Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 68 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יואב:
    פוליוואג מצליח להתחמק מעקיצת הרעל של ספינרק, ואז פוליוואג יוצא ותוקף בסטירה כפולה, "תתחמק!" צועק המאמן, וגם ספינרק מצליח להתחמק מפוליוואג. "צא ספינרק! חוט תיל!" צועק המאמן ולפתע ספינרק יורה חוט תיל דביק על פוליוואג, שלא מצליח להשתחרר, "ועכשיו עקיצת רעל!" צועק המאמן וספינרק יוצא שוב לעבר פוליוואג.

תומר:
    אתה משתגר אל אזליה, עיר רגועה וירוקה למדי. אתה מתחיל לחפש את המכון בעיר, אך אתה לא מצליח למצוא אותו, מכיוון שזו עיר די מסובכת ומבלבלת. אתה ממשיך ללכת ואתה רואה לפתע מולך את מרכז הפוקימונים.

ליאור:
    אתה נותן לה 100$ ואת הפוקדורים שלך, והיא נותנת לך 30 פוקדורים מיוחדים ו20 ממתקי פוקימון, "עכשיו אתה יכול להכנס." הא מוסיפה בחיוך, ואתה נכנס.
    אתה נכנס לתוך הספארי, שהוא מלא בעצים וצמחים ואתה רואה מרחוק גם נופים של אגמים, מדבר קטן וגם מין אזור הררי מוזר. אתה מתחיל ללכת, כשלפתע אתה רואה מולך טנגלה קטן ומוזר שהולך בין העשבים
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    יואב:
    פוליוואג מצליח להתחמק מעקיצת הרעל של ספינרק, ואז פוליוואג יוצא ותוקף בסטירה כפולה, "תתחמק!" צועק המאמן, וגם ספינרק מצליח להתחמק מפוליוואג. "צא ספינרק! חוט תיל!" צועק המאמן ולפתע ספינרק יורה חוט תיל דביק על פוליוואג, שלא מצליח להשתחרר, "ועכשיו עקיצת רעל!" צועק המאמן וספינרק יוצא שוב לעבר פוליוואג.
    "תשתמש באקדח מים הכי חזק שלך!" אני אומר לפוליוואג בתקווה שהוא יצליח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    יואב:
    פוליוואג משתמש באקדח מים חזק, שמוריד מעליו את החוט הדביק, ומצליח להעיף גם את ספינרק שנפגע מאוד ומתגלגל לאחור. אתה רואה שספינרק נפגע, אך הוא חוזר על רגליו, נחוש עוד יותר לנצח בקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    פוליוואג משתמש באקדח מים חזק, שמוריד מעליו את החוט הדביק, ומצליח להעיף גם את ספינרק שנפגע מאוד ומתגלגל לאחור. אתה רואה שספינרק נפגע, אך הוא חוזר על רגליו, נחוש עוד יותר לנצח בקרב.
    "קדימה פוליוואג! אקדח מים ואז סטירה כפולה ואז תנסה להשתמש בקרן בועות!" אני אצעק לפוליוואג בהתלהבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    [

ליאור:
    אתה נותן לה 100$ ואת הפוקדורים שלך, והיא נותנת לך 30 פוקדורים מיוחדים ו20 ממתקי פוקימון, "עכשיו אתה יכול להכנס." הא מוסיפה בחיוך, ואתה נכנס.
    אתה נכנס לתוך הספארי, שהוא מלא בעצים וצמחים ואתה רואה מרחוק גם נופים של אגמים, מדבר קטן וגם מין אזור הררי מוזר. אתה מתחיל ללכת, כשלפתע אתה רואה מולך טנגלה קטן ומוזר שהולך בין העשבים
    אני מתעלם מן הטנגלה המוזר הזה ואז ממשיך ללכת באיזור הסאפרי לעבר האגמים שבסאפרי.שם אחפש לי פוקימוני מים חזקים לתפיסה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה משתגר אל אזליה, עיר רגועה וירוקה למדי. אתה מתחיל לחפש את המכון בעיר, אך אתה לא מצליח למצוא אותו, מכיוון שזו עיר די מסובכת ומבלבלת. אתה ממשיך ללכת ואתה רואה לפתע מולך את מרכז הפוקימונים.
    אני אכנס למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי בעזרת האח ג'ון ואז אשתגר להאי איירון כדי לאתמן שם.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-26-2011 בשעה 02:39 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה שולף במהירות אבקת פיצוץ בדרגה 1, וזורק מעט אבקה לעבר כל חברי צוות ונום שפוגעת בהם והם צועקים מעט בכאבים. בזמן הזה, אתה מכוון במהירות את הטלפורטר ומשתגר אל דרך מספר 1 שבקנטו יחד עם סוואבלו ו-וויסמאר, ואתה שם לב ששניהם מאוד תשושים.
    "תודה רבה לשניכם,הייתם מצויינים" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדור.
    לאחר מכן,אתחיל ללכת בדרך 1 לכיוון העיר פאלט השקטה (אני מקווה שגם היא לא בשליטת ונום)

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה חוזר חזרה אל מרכז הפוקימונים שבעיר ויולט, ואתה מבקש מהאח ג'ון שירפא לך שוב את הפוקימונים, ואותו תהליך עם צ'נסי קורה, והפוקדורים שלך חוזרים אליך בריאים ושלמים. לאחר מכן, אתה ניגש אל האח ג'ון ושואל אותו לגבי המכון שבעיר, "מכון ויולט? כן הוא עדיין פעיל, זהו מכון מסוג מעופף." אומר האח ג'ון בחיוך ולפתע נעשה מבט חשוד בעיניים והוא מביט ימינה ושמאלה, "לא שמעת את זה ממני, אבל יש שמועות שמנהיג המכון הוא מצוות ווינדי..." לוחש לך האח ג'ון בסודיות, ומיד ניגש לטפל בלקוח.
    אני בולם חיוך, ומזייף מבט מופתע. אני לוקח ממנו את הפוקימונים ומודה לו, ומיד יוצא החוצה, אני מביט סביב ומאתר את המכון. אני אלך לעברו ואדפוק על הדלת.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    יואב:
    פוליוואג משתמש באקדח מים חזק שפוגע בספינרק, ואז הוא קופץ לעברו ותוקף בסטירה כפולה חזקה. לאחר מכן, אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בקרן בועות, אך הוא לא מבין כל כך את כוונתך, "עקיצת רעל!" צועק המאמן לפתע וספינרק מפתיע את פוליוואג ופוגע בו בחוזקה עם עקיצת רעל. פוליוואג מתגלגל לאחור והוא נפגע די קשה.

ליאור:
    אתה מתחיל לסייר בספארי, מתקדם לעבר אזור האגמים הגדול והיפה.
    לאחר כמה דקות, אתה מגיע לאגם די גדול, כחול ויפיפה. לפתע, אתה רואה על שפת האגם פסיידאק חמוד שקופץ במים ונהנה.

תומר:
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר אזליה, שהוא מרכז לא גדול במיוחד. אתה נכנס ורואה את האח ג'ון לצד בליסי חמודה, ואתה ניגש אליהם ומבקש לרפא את הפוקימונים שלך. בליסי לוקחת את הפוקדורים בחיוך ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז ומשתגר אל אי הברזל אשר במחוז שינו. במצמוץ עין, אתה מגיע לשם, אל אי די גדול מלא בהרים וגבעות הרריות, אך מה שמוזר באי הוא שהאדמה היא חומה כהה עם גוון אפור. אתה מתחיל לסייר באי, כשלפתע אתה רואה קלינק קטן שמרחף באזור

קודק:
    אתה מתחיל ללכת בדרך מספר 1, בדרך לעיר פאלט.
    במהלך ההליכה שלך, לפתע אתה רואה ווידל קטן וחמוד שחוצה את השביל

דור:
    אתה לוקח את הפוקדורים ויוצא החוצה מהמרכז כשהמחשבה על מנהיג המכון לא עוזבת אותך. אתה מחפש בעיר ויולט את המכון, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא אותו. אתה דופק על הדלת, ורואה שהמכון פתוח. אתה נכנס פנימה, ולפניך ניצבת זירת פוקימונים ענקית עם גג פתוח. אתה מביט סביב ולא רואה אף אחד.
    Ido

| | Boshoku | |

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור:
    אתה מתחיל לסייר בספארי, מתקדם לעבר אזור האגמים הגדול והיפה.
    לאחר כמה דקות, אתה מגיע לאגם די גדול, כחול ויפיפה. לפתע, אתה רואה על שפת האגם פסיידאק חמוד שקופץ במים ונהנה.
    .
    אני שמח לראות פסידאק מולי ואז מוציא מתוך הכיס שלי ממתק 1 שהפקידה נתנה לי.אני מגיש את הממתק לפסידאק ואז עושה כמה צעדים לאחור.אני אומר לו " תהנה מהממתק הזה.הוא טעים מאוד ". בזמן שהוא יוכל את הממתק אזרוק עליו פוכדור סאפרי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה לוקח את הפוקדורים ויוצא החוצה מהמרכז כשהמחשבה על מנהיג המכון לא עוזבת אותך. אתה מחפש בעיר ויולט את המכון, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא אותו. אתה דופק על הדלת, ורואה שהמכון פתוח. אתה נכנס פנימה, ולפניך ניצבת זירת פוקימונים ענקית עם גג פתוח. אתה מביט סביב ולא רואה אף אחד.
    "הלו?" אני קורא ונכנס, מביט סביב. אם המכון יהיה ריק, אני אצא החוצה ואשתגר לעבר העיר אזליה, למכון הפוקימונים.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר אזליה, שהוא מרכז לא גדול במיוחד. אתה נכנס ורואה את האח ג'ון לצד בליסי חמודה, ואתה ניגש אליהם ומבקש לרפא את הפוקימונים שלך. בליסי לוקחת את הפוקדורים בחיוך ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז ומשתגר אל אי הברזל אשר במחוז שינו. במצמוץ עין, אתה מגיע לשם, אל אי די גדול מלא בהרים וגבעות הרריות, אך מה שמוזר באי הוא שהאדמה היא חומה כהה עם גוון אפור. אתה מתחיל לסייר באי, כשלפתע אתה רואה קלינק קטן שמרחף באזור
    'הוא יהיה טוב לאימון האנצ'קרוו...' אחשוב לעצמי ואז אוציא את האנצ'אקרוו במהירות.
    "האנצ'קרוו... תשתמשי בזילזול לעבר קלינק ואז במתקפת כנף שתפגע בו קשות!" אפקוד על האנצ'קרוו שלי.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אתה מתחיל ללכת בדרך מספר 1, בדרך לעיר פאלט.
    במהלך ההליכה שלך, לפתע אתה רואה ווידל קטן וחמוד שחוצה את השביל
    אחכה שוידל יעבור את השביל ואמשיך בדרכי,במידה ו-וידל לא יתן לי לעבור אוציא את סואבלו ואומר לו להשתמש בניקור.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה ניגש לפסיידאק ונותן לו ממתק אחד. פסיידאק אוכל הממתק בתיאבון רב ומחייך. לאחר מכן, אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה........ שמאלה........ והוא יוצא מתוכו. פסיידאק מביט בך במבט תמוה.
    ---
    29 פוקדורים
    19 ממתקים

דור:
    אתה צועק במכון, והקול שלך מהדהד ברחבי הזירה. אתה מחכה כמה שניות, ולפתע יוצא מאמן די גבוה עם שיער בלונדיני שמשפשף את עיניו מדלת נסתרת בצד הזירה "כן? בשביל מה אתה מעיר אותי?" הוא שואל אותך ומפהק.

תומר:
    האנצ'קרוו יוצא מהפוקדור נחוש לקרב נוסף.
    האנצ'קרוו משתמש בזלזול שגורם לקלינק להתעצבן, ואז האנצ'קרוו יוצא במהירות ותוקף במתקפת כנף חזקה שפוגעת בקלינק. לפתע, קלינק שולח מכת ברק לעבר האנצ'קרוו.

קודק:
    אתה נותן לווידל להמשיך ללכת, הוא חוצה את השביל ואתה ממשיך בדרך לעיר פאלט.
    לאחר כמה דקות של הליכה משעממת, אתה מגיע אל העיירה פאלט. עיירה די קטנה, בלי הרבה בתים או בניינים, אבל אתה מבחין בהר קטן שבפסגתו נמצאת מעבדה גדולה.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    האנצ'קרוו יוצא מהפוקדור נחוש לקרב נוסף.
    האנצ'קרוו משתמש בזלזול שגורם לקלינק להתעצבן, ואז האנצ'קרוו יוצא במהירות ותוקף במתקפת כנף חזקה שפוגעת בקלינק. לפתע, קלינק שולח מכת ברק לעבר האנצ'קרוו.
    האנצ'קרוו תתחמקי ואז תשתמשי במהירות בערפל כדי שקלינק לא יראה אותך ואז תפתעי אותו בצל לילה!" אומר להאנצ'קרוו בעידוד ובנחישות.

עמוד 28 מתוך 68 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •