Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 68 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    אתה מציג את עצמך ומושיט יד אליו, והוא לוחץ את ידך בחיוך קטן. אתה שואל אותו לגבי פרופסור קולינס, "פרופסור מה?" שואל דוויט בבלבול ומגרד בראשו, "אין לי מושג על מה אתה מדבר," הוא אומר ומצחקק, "אני בסך הכל מאמן פשוט," הוא מוסיף בחיוך ושולף פוקדור מכיסו, "רוצה אולי קרב 2 על 2 בקרבות יחידים?" הוא שואל בחיוך ונאגל קופץ במקומו בהתלהבות.

ליאור:
    "וואו אז סלבי באמת קיים..." היא אומרת בתדהמה, "קוראים לי ג'ן," היא אומרת בחיוך קטן וחמוד. אתה שואל אותה לגבי משולש העצים והיא נראת מתלבטת לרגע, "לא, לא נראה לי..." היא אומרת לאחר רגעי חשיבה קלים.
    "אתה רוצה אולי קרב קטן? 1 על 1?" היא שואלת בחיוך קטן ומראה לך פוקדור ששלפה מתיקה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מציג את עצמך ומושיט יד אליו, והוא לוחץ את ידך בחיוך קטן. אתה שואל אותו לגבי פרופסור קולינס, "פרופסור מה?" שואל דוויט בבלבול ומגרד בראשו, "אין לי מושג על מה אתה מדבר," הוא אומר ומצחקק, "אני בסך הכל מאמן פשוט," הוא מוסיף בחיוך ושולף פוקדור מכיסו, "רוצה אולי קרב 2 על 2 בקרבות יחידים?" הוא שואל בחיוך ונאגל קופץ במקומו בהתלהבות.
    "אוקיי." אגיד ואז אוציא את ראלטס החוצה, "ראלטס, אתה וקינדאי תילחמו ביחד! אני רוצה שתשתפו פעולה!" אומר לראלטס ולקינדאי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    קודק:
    ג'ולטיק שולח שוב כדור עשוי מקורי עכביש אך לא נראה שזה עושה משהו חוץ מלהתגלגל ולפגוע באיטיות ובקושי בוולטורב, אך מיד ג'ולטיק קופץ ותוקף בחיתוכי זעם חזקים, ו-וולטורב נפגע בחוזקה ונופל לאחור בכאב. אתה מביט ורואה שוולטורב שוכב על הקרקע, מעולף.
    במקביל, אתה מורה לוויסמאר לתקוף במתקפת רעש חזקה, אשר כוחה מוגבר בזכות ההדים במערה וזה גורם גם לג'ולטיק ובויזל להפגע והם נרתעים לאחור. אתה מביט ובודק האם קרה משהו בעקבות הרעש, אך לא נראה שקרה משהו מיוחד. עוברות כמה שניות, וגם סוואבלו חוזר אליך וגם הוא מהנהן בשלילה למציאת רמזים.
    "טוב חזרו" אומר אוחזיר את כל הפוקימונים שלי מלבד ג'ולטיק,ואומר לו "היית מעולה".
    "עכשיו וולטרוב,יש משהו שאתה רוצה לספר לנו? של מי אתה? והאם ראית כאן משהו מוזר לאחרונה?" אשאל אותו ואז אמשיך "אנו יותר חזקים ממך,אז ספר עכשיו!".

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את ראלטס אשר נראה שמח למדי. דוויט מצחקק, "התכוונתי לקרבות יחידים. 1 על 1 פעמיים. בלי המשכיות." הוא אומר וזורק את הפוקדור שבידו באוויר, "צא סארוסק!" צועק דוויט ומתוך הפוקדור יוצא פוקימון שחור שהולך על 4 עם זנב ארוך וגמיש ומבט ערמומי בעיניים [IMG][/IMG]
    "קדימה, מי תוציא מול סארוסק שלי?" דוויט אומר בחיוך ערמומי וסארוסק נראה נחוש למדי.

קודק:
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מג'ולטיק שנשאר לצידך, ואתם מתקרבים לוולטורב. אתה מתחיל לצעוק ולשאול את וולטורב באיום, ו-וולטורב שנראה חושש למדי, "וולטורב..." הוא אומר בבלבול ומהנהן לשלילה. "ג'ול-ג'ולטיק!" קורא ג'ולטיק מיד וגם הוא מהנהן בשלילה, אתה מבין שאין לו קשר לצוות ונום או לפרופסור קולינס.
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]

יואב:
    פוליוורל שולח אקדח מים משולב בקרן בועות שפוגע ביריית הבוץ הגריימר ומבטל את המתקפה של גריימר. לאחר מכן, פוליוורל רץ לעבר גריימר, ואז תוקף מטווח קרוב ביריית בוץ מצויינת את גריימר שנפגע בחוזקה ועף על הקרקע בכאב. אתה מביט ורואה שגריימר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צועק החייל בכעס ומחזיר את גריימר.
    "מה הפרופסור יגיד עכשיו?" שואל החייל בעל הגריימר את החייל השני, "שתוק!" צועק החייל בעל הטראביש ונותן מכה קטנה עם המרפק שלו לצלע של החייל השני. לפתע, אחד החיילים מוציא מכיסו מין כדור קטן ואפור, מה שמזכיר לך מאוד פוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בחוזקה בקרקע ואז עשן כבד נוצר באיזור. לאחר כמה שניות, מסך העשן מתפוגג ואתה רואה את פוליוורל לידך, אך אתה לא רואה את החיילים מסביב.
    "אתה בסדר?" אתה שומע לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ורואה מאחוריך את סגן המפקד דארן ולצידו הגרוולייט המפורסם שלו
    "כן המפקד! כן, גם אני מצוות ווינדי. אני מייקל אנדרסון, טוראי מתקדם." אני אומר ומושיט יד ללחוץ את ידו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את ראלטס אשר נראה שמח למדי. דוויט מצחקק, "התכוונתי לקרבות יחידים. 1 על 1 פעמיים. בלי המשכיות." הוא אומר וזורק את הפוקדור שבידו באוויר, "צא סארוסק!" צועק דוויט ומתוך הפוקדור יוצא פוקימון שחור שהולך על 4 עם זנב ארוך וגמיש ומבט ערמומי בעיניים
    "קדימה, מי תוציא מול סארוסק שלי?" דוויט אומר בחיוך ערמומי וסארוסק נראה נחוש למדי.
    "אה אוקיי, ראלטס אני רוצה שתסכל אל הקרב הזה, נראה לי שהוא מסוג אופל אז לא כדאי שתילחם נגדו." אומר לראלטס, "אני אתחיל, קינדאי אגרוף שביט על סארוסק!" אומר לקידנאי במהירות.

7. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה מציג את עצמך כמו בפקודה ודארן מתחיל לצחקק ולוחץ את ידך, "אתה לא צריך לקרוא לי המפקד..." הוא אומר בחיוך, "מספיק תקרא לי דארן." הוא מוסיף וקורץ בנחמדות., אך מיד טונו הופך לרציני, "אני יודע שאתה בצוות ווינדי, לא סתם אני פה." הוא אומר ברצינות ומביט סביב במעט חשש, "אני עשיתי פה ריגול ומעקב אישי, וגיליתי שפרופסור קולינס נמצא פה." הוא אומר ומיד חיוך קטן עולה על פניך למרות הרצינות, "אני יודע איפה המחבוא שלו, ויש לי הרגשה שהמחבוא מלא בחיילים ועיכובים, אז אני אצטרך מישהו שיעזור לי. אתה מעוניין?" הוא שואל ומעלה גם הוא חיוך קטן בעודו מתכופף ומלטף את פרוותו של גרוולייט.

תומר:
    אתה מסביר לראלטס מדוע הוא לא יוכל להלחם בסארוסק וראלטס מהנהן בהבנה. מיד אתה מתחיל את הקרב. קינדאי קופץ לגובה ומיד מתכונן לחבטת שביט לוהטת בעזרת ידו, "תתחמק!" קורא במהירות דוויט, ורגע לפני שקינדאי פוגע בו, סארוסק נע באלגנטיות הצידה ומתחמק מההתקפה, וקינדאי עושה קצת סדקים בקרקע, "עכשיו נשיכה!" צועק דוויט בנחישות, ולפתע סארוסק מתחיל לדהור במהירות גבוהה מאוד לעבר קינדאי
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מסביר לראלטס מדוע הוא לא יוכל להלחם בסארוסק וראלטס מהנהן בהבנה. מיד אתה מתחיל את הקרב. קינדאי קופץ לגובה ומיד מתכונן לחבטת שביט לוהטת בעזרת ידו, "תתחמק!" קורא במהירות דוויט, ורגע לפני שקינדאי פוגע בו, סארוסק נע באלגנטיות הצידה ומתחמק מההתקפה, וקינדאי עושה קצת סדקים בקרקע, "עכשיו נשיכה!" צועק דוויט בנחישות, ולפתע סארוסק מתחיל לדהור במהירות גבוהה מאוד לעבר קינדאי
    "קינדאי תשרוט אותו בדיוק שהוא מגיע ואז תתקוף באגרוף שביט!" אומר לקינדאי בביטחון.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

ליאור:
    "וואו אז סלבי באמת קיים..." היא אומרת בתדהמה, "קוראים לי ג'ן," היא אומרת בחיוך קטן וחמוד. אתה שואל אותה לגבי משולש העצים והיא נראת מתלבטת לרגע, "לא, לא נראה לי..." היא אומרת לאחר רגעי חשיבה קלים.
    "אתה רוצה אולי קרב קטן? 1 על 1?" היא שואלת בחיוך קטן ומראה לך פוקדור ששלפה מתיקה.
    אני אומר לג'ן" אוקי טוב אין לי בעיה להילחם טוב.חבל שלא ראית את זה .טוב אני אחפש כבר את זה אחרי הקרב הקטן שלנו " .אני מוציא את נאזליף לקרב ומחכה שג'ן תוציא את הפוקימון שלה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מג'ולטיק שנשאר לצידך, ואתם מתקרבים לוולטורב. אתה מתחיל לצעוק ולשאול את וולטורב באיום, ו-וולטורב שנראה חושש למדי, "וולטורב..." הוא אומר בבלבול ומהנהן לשלילה. "ג'ול-ג'ולטיק!" קורא ג'ולטיק מיד וגם הוא מהנהן בשלילה, אתה מבין שאין לו קשר לצוות ונום או לפרופסור קולינס.
    "טוב..אני מצטער וולטרוב" אומר לו וארים אותו,מיד לאחר מכן אומר "טוב,אתה רוצה לבוא איתנו למרכז הפוקימונים? שם נטפל בך ואולי אפילו תהיה הפוקימון שלי ותצטרף לחבורה!" אקרא לעבר וולטרוב.
    במידה ויגיד כן ארים אותו ואשתגר לעבר העיר פיושיה,במידה ולא אז אשתגר עם ג'ולטיק לבדי.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אין לו שריטה..
    ---
    קינדאי מחכה לרגע שסארוסק קרוב אליו, ואז רגע לפני שסארוסק פוגע בו, קינדאי מבעיר את אגרופו וחובט בדיוק בראשו עם חבטת שביט מצויינת וסארוסק נפגע קשה ונופל על הקרקע בכאב. "זה לא טוב..." ממלמל בפיו דוויט במעט כעס, "קדימה סארוסק, קום, אתה יכול!" צועק דוויט בנחישות וסארוסק קם וחוזר לרגליו, נראה נחוש מאוד לנצח בקרב, "אוקיי, קדימה סארוסק! תקוף אותו בלגלוג ואז תשתמש בדחיפה!" צועק דוויט, ומיד סארוסק משתמש בלגלוג שמעצבן מאוד את קינדאי, ומיד סארוסק יוצא במהירות לעבר קינדאי, מתכונן למתקפת דחיפה.

ליאור:
    "וואו איזה נאזליף..." היא אומרת בתדהמה קלה אך מיד מתאפסת, "צאי! מיסינו!" צועקת ג'ן וזורקת את הפוקדור באוויר, מתוכו יוצאת מיסינו חמודה ואפרפרה "חבטה מיסינו!" צועקת ג'ן ומיד מיסינו קופצת לעבר נאזליף בנחישות, מתכוננת לחבוט בו.

קודק:
    אתה מרים את וולטורב ושואל אותו האם ירצה להצטרף אליך לצוות או לבוא איתך למרכז, אך מבטו של וולטורב נעשה מעוצבן, "וולטורב!" צועק וולטורב בכעס ומיד הוא קופץ מהידיים שלך, ומתחיל להתגלגל עמוק לתוך המערה.
    אתה מוותר עליו, ומחליט להשתגר יחד עם ג'ולטיק אל העיר פיושיה, ובמצמוץ עין אתם מגיעים לעיר פיושיה - עיר שקטה ומסתורית למדי, הרבה בתים שנראים ישנים מעניקים לעיר אווירה של פעם ורוגע. לפתע, אתה רואה חייל של צוות ונום אשר גם הוא מבחין בך, "היי ילד מה אתה עושה פה?! אתה לא אמור להיות פה!" צועק החייל בכעס ולפתע זורק פוקדור מהיר לאוויר, "צא קרוגאנק!" צועק החייל ומתוך הפוקדורי יוצא קרוגאנק ערמומי
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    אתה מציג את עצמך כמו בפקודה ודארן מתחיל לצחקק ולוחץ את ידך, "אתה לא צריך לקרוא לי המפקד..." הוא אומר בחיוך, "מספיק תקרא לי דארן." הוא מוסיף וקורץ בנחמדות., אך מיד טונו הופך לרציני, "אני יודע שאתה בצוות ווינדי, לא סתם אני פה." הוא אומר ברצינות ומביט סביב במעט חשש, "אני עשיתי פה ריגול ומעקב אישי, וגיליתי שפרופסור קולינס נמצא פה." הוא אומר ומיד חיוך קטן עולה על פניך למרות הרצינות, "אני יודע איפה המחבוא שלו, ויש לי הרגשה שהמחבוא מלא בחיילים ועיכובים, אז אני אצטרך מישהו שיעזור לי. אתה מעוניין?" הוא שואל ומעלה גם הוא חיוך קטן בעודו מתכופף ומלטף את פרוותו של גרוולייט.
    אני מעוניין. בוא נכסח להם את הצורה." אני אומר בחיוך ומחזיר את פוליווירל. אחרי זה אני אומר לו:" דארן, אכפת לך אם נלך קודם לקנות משהו? אני רוצה לפתח את פוליווירל עם אבן מים. אבל אם זה מאוד דחוף, היי, אחנו נמצא את הפרופסור קודם." אני אומר בחיוך ומחכה לתשובתו של דארן
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    אין לו שריטה..
    ---
    קינדאי מחכה לרגע שסארוסק קרוב אליו, ואז רגע לפני שסארוסק פוגע בו, קינדאי מבעיר את אגרופו וחובט בדיוק בראשו עם חבטת שביט מצויינת וסארוסק נפגע קשה ונופל על הקרקע בכאב. "זה לא טוב..." ממלמל בפיו דוויט במעט כעס, "קדימה סארוסק, קום, אתה יכול!" צועק דוויט בנחישות וסארוסק קם וחוזר לרגליו, נראה נחוש מאוד לנצח בקרב, "אוקיי, קדימה סארוסק! תקוף אותו בלגלוג ואז תשתמש בדחיפה!" צועק דוויט, ומיד סארוסק משתמש בלגלוג שמעצבן מאוד את קינדאי, ומיד סארוסק יוצא במהירות לעבר קינדאי, מתכונן למתקפת דחיפה.
    "קינדאי תשתמש בגחלת ואז שוב פעם באגרוף שביט! אתה מסוגל!" אומר לקינדאי בביטחון מלא.

14. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה עונה בחיוב לשאלתו של דארן, ודארן מחייך חיוך קטן. אתה אומר לדארן על אבן המים והוא מביט בך במבט די כועס, "אם אתה רוצה למצוא את הפרופסור אז עכשיו! אחרת הוא יחליף שוב מיקום!" אומר דארן בכעס אך נרגע מיד, "חוץ מזה תוכל לקנות אבן מים רק בחנויות גדולות כמו בסלדון, בפיושיה אין כזו..." הוא מוסיף בקול רגוע ומתחיל להתקדם בהליכה זהירה, ואתה מיד אחריו.
    לאחר כמה דקות של הליכה, דארן מוביל אותך אל דרום העיר פיושיה, וממש קרוב לדרך מס' 19 אתה רואה מין דלת קטנה באדמה, "אתה רואה," דארן אומר ומצביע על הפתח, "שים לב, זה הפתח למחבוא שלהם, אני לא רואה פה חיילים בסביבה, אז זה זמן מצויין לתקוף," הוא מוסיף ושולף לפתע פוקסמוק קטן מהכיס שלו. "קדימה!" אומר בהתרגשות לפתע דארן ומתחיל לרוץ לעבר הפתח ואתה אחריו. דארן מרים את הדלת, ואתה רואה מנהרה ארוכה אך לא את סופה, ומיד דארן זורק לתוך המנהרה את הפוקסמוק, ואז סוגר מיד את הדלת, ושניכם לוקחים כמה צעדים אחורה.
    אתה רואה שמצידי הדלת מתחיל לעלות עשן אפור. לפתע, הדלת נפרצת ומתוכה יוצאים חייל של צוות ונום, ופרופסור קולינס! שניהם משתעלים מאוד מהעשן הסמיך, ולפתע שניהם מבחינים בכם, "הוו... דארן ווסט המפורסם!" אומר פרופסור קולינס בהתפעלות והחייל מצחקק, ומיד כל אחד מהם שולף שני פוקדורים מהכיסים, "אתם לא תשיגו מה שבאתם לקחת!" צועק פרופסור קולינס בזעם ושניהם זורקים את הפוקדורים באוויר, "צאו!" קוראים בחוזקה הפרופסור והחייל, ולפתע מתוך הפוקדורים של החייל יוצאים וויזינג וקדברה ומתוך הפוקדורים של פרופסור קולינס יוצאים אוקטילרי ועוד פוקימון שאינך מזהה
    "תקשיב טוב," אומר דארן ברצינות ובמעט לחץ, "אני אקח את החייל, ואתה תיקח את הפרופסור." אומר דארן ברצינות וזורק פוקדור באוויר, ממנו יוצא ארודקטייל מפחיד וגדול "קדימה בוא נתחיל!" הוא צועק בנחישות וקופץ הצידה, מתחיל בקרב שלו.
    "אז אתה היריב שלי אה..." אומר הפרופסור בחיוך ערמומי ומביט בך במבט מאיים, "קדימה נראה מה יש לך!"

תומר:
    אתה פוקד על קינדאי לתקוף בגחלת, אך קינדאי אינו מגיב להוראותיך בגלל הזלזול המעצבן של סארוסק, ובלי לשים לב, קינדאי נפגע ועף בחוזקה לאחור, מתגלגל מעט על הקרקע בכאב. למרות הפגיעה בו, קינדאי חוזר לרגליו ומיד תוקף בעזרת רגלו את סארוסק בעזרת חבטת שביט, וסארוסק המופתע נפגע בחוזקה ומתרסק על הקרקע בכאב. אתה רואה שקינדאי תשוש למדי עוד מהקרב שלו קודם.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה פוקד על קינדאי לתקוף בגחלת, אך קינדאי אינו מגיב להוראותיך בגלל הזלזול המעצבן של סארוסק, ובלי לשים לב, קינדאי נפגע ועף בחוזקה לאחור, מתגלגל מעט על הקרקע בכאב. למרות הפגיעה בו, קינדאי חוזר לרגליו ומיד תוקף בעזרת רגלו את סארוסק בעזרת חבטת שביט, וסארוסק המופתע נפגע בחוזקה ומתרסק על הקרקע בכאב. אתה רואה שקינדאי תשוש למדי עוד מהקרב שלו קודם.
    "אל תדאג קינדאי אני יודע שאתה מסוגל! תתקוף בגחלת ואז באגרוף שביט לעבר סארוסק!" אומר לקינדאי בביטחון ובעידוד.

עמוד 57 מתוך 68 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •