Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 68 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    אתה ממשיך לחפש במערה אחר רמזים וסימנים לפרופסור, כשאתה עדיין קצת חושד ופרנואיד בגלל המקרה המוזר שהיה לך. לאחר עוד דקות של חיפושים, אתה לא מוצא עוד רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש.

ליאור:
    הוא כבר השתחרר מהבלבול..
    --
    גולבאט יוצא במהירות שוב לעבר דרווזי עם ניב רעל, "תתחמק!" צועק קורי, ודרווזי קופץ הצידה ומצליח להתחמק ביעילות מהמתקפה של גולבאט, אך גולבאט לא מוותר ומשתמש גם בחיתוך אווירי חזק, שגם פוגע בדרווזי אך דרווזי אינו מתעלף. "תשתמש בחבטת ראש נוספת! הפעם תפגע בו!" צועק קורי בכעס, ודרווזי מתחיל לרוץ לעבר גולבאט כשראשו מכוון אליו.

קודק:
    מאושר מניצחונו, אתה מחזיר את וויסמאר לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את ג'ולטיק, במחשבה שהוא ידע להתמצא במערה ויעזור לך בחיפושים, אך אתה רואה שג'ולטיק עדיין מעולף מהקרב הקודם.

דור:
    אוף מאיפה מצאת התפתחויות של איווי:
    ואני יכול להביא לך התפתחויות של פלאסל, מינון ופירסמתי גם של אלטריה ויש עוד כמה שמצאתי בסגנון שלך.
    ----
    איווי לוקח כמה צעדים אחורה אך לא הרבה, כדי שלא יאבד את המומנטום, ואז יוצא במהירות עצומה ותוקף את ואניליט בחוזקה רבה מאוד בעזרת גופו, מה שגורם לואניליט לעוף ולהתרסק על אחד הסלעים במערה. ואניליט נופל לקרקע, ואתה רואה שהוא שוכב, מעולף.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]
    ליאור:
    הוא כבר השתחרר מהבלבול..
    --
    גולבאט יוצא במהירות שוב לעבר דרווזי עם ניב רעל, "תתחמק!" צועק קורי, ודרווזי קופץ הצידה ומצליח להתחמק ביעילות מהמתקפה של גולבאט, אך גולבאט לא מוותר ומשתמש גם בחיתוך אווירי חזק, שגם פוגע בדרווזי אך דרווזי אינו מתעלף. "תשתמש בחבטת ראש נוספת! הפעם תפגע בו!" צועק קורי בכעס, ודרווזי מתחיל לרוץ לעבר גולבאט כשראשו מכוון אליו.

[
    אני אומר לגולבאט " עוף גבוה לאוויר כך שדרווזי לא יכול להגיע לך וגם פגוע בך.לאחר מכן רד אליו מן השמיים במתקפת חיתוך אווירי חזקה מאוד.לאחר מכן שלח אליו קרן בילבול חזקה שתבלבל אותו לגמרי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אוף מאיפה מצאת התפתחויות של איווי:
    ואני יכול להביא לך התפתחויות של פלאסל, מינון ופירסמתי גם של אלטריה ויש עוד כמה שמצאתי בסגנון שלך.
    ----
    איווי לוקח כמה צעדים אחורה אך לא הרבה, כדי שלא יאבד את המומנטום, ואז יוצא במהירות עצומה ותוקף את ואניליט בחוזקה רבה מאוד בעזרת גופו, מה שגורם לואניליט לעוף ולהתרסק על אחד הסלעים במערה. ואניליט נופל לקרקע, ואתה רואה שהוא שוכב, מעולף.
    ראיתי את ההתפתחויות של פלאסל ומיינון, וגם של אלטריה. ודיגלט ודיוגונג ועוד המון אבל לא אהבתי...
    ~~~
    "יה בייבי!" אני צועק בחיוך וזורק פוכדור על ואנילייט.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    מאושר מניצחונו, אתה מחזיר את וויסמאר לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את ג'ולטיק, במחשבה שהוא ידע להתמצא במערה ויעזור לך בחיפושים, אך אתה רואה שג'ולטיק עדיין מעולף מהקרב הקודם.
    'אוף..' אחשוב ואכניס אותו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אחפש רמזים נוספים למדען.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה ממשיך לחפש במערה אחר רמזים וסימנים לפרופסור, כשאתה עדיין קצת חושד ופרנואיד בגלל המקרה המוזר שהיה לך. לאחר עוד דקות של חיפושים, אתה לא מוצא עוד רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש.
    אני אוציא את מגנמייט ואגיד לו: "תשתמש במכת חשמל לעבר המנהרה כדי שכול הדברים שיש פה יתחשמלו!" ואז אמשיך בדרכי עם מגנמייט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]

יואב:
    אתה מתקדם באיטיות ובזהירות לעבר האבן המוזרה. אתה מביט מה יש מאחוריה, אך אתה לא רואה שום דבר. אתה מרגיש שמשהו פה חשוד, ואתה מסתכל סביבך במהירות, אך נראה שהמערה רגועה ולא קרה כלום. לפתע, אתה רואה ארון קטן שהולך בין הסלעים.

[
    "היי, זה ארון! היי חמוד, אתה ורצה להצטרף אליי בתור פוקימון?" אני שואל את ארון הקטנצ'יק בחביבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    ליאור:
    גולבאט פועל שוב כמו מקודם, ועף גבוה באוויר כך שדרווזי מחמיץ אותו. לאחר מכן, גולבאט צולל במהירות לעבר דרווזי ותוקף בחיתוך אווירי, "תתחמק!" צועק קורי בבהלה, ודרווזי מצליח לקפוץ הצידה ולהתחמק מההתקפה המסוכנת של גולבאט. למרות ההחמצה, גולבאט לא מוותר ושולח קרן בלבול שפוגעת בדרווזי ולפתע דרווזי נראה מבולבל מאוד, הוא מתחיל להסתובב סביב עצמו, "דרווזי צא מזה! חבטה!" צועק קורי בכעס, ודרווזי המבולבל ממשיך להסתובב סביב עצמו ואז הוא נותן לעצמו אגרוף לפנים, והוא נופל לקרקע.

דור:
    אתה צועק בהתרגשות, וזורק מיד פוקדור על ואניליט, אשר נכנס לתוכו. הפוקדור זז שמאלה.........................ימינה............... .................שמאלה............................ ונעצר! לכדת ואניליט!

קודק:
    אתה מחזיר את ג'ולטיק באכזבה, ואתה ממשיך לסייר במערה הגדולה וממשיך לחפש רמזים נוספים למקום הימצאותו של פרופסור קולינס. עוברות עוד כמה דקות של סיורים וחיפושים במערה, ואתה עדיין לא מוצא דברים חדשים. אתה כבר מתחיל להתייאש מהמקום, כשלפתע אתה שומע רחש מאחורי אחד הסלעים הקרובים אליך.

תומר:
    מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר האדמה והסלעים, וכל דבר שנמצא במערה, אך שום דבר לא קורא, רק נראה שהסלעים נטענים במכת הברק, וכמה פוקימונים זזים במהירות בין הסלעים, אך אתה לא מצליח להינעל על אחד מהם.

יואב:
    אתה ניגש אל ארון הקטן והחמוד, מתכופף אליו ושואל אם ירצה להצטרף אליך. ארון מביט בך לכמה שניות, מהנהן לשלילה, וממשיך ללכת בדרכו בין הסלעים.
    Ido

| | Boshoku | |

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מחזיר את ג'ולטיק באכזבה, ואתה ממשיך לסייר במערה הגדולה וממשיך לחפש רמזים נוספים למקום הימצאותו של פרופסור קולינס. עוברות עוד כמה דקות של סיורים וחיפושים במערה, ואתה עדיין לא מוצא דברים חדשים. אתה כבר מתחיל להתייאש מהמקום, כשלפתע אתה שומע רחש מאחורי אחד הסלעים הקרובים אליך.
    "צא סוואבלו, שירה!" אוציא אותו ואורה לו תוך כדי שאאטום ארת אוזניי.
    לאחר מכן אגש לראות מה יש מאחורי הסלעים.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [B]

יואב:
    אתה ניגש אל ארון הקטן והחמוד, מתכופף אליו ושואל אם ירצה להצטרף אליך. ארון מביט בך לכמה שניות, מהנהן לשלילה, וממשיך ללכת בדרכו בין הסלעים.
    "אוף! מתי אני כבר אשיג עוד פוקימון?! סטארביה ופוליוואג לא מספיקים! אני צריך עוד אחד!" אני לוחש בעצב ומתקדם אל תוך המערה ומחפש עוד רמזים להימצאות הפרופסור

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    גולבאט פועל שוב כמו מקודם, ועף גבוה באוויר כך שדרווזי מחמיץ אותו. לאחר מכן, גולבאט צולל במהירות לעבר דרווזי ותוקף בחיתוך אווירי, "תתחמק!" צועק קורי בבהלה, ודרווזי מצליח לקפוץ הצידה ולהתחמק מההתקפה המסוכנת של גולבאט. למרות ההחמצה, גולבאט לא מוותר ושולח קרן בלבול שפוגעת בדרווזי ולפתע דרווזי נראה מבולבל מאוד, הוא מתחיל להסתובב סביב עצמו, "דרווזי צא מזה! חבטה!" צועק קורי בכעס, ודרווזי המבולבל ממשיך להסתובב סביב עצמו ואז הוא נותן לעצמו אגרוף לפנים, והוא נופל לקרקע.

[
    אני אמר לגולבאט " טוב הגיע הזמן שתגמור את הדרווזי הזה .תקוף אותו בניב הרעל שלך.נסה להרעיל אותו. לאחר מכן תקוף בקרן בילבול שוב על דרווזי שתגמור אותו סופית "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר האדמה והסלעים, וכל דבר שנמצא במערה, אך שום דבר לא קורא, רק נראה שהסלעים נטענים במכת הברק, וכמה פוקימונים זזים במהירות בין הסלעים, אך אתה לא מצליח להינעל על אחד מהם.
    "מגנמייט תשתמש בצליל מתכת על המשיך המנהרה!" אגיד למגנמייט תוך כדי הליכה עם מגנמייט בהמשך המנהרה.

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה צועק בהתרגשות, וזורק מיד פוקדור על ואניליט, אשר נכנס לתוכו. הפוקדור זז שמאלה.........................ימינה............... .................שמאלה............................ ונעצר! לכדת ואניליט!
    "GO DOR, ITS YOUR BIRTHDAY" אני שר ורוקד את ריקוד הראנינג-מן. אני מכניס את הפוכדור לכיסי או מניח בחגורה אם יש לי אחת, ולאחר מכן ממשיך להביט סביב עם ווינד. אם ריק, אני אשתגר אל מרכז הפוקימונים בעיר שבמחוז ג'וטו.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה מוציא את סוואבלו מהפוקדור שלו, ואתה אוטם את אוזנייך ומיד פוקד על סוואבלו להשתמש בשירה, והוא מתחיל לשיר מה שיוצר הד קטן במערה. לאחר מכן, אתה ניגש אל הסלע בזהירות לראות מה מסתתר מאחוריו, אך אתה לא רואה שום דבר. חושד, אתה מביט לצדדים, ואתה לא רואה שום דבר חוץ מכמה פוקימונים שזזים פה ושם.

יואב:
    יכולת פשוט להלחם בו וללכוד אותו...
    ---
    אתה ממשיך להתקדם במערה, מחפש רמזים וסימנים לפרופסור קולינס. לאחר עוד כמה דקות של חיפושים, אתה רואה בין כמה סלעים במערה דלת קטנה מעץ ממש בתוך האדמה, כנראה מובילה לחדר קטן או משהו ממש בתוך האדמה.

ליאור:
    גולבאט עף במהירות ותוקף את דרווזי שוב בניב רעל, אך שוב זה לא פוגע קשה בדרווזי בזכות יתרון הסוגים. לאחר מכן, גולבאט מוסיף עוד קרן בלבול, אך היא לא עושה כלום מכיוון שדרווזי גם ככה מבולבל, "צא מזה כבר!" צועק קורי בזעם, אך דרווזי עדיין מבולבל על הקרקע.

תומר:
    מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים, ואתה שוכח לסתום את האוזניים וגם אתה נפגע מהצליל המתכתי של מגנמייט וכואבות לך האוזניים. לאחר דקה של התאוששות, אתה ומגנמייט ממשיכים ללכת עמוק יותר לתוך המערה, כשלפתע אתה רואה פארוסיד בין הסלעים

דור:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ----
    אתה שר ורוקד כמו מפגר במערה, שמח על כך שאין אנשים מסביב, ואתה מרים את הפוקדור של ואניליט ושם אותו בחגורה שלך. אתה ממשיך ללכת בתוך המערה החשוכה, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד!" אתה מסתובב ורואה אישה די גבוהה עם שיער אדום די כהה, "היי ילד! גנבת משהו ששייך לנו!" היא צועקת עליך בכעס ומוציאה פוקדור מכיסה, "צא!" היא צועקת ומוציאה מהפוקדור קרוקנאו זועם
    Ido

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים, ואתה שוכח לסתום את האוזניים וגם אתה נפגע מהצליל המתכתי של מגנמייט וכואבות לך האוזניים. לאחר דקה של התאוששות, אתה ומגנמייט ממשיכים ללכת עמוק יותר לתוך המערה, כשלפתע אתה רואה פארוסיד בין הסלעים
    "מגנמייט בוא נמשיך" אגיד למגנמייט הקטן ואז אמשיך איתו בדרכנו כדי למצוא עוד רמזים על העלמותו על הפרופסור.

15. משתמש מנוסה
    [B]
    יואב:
    יכולת פשוט להלחם בו וללכוד אותו...
    ---
    אתה ממשיך להתקדם במערה, מחפש רמזים וסימנים לפרופסור קולינס. לאחר עוד כמה דקות של חיפושים, אתה רואה בין כמה סלעים במערה דלת קטנה מעץ ממש בתוך האדמה, כנראה מובילה לחדר קטן או משהו ממש בתוך האדמה.

[I]
    "שלום דלת קטנה," אני לוחש בחיוך ונכנס אל תוך הדלת ואני במצב הכן לכל אפשרות של קרב נגד צוות ונום ופרופסור קולינס

עמוד 40 מתוך 68 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •