AM

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    האנצ'קרוו מהנהן להוראותיך ויוצא במהירות עם מתקפת כנף ותוקף בחוזקה את ראלטס שנופל לקרקע. לאחר מכן, האנצ'קרוו מוסיף צל לילה חזק שפוגע בראלטס בחוזקה והוא נפגע מאוד. אתה רואה שראלטס שוכב על הקרקע, מעולף. הוא קם על רגליו בקושי ומחייך, כאילו מודה שאתה מאמן טוב מאוד.
    "תודה האנצ'קרוו." אגיד להאנצ'קרוו ואלטף אותו בשמחה "בוא נתפוס אותך ראלטס." אמלמל לעצמי ואז אזרוק פוקדור ריק מכיסי לעבר ראלטס.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    וויסמאר וסוואבלו יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתכוננים להתקפה, אבל בגלל ששניהם אוטמים את האוזניים שלהם, הם לא יכול לתקוף במתקפת רעש ובשירה. אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ומסמן לפוקימונים שלך לחפות עליך. אתה נכנס ורואה שבמקום האח ג'ון, ישנה חיילת של צוות ונום שקולטת אותך ומוציאה מפוקדורים גם היא דאסטקס ואיוויזור . לפתע, שני הפוקימונים שלך נכנסים לתוך המרכז כשהם פגועים ממתקפה של סוויפר וסטאנקטנק והם גם נכנסים יחד עם החיילים. אתה מוצא את עצמך לכוד בין 4 פוקימונים ו3 חיילים של צוות ונום, מצב שהוא בלתי אפשרי.
    'אחח..צוות ונום האלה..' אחשוב בליבי ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.
    מיד לאחר מכן אוציא מעט אבקת פיצוץ מתיקי,אעיף אותה על החיילים של צוות ונום,אקח את הטלפורטר,ואשתגר מן המקום בבהלה לדרך מספר 1 הרגועה אשר בקנטו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    איווי מתרכז עוד יותר ויוצא במהירות לעבר העץ, ואז איווי נותן נשיכה חזקה לעץ, מה שגורם לעץ לפתע להתמוטט ובמזל הוא עף לכיוון הנגדי לך ולפוקימונים שלך ולכן לא פוגע בך. אתם עוברים לעץ נוסף, ו-ווינד משתמש במתקפת כנף שגורמת לחתך רציני בעץ.
    ---
    איווי למד נשיכה!
    "כל הכבוד, איווי!" אני אומר בחיוך. "אני חושב שנפסיק להשחית פה עצים..." אני אומר במבוכה ומביט בעץ הכרות ובעץ הפגוע. "קדימה, חברים, בואו נלך למרכז הפוקימונים." אני אומר בחיוך והולך לעבר מרכז הפוקימונים של העיר ויולט.
    לאחר שהאח ג'ון ירפא את הפוקימונים שלי אני אשאל אותו לגבי מכון העיר ויולט והאם הוא פעיל.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מחזיר את לוח המשימות לכיס, ואתה משתגר אל הספארי שבמחוז ג'וטו. אתה משתגר הישר אל הכניסה לספארי, אתה נכנס והולך אל שולחן הקבלה ומבקש להכנס לספארי, "אין בעיה," הפקידה אומרת לך, "אתה רק צריך לתת לי את הפוקדורים שלך, ואז אתה מקבל 30 כדורי ספארי, ו20 ממתקי פוקימון. זה עולה רק 100$, אתה רוצה?" היא מסבירה ואז שואלת בחיוך.

יואב:
    פוליוואג הקטן יוצא מהפוקדור שלו בחיוך, נרגש לקראת הקרב. אתה פוקד לפוליוואג להשתמש באקדח מים, והוא מיד יוצא ושולח אקדח מים חזק לעבר ספינרק. המאמן לא מספיק להגיב, וספינרק נפגע. "אוקיי ספינרק, לא נורא, תתקוף בעקיצת רעל!" צועק המאמן ולפתע ספינרק מתקדם במהירות לעבר פוליוואג, מתכונן לתקוף בעקיצת רעל.

תומר:
    אתה זורק על ראלטס פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה............... ימינה................. ונעצר! לכדת ראלטס!

קודק:
    אתה שולף במהירות אבקת פיצוץ בדרגה 1, וזורק מעט אבקה לעבר כל חברי צוות ונום שפוגעת בהם והם צועקים מעט בכאבים. בזמן הזה, אתה מכוון במהירות את הטלפורטר ומשתגר אל דרך מספר 1 שבקנטו יחד עם סוואבלו ו-וויסמאר, ואתה שם לב ששניהם מאוד תשושים.

דור:
    אתה חוזר חזרה אל מרכז הפוקימונים שבעיר ויולט, ואתה מבקש מהאח ג'ון שירפא לך שוב את הפוקימונים, ואותו תהליך עם צ'נסי קורה, והפוקדורים שלך חוזרים אליך בריאים ושלמים. לאחר מכן, אתה ניגש אל האח ג'ון ושואל אותו לגבי המכון שבעיר, "מכון ויולט? כן הוא עדיין פעיל, זהו מכון מסוג מעופף." אומר האח ג'ון בחיוך ולפתע נעשה מבט חשוד בעיניים והוא מביט ימינה ושמאלה, "לא שמעת את זה ממני, אבל יש שמועות שמנהיג המכון הוא מצוות ווינדי..." לוחש לך האח ג'ון בסודיות, ומיד ניגש לטפל בלקוח.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה

יואב:
    פוליוואג הקטן יוצא מהפוקדור שלו בחיוך, נרגש לקראת הקרב. אתה פוקד לפוליוואג להשתמש באקדח מים, והוא מיד יוצא ושולח אקדח מים חזק לעבר ספינרק. המאמן לא מספיק להגיב, וספינרק נפגע. "אוקיי ספינרק, לא נורא, תתקוף בעקיצת רעל!" צועק המאמן ולפתע ספינרק מתקדם במהירות לעבר פוליוואג, מתכונן לתקוף בעקיצת רעל.
    "תתחמק ואז סטירה כפולה פוליוואג!" אני אומר לפוליוואג בהתלהבות ומקווה שהוא ינצח בקרב

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה זורק על ראלטס פוקדור, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה............... ימינה................. ונעצר! לכדת ראלטס!
    "תראה האנצ'אקרוו תפסנו חבר חדש למסע!" אגיד להאנצ'אקרוו בשמחה, אקח את הפוקדור של ראלטס ואשתגר לעיר אזליה כדי ללכת לשם למכון העיר.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מחזיר את לוח המשימות לכיס, ואתה משתגר אל הספארי שבמחוז ג'וטו. אתה משתגר הישר אל הכניסה לספארי, אתה נכנס והולך אל שולחן הקבלה ומבקש להכנס לספארי, "אין בעיה," הפקידה אומרת לך, "אתה רק צריך לתת לי את הפוקדורים שלך, ואז אתה מקבל 30 כדורי ספארי, ו20 ממתקי פוקימון. זה עולה רק 100$, אתה רוצה?" היא מסבירה ואז שואלת בחיוך.
    .
    אני אומר לפקידה " אוקי הנה הפוכדורים שלי והנה מאה דולר ". אני מביא לפקידה את הפוכדורים שלי ואת המאה הדולר שביקשה ואז אומר לה " עכשיו אני יכול להיכנס לסאפרי ?" .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 27 מתוך 68 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •