Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 68 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    אתה נכנס להתקלח, מרוצה מהחדר היפה שקיבלת, ולאחר כמה דקות של מקלחת נעימה, אתה יוצא ואתה רואה שכבר שלושת הפוקימונים שלך ישנים במיטה שלך. אתה נכנס והולך לישון יחד איתם.
    לאחר כמה שעות של שינה נעימה, אתה קם בבוקר, רענן ומוכן ליום חדש ולמצוא את פרופסור קולינס. אתה רואה שכבר הפוקימונים שלך ערים והם משחקים אחד עם השני.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    ליאור:
    אתה נכנס להתקלח, מרוצה מהחדר היפה שקיבלת, ולאחר כמה דקות של מקלחת נעימה, אתה יוצא ואתה רואה שכבר שלושת הפוקימונים שלך ישנים במיטה שלך. אתה נכנס והולך לישון יחד איתם.
    לאחר כמה שעות של שינה נעימה, אתה קם בבוקר, רענן ומוכן ליום חדש ולמצוא את פרופסור קולינס. אתה רואה שכבר הפוקימונים שלך ערים והם משחקים אחד עם השני.
    אני אומר לפוקימונים שלי ,יפה שאתם משחקים אחד עם השני זה טוב.טוב אני מקוו שאגרתם כחות כי אנחנו משיככים לחפש אחר פרופסור קולניס וכנראה שגם ניתקל בעוד לוחמי צוות ונום.אז כדי שתהיו חזקים ". אני מחזיר את לושת הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אנעל את החדר ואחזיר את המפתח לאח ג'ון.אחזור לגשר שהיתי בו אתמול ואמשיך לחש בו רמזים שיובילו אותי לקולניס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מסביר לפוקימונים שלך קצת על היום, והם מבינים שעליהם להיות חזקים ומוכנים. אתה מחזיר את שלושתם לפוקדורים, יורד למטה ומחזיר לאח ג'ון את המפתח, ואתה מודה לו. אתה יוצא מהמרכז, וחוזר אל הגשר שהיית בו אתמול. אתה ממשיך לחפש, ואתה מרגיש כבר מיואש מכיוון שעברת על כל פינה באיזור, ואתה לא מוצא עוד רמזים חדשים על פרופסור קולינס.
    Ido

| | Boshoku | |

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מסביר לפוקימונים שלך קצת על היום, והם מבינים שעליהם להיות חזקים ומוכנים. אתה מחזיר את שלושתם לפוקדורים, יורד למטה ומחזיר לאח ג'ון את המפתח, ואתה מודה לו. אתה יוצא מהמרכז, וחוזר אל הגשר שהיית בו אתמול. אתה ממשיך לחפש, ואתה מרגיש כבר מיואש מכיוון שעברת על כל פינה באיזור, ואתה לא מוצא עוד רמזים חדשים על פרופסור קולינס.
    אני חושב לעצמי'אולי יש רמז שנמצא בתוך הגשר הזה ואם אהרוס אותו קצת אז אולי אמצא רמז '. אני מוציא את נאזליף ואומר לו " תשלח קליע זרעים לעבר הגשר הזהב.תהרוס קצת את הגשר הזה עם קליע זרעים "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מוציא את נאזליף, ומבקש ממנו לנסות להרוס את הגשר. נאזליף מביט בך במבט תמוה, אך מהנהן בכל זאת ומשתמש ביריית זרעים שפוגעת בגשר אך לא קורה לגשר כלום מכיוון שהוא גשר גדול מאוד, עשוי בטון חזק, לבנים יציבות ופלדה ויריית הזרעים לא מזיזה בכלל. אתה מתייאש עוד יותר.
    Ido

| | Boshoku | |

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה כבר על הפסגה
    ---
    אתה מתחיל לסייר וללכת בין בריכות הלבה ובין הסלעים שבפסגת הר צ'ימני. לאחר כמה דקות של חיפושים, ופעם אחת שכמעט החלקת ונפלת אל בריכת לבה, אתה רואה בין כמה סלעים על הקרקע מין חתיכת בד בצבע לבן עם V קטן שמצוייר בסגול בצידו.
    'אוי לא,אלה שוב הם..' אומר ואקח את חתיכת הבד,ארים אותה ואז אוציא ביד השנייה את התג עם סימון ה-V.
    אסתכל עליהפ ואחשוב 'וואו,הם דומים' ואכיס אותם לתיקי,לאחר מכן אוציא את בוויזל וסוואבלו ואומר לסוואבלו "תחפש משהו חשוד כאן,תעוף למעלה ותחפש" ואז אומר לבוויזל "אם אתה רואה בריכות לבה,תשתמש באקדח מים עליהן" ואחר מכן אמשיך לחפש את הפרופסור.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    אתה מרים את הפוקדור מהשולחן ובוחן אותו בזהירות, ואז אתה זורק אותו באוויר ומתוכו יוצא לפתע קופינג שמוציא עשן . קופינג נראה מבוהל מאוד, לא מבין מה הוא עושה כאן, ולפתע הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון היציאה מהמערה.
    "אוקיי, קופינג שברח בטח הושאר פה על ידי צוות ונום בטעות כשהם שמעו את הקרב שלי." אני אומר בזעם ורת אחרי קופינג כדי לראות אם אני אצליח למצוא את פרופסור קולינס בעקבותיו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מתחיל ללכת לכיוון המנהרה, מקווה ששם תוכל למצוא סוף סוף את הפרופסור, כשלפתע, ממש כמה שניות לפני שאתה נכנס למנהרה, ניגש אליך אחד הפועלים ותופס אותך ביד, "ילד, המכרה סגור עכשיו," הוא אומר ומצביע לעבר הכניסה למכרה, ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ, "תחזור לפה מחר בבוקר, אנחנו סוגרים." הוא אומר ברצינות.
    "אוקיי" אגיד לאיש ואז אצא מהמכרה.
    לאחר מכן אשתגר לעומק המנהרה כדי לחפש שוב את הפרופסור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    "קראת לי שמנה?!" היא צורחת עליך בזעם מטורף, ומכווצת את אגרופה בכעס, "מה נראה לך?!" היא מוסיפה, ואתה מוציא את ווינד מהפוקדור שלו, ומיד ווינד יוצא לכיוון קרוקנאו עם חיתוך אווירי, "תתחמק!" היא צורחת על קרוקונאו בכעס, ורק מהפחד של הצעקה שלה, קרקונאו מצליח להתחמק מהמתקפה של ווינד, "עכשיו תוסיף אקדח מים!" היא מוסיפה בצרחה נוספת, ולפתע קרוקנאו שולח אקדח מים מהיר וחזק לעבר ווינד.
    "תתחמק, וחידוד תפרים תוך כדי~" אומר במהירות ובחיוך למראה השמנה העצבנית. "תתפוס את קרוקנאו ברגליך ותרים אותו באוויר, תזרוק אותו ותצלול לעברו במתקפת כנף לפני שהוא פוגע בקרקע!"

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה משווה את שתי חתיכות הבד שמצאת, ואתה אכן רואה שהן דומות מאוד. לאחר מכן, אתה מוציא את בויזל וסוואבלו ומורה על סוואבלו לחפש באוויר, ועל בויזל להשתמש באקדח מים על בריכות הלבה, והוא מביט בך במבט תמוה אך מהנהן ומתחיל לסייר. לאחר כמה דקות שני הפוקימונים חוזרים אליך ושניהם מהנהנים בשלילה לכך שלא מצאו אף רמזים חדשים. לפתע, אתה רואה פאנסיר קטן שהולך בצד השביל.
    ----
    לא הבנתי למה אמרת שלבויזל להשתמש באקדח מים על בריכות הלבה...

יואב:
    אתה מתחיל לרוץ אחרי קופינג שבורח לכיוון היציאה, לאחר כדקה של ריצה, אתה מדביק את קופינג אשר די איטי. קופינג מביט בך, לא מבין מה אתה רוצה ממנו, ואז לפתע הוא משתמש במסך עשן כבד ואתה נחנק מעט מהעשן. אתה מביט סביב והראות שלך מאוד מוגבלת ואתה בקושי מצליח לראות משהו. לאחר כדקה, העשן מתפוגג, ואתה כבר לא רואה את קופינג באיזור. אתה מביט לכיוון היציאה, ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ.

תומר:
    אתה לא יכול להשתגר לשם... אין לך נ.צ מדויק.
    ---
    אתה יוצא מהמכרה, ואחריך יוצאים גם עוד כמה פועלים ומדענים עם הפוקימונים שלהם. אתה רואה באמת שכבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה לפתע מבחין במרכז פוקימונים בדיוק מולך.

דור:
    ווינד מתחמק מאקדח המים של קרוקונאו בעזרת סיבוב מרשים הצידה, ואז משתמש בחידוד תפרים שמעלה לו את הנחישות לנצח בקרב. ווינד עף במהירות ומרים את קרוקונאו עם ציפורניו החדות לאוויר עד לגובה של כ-2.5 מטרים, ואז הוא משליך אותו לכיוון הקרקע, ושניה לפני שקרוקונאו פוגע באדמה, ווינד מכה בו עם מתקפת כנף מצויינת שפוגעת בו בחוזקה וגורמת לו להתרסק על אחד הסלעים. למרות זאת, קרוקונאו קם על רגליו, "נשיכה!" צועקת סלינה בכעס, ומיד קרוקנאו נושך בחוזקה את ראפלט שנפגע.
    Ido

| | Boshoku | |

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מוציא את נאזליף, ומבקש ממנו לנסות להרוס את הגשר. נאזליף מביט בך במבט תמוה, אך מהנהן בכל זאת ומשתמש ביריית זרעים שפוגעת בגשר אך לא קורה לגשר כלום מכיוון שהוא גשר גדול מאוד, עשוי בטון חזק, לבנים יציבות ופלדה ויריית הזרעים לא מזיזה בכלל. אתה מתייאש עוד יותר.
    אני מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו ונהיה מאוד מאוכזב.לאחר מכן אלך למכון העיר לנסות מזלי שם במכון.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]

יואב:
    אתה מתחיל לרוץ אחרי קופינג שבורח לכיוון היציאה, לאחר כדקה של ריצה, אתה מדביק את קופינג אשר די איטי. קופינג מביט בך, לא מבין מה אתה רוצה ממנו, ואז לפתע הוא משתמש במסך עשן כבד ואתה נחנק מעט מהעשן. אתה מביט סביב והראות שלך מאוד מוגבלת ואתה בקושי מצליח לראות משהו. לאחר כדקה, העשן מתפוגג, ואתה כבר לא רואה את קופינג באיזור. אתה מביט לכיוון היציאה, ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ.
    חשבת להוסיף מכשירי מעקב? כאלה שאתה זורק על היריב כשהוא בורח וככה אתה יכול מצוא אותו?

"אוקיי, אני צריך ללכת לישון." אני אומר ומשתגר אל חדר השינה שלי במפקדה הראשית. למחרת בבוקר אני חוזר אל אותו מקום שבו הייתי, ליד החדר הקטן במערת צ'ארגסטון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה לא יכול להשתגר לשם... אין לך נ.צ מדויק.
    ---
    אתה יוצא מהמכרה, ואחריך יוצאים גם עוד כמה פועלים ומדענים עם הפוקימונים שלהם. אתה רואה באמת שכבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה לפתע מבחין במרכז פוקימונים בדיוק מולך.
    אני אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים בעזרת האחות ג'וי ואז אבקש מהאחות ג'וי חדר ללון בו הלילה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה משווה את שתי חתיכות הבד שמצאת, ואתה אכן רואה שהן דומות מאוד. לאחר מכן, אתה מוציא את בויזל וסוואבלו ומורה על סוואבלו לחפש באוויר, ועל בויזל להשתמש באקדח מים על בריכות הלבה, והוא מביט בך במבט תמוה אך מהנהן ומתחיל לסייר. לאחר כמה דקות שני הפוקימונים חוזרים אליך ושניהם מהנהנים בשלילה לכך שלא מצאו אף רמזים חדשים. לפתע, אתה רואה פאנסיר קטן שהולך בצד השביל.
    ----
    לא הבנתי למה אמרת שלבויזל להשתמש באקדח מים על בריכות הלבה...
    .
    "סתם..חשבתי שאולי הוא "יקרר" את בריכות הלבה חח..
    ~~
    "פנסיר,יכול להיות שראית כאן איש מוזר שמזכיר מדען?" אשאל אותו,לאחר מכן אצווה על בוויזל להשתמש על פנסיר באקדח מים.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    ווינד מתחמק מאקדח המים של קרוקונאו בעזרת סיבוב מרשים הצידה, ואז משתמש בחידוד תפרים שמעלה לו את הנחישות לנצח בקרב. ווינד עף במהירות ומרים את קרוקונאו עם ציפורניו החדות לאוויר עד לגובה של כ-2.5 מטרים, ואז הוא משליך אותו לכיוון הקרקע, ושניה לפני שקרוקונאו פוגע באדמה, ווינד מכה בו עם מתקפת כנף מצויינת שפוגעת בו בחוזקה וגורמת לו להתרסק על אחד הסלעים. למרות זאת, קרוקונאו קם על רגליו, "נשיכה!" צועקת סלינה בכעס, ומיד קרוקנאו נושך בחוזקה את ראפלט שנפגע.
    "מכוערת מטומטמת אמא שלך מוכרת קבבים בשוק השחור!" אני צועק לה, מוציא לשון ומפליק לעצמי בתחת לכיוונה. "ווינד תשתמש במתקפת כנף נוספת, ובאס אווירי!"

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 42 מתוך 68 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •