"חח..באמת?" אומר,מיד אחר כך אומר לפאנסיר "פאנסיר! תיקח לו את הכובע שלו,ותנסה לקחת גם את הבדים שלו! וז לא ממש משנה אם תריד לו את קורי העביש! ג'ולטיק,אני רוצה שאתה מיד אחרי ז תשתמש שוב בקורי עכביש עליו!" אומר להם.
לאחר מכן אקח את המדים ך החיל,אתקדם לעבר שאר החיילים,ואומר "תקשיבו! יש שם איש שהסתנן לפה! הוא מחפש את המדען קולינס,לכו אתם לעצוןר אותו,רק תאמרו לי איפה נמצא המדען,שאני אלך לשמור עליו!" אומר להם.
ספוילר
אני אתעלם מכמה דברים, נגיד ששלחו אותי למשימה ואני משוטט במערה הרבה זמן ולא מוצא, בסדר?
-----------------------
"חסר להם שזה יהיה סתם רעש.." מסנן מפי בשקט, אני מתקדם באיטיות אל עבר מקור הרחש, מאחורי אחד הסלעים, ומקווה שזאת תהייה כניסה סודית, או מישהו שעבר שם לפחות, מתחיל להיות משעמם לבד במערה.
אוקיי, אם מישהו לא הבין, עידן מחליף את ליאור במשחק, מכיוון שליאור פרש. הוא ימשיך מאותה נקודה שליאור סיים.
----------
תומר:
מגנמייט מהנהן להוראותיך ומיד שולח מכת ברק בכל כוחו שפוגע בשאפט חסר האונים, ושאפט נראה פצוע די קשה, אך לא מעולף. "קדימה שאפט צא מזה!" צועק ארתור בכעס רב, כשלפתע, שאפט מתחיל לזהור באור לבן בוהק......................... שאפט התפתח לבאנט!ונראה שהוא יצא מהשיתוק והחלים מפצעיו, "עכשיו הקרב מתחיל!" צועק ארתור וצוחק ברשעות, "קדימה, כדור צל!" הוא צועק, ולפתע באנט הרשע שולח כדור שחור-סגול עם ניצוצות מוזרים מסביבו, לעבר מגנמייט.
קודק:
אתה פוקד על פאנסיר לגנוב לחייל השוכב את בגדיו וכך להתחלף איתו ולהסגיר אותו. אך שניה לפני שפאנסיר מגיע לחייל, לפתע אתה רואה ברחוב יותר מעשרה חיילים של צוות ונום, ולצידם הרבה פוקימונים![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ומיד פאנסיר ושאר הפוקימונים שלך נסוגים ומתחבאים מאחורי הרגליים שלך וגם אתה לוקח כמה צעדים אחורה. מיד, חייל אחד רץ ומשחרר את החייל השוכב מקורי העכביש, וכל החיילים והפוקימונים שלהם מתחילים להתקדם לכיוונך, "תכנע ילד! זה מקרה אבוד בשבילך!" צועק החייל ששכב מוקדם יותר על הקרקע והוא צוחק ברשעות.
עידן:
מה זאת אומרת להתעלם? אתה עכשיו בזמן משימה, יש קישור לפרטים בעמוד הראשי. אתה עכשיו במערת צ'ארג'סטון, שזהו אחד המקומות המצויינים, מחפש אחרי פרופסור קולינס.
---
אתה הולך לכיוון הרחש המוזר, חושש מעט ממה שיבוא. אתה מגיע אל הסלע, ומביט מאחוריו, אך לפתע אתה לא רואה כלום. חושד, אתה מביט סביבך ומבין שמשהו מוזר קורה פה. לפתע, אתה שומע רחש נוסף מאותו סלע שאתה עומד לידו, אתה מביט ורואה הפעם וולטורב קטן שמתגלגל לו לצד הסלעים![]()
הוא תפס ריינהולט בתגובה הקודמת, אז התעלמתי מהעובדה הזאת בגלל שקבענו שיהיו לי פוקימונים אחרים.
אני מודע למשימה, קראתי כמה עמודים לפני.
-------------------------------------
"איזו אכזבה." אני מסנן, "זה כל מה שיש לך להציע? צ'יירג'סטון?!" אני צועק לאוויר, מתעלם מוולטרוב וממשיך הלאה. 'אולי לגבישים האלה יש קשר לפרופסור, והם מפעילים דלת סודית, או כל דבר...' אני חושב לעצמי, מתקרב לאחד הגבישים הגדולים ובוחן אותו, ואת הזרם החשמלי שעובר בו, אם יש בקרבת מקום עץ, אני מרים אותו ונוגע בגביש, אם לא, אני דוחף את הגבישים הקטנים אל הגביש הגדול, כדי לראות מה יקרה.
"חח..לא כלכך מהר!" אומר ואוציא את אבקת הפיצוץ,אזרוק חלק ממנה לכיוון הפוקימונים של הצוות והצוות עצמו.
אברח מהמקום במהירות ואתחבא מאחורי אחד הביניינים עד שהפוקימונים יתעלפו מהפיצוץ והחיילים יפגעו.
לאחר מכן אחזור למקום ואומר לפוקימונים שלי "קדימה! ג'ולטיק תשתמש בקורי עכביש על החיילים! פאנסיר שריפה! וויסמאר על-קולי! בוויזל אקדח מים! וסוואבלו שירה!" אומר להם.
ספוילר
תומר:
מגנמייט מהנהן להוראותיך, ומנסה לשלוח מכת ברק שתעצור את כדור הצל של באנט, אך הוא לא מספיק ומגנמייט נפגע בחוזקה מכדור הצל ומתרסק על הקרקע בכאב. מגנמייט מנסה לקום חזרה לאוויר, מנסה שלא להתייאש, כשלפתע, מגנמייט מתחיל לזהור באור לבן בוהק...................... מגנמייט התפתח למגנטון!מגנטון קם חזרה לאוויר, נראה נחוש מתמיד לנצח בקרב הזה, "מה?! גם הפוקימון שלך התפתח?!" צועק בהתפעלות כועסת ארתור, "זה לא משנה, קדימה באנט! כדור צל נוסף!" הוא מוסיף ומיד באנט שולח כדור צל חזק נוסף לעבר מגנטון שהפעם נראה בטוח יותר בעצמו.
עידן:
אוקיי
---
אתה מתעלם מוולטורב ומתקדם לעבר אחד הגבישים הכחולים והמרחפים שבמהרה, ואתה מנסה לגעת בהם ולבחון אותם בתקווה שיפעילו דלת סודית או שתמצא רמזים וסימנים אחרים, אך לא קורה כלום. אתה מנסה לקחת גביש קטן שאתה רואה במקום, ומנסה לקרב בין הגבישים הקטנים לגדולים, אך אתה לא מצליח בגלל כוחות הדחיקה שלהם אחד מהשני. אתה מחפש עץ בקרבת מקום אך אינך מוצא. לפתע, אתה מבחין בסלע רגיל על הקרקע, שחרוט עליו בגדול V.
קודק:
אתה זורק את מה שנשאר לך מאבקת הפיצוץ, שזה 9 גרם, לכיוון הפוקימונים והחיילים אך מכיוון שזוהי אבקה מדרגה 1, לא נוצר כל כך נזק אצל הפוקימונים והמאמנים אלא רק מעט עשן שנותן לך מספיק זמן להתחבא מאחורי אחד הבניינים. לאחר מכן, אתה חוזר עם הפוקימונים שלך למקום שהיית מקודם, ואתה רואה שבקושי קרה משהו לפוקימונים ולחיילים, "קדימה!" צועקים כל החיילים ומיד לפני שהפוקימונים שלך תוקפים, לפתע הם נתקפים כל אחד ממכה אחרת חזקה - ג'ולטיק נפגע בחוזקה מלהביור חזק של היטמור, ומתעלף ; פאנסיר נפגע בחוזקה מאקדח מים של קרודאנט, ומתעלף ; בויזל נפגע בחוזקה מרעם חזק של מנטריק, ומתעלף ; וויסמאר נפגע בחוזקה מקרן על חושית של וינומאט, ומתעלף ; סוואבלו נפגע בחוזקה מפצצת רפש חזקה של סוואלוט, ומתעלף. אתה שם לב שאתה נשאר בעצם לבד עם 5 פוקימונים מעולפים. "ומה עכשיו?!" צועק החייל בחוזקה וכל החיילים מתחילים לצחוק עליך בצחוק רשע, וכולם מתחילים להתקדם לעבריך במהירות.
"וואו! V? מעניין מה זה אומר!" אני שואל את עצמי, בציניות.
"ונום ונום ונום, לא יכולתם להיות קצת יותר ברורים?" אני ממלמל לעצמי בשקט, מתכופף אל הסלע ומעביר את אצבעי על האות V.
"אני עדיין משוכנע שיש לגבישים האלה קשר, הרי למה שיבחרו דווקא במהרה עם שדה מגנטי כל כך גדול?" אני שואל את עצמי, ומרים גביש קטן, שומר אותו אצלי למקרה שאצטרך להשתמש בו.
עידן:
אתה ניגש אל הסלע עם הv החרוט, ואתה מעביר את האצבע שלך עליו בזהירות, כשלפתע אתה מועד ונופל על הסלע, ולפתע הסלע נלחץ אל תוך האדמה, ומתוך האדמה נפתחת דלת עץ קטנה ומוזרה. במקביל, אתה קם על הרגליים ומנקה מהבגדים שלך את האבק, ומיד אתה מרים מהאדמה גביש אחד שאתה מאמין שקשור להכל.
קודק:
מיואש, אתה מחזיר במהירות את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם , ומיד אתה משתגר אל העיר פטלבורג, אל מקום מבטחים. אתה רואה כבר שהשעה די מאוחרת, השמיים כבר כהים מאוד, ואתה מרגיש שאתה כבר עייף מאוד מהיום הארוך, ואתה מזהה את העייפות בעזרת פיהוק גדול שעושה אותך מנומנם.
תומר:
מגנטון הנחוש שולח כדור חשמל חזק לעבר כדור הצל, והם פוגעים אחד בשני ונוצר פיצוץ קטן אך די חזק. מיד, מגנטון משתמש בנעילה מדוייקת על באנט, ויורה כדור חשמל נוסף ומהיר שפוגע בבאנט בחוזקה ומעיף אותו לקרקע בכאב, "לא!" צועק ארתור בבהלה, "קדימה קום כבר באנט!" הוא מוסיף בצעקה ובאנט קם חזרה ומרחף באוויר, "תשתמש בצל לילה!" ומיד עיניו של באנט נעשות אדומות, וסביבו מופיעה הילה אדומה והוא נראה כועס למדי.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
דור:
איווי מהנהן להוראותיך ומיד משתמש בהתקפת חול חזקה שגורמת לזירה להיות מוצפת באבק, ומיד איווי יוצא במהירות עצומה ותוקף במתקפה מהירה בכל כוחו את קרוקונאו שנפגע בחוזקה ונופל לקרקע, אך איווי לא מסיים ומוסיף גם נשיכה בכל כוחו שפוגעת גם בקרוקונאו והוא נפצע עוד יותר. אתה רואה שקרוקונאו שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צועקת סלינה באכזבה ומחזירה את קרוקונאו לפוקדור. "אבל חכה, זה עוד לא נגמר! אנחנו עוד נפגש!" היא צועקת בכעס ושולפת מין פוקדור קטן שנראה כמו פוקסמוק. היא זורקת אותו לקרקע בחוזקה ועשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה שניות העשן מתפוגג ואתה כבר לא רואה את סלינה, אך אתה רואה את איווי שלמרות פצעיו קופץ בשמחה. אתה מתחיל להרגיש עייף מאוד, ואתה מפהק.
עידן:
אתה מוציא את האנטר, הידוע בכינויו דום מהפוקדור, והאנטר נראה נרגש ונחוש. אתה פוקד על האנטר להשתמש ביכולת שלו ולבדוק מה קורה מתחת לדלת ומיד הוא יוצא כשהוא בלתי נראה ומתקדם במהירות לכיוון הדלת. לאחר כמה שניות, האנטר יוצא מהדלת וחוזר להיות נראה, הוא מהנהן אליך בביטחון, כלומר נותן לך אוקיי שהשטח פנוי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)