Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 68 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    מה זה כל המתקפות? הוא לא יכול להשתמש ביותר מ3 במהלך אחד... תפרט...
    תגיב לתגובה הקודמת שוב...

יואב:
    סטארביה חוזר לאוויר, ויוצא באס אווירי משולב עם מתקפה מהירה, מה שיוצר אס אווירי מהיר במיוחד, אשר פוגע בחוזקה בנידורינה והיא מתגלגל על האדמה, "ארר..." ממלמל החייל בכעס, "קדימה נידורינה! תתקפי בזנב ברזל!" צועק החייל ומיד נידורינה קופצת ממקומה, כאשר זנבה זוהר בלבן, והיא פוגעת בחוזקה עם הזנב בסטארביה, שמתרסק במהירות לקרקע, אתה רואה שסטארביה פצוע קשה מאוד, והוא כבר בקושי מצליח להתאושש.

קודק:
    וויסמאר יוצא מהפוקדור, מוכן להלחם בג'ולטיק. וויסמאר משתמש מיד ברעש חזק שמפתיע את ג'ולטיק, והוא נפגע קשה ונופל לאחור. ג'ולטיק, שמתעצבן ממתפקת הפתע של וויסמאר, מיד שולח קורי חשמל חזקים שפוגעים בוויסמאר בחוזקהוהוא גם כן עף לאחור ומגיע אפילו עד לרגליים שלך. ג'ולטיק נראה כועס למדי, והוא מיד שולח קורי חשמל נוספים.

ליאור:
    זובאט יוצא מהפוקדור, נרגש לקראת קרב, והוא מסתובב קצת סביבך כדי להתחמם. אתה אומר לזובאט להיות חזק, והוא מיד יוצא במהירות ותוקף במתקפת כנף מהירה את פריימיפ, שנפגע בחוזקה ונופל לאחור, אך קם מיד על רגליו והוא נראה אפילו כועס עוד יותר. זובאט מסתובב ואתה מורה עליו להשתמש בניב רעל, אך זה לא מבין מה אתה רוצה, "מכת קרטה פריימיפ!" אתה שומע לפתע מהחייל, ופריימיפ מיד רץ ותוקף במכה חזקה את זובאט שנופל ומתרסק על הקרקע. זובאט מתאושש במהירות וחוזר לאוויר, מחכה לפקודה שלך.

דור:
    אתה משתגר אל העיר סנוופוינט, אשר במחוז שינו ובמצמוץ עין אתה מגיע לשם, עיר לבנה כמעט לגמרי, עטופה שלג. מתחיל להיות לך קר בגלל מזג האוויר, ולכן אתה מיד מוציא מעיל מתוך התיק שלך והוא מחמם אותך. אתה מביט על העיר סנוופוינט, ואתה רואה בתים עטופים בשלג, וכמו כן אתה מבחין במין מקדש ענקי שבולט בצפון העיר הרחוק.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]

ליאור:
    זובאט יוצא מהפוקדור, נרגש לקראת קרב, והוא מסתובב קצת סביבך כדי להתחמם. אתה אומר לזובאט להיות חזק, והוא מיד יוצא במהירות ותוקף במתקפת כנף מהירה את פריימיפ, שנפגע בחוזקה ונופל לאחור, אך קם מיד על רגליו והוא נראה אפילו כועס עוד יותר. זובאט מסתובב ואתה מורה עליו להשתמש בניב רעל, אך זה לא מבין מה אתה רוצה, "מכת קרטה פריימיפ!" אתה שומע לפתע מהחייל, ופריימיפ מיד רץ ותוקף במכה חזקה את זובאט שנופל ומתרסק על הקרקע. זובאט מתאושש במהירות וחוזר לאוויר, מחכה לפקודה שלך.
    אני אומר לזובאט " כול הכבוד לך אתה פוקימון ציתן מאוד.טוב תקוף בקרן בילבול את פרימיפ ונסה שהוא יבולבל ולא רק יחטוף מזה נזק. לאחר שתמש בקרן בילבול עוף גבוה לשמיים.אז תירד מהשמיים ועף במהירות לעבר פריימפ וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בחיתוך אווירי עליו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מוציא את האנצ'קרוו לקרב נגד באדוו, ומיד האנצ'קרוו יוצא בנחישות ותוקף במתקפת כנף את באדוו שמופתע ונפגע קשה, למרות המכה המוצלחת של האנצ'קרוו, אתה רואה שהוא די עייף עוד מהקרב הקודם, אך הוא ממשיך ותוקף גם בניקור את באדוו, אך הפעם באדוו מתחמק. באדוו מבין שהאנצ'קרוו פוקימון חזק מאוד עבורו, והוא משתמש בשאיבה, שלא נראה מזיז כל כך להאנצ'קרוו, אך באדוו מתאושש מעט בזכות ההתקפה.
    "סליחה באדוו, אני פשוט רוצה אותך למסע והפוקימונים שלי תשושים, רוצה להצטרף למסע שלי?" אשאל את באדוו הקטן ואם הוא יענה בחיוב אזרוק עליו פוקדור ריק.
    אם לא אפקוד על מארקרוו לתקוף אותו בזילזול, ואז במתקפת כנף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    ליאור:
    זובאט מהנהן, ומשתמש בקרן בלבול, "תתחמק!" צועק החייל, ופריימיפ מצליח להתחמק מהמתקפה של זובאט. לאחר מכן, זובאט עולה גבוה מאוד באוויר, ואז צולל במהירות עם חיתוך אווירי, "מכת קרטה נוספת! תעצור אותו!" צועק החייל בכעס, ושניה לפני שזובאט פוגע בפריימיפ, פריימיפ פוגע במכת קרטה בחוזקה בזובאט, ובגלל בתנופה החזקה של זובאט, הוא נפגע חזק ונופל לקרקע. "עכשיו בעיטה נמוכה!" צועק קורי, ולפתע פריימיפ רץ לעבר זובאט אשר שוכב על הקרקע.

תומר:
    באדוו מהנהן לשלילה, ומיד תוקף את בשאיבה נוספת ששוב פוגעת בהאנצ'קרוו ובאדוו מתאושש מעט. מיד, האנצ'קרוו משתמש בזלזול בשמכעיס מאוד את באדוו, ואז הוא תוקף במתקפת כנף חזקה, אך באדוו מתחמק שוב. באדוו לפתע שולח אבקה צהובה, אשר אתה מזהה כאבקת שיתוק לעבר האנצ'קרוו.
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה משתגר אל העיר סנוופוינט, אשר במחוז שינו ובמצמוץ עין אתה מגיע לשם, עיר לבנה כמעט לגמרי, עטופה שלג. מתחיל להיות לך קר בגלל מזג האוויר, ולכן אתה מיד מוציא מעיל מתוך התיק שלך והוא מחמם אותך. אתה מביט על העיר סנוופוינט, ואתה רואה בתים עטופים בשלג, וכמו כן אתה מבחין במין מקדש ענקי שבולט בצפון העיר הרחוק.
    'המקדש של רג'יג'יגאס...' אני חושב בלבי, ומעלה בזכרוני את האגדות על קיומו של פוקימון אגדי שמתעורר לחיים פעם בתקופה. אני מתקדם אליו, מתעלם מהקור החודר, ואם אני לא נתקל בצרות בדרך אני אכנס אליו בדומיה מוחלטת ואחקור בפנים.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    וויסמאר יוצא מהפוקדור, מוכן להלחם בג'ולטיק. וויסמאר משתמש מיד ברעש חזק שמפתיע את ג'ולטיק, והוא נפגע קשה ונופל לאחור. ג'ולטיק, שמתעצבן ממתפקת הפתע של וויסמאר, מיד שולח קורי חשמל חזקים שפוגעים בוויסמאר בחוזקהוהוא גם כן עף לאחור ומגיע אפילו עד לרגליים שלך. ג'ולטיק נראה כועס למדי, והוא מיד שולח קורי חשמל נוספים.
    אסתכל על הג'ולטיק הקטן ואחשוב 'מדהים,כמה שהג'ולטיק הזה קטן,הוא די חזק'
    מיד אצביע על ג'ולטיק ואומר לוויסמאר "קדימה וויסמאר! אתה יכול לנצח אותו! תשתמש ביללה ומיד אחרי זה בחבטה! לבסוף תשתמש ברעש! הכי חזק שתוכל!" אומר לו ואעודד אותו.

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    זובאט מהנהן, ומשתמש בקרן בלבול, "תתחמק!" צועק החייל, ופריימיפ מצליח להתחמק מהמתקפה של זובאט. לאחר מכן, זובאט עולה גבוה מאוד באוויר, ואז צולל במהירות עם חיתוך אווירי, "מכת קרטה נוספת! תעצור אותו!" צועק החייל בכעס, ושניה לפני שזובאט פוגע בפריימיפ, פריימיפ פוגע במכת קרטה בחוזקה בזובאט, ובגלל בתנופה החזקה של זובאט, הוא נפגע חזק ונופל לקרקע. "עכשיו בעיטה נמוכה!" צועק קורי, ולפתע פריימיפ רץ לעבר זובאט אשר שוכב על הקרקע.
    .
    אני אומר לזובאט " תתאוש מן הנפגיעה שספגת במהירות.תשתמש ביתחוך אווירי על מתקפת בעיטה נמוכה שלו.חיתוך אווירי היה מעין מתקפת נגד שתגן עליך וגם תפגע במפריימיפ.לאחר מכן תשלח קרן בולבול חזקה מאוד לעבר פרימיפ"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה מסיק שזהו המקדש של רג'יג'יאס, ואתה מתקדם אליו תוך כדי שאתה נזכר בכל מה ששמעת ולימדו אותך על פוקימונים אגדיים בכלל ועל רג'יג'יאס בפרט. לאחר כ20 דקות של הליכה, אתה עולה במדרגות הרבות ונכנס אל מקדש סנוופוינט, מקדשו של רג'יג'יאס. אתה נכנס לתוך לובי גדול בצורה עיגול, שעל קירותיו כל מיני ציורים מוזרים של אנונים ופוקימונים שונים שאתה לא מכיר. אתה רואה בקצה הלובי פסל גדול של רג'יג'יאס, ולצידו גרם מדרגות שמוביל לקומה התחתונה. אתה רואה בלובי גם כל מיני חוקרים ומדענים שמנסים לפענח את הקירות. אתה מתחיל לחקור קצת את הלובי, מביט מעט באנונים ומנסה למצוא רמזים שקשור לצוות ונום או פרופסור קולינס, ואתה לא מוצא.

קודק:
    וויסמאר מצליח להתחמק מהמתקפה של ג'ולטיק, ואתה מתפעל מחוזקו של ג'ולטיק. לאחר מכן, וויסמאר משתמש ביללה מחרישת אוזניים, וג'ולטיק, אשר נרתע מהיללה, מיד נפגע גם מהחבטה החזקה של וויסמאר. וויסמאר ממשיך לפי הוראותיך, ומתכונן להשתמש ברעש, אך לפתע ג'ולטיק קופץ ממקומו ומשתמש בגל רעם שפוגע במהירות בוויסמאר ומשתק אותו, ולכן וויסמאר לא יכול לסיים את ההתקפה. ג'ולטיק מתכונן לעוד התקפה, והוא מתחיל לנוע במהירות לעבר וויסמאר.

ליאור:
    זובאט קם במהירות וחוזר שוב לאוויר, וכך מצליח לחמוק מהבעיטה הנמוכה של פריימיפ. לפתע, זובאט משתמש בחיתוך אווירי נוסף, והוא פוגע בחוזקה בפריימיפ ובזכות יתרון הסוגים פריימיפ נפגע קשה ומתגלגל לאחור. לאחר מכן, זובאט שולח קרן בלבול נוספת, "תתחמק! ואז מכת קרטה בכל הכוח!" צועק קורי, ופריימיפ הכועס מתחמק ביעילות מהמתקפה של זובאט ונותן לזובאט מכת קרטה חזקה במיוחד שגורמת לו להתרסק על הקרקע בחוזקה רבה, ונראה שהוא תשוש מאוד, אך הוא חוזר לאוויר מוכן להמשיך בקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

ליאור:
    זובאט קם במהירות וחוזר שוב לאוויר, וכך מצליח לחמוק מהבעיטה הנמוכה של פריימיפ. לפתע, זובאט משתמש בחיתוך אווירי נוסף, והוא פוגע בחוזקה בפריימיפ ובזכות יתרון הסוגים פריימיפ נפגע קשה ומתגלגל לאחור. לאחר מכן, זובאט שולח קרן בלבול נוספת, "תתחמק! ואז מכת קרטה בכל הכוח!" צועק קורי, ופריימיפ הכועס מתחמק ביעילות מהמתקפה של זובאט ונותן לזובאט מכת קרטה חזקה במיוחד שגורמת לו להתרסק על הקרקע בחוזקה רבה, ונראה שהוא תשוש מאוד, אך הוא חוזר לאוויר מוכן להמשיך בקרב.
    אני אומר לזובאט " עוף במהירות אדירה לעבר פרימיפ.לאחר שתהיה קרוב אליו תנשוך לו את הרגל בעוצמה אדירה שהרגלת כאב לו.לאחר זאת תשתמש בחיתוך אווירי על פריימפי.נסה לגמור את הפריימיפ הזה בחיתוך אוויר שלך ".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [b]

יואב:
    סטארביה חוזר לאוויר, ויוצא באס אווירי משולב עם מתקפה מהירה, מה שיוצר אס אווירי מהיר במיוחד, אשר פוגע בחוזקה בנידורינה והיא מתגלגל על האדמה, "ארר..." ממלמל החייל בכעס, "קדימה נידורינה! תתקפי בזנב ברזל!" צועק החייל ומיד נידורינה קופצת ממקומה, כאשר זנבה זוהר בלבן, והיא פוגעת בחוזקה עם הזנב בסטארביה, שמתרסק במהירות לקרקע, אתה רואה שסטארביה פצוע קשה מאוד, והוא כבר בקושי מצליח להתאושש.
    "סטארביה חזור!" אני אומר בצעקה ואומר לסטארביה:" היית מצוין, עכשיו תנוח." אחרי זה אני מוציא את פוליוואג ואומר לו:" פוליוואג, תשתמש באקדח מים משולב עם קרן בועות ואז סטירה כפולה!"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה מסיק שזהו המקדש של רג'יג'יאס, ואתה מתקדם אליו תוך כדי שאתה נזכר בכל מה ששמעת ולימדו אותך על פוקימונים אגדיים בכלל ועל רג'יג'יאס בפרט. לאחר כ20 דקות של הליכה, אתה עולה במדרגות הרבות ונכנס אל מקדש סנוופוינט, מקדשו של רג'יג'יאס. אתה נכנס לתוך לובי גדול בצורה עיגול, שעל קירותיו כל מיני ציורים מוזרים של אנונים ופוקימונים שונים שאתה לא מכיר. אתה רואה בקצה הלובי פסל גדול של רג'יג'יאס, ולצידו גרם מדרגות שמוביל לקומה התחתונה. אתה רואה בלובי גם כל מיני חוקרים ומדענים שמנסים לפענח את הקירות. אתה מתחיל לחקור קצת את הלובי, מביט מעט באנונים ומנסה למצוא רמזים שקשור לצוות ונום או פרופסור קולינס, ואתה לא מוצא.
    'אולי בקומה התחתונה...' אני חושב בסקרנות ופוסע לי לאיטי במדרגות, מביט סביב ונפעם מיופיו של המקדש ומהפסל של הפוקימון הכביר. כשאגיע למטה אחקור קצת, ואם לא אמצא רמז או מעבר למקום אחר, אני אצא ואחזור אל העיר סנוופוינט, משם אשתגר לעיר במחוז הוואן.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    באדוו מהנהן לשלילה, ומיד תוקף את בשאיבה נוספת ששוב פוגעת בהאנצ'קרוו ובאדוו מתאושש מעט. מיד, האנצ'קרוו משתמש בזלזול בשמכעיס מאוד את באדוו, ואז הוא תוקף במתקפת כנף חזקה, אך באדוו מתחמק שוב. באדוו לפתע שולח אבקה צהובה, אשר אתה מזהה כאבקת שיתוק לעבר האנצ'קרוו.
    "תשתמש בסופה כדי להעיף את האבקת שיתוק לעבר באדוו ואז תתקוף אותו בניקור!" אפקוד על האנצ'אקרוו.

13. משתמש מנוסה
    ליאור:
    זובאט עף במהירות גבוהה לעבר פריימיפ, והוא עף נמוך כדי לנשוך את רגלו, "בעיטה נמוכה!" צועק קורי, ולפתע רגע לפני שזובאט מצליח לתקוף, פריימיפ חובט בו עם רגלו בחוזקה והוא מעיף אותו אחורה וזובאט מתרסק שוב על הקרקע, פצוע קשה. זובאט מנסה לקום בכל זאת, כשלפתע, זובאט מתחיל לזהור באור לבן בוהק.............................................. ........ זובאט להתפתח לגולבאט! "זה לא יעזור לך!" צועק קורי בזלזול, "מכת קרטה!" ולפתע פריימיפ מתחיל לרוץ בכעס לעבר גולבאט.
    ---
    גולבאט למד מתקפות חדשות בזכות ההתפתחות!

יואב:
    אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את פוליוואג, שגם נראה די תשוש מהקרב הקודם. פוליוואג הנחוש שולח אקדח מים ביחד עם קרן בועות לעבר נידורינה, "תתחמקי!" צועק החייל, אך נידורינה לא מספיקה ונפגעת מהמתקפה של פוליוואג. לפתע, פוליוואג קופץ ממקומו לעבר נידורינה עם סטירה כפולה, אך היא מצליחה להתחמק הפעם. "תשתמשי בעוקץ רעל!" צועק החייל בכעס, ולפתע נידורינה שולחת עשרות מחטים לבנים ובוהקים לעבר פוליוואג.

דור:
    אתה עובר את הלובי, מתפלא מהיופי ומהרהב שלו, ואתה מגיע אל גרם המדרגות. אתה יורד בגרם, ומגיע אל מין מערה גדול אשר מוערת בצידיה בעזרת לפידים, ולכן הראות בה היא די טובה. אתה מתחיל לסייר במערה, שהיא די מפחידה ולכן אתה הולך בזהירות ובאיטיות יחסית. אתה מחפש אחר רמזים שיובילו אותך לפתרון המשימה, אך אינך מוצא. אתה ממשיך לסייר, ולפתע אתה רואה ואניליט קטן וחמוד בצבע שונה מהרגיל
    ---
    אין עיר במחוז הוון...

תומר:
    האנצ'קרוו משתמש בסופה חזקה שמעיפה את אבקת השיתוק אל באדוו, אך לא נראה שזה משפיע עליו, ואז האנצ'קרוו צולל במהירות לעבר באדוו ומנקר אותו בחוזקה רבה. אתה רואה שבאדוו עף לאחור ונופל על הרצפה, מעולף. האנצ'קרוו נעמד על ידך עם חזה זקוף, גאה על ניצחונו.
    Ido

| | Boshoku | |

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    זובאט עף במהירות גבוהה לעבר פריימיפ, והוא עף נמוך כדי לנשוך את רגלו, "בעיטה נמוכה!" צועק קורי, ולפתע רגע לפני שזובאט מצליח לתקוף, פריימיפ חובט בו עם רגלו בחוזקה והוא מעיף אותו אחורה וזובאט מתרסק שוב על הקרקע, פצוע קשה. זובאט מנסה לקום בכל זאת, כשלפתע, זובאט מתחיל לזהור באור לבן בוהק.............................................. ........ זובאט להתפתח לגולבאט! "זה לא יעזור לך!" צועק קורי בזלזול, "מכת קרטה!" ולפתע פריימיפ מתחיל לרוץ בכעס לעבר גולבאט.
    ---
    גולבאט למד מתקפות חדשות בזכות ההתפתחות!

.
    אני מתרגש שזובאט שלי התפתח לגולבאט חזק ואז אומר לגולבאט " כול הכבוד ל התפתח לך.עכשיו התחזקת מאוד.עכשיו בוא נוכיח לאיש שהתפתחת יעזור לנו להביס את הפרימיפ שלו.תחמק ממכת הקרטה שלו ואז מיד שתחמק תקוף בחיתוך אווירי לעבר רגליו ואז תקוף במריטה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    האנצ'קרוו משתמש בסופה חזקה שמעיפה את אבקת השיתוק אל באדוו, אך לא נראה שזה משפיע עליו, ואז האנצ'קרוו צולל במהירות לעבר באדוו ומנקר אותו בחוזקה רבה. אתה רואה שבאדוו עף לאחור ונופל על הרצפה, מעולף. האנצ'קרוו נעמד על ידך עם חזה זקוף, גאה על ניצחונו.
    אני אזרוק בפוקדור בגאווה על באדו ואלטף את האנצ'אקרו בשמחה כדי להראות לו שאני גאה בו.
    לאחר מכן, אקח את הפוקדור שתפס את באדו ואמשיך בחיפושים אחרי הפרופסור ואם אני לא אמצא שום רמז עדיין אשתגר למערת צ'ארג'סטון, אונובה.

עמוד 37 מתוך 68 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •