Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 68 ראשוןראשון ... 12526061626364 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    טוב אז חזרתי אחרי הפסקה קצרה
    ----

ליאור:
    גולבאט מתקרב במתקפת נשיכה לעבר טראפינץ', אך רגע לפני שהם מתקרבים, טראפינץ' מערים על גולבאט ותוקף אותו במתקפת פתע, וגולבאט נופל על החול בכאב. גולבאט לא מוותר, הוא קם חזרה לאוויר, ומיד עף במהירות ותוקף במתקפת כנף את טראפינץ' שנופל לקרקע ונפצע מהמתקפה. גולבאט לא מפסיק ומוסיף גם ניב רעל לעבר טראפינץ', אך טראפינץ', אשר שוכב על החול, קם מיד ומתחמק בזריזות מהמתקפה של גולבאט. לפתע, טראפינץ' משליך חול מהיר לעבר גולבאט, שנכנס לעיניו של גולבאט, והוא נופל על הקרקע ומתקשה לראות.
    אני אומר לגולבאט" תנער את גופך כדי שהחול ירד מגופך וכך תוכל לראות שוב פעם.לאחר זאת תשלח מתקפת על קולי לעבר החול.העל קולי יתנקש בחול וטראפינץ' לא יראה זאת.בזמן שהחול עף לעבר טראפינץ' תקוף אותו בניב רעל"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    גולבאט מתנער במהירות ומוציא את החול מעיניו, אך לפתע טראפינץ' קופץ ונושך את הכנף שלו בחוזקה וגולבאט נפצע ונופל לאחור. גולבאט לא מוותר, הוא חוזר לאוויר ושולח על קולי חזק על החול, מה שגורם לחול לעוף במהירות לעבר טראפינץ' ומטשטש את ראייתו, אך לא לחלוטין, ומיד גולבאט צולל במהירות ונושך עם ניב רעל את טראפינץ' שנפגע בינוני ומתגלגל לאחור בכאב, אך לא נראה שגולבאט הצליח להרעיל אותו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    גולבאט מתנער במהירות ומוציא את החול מעיניו, אך לפתע טראפינץ' קופץ ונושך את הכנף שלו בחוזקה וגולבאט נפצע ונופל לאחור. גולבאט לא מוותר, הוא חוזר לאוויר ושולח על קולי חזק על החול, מה שגורם לחול לעוף במהירות לעבר טראפינץ' ומטשטש את ראייתו, אך לא לחלוטין, ומיד גולבאט צולל במהירות ונושך עם ניב רעל את טראפינץ' שנפגע בינוני ומתגלגל לאחור בכאב, אך לא נראה שגולבאט הצליח להרעיל אותו.
    אני אומר לגולבאט" אתה חייב לסיים את הקרב הזה כאן ועכשיו.תשמש בעלוקת חיים שתשאב ממנו חיים והחיים יעברו אליך.לאחר מכן גמור את טראפינץ' במתקפת כנף החזקה ביותר שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ליאור:
    גולבאט הנחוש שולח מיד עלוקת חיים שפוגעת בטראפינץ' ומעבירה אנרגיה מטראפינץ' שנעשה תשוש אל גולבאט שנראה טוב יותר כעת. מיד, גולבאט מנצל את הרגע, ותוקף במתקפת ענף חזקה שפוגעת בטראפינץ' ומעיפה אותו אחורנית והוא נפצע קשה. אתה מביט, ורואה שטראפינץ' שוכב על הקרקע, מעולף.
    "גולבאט!" קורא גולבאט בשמחה והוא במהירות עף ומתיישב על הכתף שלך בחיבה.
    Ido

| | Boshoku | |

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    גולבאט הנחוש שולח מיד עלוקת חיים שפוגעת בטראפינץ' ומעבירה אנרגיה מטראפינץ' שנעשה תשוש אל גולבאט שנראה טוב יותר כעת. מיד, גולבאט מנצל את הרגע, ותוקף במתקפת ענף חזקה שפוגעת בטראפינץ' ומעיפה אותו אחורנית והוא נפצע קשה. אתה מביט, ורואה שטראפינץ' שוכב על הקרקע, מעולף.
    "גולבאט!" קורא גולבאט בשמחה והוא במהירות עף ומתיישב על הכתף שלך בחיבה.
    אני אזרוק פוכדור על טראפינץ' בתקוה שיתפס. אני אומר לגולבאט" הית מצוין"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טוב אז חזרתי אחרי הפסקה קצרה
    ----
    קודק:
    לוודרד משתמש ברעש חזק, ואתה כאינסטינקט כבר סותם את אוזניך. הרעש פוגע ברטיקייט וגורם לו לסבל רב והוא נרתע לחלוטין ובקושי מצליח לזוז, כשבמקביל גם החייל כורע ברך מכאב. "רטיקייט נשיכה!" צורח החייל בכאב, מנסה לגרום ללוודרד להפסיק, אך רטיקייט לא מצליח לזוז.
    לאחר כמה שניות של מתקפת רעש, לוודרד מפסיק, ומיד גם רטיקייט וגם החייל נופלים על הקרקע. אתה מתקרב בסקרנות, ורואה ששניהם מעולפים.
    "לוודרד!" קורא לוודרד בשמחה רבה ומיד קופץ אליך ומחבק אותך באהבה.
    "יפה מאוד לוודורוד!" אומר לו ואחבק אותו בחזרה.
    'עכשיו..' אחשוב ואלך לכיוון החייל המעולף.
    אוציא את ג'ולטיק ואומר לו להשתמש בכורים על האיש ורטיקייטס.
    לאחר מכן אני אחטט בכיסיו של האיש ואחפש שם פוכדורים,מפות כלי נשק וכדומה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    גאלאד מסתובב אליך, תוהה למשך כמה שניות אם להמשיך להלחם, ואז הוא מניד בראשו לשלילה, מסמן לך כי הוא לא רוצה להמשיך בקרב, ומיד לדוויט עולה חיוך קטן של רווחה, "מזל," הוא אומר בחיוך ומחזיר את דראיליסק לפוקדור שלו, "אחרת הייתי ממש גומר אותך," הוא אומר ומצחקק קלות, "סתם סתם, אני צוחק." הוא מוסיף ומתקרב אליך, ובחיוך קטן אתה מחזיר את גאלאד לפוקדור שלו.
    אתה נפרד מדוויט, ובזמן שהוא ממשיך לדרכו, אתה משתגר אל העיר אזליה, ומתחיל לשוטט בעיר, בחיפוש אחרי מרכז הפוקימונים, אך עוברות כמה דקות של הליכה ואתה לא מוצא את המרכז, בנוסף אתה מרגיש אפילו שהלכת טיפה לאיבוד בעיר אזליה.
    אני אשתגר לעיר הארטרום כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אשתגר ליער אזליה כדי לחפש שוב את הפרופסור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה זורק פוקדור על טראפינץ', והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה....... שמאלה........... ימינה.............. ונעצר! לכדת טראפינץ'!
    אתה מעודד ומטפח את גולבאט שנראה מאושר מתמיד. אתה ניגש ומרים את הפוקדור ומביט סביב על המדבר, מה תעשה כעת?

קודק:
    אתה מחבק את לוודרד בשמחה, "לווד-לוורדרד!" קורא שוב לוודרד ורוקד במקומו בהנאה.
    אתה מתקרב אל החייל המעולף, ובדרך מוציא את ג'ולטיק שמיד מכסה את רטיקייט ואת החייל בקורי עכביש דביקים ויעילים. אתה מתכופף אל החייל ומתחיל לחטט בכיסיו השונים. ראשית אתה מוציא חפיסת מסטיק קטנה, ולאחר מכן אתה מוציא מכיסו גם פוקסמוק אשר דומה מאוד לפוקסמוקים שאתה קיבלת. אתה בוחן אותו מקרוב, ומגלה לפתע מאחורה את האותיות WT.
    סקרן ונלהב, אתה ממשיך לחפש בכיסים של החייל, כשלפתע אתה מגלה בכיס האחורי של המכנסיים שלו פיסת נייר מקופלת. אתה פותח אותה בזהירות ומגלה מפה מעט קרועה ומלוכלכת;

אתה לא בדיוק מבין, אבל האיקס האדום בולט מאוד בעיניך.

תומר:
    אתה משתגר אל העיר הארטהום במחוז סינו, הישר אל מרכז הפוקימונים. אתה מביט סביב בעיר הארטהום אשר עיר פסטורלית ויפה, משולבת בבתים חדשים וישנים. אתה מביט ואתה רואה מרחוק גם בניין ועל הגג פסל ענק של הפוקימון דריפבלים , אתה מיד מזהה שזהו מכון העיר.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האח ג'ון ולצידו צ'נסי הידועה. אתה מתקרב ומבקש מהאח לרפא את הפוקימונים שלך ומיד אתה מוסר לו את הפוקדורים. לאחר כמה דקות, צ'נסי באה ומחזירה לך את הפוקדורים בחיוך רחב וורדרד. אתה מתכונן להשתגר אל יער אזליה, כשלפתע אתה שומע משהו באוזן שמסיח את דעתך, שיחה בין שני אנשים במרכז;
    "תגיד אתה שמעת?"
    "על מה אתה מדבר?"
    "שמעתי שמאמנת המכון שבעיר, קלייר, היא חלק מצוות ונום!"
    "מההה?!?!?! לא... לא יכול להיות!"

הם אומרים אחד לשני, ומיד בהנהון ראש קל, יוצאים במהירות מהמרכז.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה משתגר אל העיר הארטהום במחוז סינו, הישר אל מרכז הפוקימונים. אתה מביט סביב בעיר הארטהום אשר עיר פסטורלית ויפה, משולבת בבתים חדשים וישנים. אתה מביט ואתה רואה מרחוק גם בניין ועל הגג פסל ענק של הפוקימון דריפבלים , אתה מיד מזהה שזהו מכון העיר.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האח ג'ון ולצידו צ'נסי הידועה. אתה מתקרב ומבקש מהאח לרפא את הפוקימונים שלך ומיד אתה מוסר לו את הפוקדורים. לאחר כמה דקות, צ'נסי באה ומחזירה לך את הפוקדורים בחיוך רחב וורדרד. אתה מתכונן להשתגר אל יער אזליה, כשלפתע אתה שומע משהו באוזן שמסיח את דעתך, שיחה בין שני אנשים במרכז;
    "תגיד אתה שמעת?"
    "על מה אתה מדבר?"
    "שמעתי שמאמנת המכון שבעיר, קלייר, היא חלק מצוות ונום!"
    "מההה?!?!?! לא... לא יכול להיות!"
    הם אומרים אחד לשני, ומיד בהנהון ראש קל, יוצאים במהירות מהמרכז.
    "זה רמז ענק..." אמלמל לעצמי ואז אלך למכון שבעיר הארטהום כדי לגלות עם קלייר היא חלק מצוות ונום.

10. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה מחבק את לוודרד בשמחה, "לווד-לוורדרד!" קורא שוב לוודרד ורוקד במקומו בהנאה.
    אתה מתקרב אל החייל המעולף, ובדרך מוציא את ג'ולטיק שמיד מכסה את רטיקייט ואת החייל בקורי עכביש דביקים ויעילים. אתה מתכופף אל החייל ומתחיל לחטט בכיסיו השונים. ראשית אתה מוציא חפיסת מסטיק קטנה, ולאחר מכן אתה מוציא מכיסו גם פוקסמוק אשר דומה מאוד לפוקסמוקים שאתה קיבלת. אתה בוחן אותו מקרוב, ומגלה לפתע מאחורה את האותיות WT.
    סקרן ונלהב, אתה ממשיך לחפש בכיסים של החייל, כשלפתע אתה מגלה בכיס האחורי של המכנסיים שלו פיסת נייר מקופלת. אתה פותח אותה בזהירות ומגלה מפה מעט קרועה ומלוכלכת;

אתה לא בדיוק מבין, אבל האיקס האדום בולט מאוד בעיניך.
    "אולי,אולי זו מפת העיר?" אחשוב ואלך לכיוון ה-X

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה יוצא מהמרכז במהירות ומתקדם לעבר מכון העיר, אשר נמצא במרחק כמה רחובות מהמרכז.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע אל הבניין המדובר, כשבראשך עולות כל הזמן המחשבות על מנהיגת המכון, צוות ונום, ועל המשימה שקיבלת. אתה לוקח נשימה עמוקה, ונכנס אל תוך המכון, אל תוך זירה ענקית שקירותיה צבועים בסגול כהה וקודר, אך הזירה עצמה עשויה מעפר בצבע אפור ועליו סימוני הזירה המדוייקים.
    לפתע, מתקרבת אליך אישה די גבוהה ומושכת למדי, עם שיער שחור ארוך ולגופה חולצה שחורה קצרה וג'ינס שחור וצמוד, אשר מוצא חן בעיניך לא מעט
    "שלום," היא אומרת בקול רך וחיוך קטן, "באת להתמודד במכון?" היא מוסיפה ושואלת ומיד שולפת פוקדור בכיסה ומתחיל לשחק איתו ביד.

קודק:
    אתה מסתכל במפה ומנסה לנווט בעיר בעזרתה, אך לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מבין שהמפה לא מתאימה לעיר, וכנראה הכוונה לעיר אחרת, אך אתה לא בטוח לאיזו.
    לפתע, אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד!" אתה מסתובב ורואה את החייל אשר קם מהעילפון שלו, אך לא מצליח להשתחרר מהקורים, "תחזיר לי את זה!" הוא צורח בזעם תוך כדי תזוזה בניסיון להשתחרר מהקורים הדביקים.
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה יוצא מהמרכז במהירות ומתקדם לעבר מכון העיר, אשר נמצא במרחק כמה רחובות מהמרכז.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע אל הבניין המדובר, כשבראשך עולות כל הזמן המחשבות על מנהיגת המכון, צוות ונום, ועל המשימה שקיבלת. אתה לוקח נשימה עמוקה, ונכנס אל תוך המכון, אל תוך זירה ענקית שקירותיה צבועים בסגול כהה וקודר, אך הזירה עצמה עשויה מעפר בצבע אפור ועליו סימוני הזירה המדוייקים.
    לפתע, מתקרבת אליך אישה די גבוהה ומושכת למדי, עם שיער שחור ארוך ולגופה חולצה שחורה קצרה וג'ינס שחור וצמוד, אשר מוצא חן בעיניך לא מעט
    "שלום," היא אומרת בקול רך וחיוך קטן, "באת להתמודד במכון?" היא מוסיפה ושואלת ומיד שולפת פוקדור בכיסה ומתחיל לשחק איתו ביד.
    "כן אני באתי להתמודד במכון..." אומר לה ואז אוציא את הפוכדור של האנצ'אקרוו כדי שהוא ילחם נגד המנהיגה מהרושעת.

13. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה מסתכל במפה ומנסה לנווט בעיר בעזרתה, אך לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מבין שהמפה לא מתאימה לעיר, וכנראה הכוונה לעיר אחרת, אך אתה לא בטוח לאיזו.
    לפתע, אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד!" אתה מסתובב ורואה את החייל אשר קם מהעילפון שלו, אך לא מצליח להשתחרר מהקורים, "תחזיר לי את זה!" הוא צורח בזעם תוך כדי תזוזה בניסיון להשתחרר מהקורים הדביקים.
    "סוואבלו שירה" אומר ואוציא אותו.
    "תנסה עד שתצליח" אוסיף.
    לאחר מכן אני אבדוק לאיזה עיר זה מתאים,כלומר אבדוק מה שכתוב.
    אם לא רשום משהו מעניין אשתגר למפקדה ושם אשאל מה זה ושל איזו עיר.

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה זורק פוקדור על טראפינץ', והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה....... שמאלה........... ימינה.............. ונעצר! לכדת טראפינץ'!
    אתה מעודד ומטפח את גולבאט שנראה מאושר מתמיד. אתה ניגש ומרים את הפוקדור ומביט סביב על המדבר, מה תעשה כעת?
    אני שמח מאוד שתפסתי טראפינץ'. אני מחזיר את גולבאט שלי לפוכדור שלו ואז ממשיך ללכת במדבר תוך כדי חיפוש רמזים שיובילו אותי לפרופסור שאני צריך למצוא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    נלהב וממהר, ואתה מוציא מיד את האנצ'קרוו מהפוקדור שלו שנראה נחוש מתמיד לנצח בקרב , "רגע, רגע..." קלייר אומרת ומצחקקת, תן לי לקבוע את החוקים קודם..." היא אומרת בחיוך קטן בזמן ששניכם ניגשים למקומות בזירה, "אוקיי, אז הקרב יהיה 3 על 3 בקרבות יחידים. לך מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב, ולי אסור." היא אומרת וזורקת את הפוקדור באוויר, "בהצלחה," היא מוסיפה, ואז צועקת, "צא דריפבלים!" ומתוך הפוקדור יוצא דריפבלים גדול ומרחף
    "תתחיל את הקרב בכדור צל!" צועקת קלייר בנחישות, ולפתע דריפבלים שולח כדור צל מהיר וכהה לעבר האנצ'קרוו, שנראה בטוח בעצמו.

קודק:
    אתה מוציא מיד את סוואבלו לעזרה , ומיד סוואבלו מתחיל לשיר בעזרת קולו היפיפה, ולפתע החייל הכועס והצורח מתחיל להיות מנומנם, ותוך כמה שניות נרדם לשינה עמוקה.
    כעת כשהחייל כבר לא מפריע, אתה בודק שוב במפה אם כתוב לאיזה עיר זה מתאים, ולפתע אתה רואה מאחורה שכתוב בקטן, "שינו", ומיד אתה מבין שזוהי עיר במחוז שינו, אך לא כתוב בדיוק איזו.
    אתה מחליט לנסות את מזלך במפקדה, ומיד אתה משתגר אל המפקדה המעופפת, וברפרוף עין אתה מגיע אל הלובי העצום והמוכר של המפקדה. "קודק רוק!" אתה שומע לפתע קול נשי כועס ופוקדני מאחוריך, ומיד אתה מזהה שזוהי מפקדת הטירונים אליסון. אתה מסתובב ורואה מבט כועס על פניה, "סיימת את המשימה?! לא נראה לי, נכון?!" היא צועקת בזעם, "אז בשביל מה באת לפה?!"

ליאור:
    מאושר על התפיסה, אתה מחזיר את גולבאט לפוקדור שלו ומיד ממשיך בהליכה במדבר הלוהט בחיפוש אחר רמזים שונים וחדשים לפתרון המשימה הארורה והמייאשת הזו.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה כבר מזיע מאוד מההליכה במזג האוויר החם, ואתה מוריד את החולצה בניסיון להתקרר מעט, אך לא נראה שזה עוזר במיוחד. לפתע, אתה מתחיל להרגיש מסוחרר ומתחיל לכאוב לך הראש מאוד.
    למרות הכאבים, אתה ממשיך ללכת, כשלפתע אתה רואה מולך את רג'ירוק הענק! הולך בצעדי הענק שלו במרחק כמה מטרים ממך.

~~~~~~~~~~~~~~~

נפתח מקום אחד בלבד לחדשים!
    שימו לב! מי שרוצה להרשם, מוזמן לשלוח לי בה"פ בלבד את טופס ההרשמה!
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 07-19-2011 בשעה 04:07 PM
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 62 מתוך 68 ראשוןראשון ... 12526061626364 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •