Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 68 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]ק
    ליאור:
    זובאט מהנהן ומתחיל לעוף לעבר העצים כשכנפו זוהרת. לפתע, לפני שזובאט מספיק לסיים את המהלך שלך, פיינקו קופץ ותוקף אותו שוב במתקפת הפלה ששוב גורמת לזובאט להתרסק על הארץ.
    למרות זאת, זובאט ממשיך את המהלך ומשתמש בעלוקת חיים על פיינקו ושואב ממנו חלק מהחיים שלו.
    בגלל מתקפת ההפלה ועלוקת החיים פיינקו נראה כבר מותש מאוד וכמעט גמור לחלוטין.
    אני אומר לזובאט"אוקי הכול תלוי במהלך הזה אם לא נצליח מהך שנעשה עכשיו להביס את פינקו.אז פינקו ינצח אותך.טוב אני רוצה שתיתן את כול כולך בדקות הספורות.עוף לגובה רב.כשתהיה בגובה רב תקוף את פיינקו בעל קולי.לאחר שהיו טבעות עגולות מהעל קולי.כנס לטבעות ועוף יחד איתם לעבר פיינקו.כשתהיה קרוב תקוף אותו במכת כנף באותו זמן שעל קולי יפגע בו.קדימה אתה חיבב להצליח בזה".אני מחזיק אצבעות שזובאט יצליח לעשות את המהלך הזה ולהביס את פיינקו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    "כן זה מארקרוו שלי." היא אומרת בחיוך ומלטפת את ראשו של מארקרוו. אתה מציע לה קרב והיא מצחקקת, "אולי מאוחר יותר" היא מוסיפה בחיוך.
    היא לוקחת את המכתב מידך, מביטה בו בריכוז ומהנהנת בהבנה, "אוקיי... תקשיב אני צריכה שתלך לדרך 109, דרומית לעיר סלייטפורט, ותביא מהמדען פול את הדיסק-און-קי שלי".

ליאור:
    זובאט גבוה לשמים ומתרכז מאוד. זובאט שולח על קולי בצורה של מעגלים לעבר פיינקו, ומיד לאחר מכן זובאט עף דרך העיגולים עם כנפיים זוהרות ופוגע בפיינקו בחוזקה בשילוב מתקפות מצויין!
    פיינקו מתגלגל אחורה, מעולף לגמרי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    זובאט גבוה לשמים ומתרכז מאוד. זובאט שולח על קולי בצורה של מעגלים לעבר פיינקו, ומיד לאחר מכן זובאט עף דרך העיגולים עם כנפיים זוהרות ופוגע בפיינקו בחוזקה בשילוב מתקפות מצויין!
    אני אומר לזובאט"גדול הצלחת לנצח בקרב הפוקימונים הראשון שלך.יופי הצלחת להביס פיינקו.טוב אני מאמין שאתה כבר עייף מהקרב הזה.אז אני אביא לך לנוח בפוכדור שלך ואני אחפש תדיסק און קי".אני מכניס את זובאט לפוכדור שלו שינוח שם.לאחר מכן אני מתחיל ללכת ביער ומחפש אחר הדיסק און קי שאמור להיות איפשהו ביער

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    שחכתי לציין, אבל כולכם קיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם כבר.

-------

דור:
    אתה נוגע בעקבות, ורואה שהן די טריות, אך לא יותר מידי.
    אתה מתחיל להתקדם לפי העקבות, כשראפלט לצידך. לפתע, משומקום, מגיח מולך מקוהיטה שמתקדם לעברך במהירות עם מתקפת דחיפה.
    "הממ..." אני אומר. "מקוהיטה, כמו לג'ימי (אחי הקטן). אם אני זוכר נכון, פוקימונים מעופפים חזקים יותר מפוקימוני לחיממה..." אני ממשיך, ואז נזכר שמקוהיטה מנסה לתקוף את ראפלט. "הא, כן - ראפלט, תתחמק! ותגיב בניקור!" אני אומר במהירות, מקווה שמקוהיטה לא הספיק לפגוע בראפלט.
    ~~~
    אפשר לכנות את ראפלט 'ווינד'?

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

5. משתמש חדש
    שם פרטי - דן
    שם במשחק - ברונו קולינס ~ Bruno Collins
    גיל -15
    אופי - חכם מאוד, אמיץ, דואג לזולת, בעל חוש הונור, ציני, קצת עצלן, פזיז ועקשן
    רקע - ברונו הוא בנו של פרופסור לפוקימון , הוא תמיד עזר לו בעבודתו( לחקור ולחפש פוקימונים). כאשר ברונו היה בן עשר הוא ואביו חזרו הבייתה מהמסע שלהם וכאשר הם התקרבו לעיר, ראו פוקימון מוזר נופל מין השמיים הם נסעו כדי לבדוק עם הכול בסדר, כאשר הגיעו למקום הנפילה הם ראו לא אחר מאשר את הפוקימון האגדי "טורנדו", אחרי שאביו טיפל בו טורנדוס הודה להם והמשיך בדרכו. מאז אותו מקרה טורנדוס מבקר את ברונו במעבדת הפוקימונים כל שנה לכמה ימים בשביל לנוח ומשחק קצת עם ברונו. כאשר ברונו שמעה שצוות ונום תפס את טורנדוס ומשתמש בו לרע הוא יצא לשחרר אותו ולקח את פידג'י איתו( ברונו קיבל את פידג'י מאביו קשהיה בן 5) בזמן המסע הראשון שלו שמע שצוות ווינדי מנסה גם הוא לשחרר את טורנדוס הוא החליט להצטרף אליו.

תמונה:

פוקימון התחלתי: פידג'י

הערות/בקשות/במבה - משחק טוב
    נערך לאחרונה על ידי Magmortar, 04-16-2011 בשעה 10:43 PM

6. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מחזיר את זובאט, שנראה מרוצה מאוד, לפוקדור שלו ואתה ממשיך לחפש ביער.
    אתה מחפש כמה דקות ספורות בכל מיני אזורים, בין השיחים, ליד עצים ובכל מקום ואתה מתחיל להיות מיואש.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מבעד לשיחים די גבוהים.

דור:
    בכיף
    --
    ראפלט עף לעבר מקוהיטה במטרה להגן עליך, וראפלט לא מספיק לפעול ומקוהיטה דוחף את ראפלט ובגלל מסת הגוף העוצמתית שלו הוא מעיף אותו מטרים ספורים.
    למרות זאת, ראפלט לא מוותר, עולה לאוויר ותוקף בחוזקה את מקוהיטה עם ניקור שמפיל אותו לארץ והוא נפגע די קשה בזכות האפקטיביות של המתקפה.
    Ido

| | Boshoku | |

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מחזיר את זובאט, שנראה מרוצה מאוד, לפוקדור שלו ואתה ממשיך לחפש ביער.
    אתה מחפש כמה דקות ספורות בכל מיני אזורים, בין השיחים, ליד עצים ובכל מקום ואתה מתחיל להיות מיואש.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מבעד לשיחים די גבוהים.
    .
    'מעניין מה זה הרחש המוזר הזה.טוב בוא נלך לבדוק מה זה הרחש ההמוזר הזה'. אני ניגש אל הקול ובודק מי עושה אותו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    דרך אגב, מי שלא שם לב - הוספתי סעיף של פרסים ואיוונטים!
    ---
    ליאור:
    אתה נכנס דרך השיחים ועובר אותם.
    אתה מחפש את מקור הרעש כשלפתע אתה רואה פינסיר עצבני במיוחד מרחיק מהקן שלו אודיש קטן ומסכן שהתקרב בטעות. אתה מבחין במשהו נוצץ מתוך הקן של פינסיר. אתה מתרכז ומתאמץ להסתכל ואתה קולט לפתע שבתוך הקן של פינסיר נמצא הדיסק-און-קי האבוד!
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש חדש
    אני רשום?

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ליאור:
    זובאט משתמש במתקפה על קולית ומשגר קרן בצורת מעגלים לעבר פיינקו, אך הוא מצליח להתחמק.
    לפני שפיינקו שם לב, זובאט עף במהירות רבה ונושך בחוזקה את פיינקו! שמתגלגל על הרצפה ונפגע די קשה.
    אך מיד, פיינקו לא נכנע, ומשתמש בהפלה חזקה על זובאט שגורם לזובאט להתרסק על הארץ בחוזקה, אך הוא מצליח להתאושש די מהר וחוזר לאוויר.

קודק:
    אתה נכנס למעלית, לוחץ על קומה 3 ולאחר מספר שניות המעלית מגיעה לקומה. אתה מתחיל לשוטט במסדרון, מחפש אחר חדר מספר 307 ולבסוף אתה מוצא אותו.
    אתה נכנס פנימה ושם אתה רואה את נלה גרין ולידה מארקרוו מתעופף . מיד נלה מבחינה בך, "כן? מי אתה?" היא שואלת בחיוך קטן.

יואב:
    סטארלי מתחיל לעוף באזור, אך ממש אחרי כמה שניות שהוא עף מגיח לפניך לפתע פוליוואג קטן שנראה כועס למדי.
    סטארלי שם לב להתרחשות ומיד חוזר אל כתפך ומחכה להוראות נוספות.
    "טוב סטארלי, מתקפת כנף על פוליוואג!" אני צועק אל סטארלי בהתלהבות יתרה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דרך אגב, מי שלא שם לב - הוספתי סעיף של פרסים ואיוונטים!
    ---
    ליאור:
    אתה נכנס דרך השיחים ועובר אותם.
    אתה מחפש את מקור הרעש כשלפתע אתה רואה פינסיר עצבני במיוחד מרחיק מהקן שלו אודיש קטן ומסכן שהתקרב בטעות. אתה מבחין במשהו נוצץ מתוך הקן של פינסיר. אתה מתרכז ומתאמץ להסתכל ואתה קולט לפתע שבתוך הקן של פינסיר נמצא הדיסק-און-קי האבוד!
    'אוי שיט עכשיו איך אני אקח מהפינסיר הזה את הדיסק און קי הזה.פינסיר יכול להרוג אותי עם הצבטות שלו.אני חייב לחשוב על רעיון'. אני אומר לפינסיר"הי פינסיר אני לא מתכוון להרוס לך תקן אך אני רוצה רק תדיסק און קי שנמצא בן שלך.אז תביא לחי תדיסק און קי ואני לא אצטרך להשתמש בכוח"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    "כן זה מארקרוו שלי." היא אומרת בחיוך ומלטפת את ראשו של מארקרוו. אתה מציע לה קרב והיא מצחקקת, "אולי מאוחר יותר" היא מוסיפה בחיוך.
    היא לוקחת את המכתב מידך, מביטה בו בריכוז ומהנהנת בהבנה, "אוקיי... תקשיב אני צריכה שתלך לדרך 109, דרומית לעיר סלייטפורט, ותביא מהמדען פול את הדיסק-און-קי שלי".

ליאור:
    "טוב אני אלך.." אומר לה ואוציא את סוואבלו .
    "בוא נלך לדרך 109!" אומר לו ואתחיל ללכת.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    בכיף
    --
    ראפלט עף לעבר מקוהיטה במטרה להגן עליך, וראפלט לא מספיק לפעול ומקוהיטה דוחף את ראפלט ובגלל מסת הגוף העוצמתית שלו הוא מעיף אותו מטרים ספורים.
    למרות זאת, ראפלט לא מוותר, עולה לאוויר ותוקף בחוזקה את מקוהיטה עם ניקור שמפיל אותו לארץ והוא נפגע די קשה בזכות האפקטיביות של המתקפה.
    "ווינד, אתה בסדר?" אני אומר בחשש. כשאוודא שראפלט לא ספג נזק חמור, אני אשלח אותו לתקוף את מקוהיטה בניקור.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה
    pokeda002 ~ עוד לא החלטתי.

--------

יואב:
    סטארלי מהנהן לעברך ויוצא לעבר פוליוואג עם כנפיים זוהרות, אך ממש לפני שסטארלי מצליח לפגוע, פוליוואג מתחמק בזריזות הצידה ומיד שולח אקדח מים חזק על גבו של סטארלי, מה שמעיף אותו והוא מתרסק.
    לפתע, פוליוואג שולח אקדח מים נוסף לעבר סטארלי שעדיין על האדמה.

ליאור:
    אתה מתקרב לפינסיר והוא מעט נרתע, אבל לאחר שאתה מסיים את דבריך, פינסיר לא מבין אותך נכון ומיד יוצא בזעם אליך כשהצוות הענקית שעל ראשו זוהרת, במתקפת אחיזת צבת!

קודק:
    אתה יוצא מהבניין ומוציא את סוואבלו מהפוקדור שנראה שמח ונרגש למדי, והוא מתעופף מעט מסביבך על מנת להתחמם.
    אתה מתחיל לצעוד דרומה בעיר סלייטפורט, אך לפתע אתה מתבלבל ומאבד את דרכך.

דור:
    אתה שואל את ווינד לגבי מצבו, והוא מהנהן ומחייך בביטחון, מיד לאחר מכן ווינד יוצא במהירות עם מקור זוהר לעבר מקוהיטה, ולמרות גופו המסורבל, מקוהיטה מתחמק ומכין את אגרופו הזוהר לפגיעה בווינד.
    Ido

| | Boshoku | |

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    pokeda002 ~

ליאור:
    אתה מתקרב לפינסיר והוא מעט נרתע, אבל לאחר שאתה מסיים את דבריך, פינסיר לא מבין אותך נכון ומיד יוצא בזעם אליך כשהצוות הענקית שעל ראשו זוהרת, במתקפת אחיזת צבת!
    .
    אני נבהל שפינסיר מנסה להרוג אותי.לאחר מכן מנסה לזוז הצידה כדי להתחמק מן המכה של פינסיר.אני במהירות מוציא את זובאט מן הפוכדור שלו ואומר לו"זובאט תשתמש בעל קולי על פינסיר הזה.ותקוף אותו בנשיכה הכי חזקה שלך".בזמן שזובאט מעסיק את פינסיר אני רץ לקן ולוקח תדיסק און קי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 4 מתוך 68 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •