[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
קודק:
אתה מכניס את התג לכיסך בסודיות רבה, ולאחר מכאן אתה צועק "מי כאן?!" בחוזקה ובכעס, אך אף אחד לא עונה. לאחר מכן, אתה מבקש מוויסמאר שישתמש במתקפת רעש בשביל להוציא את המתחבא, ולאחר שאתה סותם את האוזניים וויסמאר משתמש ברעש חזק שיוצר גם הד במערה, אך שום דבר לא קורה חוץ מתזוזה של כמה פוקימונים שנבהלו.
יואב:
סטארביה מרים את עצמו והוא נחוש לנצח בקרב, הוא יוצא ומשתמש באס אווירי יחד עם מתקפה מהירה מה שיוצר אס אווירי מהיר מאוד וארבוק לא מספיק לשים לב ונפגע בחוזקה מהמתקפה המשולבת. לאחר מכן, אתה אומר לסטארביה להשתמש בציפור אמיצה, אך היא עדיין לא מבין מה אתה רוצה. "לעיסה!" צועק שוב רוברט ולפתע ארבוק קופץ לעבר סטארביה בכעס.
תומר:
האנצ'קרוו מהנהן ומשתמש בצוות כפול, מה שיוצר מעגל של כפילים סביב גריימר, ואז לפתע האנצ'קרוו יוצא במהירות ונותן מתקפת כנף חזקה לגריימר שנפגע ונופל לקרקע. "קום כבר!" צועק החייל בכעס ומצביע לעבר האנצ'קרוו, "רפש על האנצ'קרוו!" צועק החייל בכעס ולפתע גריימר שולח רפש מגעיל לעבר האנצ'קרוו.
ליאור:
מיקוד אנרגיה זה כאילו מגביר את האנרגיה של נאמל זה לא יכול לפגוע באחרים...
---
נאמל מצליח להתחמק מזנב הרעל של ואניפיד, ומיד הוא משתמש במיקוד אנרגיה שלפתע גורם לו להרגיש חזק יותר ולפתע הוא נראה נחוש יותר. מיד, נאמל זז במהירות ויורה גחלת חזקה לעבר ואניפיד שנפגע קשה ועף כמה מטרים אחורה. "ואניפיד קדימה! תקוף בהדהמה!" צועק החייל ולפתע ואניפיד תוקף בהדהמה את נאמל שנרתע אחורה מעט.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-30-2011 בשעה 12:19 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ליאור:
נאמל מקשיב להוראותיך ומהנהן בנחישות, לפתע, נאמל שולח התפרצות להבה חזקה שפוגעת בואניפיד בחוזקה והוא נפצע קשה. מיד לאחר מכן, נאמל מוסיף ושולח פצצות בוץ לעבר ואניפיד, "תתחמק!" צועק החייל, וואניפיד מצליח להתחמק הפעם מהמתקפה של נאמל. "קדימה ואניפיד! עוקץ רעל!" צועק החייל ולפתע ואניפיד שולח מקלות זוהרים ורעילים לעבר נאמל.
תומר:
האנצ'קרוו משתמש בסופה חזקה והוא מצליח להעיף את הרפש המתקרב, ומיד לאחר מכן האנצ'קרוו יוצא ותוקף במתקפת כנף בכל כוחו, "תתחמק ואז חבטה!" צועק החייל בכעס, ולפתע גריימר זז הצידה בזריזות ומתחמק ממתקפת הכנף, ולפני שהאנצ'קרוו מספיק להגיב, הוא חובט בהאנצ'קרוו עם גופו הנוזלי מה שמעיף את האנצ'קרוו וגורם לו להתרסק על האדמה.
יואב:
אתה פוקד על סטארביה את שילוב המתקפות החזק, אך נראה שסטארביה מתבלבל מעט מהשילוב המסובך שביקשת, ולכן הוא מצליח רק להשתמש במתקפה מהירה ולהתחמק מהלעיסה של ארבוק. "עכשיו ניב אש נוסף!" צועק החייל וארבוק שוב מצליח להתקוף בניב אש את סטארביה שנופל לקרקע.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יואב:
סטארביה חוזר לאוויר, ואתה פוקד על שוב להשתמש בציפור אמיצה אך הוא עדיין לא מבין מה אתה רוצה. למרות זאת, בשביל לא לאכזב אותך, סטארביה עף במהירות ותוקף בחוזקה עם אס אווירי שפוגע בארבוק וגורם לו להתרסק על הקרקע. "קום כבר!" צורח רוברט בכעס וארבוק קם שוב. אתה רואה שארבוק פצוע קשה ותשוש מאוד, אך אתה שם לב גם שמצבו של סטארביה לא כזה טוב והוא גם תשוש למדי.
תומר:
האנצ'קרוו משתמש בזלזול מה שגורם לגריימר לכעוס מאוד, "חבטה!" צועק החייל, אך גריימר לא מקשיב לו בזכות הזלזול, לפתע, האנצ'קרוו יוצא במהירות ותוקף במתפקת כנף חזקה שפוגעת בגריימר בחוזקה והוא מתגלגל אחורנית. גריימר, שנראה פצוע קשה, קם בכל זאת, נחוש לנצח בקרב. "קדימה גריימר! רפש!" צועק החייל וגריימר שולח שוב רפש מגעיל שהפעם פוגע ומכסה את האנצ'קרוו.
קודק:
אתה ממשיך ללכת יחד עם וויסמאר, ומיד אתה מוציא גם את סוואבלו ובויזל ששמחים לעזור. אתה מבקש מהם לעזור לך לחפש את המדען המוזר, והם מהנהנים ומביטים בך במבט דרוך ומרוכז, ומיד מסתכלים לכל עבר ומחפשים ביסודיות. לפתע, אתה שומע קול מאחוריך, "אני מאמין שמצאת משהו שלי," אתה מסתובב ורואה חייל של צוות ונום ולצידו הרדיאר כועס שנובח עליך![]()
"תחזיר לי את התג שלי!" הוא צועק עליך בכעס וגם הרדיאר נראה כועס למדי.
ליאור:
נאמל שולח גחלת מהירה וחזקה לעבר עוקץ הרעל, מה שגורם לרוב המחטים להישרף, אך חלק מהם עוברים דרך הגחלת ופוגעים בנאמל. למרות זאת, הגחלת ממשיכה לעבר ואניפיד, "תתחמק!" צועק החייל, וואניפיד מצליח לחמוק בזריזות מהגחלת הלוהטת. אך לפתע, נאמל שולח פצצות בוץ חזקות לעבר ואניפיד, והפעם ואניפיד לא שם לב והוא נפגע קשה מאוד. ואניפיד מתגלגל אחורה, מעולף. "ארר.." ממלמל החייל בכעס ומחזיר את ואניפיד לפוקדור שלו, "חכה זה עוד לא נגמר! צא טימבאר!" צועק החייל והוא מוציא מפוקדור נוסף טימבאר שנראה כועס למדי
דור:
אתה מוציא את ווינד ואיווי בזריזות מהפוקדורים שלהם, ומורה עליהם לשבור את הדלת, אך לפתע החייל הכועס מוציא במהירות שני פוקדורים, "צאו איוויזור ופוצ'יאנה! תשתמשו שניכם בדחיפה ותרחיקו את הפוקימונים מהדלת!" צועק החייל והוא מויצא לפתע מהפוקדור איוויזור ופוצ'יאנה![]()
שמיד קופצים ודוחפים את ווינד ואיווי ומרחיקים אותם מהדלת.
"לא נראה לי.." אמלמל ואתן את התג לסוואבלו, "מהר! תחזיק אותו ותעוף לתקרת המערה! שלא יצליחו לקחת לך אותו!" אור ואורה על בוויזל ווויסמאר "בויזל אקדח מים על האיש! וויסמאר תשתמש ביללה ומיד אחר כך חבטה! לבסוף תגמור את זה עם רעש!" אומר לו ואחייך תוך כדי שאני מסמן לסוואבלו לעוף גבוה יותר.
ספוילר
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)