למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תומר:
"אני מוכן להתפשר רק על 2000, אני מצטער." הוא אומר ומחזיר את שני המאובנים לתיק שלו. "אני נמצא רוב הזמן במרכז הפוקימונים פה בעיר אורבורג, כשתשיג כסף תבוא לפגוש אותי." הוא אומר ומהנהן, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמכרה.
קודק:
בויזל משתמש באקדח מים נוסף על פאנסיר שכבר מעולף והוא פוגע בו עוד יותר קשה. אתה זורק את הפוקדור של פאנסיר, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................... ימינה.............. ונעצר! לכדת פאנסיר!
יואב:
אתה נכנס שוב לתוך המערה, ואתה מתחיל לרוץ לכיוון שבו מצאת את החדר הנסתר הקטן ובו מצאת את קופינג. לאחר כמה דקות של ריצה, אתה מתחיל כבר להתנשף ואתה לא מוצא שוב את החדר הקטן במערה. אתה ממשיך ללכת במערה, מנסה שלא להתייאש אך אינך מוצא שוב את הדלת הנסתרת ואתה מרגיש שדי הלכת לאיבוד. לפתע, אתה רואה בין הסלעים קלינק שמבחין בך, מביט בך לרגע וממשיך ללכת![]()
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
ספוילר
יואב:
נחוש לתפוס את קלינק, אתה מוציא את סטארביה לקרב כדי שיעלף אותו ותוכל לתפוס אותו. מיד, סטארביה יוצא במהירות ותוקף במתקפה מהירה את קלינק שנפגע, אך לא נראה שזה מזיז לו כל כך. קלינק מתעצבן, ומתחיל לנוע לעבר סטארביה במהירות במתקפת אחיזת צבת.
דור:
O_O
---
אתה פוקד על ווינד להתחמק מהזעם של קרוקנאו בכך שיעלה לתקרה וכך הוא עושה ומצליח. מיד, ווינד צולל במהירות גבוהה ותוקף באס אווירי חזק את קרוקנאו שנפגע ומתרסק לאחור בחוזקה. במקביל, אתה זורק כמה אבנים לעבר סלינה, "תגיד לי ילד אתה מטומטם?!" היא צורחת בכעס, מרימה אבן מהרצפה וזורקת אותה בחוזקה והאבן פוגעת לך ישר באשכים. אתה מתקפל על האדמה בכאבים, ואתה מבין שאולי כדאי שתפסיק לזרוק עליה אבנים.
קודק:
אני יודע מה זה העיר רוסטברו חחח... היא לא נמצאת ברשימה שנתתי...
---
אתה מרים את הפוקדור של פאנסיר ובמקביל אתה מחזיר את בויזל לפוקדור שלו. אתה ממשיך לחפש ולאחר כמה דקות אתה מתייאש מכך שאתה לא מוצא כלום. אתה משתגר אל העיר רסטבורו, אשר היא לזכרונך מפוצצת בחיילי ונום. למזלך, אתה משתגר לתוך סמטה די חשוכה, כשאתה שם לב שכבר מתחיל להיות מאוחר ומתחיל להחשיך, ואין חיילים בסביבה הקרובה אליך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אמשיך בתוך המנהרה בחיפוש אחרי הפרופסור וגם אחרי חפצים שיכולו לתת לי כסף רב לקניית המאובן.תומר:
"אני מוכן להתפשר רק על 2000, אני מצטער." הוא אומר ומחזיר את שני המאובנים לתיק שלו. "אני נמצא רוב הזמן במרכז הפוקימונים פה בעיר אורבורג, כשתשיג כסף תבוא לפגוש אותי." הוא אומר ומהנהן, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמכרה.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יואב:
סטארביה מתחמק במהירות מההתקפה של קלינק, ואז צולל לעבר קלינק עם אס אווירי משולב עם מתקפת כנף שפוגעות בקלינק ומפילות אותו אחורנית, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך בגלל יתרון הסוגים שיש לקלינק. קלינק לפתע שולח מכת ברק חזקה לעבר סטארביה, מה שמאיים עליו מאוד.
ליאור:
גולבאט יוצא בשמחה מוכן להלחם בקרב נוסף, ומיד הוא יוצא בחיתוך אווירי לעבר ריינולט אך ריינולט מתחמק בזריזות. למרות שהחמיץ את המתקפה הראשונה, גולבאט לא מוותר ותוקף בניב רעל חזק את ריינולט והוא הפעם פוגע וריינולט נפגע די חזק אך הוא אינו מורעל. לפתע, ריינולט מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת בגולבאט ופוצעת אותו קשה, וגולבאט נופל לקרקע.
תומר:
אתה ממשיך לסייר במערה הגדולה, מחפש רמזים אחרי הפרופסור או אולי כל מיני חפצים יקרי ערך שיעזרו לך להרוויח כסף. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה מגיע כבר די קרוב לגרם המדרגות שבסוף, ואתה לא מוצא רמזים חדשים או חפצים כספיים.
דור:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
---
אתה קם על רגליך, בעודך מחזיק את האיזור הכואב לך. אתה אומר לה את "דבריך" והיא מתעצבנת עוד יותר, "ילד אתה ממש מפגר אה?!" היא צועקת בכעס, ובזמן הזה ווינד תוקף בחיתוך אווירי ואס אווירי במשולב מה שיוצר שילוב חזק מאוד, ובגלל הסחות הדעת שלך, קרוקנאו לא מספיק להתחמק ונפגע קשה ומתרסק על הקרקע. "ארר... עכשיו ממש עיצבנת אותי ילד! קרוקונאו, ניב קרח!" צועקת סלינה, ולפתע קרוקונאו קופץ ממקומו ותוקף בניב קרח חזק את כנפו של ווינד, והוא נפצע קשה ומתרסק על הקרקע, "עכשיו תפסיק לעצבן אותי!" היא מוסיפה בכעס.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר:
אתה מוציא את מגנמייט ומשתמש בדחיפה על אחד מקירות המערה, ואז מוסיף גם מכת ברק, אך לא קורה כלום חוץ מקצת אדמה שנופלת מהקיר על הקרקע. מגנמייט מביט בך במבט תמוה ולא מבין מה ניסית לעשות בזה. מגנמייט מביט בגרם המדרגות שלידך, ואז מביט בך שוב.
ליאור:
גולבאט קם מהאדמה, מתנער מעט וחוזר לאוויר שוב אך הוא עדיין תשוש. מיד, גולבאט יוצא ומשתמש בקרן בלבול אך ריינולט מתחמק מהמתקפה. למרות ההחמצה, גולבאט אינו מוותר ושולח על-קולי בנוסף, שהפעם פוגע בריינולט ומבלבל אותו. ריינולט מבולבל ומתחיל להסתובב סביב עצמו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)