Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 68 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    יואב:
    אתה משתגר אל העיירה אנוויל, בתקווה ששם תוכל למצוא את הפרופסור ובמצמוץ עין אתה מגיע אל העיירה אנוויל, עיירה קטנה ושקטה מאוד, עם לא הרבה בתים ואל הרבה אטרקציות, חוץ מתחנת הרכבת הגדולה שאתה מבחין מרחוק, ומהתחנה יוצאות כמה מסילות רכבת למקומות שונים.

V
    "אוקיי. בוא נחפש בתחנת הרכבת." אני אומר לעצמי בשקט והולך אל עבר תחנת הרכבת כדי לחפש שם. אם אני לא מוצא שום רמז למרות שאני מחפש טוב טוב בכל העיירה ואם אז אני לא מוצא אני משתגר אל צ'ארגסטון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    אתה מתחיל לעקוב אחרי וולפיקס, בתקווה שהיא תוביל אותך אל פרופסור קולינס, אך לאחר כדקה שאתה הולך אחריה, אתה רואה שהיא בעצם השביל מכוון אל בריכת לבה רותחת, שוולפיקס נכנסת אליה בשמחה והיא יושבת שם ונרגעת. אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים כמו סלאגמה ומקארגו ששוכנים בבריכת הלבה.

יואב:
    אתה הולך לכיוון תחנת הרכבת, שאליה אתה מגיע לאחר כמה דקות של הליכה. אתה משוטט בין המסילות, ליד התחנה ובכל האיזור כדי למצוא רמז נוסף שקשור אל פרופסור קולינס ואל צוות ונום בכללי, אך אתה לא מוצא זאת כלל. אתה מנסה בכל זאת וממשיך לחפש, אך אתה שוב נכשל בחיפושיך. אתה מחליט לוותר על המקום, ואתה משתגר את מערת צ'ארג'סטון, והטלפורטר, משגר אותך בעצם אל השביל שליד הכניסה למערה. אתה נכנס למערת צ'ארג'סטון, שהיא גדול מאוד עם סלעים גדולים וכחולים, ואפילו די מוזרים.
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 05-07-2011 בשעה 10:18 AM
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    [b]יואב:
    אתה הולך לכיוון תחנת הרכבת, שאליה אתה מגיע לאחר כמה דקות של הליכה. אתה משוטט בין המסילות, ליד התחנה ובכל האיזור כדי למצוא רמז נוסף שקשור אל פרופסור קולינס ואל צוות ונום בכללי, אך אתה לא מוצא זאת כלל. אתה מנסה בכל זאת וממשיך לחפש, אך אתה שוב נכשל בחיפושיך. אתה מחליט לוותר על המקום, ואתה משתגר את מערת צ'ארג'סטון, והטלפורטר, משגר אותך בעצם אל השביל שליד הכניסה למערה. אתה נכנס למערת צ'ארג'סטון, שהיא גדול מאוד עם סלעים גדולים וכחולים, ואפילו די מוזרים.
    "אוקיי. כדאי שאני אקא את אחד מהפוקבלוקים האדומים." אני אומר ולוקח פוקבלוק אדום אחד כדי לראות טוב במערה. אחר כך אני מתגנב מאחורי אחד הסלעים ומחפש רמז כלשהו להימצאות צוות ונום ופרופסור קולינס

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    אתה מתחיל לעקוב אחרי וולפיקס, בתקווה שהיא תוביל אותך אל פרופסור קולינס, אך לאחר כדקה שאתה הולך אחריה, אתה רואה שהיא בעצם השביל מכוון אל בריכת לבה רותחת, שוולפיקס נכנסת אליה בשמחה והיא יושבת שם ונרגעת. אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים כמו סלאגמה ומקארגו ששוכנים בבריכת הלבה.
    .
    אני אומר לעצמי " כנראה שאין פה שום זכר לפרופסור הזה.אני מבזבז את זמני אז בוא נלך למקום אחר ונחפש זכר אליו במקום אחר.יאלה נשתגר לעבר העיר אנוויל " .אני משתגר לעיר אנויל שבאנמובה ומחפש שם את הפרופסור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מחזיר את ראלטס הנרגש לפוקדור שלו, ואתה ממשיך לסייר ביער אזליה, מחפש בין השיחים ובין העצים את המחבוא של פרופסור קולינס, אך אתה לא מוצא כלום. לפתע, אתה מרגיש משהו מתחמם בכיס שלך, אתה מוציא במהירות את התג מהכיס, ורואה שלפתע מופיעות על התג אותיות קטנות שיוצרות מילה לא ברורה: Venomo...
    "מה זה יכול להיות..." אמלמל לעצמי ואז אמשיך בדרכי כדי למצוא עוד דברים לגבי הפרופסור קולינס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה לוקח פוקבלוק אדום אחד, כדי לשפר את הראות שלך במערה, למרות שהיא הייתה בסדר גמור. אתה מתחיל לשוטט במערה, מחפש מאחורי הסלעים המשונים, בחיפוש אחר רמזים שיובילו אותך לפרופסור קולינס או צוות ונום. "היי אתה! מה אתה עושה פה?!" אתה שומע לפתי צעקה כועסת מאחוריך, ואתה רואה חייל של צוות ונום ולצידו נידורינה כועסת

ליאור:
    אתה מניח שהעבודה שלך פה הסתיימה, ושזהו לא מקום הימצאותו של הפרופסור. אתה מתייאש מהמקום, ומחליט להשתגר אל העיירה אנוויל שבאונובה. אתה משתגר אל העיירה אנוויל, בתקווה ששם תוכל למצוא את הפרופסור ובמצמוץ עין אתה מגיע אל העיירה אנוויל, עיירה קטנה ושקטה מאוד, עם לא הרבה בתים ואל הרבה אטרקציות, חוץ מתחנת הרכבת הגדולה שאתה מבחין מרחוק, ומהתחנה יוצאות כמה מסילות רכבת למקומות שונים, ומול התחנה גשר גדול.

תומר:
    מבולבל, אתה ממשיך ללכת ביער אזליה, ממשיך בתקווה שתוכל למצוא את הפרופסור. לאחר עוד מספר דקות ממושך של חיפושים, אתה מגיע לנקודת המוצא, אל שלושת העצים שעומדים בצורת משולש, ואתה שוב מיואש. לפתע אתה רואה באדוו קטן וחמוד שהולך בין העשבים
    Ido

| | Boshoku | |

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    אתה מניח שהעבודה שלך פה הסתיימה, ושזהו לא מקום הימצאותו של הפרופסור. אתה מתייאש מהמקום, ומחליט להשתגר אל העיירה אנוויל שבאונובה. אתה משתגר אל העיירה אנוויל, בתקווה ששם תוכל למצוא את הפרופסור ובמצמוץ עין אתה מגיע אל העיירה אנוויל, עיירה קטנה ושקטה מאוד, עם לא הרבה בתים ואל הרבה אטרקציות, חוץ מתחנת הרכבת הגדולה שאתה מבחין מרחוק, ומהתחנה יוצאות כמה מסילות רכבת למקומות שונים, ומול התחנה גשר גדול.

[]
    אני אומר לעצמי " טוב אז אני חושב שהפרופסור אולי נמצא מעל הגשר או ליד הגשר " .אני הולך לגשר הגדול של העיר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    מבולבל, אתה ממשיך ללכת ביער אזליה, ממשיך בתקווה שתוכל למצוא את הפרופסור. לאחר עוד מספר דקות ממושך של חיפושים, אתה מגיע לנקודת המוצא, אל שלושת העצים שעומדים בצורת משולש, ואתה שוב מיואש. לפתע אתה רואה באדוו קטן וחמוד שהולך בין העשבים
    תודה!
    ~~~~~~~~~~~~
    "זה פוקימון נחמד..." אמלמל לעצמי, ואז אזרוק את הפוקדור של האנצ'אקרוו ואפקוד עליו: "תשתמש במכת כנף על באדו ואז בניקור!"

9. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה לוקח פוקבלוק אדום אחד, כדי לשפר את הראות שלך במערה, למרות שהיא הייתה בסדר גמור. אתה מתחיל לשוטט במערה, מחפש מאחורי הסלעים המשונים, בחיפוש אחר רמזים שיובילו אותך לפרופסור קולינס או צוות ונום. "היי אתה! מה אתה עושה פה?!" אתה שומע לפתי צעקה כועסת מאחוריך, ואתה רואה חייל של צוות ונום ולצידו נידורינה כועסת

[
    "הא! נידורינה. למה לא שמת שלט:' אני פתטי' וזהו?" אני שואל את החייל בליגלוג." צא סטארביה, אס אווירי עם מתקפת כנף! בכלהכוח!" אני מוציא את סטארביה בהתלהבות ואומר לו לעשות את זה תוך כדי שאני מגחך על הנידורינה הזה

10. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מנסה לנחש את מיקומו של הפרופסור, ואתה הולך לכיוון הגשר הגדול שמול התחנה המרכזית בעיר. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה עולה על הגשר, ואתה רואה נוף יפיפיה של התחנה הגדול והמסילות, ורחוק יותר יערות יפים ובסוף ים גדול ומדהים. אתה עוצר שניה בשביל הנוף, ואז אתה ממשיך לחפש בסביבת הגשר את הפרופסור או רמזים למיקומו. לפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד! אתה לא אמור להיות פה..." אתה מסתובב ואתה רואה אדם גבוה, עם שיער בצבע כחול מוזר, וכובע שחור לראשו, וחיוך ערמומי על פניו, , "נעים מאוד, אני הוא קורי ברוור," הוא מציג את עצמו בחיוך ערמומי, "יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינדי... וזה טריטוריה של ונום..." הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו, "צא פריימיפ!" הוא צועק ומוציא מהפוקדור פריימיפ כועס למדי "בוא נראה מה יש לך..." הוא אומר ומחייך בערמומיות.

תומר:
    אתה מוציא את האנצ'קרוו לקרב נגד באדוו, ומיד האנצ'קרוו יוצא בנחישות ותוקף במתקפת כנף את באדוו שמופתע ונפגע קשה, למרות המכה המוצלחת של האנצ'קרוו, אתה רואה שהוא די עייף עוד מהקרב הקודם, אך הוא ממשיך ותוקף גם בניקור את באדוו, אך הפעם באדוו מתחמק. באדוו מבין שהאנצ'קרוו פוקימון חזק מאוד עבורו, והוא משתמש בשאיבה, שלא נראה מזיז כל כך להאנצ'קרוו, אך באדוו מתאושש מעט בזכות ההתקפה.

יואב:
    אתה מוציא את סטארביה, אשר עדיין תשוש מהקרב הקודם. תוך כדי לגלוג על נידורינה, מה שגורם גם לחייל וגם לנידורינה לכעוס מאוד. סטארביה יוצא במהירות רבה, ותוקף באס אווירי משולב עם מתקפת כנף את נידורינה, "תתחמק ואז עוקץ רעל!" צועק החייל, ונידורינה הכועסת מצליחה להתחמק מהמתקפה של סטארביה, ואז היא שולחת עוקץ רעל חזק שפוגע בסטארביה וגורמת לו ליפול לקרקע, "זה ילמד אותך לא לצחוק על נידורינה..." אומר החייל ומצחקק ברשעות.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את האנצ'קרוו לקרב נגד באדוו, ומיד האנצ'קרוו יוצא בנחישות ותוקף במתקפת כנף את באדוו שמופתע ונפגע קשה, למרות המכה המוצלחת של האנצ'קרוו, אתה רואה שהוא די עייף עוד מהקרב הקודם, אך הוא ממשיך ותוקף גם בניקור את באדוו, אך הפעם באדוו מתחמק. באדוו מבין שהאנצ'קרוו פוקימון חזק מאוד עבורו, והוא משתמש בשאיבה, שלא נראה מזיז כל כך להאנצ'קרוו, אך באדוו מתאושש מעט בזכות ההתקפה.
    "סליחה באדוו, אני פשוט רוצה אותך למסע והפוקימונים שלי תשושים, רוצה להצטרף למסע שלי?" אשאל את באדוו הקטן ואם הוא יענה בחיוב אזרוק עליו פוקדור ריק.
    אם לא אפקוד על מארקרוו לתקוף אותו בכול המתקפות שהוא יודע.

12. משתמש מנוסה
    [B]יואב:
    אתה מוציא את סטארביה, אשר עדיין תשוש מהקרב הקודם. תוך כדי לגלוג על נידורינה, מה שגורם גם לחייל וגם לנידורינה לכעוס מאוד. סטארביה יוצא במהירות רבה, ותוקף באס אווירי משולב עם מתקפת כנף את נידורינה, "תתחמק ואז עוקץ רעל!" צועק החייל, ונידורינה הכועסת מצליחה להתחמק מהמתקפה של סטארביה, ואז היא שולחת עוקץ רעל חזק שפוגע בסטארביה וגורמת לו ליפול לקרקע, "זה ילמד אותך לא לצחוק על נידורינה..." אומר החייל ומצחקק ברשעות.
    "אוקיי, אל תדאג סטארביה! עכשיו אס אווירי עם מתקפה מהירה, בכל הכוח חבר! אני מאמין בך!" אני אומר בהתלהבות ומקווה מאוד שסטארביה יתאושש מהר ויצליח לנצח

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אתה מניח שהכתוב על התג הוא קופינג, ואתה מתחיל ללכת אל היציאה מהמערה הגדולה, בכך שאתה עוקב אחר האור הבוהק שנובע מהכניסה של המערה החשוכה.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה רואה שכבר היציאה די קרובה, אך לפתע אתה מבחין בג'ולטיק שהולך לו לצד האבנים המוזרות שבמערה.
    "היי זה ג'ולטיק!" אומר בגאווה שאני כבר מכיר אותו.
    "אוקי! צא וויסמאר ותשתמש ברעש על הג'ולטיק הזה!" ואז אוציא אותו ואורה עליו להתקיף את הג'ולטיק.

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מנסה לנחש את מיקומו של הפרופסור, ואתה הולך לכיוון הגשר הגדול שמול התחנה המרכזית בעיר. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה עולה על הגשר, ואתה רואה נוף יפיפיה של התחנה הגדול והמסילות, ורחוק יותר יערות יפים ובסוף ים גדול ומדהים. אתה עוצר שניה בשביל הנוף, ואז אתה ממשיך לחפש בסביבת הגשר את הפרופסור או רמזים למיקומו. לפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד! אתה לא אמור להיות פה..." אתה מסתובב ואתה רואה אדם גבוה, עם שיער בצבע כחול מוזר, וכובע שחור לראשו, וחיוך ערמומי על פניו, , "נעים מאוד, אני הוא קורי ברוור," הוא מציג את עצמו בחיוך ערמומי, "יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינדי... וזה טריטוריה של ונום..." הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו, "צא פריימיפ!" הוא צועק ומוציא מהפוקדור פריימיפ כועס למדי "בוא נראה מה יש לך..." הוא אומר ומחייך בערמומיות.
    אני אומר לקורי " אין בעיה אני לא מפחד מפרימייפ החזק שלך " .אני מוציא את זובאט שלי מהפוכדור שלו ואז אומר לו " עוף לעבר פרימיפ ותקוף אותו במתקפת כנף. לאחר זאת תשתמש בניב רעל עליו ונסה שיורעל. אל תפחד מהראה המפחיד של פרימיפ יש ל יתרון סוגי עליו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה רץ במהירות רבה אחרי הקופינג הנמלט, והפוקדור מוכן בידך על מנת להחזיר אותו. אחרי דקה של רדיפה, אתה מצליח להדביק את קופינג שנראה לא בכושר, ואתה מצליח להחזיר אותו במהירות אל תוך הפוקדור שלו. אתה מביט שוב בפוקדור, ולפתע אתה מבחין בסימון קטן שלא ראית קודם בגב הפוקדור - V
    "כמו על הדלת..." אני ממלמל לעצמי. אני שולף את הטלפורטר שלי ומשתגר אל אחת הערים ברשימה שקיבלתי, שאין לי כוח לחפש אותה כרגע אבל אני זוכר שהייתה עיר במחוז סינו.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 36 מתוך 68 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •