למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב:
סטארביה מצליח ביעילות להתחמק ממכת הברק של קלינק, סטארביה משתמש במתקפה מהירה, אך קלינק מצליח להתחמק, אך סטארביה לא נכנע ומיד משתמש במערבולת רוחות חזקה שמעיפה בחוזקה את קלינק על אחד הסלעים הגדולים שבמערה והוא נפגע. קלינק מתעצבן, ויוצא שוב במהירות לעבר סטארביה עם אחיזת צבת.
תומר:
אתה אומר למגנמייט שברצונך לרדת איתו למטה, הוא מהנהן ושניכם יורדים בגרם המדרגות עשוי הברזל לקומה התחתונה של המכרה, בעודך מחפש עוד רמזים וסימנים לפרופסור קולינס או בכלל לצוות ונום, כשלפתע אתה שם לב שהראות שלך מתחילה להיות גרועה מאוד, מכיוון שחשוך מאוד בקומה התחתונה של המכרה, חוץ מכמה אורות קטנים של חוקרים שאתה מבחין מרחוק בין האפלה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 05-16-2011 בשעה 04:10 PM
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תומר:
אתה מורה על מגנמייט להשתמש במכת ברק שתאיר את המכרה, ומגנמייט מיד משתמש במכת ברק, אך מכת הברק מצליחה להאיר את המכרה לזמן קצר מאוד, ואתה חוזר להיות עם ראות מוגבלת וחשוכה.
ליאור:
גולבאט עף במהירות ומשתמש בניב רעל בכל כוחו שפוגע בריינולט בחוזקה, וגורם לו להפצע קשה. ריינולט יוצא מהבלבול, ומיד גולבאט ממשיך לתקוף ומשתמש בחיתוך אווירי בכל כוחו, שאמנם לא פוגע בחוזקה בריינולט, אך גורם לריינולט לעוף על אחד מהסלעים שבמערה. אתה מביט, ורואה שריינולט שוכב על הקרקע, מעולף. אתה מיד זורק פוקדור, וריינולט נכנס לתוכו. הפוקדור זז שמאלה............................. ימינה.................................. שמאלה............................... ונעצר! לכדת ריינולט!
יואב:
סטארביה מצליח להתחמק מאחיזת הצבת של קלינק, ומיד הוא תוקף במהירות רבה את קלינק בשילוב מתקפות של התקפה מהירה ואס אווירי מה שיוצר אס אווירי מהיר מתמיד שפוגע בקלינק ומפיל אותו לקרקע, אך שוב חסרון הסוגים של סטארביה לא משפיע כל כך על קלינק. לפתע, קלינק שולח מכת ברק נוספת לעבר סטארביה שנראה חושש מעט מההתקפה.
קודק:
הבנתי אותך חח
---
אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך; סוואבלו, בויזל, וויסמאר וג'ולטיק, אשר כולם נראים די תשושים מקרבות קודמים. אתה מתחיל לסייר בעיר רסטבורו, מחפש אחרי חייל צוות ונום יחד עם הפוקימונים שלך. העיר רסטבורו בשעות לקראת הלילה מפחידה הרבה יותר מהעיר בשעות היום, ואתה רואה שגם הפוקימונים שלך די חוששים ואתה רואה שהם גם די עייפים וגם אתה די עייף. לפתע, אתה רואה ממולך חייל מצוות ונום שהולך נגד כיוונך (הוא עם הגב אליך).
דור:
לפתע, אתה מקבל שומע צלצול. אתה רואה שזה לוח המשימות שלך. אתה מוציא אותו ולפתע אתה רואה הודעה מאליסון: "אתה מפוטר מהצוות. שולחים אותך למוסד למשוגעים." ואתה מיד משוגר אל בית משוגעים שם מאשפזים אותך עד סוף ימיך. הסוף.
---
מבוהל, אתה מרים את ווינד בידיך ושואל לשלומו והוא מנהנן שהוא בסדר למרות פצעיו. אתה מחזיר אותו לפוקדור ומוציא מיד את איווי אשר גם די תשוש מקרבות קודמים. אתה פוקד על איווי להשתמש בנשיכה והוא מיד יוצא במהירות ותוקף בנשיכה חזקה את קרוקנאו שנרתע לאחור בכאב. אתה צועק על סלינה אחוז טירוף, והיא דופקת לך מבט המום, "מה אתה רוצה ממני ילד..." היא אומרת, מבועתת מהטירוף שלך. "קדימה קרוקונאו, אקדח מים!" צועקת סלינה ומיד קרוקנאו שולח אקדח מים חזק מפיו לעבר איווי.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
'זה יום המזל שלי' אחשוב.
"וויסמאר על קולי על האיש! ג'ולטיק קורי עכביש!" אומר להם, "סוואבלו לבסו,ף אובך כדי שהאיש לא יוכל לראות מי אני.
"אתה! תגיד לי איפה נמצא המדען קולינס!" אומר לו.
"המפקד ווין דומארס רוצה לדעת זאת עכשיו!" אומר לו ואנסה לעשות קול שונה ממה שאני רגיל.
"סוואבלו תמישך באובך.." אומר לו.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מצטער על חוסר הפעילות. עכשיו זה קצת זמן עמוס עם בגרויות ומגנים אז אין לי כל כך הרבה זמן.
--------------
דור:
איווי מנסה להשתמש במתקפת חול על אקדח המים של קרוקנאו ובכך לעצור אותו, אך האקדח חזק מידי ואיווי נפגע ומתגלגל לאחור בכאב. אתה מתחיל לעשות תנועות מוזרות לכיוון סלינה והיא כבר מבועתת מאוד ממך, "מה אתה רוצה ממני..." היא אומרת בבלבול, אך מיד פונה לקרוקנאו שלה, "תשתמש בניב קרח על איווי! קדימה!" צועקת סלינה ומיד קרוקנאו מהנהן ויוצא בריצה לעבר איווי.
יואב:
סטארביה משתמש מיד באס אווירי, ובכך מצליח להתחמק ממכת הברק של קלינק, ואז ביחד עם מתקפה מהירה הוא תוקף בכל כוחו את קלינק שעף לאחור במהירות ומתרסק בחוזקה על סלעי המערה. אתה רואה שקלינק שוכב בין הסלעים, מעולף. אתה מיד מנצל את ההזדמנות וזורק עליו פוקדור והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה..................... שמאלה....................... ימינה......................... ונעצר! לכדת קלינק!
קודק:
וויסמאר משתמש בעל קולי על החייל של צוות ונום, שמופתע ונפגע באוזניו ואז במהירות גם ג'ולטיק קופץ ושולח קורי עכביש שעוטפים את החייל ומשאירים אותו חסר אונים על הרצפה. מיד כדי לסיים, סוואבלו משתמש באובך חזק שמערפל את הרחוב וכך החייל לא יכול לראות אותך. אתה משנה את קולך לקול נמוך יותר ואתה צועק לחייל בכעס לגבי מיקומו של פרופסור קולינס, ומיד החייל מתחיל לצחוק בצחוק רשע, "תגיד לי, אתה חושב שאני אאמין לזה? שהמפקד דומארס רוצה לדעת איפה הוא?!" הוא צועק תוך כדי הצחוק וממשיך להתגלגל בצחוקו המרושע, "תקשיב טוב ילד, אני מניח שאתה מצוות ווינדי, אני ברגע זה לחצתי על כפתור מצוקה, ועוד בדיוק דקה, יבואו לפה לפחות עשרה חיילים מהצוות. אז כדאי שתתרחק." הוא אומר וממשיך לצחוק.
ליאור:
אתה מרים את הפוקדור, מרוצה מהפוקימון החדש שתפסת לצוות. אתה ממשיך לסייר במערה, מחפש עוד רמזים לפרופסור קולינס או צוות ונום. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה כבר מתחיל להרגיש מיואש מכיוון שאתה לא מצליח למצוא כלום, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים אשר נמצאים לא רחוק ממך במערה.
תומר:
בשביל זה יש לך ציוד...
---
אתה ממשיך עם מגנמייט אך אתה מרגיש נואש מאוד ומפוחד מאוד בגלל חוסר הראייה שלך, כשלפתע, אתה שומע רחש לא רחוק ממך אך אתה לא מצליח להגיד מאיפה ומה זה בגלל החושך הכבד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)