Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 68 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 1012
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה

קודק:
    אתה מוציא את לוח המשימות מכיסך הקדמי. אתה מסתכל על המסך שלו ואתה רואה סמל של הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח את ההודעה, ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום קודק, זוהי המשימה הראשונה שלך:
    :::מכתב לנלה:::
    עליך להעביר מכתב אל נלה גרין, מדענית מבריקה שלנו, אישית. המכתב הוא סודי מאוד, ולכן עליך לשמור עליו ככל האפשר. נלה נמצאת במעבדה בסלייטפורט, הוון. יתכן שמשם יהיו לך הוראות נוספות.
    בהצלחה, אליסון.
    D
    "אוקיי..אז אני צריך ללכת לשם.." אלחש בשקט ואקח את הלוח משימות,אכניס אותו לכיסי ואלך אל המעבדה בסלייטפורט. (דרך הטלפורט)

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יואב:
    אתה מתחיל ללכת דרומית, לפי הgps לכיוון דרך 35.
    לאחר כ-6 דקות, אתה מגיע ליציאה הדרומית של גולדנרוד שהיא דרך 35, והיא מלאה בשדות ירוקים ויפים, ואתה מצליח לראות למרחק שיש אגם יפה.
    אתה מסתכל לשמיים ורואה שהשמיים מתחילים לקבל גוון כתום-אדום ושבעוד כמה זמן, השמש תשקע.
    ---
    אם אתה תוהה איך קמת בבוקר ועכשיו שקיעה זה הבדלי שעות באזורים חחח כמו בחו"ל

ליאור:
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו אל מזרח יער אטרנה, ובמצמוץ עין אתה משתגר הישר אל היער.
    היער שקט וירוק מאוד, ואתה מבחין בכמה פוקימונים מבצבצים מידי פעם בין השיחים והעצים.

תומר:
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו במדויק למפקדה שבאקרוטיק, ומיד במצמוץ עין אתה משתגר אל העיר אקרוטיק, ואתה ניצב בכניסה של המפקדה, והדלתות האוטומטיות נפתחות לך. אתה רואה מבעד לדלתות לובי קטן עם מעליות ומזכירה שיושבת ומדברת בטלפון.

דור:
    כן, היא נתנה לך הכל, באמת שחכתי לציין את זה. סליחה.
    ---
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו להר הירח ליד פיוטר, ומיד במצמוץ עין אתה משתגר אל מין שביל קטן שנמצא באחד מהמסלולים על ההר.
    אתה מוציא את ראפלט מהפוקדור, והוא נראה שמח מאוד ונחוש מאוד. ראפלט מתעופף מעט מסביבך כדי להתחמם ומתיישב לך על הכתף.
    אתה מתחיל ללכת לפי הסימון של השביל כשלפתע אתה רואה עקבות של בן אדם אשר מתחילות בשביל וממשיכות מחוץ לשביל.

קודק:
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו למעבדה בסלייטפורט, ומיד במצמוץ עין אתה משתגר אל העיר סלייטפורט, ואתה נוחת ממש בכניסה למעבדה שם. הדלתות האוטומטיות שבכניסה נפתחות לך, ואתה רואה מבעד לדלתות לובי קטן עם מעליות ומזכירה שיושבת ומדברת בטלפון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    אתה מתחיל ללכת דרומית, לפי הgps לכיוון דרך 35.
    לאחר כ-6 דקות, אתה מגיע ליציאה הדרומית של גולדנרוד שהיא דרך 35, והיא מלאה בשדות ירוקים ויפים, ואתה מצליח לראות למרחק שיש אגם יפה.
    אתה מסתכל לשמיים ורואה שהשמיים מתחילים לקבל גוון כתום-אדום ושבעוד כמה זמן, השמש תשקע.
    ---
    אם אתה תוהה איך קמת בבוקר ועכשיו שקיעה זה הבדלי שעות באזורים חחח כמו בחו"ל

.
    'אוקיי, כדאי שאני אוציא עכשיו את סטארלי (אם הוא עוד לא אצלי אז לא משנה), ואני מוציא אותו וממשיך ללכת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]י
    ליאור:
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו אל מזרח יער אטרנה, ובמצמוץ עין אתה משתגר הישר אל היער.
    היער שקט וירוק מאוד, ואתה מבחין בכמה פוקימונים מבצבצים מידי פעם בין השיחים והעצים.

[b.
    "ואו מגניב יער אטרנה הזה". אני מוצי את זובאט שלי מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו"הי זובאט אני המאמן שלך.שמי ג'ק,תקשיב נתנו לנו משימה למצוא דיסק און קי אבוד ביער הזה.דיסק און קי הוא קטן כזה.די קשה לי לתאר לך אותו אבל מאמין שתצליח להבין לבד איך הוא יראה.טוב עוף מעל היער וחפש דברים מנצצנים .כשתראה דבר מננץ ותבדוק מה זה אם זה דיסק און קי אז תביא לי אותו.אז יאלה לך תעוף".אני מחכה שזובאט יחזור אלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    כן, היא נתנה לך הכל, באמת שחכתי לציין את זה. סליחה.
    ---
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו להר הירח ליד פיוטר, ומיד במצמוץ עין אתה משתגר אל מין שביל קטן שנמצא באחד מהמסלולים על ההר.
    אתה מוציא את ראפלט מהפוקדור, והוא נראה שמח מאוד ונחוש מאוד. ראפלט מתעופף מעט מסביבך כדי להתחמם ומתיישב לך על הכתף.
    אתה מתחיל ללכת לפי הסימון של השביל כשלפתע אתה רואה עקבות של בן אדם אשר מתחילות בשביל וממשיכות מחוץ לשביל.
    "הממ..." אני אומר בקול, ומתכופף אל העקבות. אני מעביר אצבע על אחת מהן, לבדוק האם הן טריות או לא. אני אמשיך לאחר מכן לכיוון אליו העקבות מובילות.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה מסתכל בטלפורטר שעל ידך, אתה מכוון את הgps שבו למעבדה בסלייטפורט, ומיד במצמוץ עין אתה משתגר אל העיר סלייטפורט, ואתה נוחת ממש בכניסה למעבדה שם. הדלתות האוטומטיות שבכניסה נפתחות לך, ואתה רואה מבעד לדלתות לובי קטן עם מעליות ומזכירה שיושבת ומדברת בטלפון.
    *סוואבלו כבר אצלי?

'אוקיי..נלך לבדוק איפה היא..' אחשוב ואתחיל ללכת לכיוון המזכירה.
    "סליחה על ההפרעה,אך את יודעת אולי היכן נמצאת נלה?" אשאל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שחכתי לציין, אבל כולכם קיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם כבר.

-------

יואב:
    אתה מוציא את סטארלי שנראה שמח מאוד. סטארלי מתעופף סביבך מעט על מנת להתחמם.
    אתם שניכם מתחילים ללכת, כאשר סטארלי מתעופף מעליך.
    אתם הולכים כמה עשרות מטרים כשלפתע אתה רואה על האדמה כמה נוצות בצבע שחור-לבן, מעט דומה לצבעים של סטארלי. סטארלי מסתכל עליך ומחכה להוראות ממך.

ליאור:
    אתה מוציא את זובאט מהפוקדור, והוא נראה מרוצה למדי. אתה מתאר לו את הדיסק-און-קי ככל שאפשר, הוא מהנהן ומתחיל לעוף.
    לפתע, לפני שזובאט מספיק להתרחק, מופיע מולך פיינקו שנראה זועם מעט. כשזובאט רואה את פיינקו הוא מיד חוזר ומתיישב על הכתף שלך, מחכה להוראות.

דור:
    אתה נוגע בעקבות, ורואה שהן די טריות, אך לא יותר מידי.
    אתה מתחיל להתקדם לפי העקבות, כשראפלט לצידך. לפתע, משומקום, מגיח מולך מקוהיטה שמתקדם לעברך במהירות עם מתקפת דחיפה.

קודק:
    כן
    ---
    "רק רגע," היא אומר ומורידה הטלפון מהאוזן שלה, "נלה גרין? כן, קומה 3, חדר 307." היא מוסיפה ומצביעה על המעליות.
    Ido

| | Boshoku | |

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

-------

יואב:
    אתם הולכים כמה עשרות מטרים כשלפתע אתה רואה על האדמה כמה נוצות בצבע שחור-לבן, מעט דומה לצבעים של סטארלי. סטארלי מסתכל עליך ומחכה להוראות ממך.

ליאור:
    אתה מוציא את זובאט מהפוקדור, והוא נראה מרוצה למדי. אתה מתאר לו את הדיסק-און-קי ככל שאפשר, הוא מהנהן ומתחיל לעוף.
    לפתע, לפני שזובאט מספיק להתרחק, מופיע מולך פיינקו שנראה זועם מעט. כשזובאט רואה את פיינקו הוא מיד חוזר ומתיישב על הכתף שלך, מחכה להוראות.
    אני אומר לזובאט"כול הכבוד לך אתה פוקימון מצוין".אני מלטף את הראש שלו בעדינות ואז אומר לזובאט"טוב בוא תכונן להלחם ולהביס את הפינקו הזה שמולנו.תשתמש במתקפה על קולית שתפגע על פיינקו.ואז עוף במהירות לעבר פינקו וכשתהיה קרוב אליו תקוף אותו בנשיכה חזקה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. לא ברור בכלל

-------

קודק:
    כן
    ---
    "רק רגע," היא אומר ומורידה הטלפון מהאוזן שלה, "נלה גרין? כן, קומה 3, חדר 307." היא מוסיפה ומצביעה על המעליות.
    "תודה לך.." אומר ואתקדם לכיוון המעליות,שם אעלה לקומה 3 חדר 307

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

-------

יואב:

ליאור:

דור:
    אתה נוגע בעקבות, ורואה שהן די טריות, אך לא יותר מידי.
    אתה מתחיל להתקדם לפי העקבות, כשראפלט לצידך. לפתע, משומקום, מגיח מולך מקוהיטה שמתקדם לעברך במהירות עם מתקפת דחיפה.

קודק:
    כן
    ---
    "יש לי רעיון סטארלי. חפש למעלה ועדכן אותי ברגע שתראה משהו." אני אומר לסטארלי ומחכה שהוא יעוף
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    ליאור:
    זובאט משתמש במתקפה על קולית ומשגר קרן בצורת מעגלים לעבר פיינקו, אך הוא מצליח להתחמק.
    לפני שפיינקו שם לב, זובאט עף במהירות רבה ונושך בחוזקה את פיינקו! שמתגלגל על הרצפה ונפגע די קשה.
    אך מיד, פיינקו לא נכנע, ומשתמש בהפלה חזקה על זובאט שגורם לזובאט להתרסק על הארץ בחוזקה, אך הוא מצליח להתאושש די מהר וחוזר לאוויר.

קודק:
    אתה נכנס למעלית, לוחץ על קומה 3 ולאחר מספר שניות המעלית מגיעה לקומה. אתה מתחיל לשוטט במסדרון, מחפש אחר חדר מספר 307 ולבסוף אתה מוצא אותו.
    אתה נכנס פנימה ושם אתה רואה את נלה גרין ולידה מארקרוו מתעופף . מיד נלה מבחינה בך, "כן? מי אתה?" היא שואלת בחיוך קטן.

יואב:
    סטארלי מתחיל לעוף באזור, אך ממש אחרי כמה שניות שהוא עף מגיח לפניך לפתע פוליוואג קטן שנראה כועס למדי.
    סטארלי שם לב להתרחשות ומיד חוזר אל כתפך ומחכה להוראות נוספות.
    Ido

| | Boshoku | |

12. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה נכנס למעלית, לוחץ על קומה 3 ולאחר מספר שניות המעלית מגיעה לקומה. אתה מתחיל לשוטט במסדרון, מחפש אחר חדר מספר 307 ולבסוף אתה מוצא אותו.
    אתה נכנס פנימה ושם אתה רואה את נלה גרין ולידה מארקרוו מתעופף . מיד נלה מבחינה בך, "כן? מי אתה?" היא שואלת בחיוך קטן.
    "אני קודק וקיבלתי משימה להעביר לך מכתב.." אומר ואראה לה את לוח המשימות.

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    זובאט משתמש במתקפה על קולית ומשגר קרן בצורת מעגלים לעבר פיינקו, אך הוא מצליח להתחמק.
    לפני שפיינקו שם לב, זובאט עף במהירות רבה ונושך בחוזקה את פיינקו! שמתגלגל על הרצפה ונפגע די קשה.
    אך מיד, פיינקו לא נכנע, ומשתמש בהפלה חזקה על זובאט שגורם לזובאט להתרסק על הארץ בחוזקה, אך הוא מצליח להתאושש די מהר וחוזר לאוויר.
    .
    אני אמר לזובאט"בוא נשתמש בזירה לטובתינו כדי להביס תפיינקו הזה.טוב עוף לעבר העצים הקרובים אליו ותחתוך אותם במתקפת כנף כדי לחתוך את העצים שקרובים לפיינקו ולהפיל אותם עליו.לאחר זאת תשתמש בעולקת חיים שתשאב מפינקו את האנרגיה שלו ותעביר לעצמך את האנרגיה שלו.תגמור את הפיינקו הזה כדי שנוכל להתרכז במשימה שלנו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    קודק:
    מצטער היה פאק שלי, שחכתי לכתוב במשימה שאתה צריך לקחת את המכתב מאליסון.
    לא משנה, המכתב אצלך.
    ---
    "אוקיי, נעים מאוד, נלה גרין." היא אומרת ומחייכת.
    נלה מסתכלת על ההודעה שקיבלת ומהנהנת, "אוקיי אז איפה המכתב שלי?"

ליאור:
    זובאט מהנהן ומתחיל לעוף לעבר העצים כשכנפו זוהרת. לפתע, לפני שזובאט מספיק לסיים את המהלך שלך, פיינקו קופץ ותוקף אותו שוב במתקפת הפלה ששוב גורמת לזובאט להתרסק על הארץ.
    למרות זאת, זובאט ממשיך את המהלך ומשתמש בעלוקת חיים על פיינקו ושואב ממנו חלק מהחיים שלו.
    בגלל מתקפת ההפלה ועלוקת החיים פיינקו נראה כבר מותש מאוד וכמעט גמור לחלוטין.
    Ido

| | Boshoku | |

15. לא ברור בכלל
    קודק:
    מצטער היה פאק שלי, שחכתי לכתוב במשימה שאתה צריך לקחת את המכתב מאליסון.
    לא משנה, המכתב אצלך.
    ---
    "אוקיי, נעים מאוד, נלה גרין." היא אומרת ומחייכת.
    נלה מסתכלת על ההודעה שקיבלת ומהנהנת, "אוקיי אז איפה המכתב שלי?"
    "כבר אני מביא לך שנייה.." אומר ואסתכל על הפוקימון המוזר שלה "מי זה? אהה מורקרוו! רוצה לערוך איתי אחריי זה קרב פוקימונים אולי?" אומר ואוציא את המכתב ואגיש לה.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 68 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •