Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 68 ראשוןראשון ... 16566465666768 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    אתה מחזיר את לאוודרד ואת בויזל חזרה לפוקדורים שלהם, ומיד אתה מחליט להשתגר מהמקום אל הספארי בג'וטו, צפונית מהעיר סינאווד.
    אתה מוצא את עצמך במין כפר קטן ושקט, עם כמה בתים פרטיים וקטנים, אך לא נראה שאנשים באמת גרים שם. אתה מטייל מעט בכפר, מסוקרן ומתעניין, כשלפתע אתה רואה את מרכז הפוקימונים של הספארי.
    "קדימה בוא נלך לספארי!" אתה שומע צעקה נלהבת מאחוריך ומיד שני מאמנים צעירים רצים לכיוון מסויים, אתה מביט לאופק ורואה את שער הספארי הענק.

יואב:
    אתה מציג את שלושת הפוקימונים שלך בפני סייטר הענקית, שנראת שמחה למדי, "סייטר!" קוראת סייטר בחיוך ומנופפת בזרועותיה החדות כמעין שלום, ונראה שהפוקימונים שלך נהנהים מכך והם צוחקים.
    מיד, אתה מחליט להשתגר אל העיר פטלבורג במחוז הוון, על מנת לקנות אבן מים לפיתוח פוליוורל, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל אחד הרחובות בעיר פטלבורג, כשארבעת הפוקימונים שלך לצידך. מיד, אתה פונה אל אחד האנשים ברחוב, ושואל אותו היכן החנות בעיר כדי לקנות אבן מים, "אממ... החנות נמצאת בערך 4 בלוקים מפה," הוא אומר ומצביע לכיוון המשך הרחוב, "אבל אני לא בטוח שיש שם אבן מים, אבל תנסה..." האיש עונה בנימוס ובחיוך, ואז ממשיך ללכת לדרכו.

תומר:
    אתה לא שחקן חדש, ואתה יודע מה דעתי על משחק גיימבוי... וזה היה מאוד משחק גיימבוי...
    תגיב מחדש לתגובה הקודמת, ותנסה שזה לא יקרה שוב, אחרת בלית ברירה אני אצטרך לנקוט בצעדים...

דילן:
    אתה בודק מה מצלצל ורוטט בכיסך, ואתה מגלה שזהו לוח המשימות שלך, אתה מוציא אותו בהתרגשות ורואה שיש לך הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח את ההודעה, ובפניך מתגלה המשימה הראשונה שלך:
    "שלום דילן, זוהי המשימה הראשונה שלך:
    :::מכתב לסוכנת מורגן:::
    עליך ללכת למפקדה שנמצאת בווילסטון, שינו. שם עליך לקחת מכתב מהמזכירה, תגיד לה: 'זה בשביל הסוכנת מורגן'. היא תתן לך את המכתב.
    משם, עליך ללכת לדרך 215 ולהעביר לה את המכתב אישית.
    בהצלחה, אליסון."

D

עומר 2:
    חח יותר נוח 1 ו-2..
    ---
    מתרגש, אך קצת עצבני על התנהגותה של אליסון אתה בודק את הכיסים שלך, ומגלה שזהו לוח המשימות שמצפצף. אתה מוציא את לוח המשימות, ורואה שיש לך הודעה חדשה. אתה פותח את ההודעה במהירות ובסקרנות, ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום רובי, זוהי המשימה הראשונה שלך:
    :::למצוא את הסוכן טרי:::
    נאבדו עקבותיו של אחד הסוכנים שלנו, טרי. ההודעה האחרונה שלו הייתה ממערת הר הירח בקנטו, ליד העיר פיוטר. עליך לגשת לשם מידית ולמצוא את הסוכן!
    בהצלחה, אליסון.

D

ליאור:
    נאזליף שולח עלי תער מהירים וחדים, אשר פוגעים ומפוצצים את קרן הבועות של קורפיש, אך קורפיש מצליח להתחמק מהעלים כשהם מתקרבים אליו.
    מיד, נאזליף, לא מוותר ושולח יריית זרעים מהירה וחזקה, "התקשחות קורפיש!" צועקת אשלי במהירות, ומיד קורפיש מגן בעזרת הצבתות שלו את ראשו, ובכך מתקשח ומחזק את ההגנה שלו, מה שגורם ליריית הזרעים וכמעט ולא להשפיע עליו, למרות שהוא נגרר מעט לאחור.
    "אחיזת צבת עכשיו!" צועקת בנחישות אשלי, ומיד קורפיש יוצא במהירות לעבר נאזליף עם צבת פתוחה להתקפה, ואתה רואה שעיניו נחושות מאוד לנצח בקרב.

עומר 1:
    אני מציע שלא תריב עם המנהיגים, כי במקרה הזה יעיפו אותך מהצוות..
    ----
    נרגז מאוד, אתה שולט בעצמך לא ללכת ולריב, אלא נשאר במקומך ובודק מהו הצלצול המוזר. אתה בודק את הטלפורטר שעל ידך אך זה לא זה. אתה בודק בכיסים, ומוציא את לוח המשימות המצפצף. אתה מצמיד אותו לאוזנך ומנסה לדבר, אך אתה לא שומע כלום. אתה בודק שוב ורואה שיש לך סימון של הודעה חדשה במסך. אתה פותח ונגלת לפניך ההודעה הבאה:
    שלום לוק, זוהי המשימה הראשונה שלך:
    :::למצוא את ספירו:::
    בזמן שליחות של קבוצת שליחי הספירו שלנו, אחד מהספירואים נעלם באמצע המסלול אליו נשלח, אנחנו מניחים שהוא נעלם ליד העיר גולדנרוד, ג'וטו, בדרך מספר 35.
    משימתך היא לגשת לשם מיד ולמצוא אותו!
    בהצלחה, אליסון.

D
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [B]
    יואב:
    אתה מציג את שלושת הפוקימונים שלך בפני סייטר הענקית, שנראת שמחה למדי, "סייטר!" קוראת סייטר בחיוך ומנופפת בזרועותיה החדות כמעין שלום, ונראה שהפוקימונים שלך נהנהים מכך והם צוחקים.
    מיד, אתה מחליט להשתגר אל העיר פטלבורג במחוז הוון, על מנת לקנות אבן מים לפיתוח פוליוורל, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל אחד הרחובות בעיר פטלבורג, כשארבעת הפוקימונים שלך לצידך. מיד, אתה פונה אל אחד האנשים ברחוב, ושואל אותו היכן החנות בעיר כדי לקנות אבן מים, "אממ... החנות נמצאת בערך 4 בלוקים מפה," הוא אומר ומצביע לכיוון המשך הרחוב, "אבל אני לא בטוח שיש שם אבן מים, אבל תנסה..." האיש עונה בנימוס ובחיוך, ואז ממשיך ללכת לדרכו.

D
    "טוב, שווה לנסות." אני אומר לעצמי בשקט, וסופר ארבעה בלוקים. כשאני מגיע לחנות אני אומר למוכר:" שלום, יש לכם פה אבני מים?" אני שואל בנימוס ומקווה שהוא יענה בחיוב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Black"][B]

ליאור:
    נאזליף שולח עלי תער מהירים וחדים, אשר פוגעים ומפוצצים את קרן הבועות של קורפיש, אך קורפיש מצליח להתחמק מהעלים כשהם מתקרבים אליו.
    מיד, נאזליף, לא מוותר ושולח יריית זרעים מהירה וחזקה, "התקשחות קורפיש!" צועקת אשלי במהירות, ומיד קורפיש מגן בעזרת הצבתות שלו את ראשו, ובכך מתקשח ומחזק את ההגנה שלו, מה שגורם ליריית הזרעים וכמעט ולא להשפיע עליו, למרות שהוא נגרר מעט לאחור.
    "אחיזת צבת עכשיו!" צועקת בנחישות אשלי, ומיד קורפיש יוצא במהירות לעבר נאזליף עם צבת פתוחה להתקפה, ואתה רואה שעיניו נחושות מאוד לנצח בקרב.

]
    אני אומר לנאזליף" תשמש גם אתה בהתקשחות כדי להרויד ת הנזק מן מכת הצבת של קורפיש.לאחר מכן תעבור להשתמש בהתקפה מהירה.תוך כדי שאתה זז במהירות שלח עלי טער רבים אל קורפיש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    יואב:
    אני מזכיר לך שכל הפוקימונים שלך עדיין לצידך.
    ----
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהאיש אמר לך, ולאחר הליכה של 4 בלוקים שלקחה לך כמה דקות, אתה מגיע אל חנות העיר פטלבורג.
    אתה נכנס לחנות ורואה חנות קטנה, ועל המדפים כל מיני פוקדורים או תרסיסי ריפוי למיניהם, ועוד דברים שאתה לא בדיוק מזהה, אך אתה לא רואה בעיניך אבן מים. אתה ניגש אל המוכר החביב ושואל אותו לגבי אבן מים, "אבן מים..." הוא ממלמל וחושב, "לא, אני מצטער... אין לנו כאן..." הוא אומר ואתה מאכזב, "אבל רגע," הוא אומר לפתע וחיוך קטן ומקווה עולה על פניך, "במורד הרחוב, גר איש זקן בשם 'הרולד', שמעתי שמי שיעזור לו הוא יתן לו אבן מים." אומר המוכר בחיוך וניגש אל אדם אחר שמבקש את העזרה בחנות.
    "פולי!" קורא לפתע פוליוורל מאחוריך, ונראה שהרעיון מוצא חן בעיניו.

ליאור:
    נאזליף מתקשח גם הוא, בעזרת ידיו הוא חוסם את אחיזת הצבת של קורפיש והוא לא נפגע קשה כל כך, אך בכל זאת נרתע מעט לאחור.
    מיד, נאזליף יוצא במהירות רבה לעבר קורפיש, ותוך כדי שולח עלי תער מהירים לעבר קרופיש, וקורפיש שלא מצליח להתחמק הפעם, נפגע קשה ונופל לקרקע בכאב, ונראה שהשריון הכתום שלו נשרט מעט והוא נפגע.
    "קדימה קורפיש, תתאושש!" צועקת אשלי בדאגה, וקורפיש הפגוע קם על רגליו כדי להמשיך בקרב, "פטיש סרטן!" צועקת אשלי בנחישות, ולפתע קורפיש קופץ במהירות לעבר נאזליף והצבת הימינית שלו זוהרת באור כחלחל שמתקרב במהירות לעבר נאזליף.
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"]יואב:
    אני מזכיר לך שכל הפוקימונים שלך עדיין לצידך.
    ----
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהאיש אמר לך, ולאחר הליכה של 4 בלוקים שלקחה לך כמה דקות, אתה מגיע אל חנות העיר פטלבורג.
    אתה נכנס לחנות ורואה חנות קטנה, ועל המדפים כל מיני פוקדורים או תרסיסי ריפוי למיניהם, ועוד דברים שאתה לא בדיוק מזהה, אך אתה לא רואה בעיניך אבן מים. אתה ניגש אל המוכר החביב ושואל אותו לגבי אבן מים, "אבן מים..." הוא ממלמל וחושב, "לא, אני מצטער... אין לנו כאן..." הוא אומר ואתה מאכזב, "אבל רגע," הוא אומר לפתע וחיוך קטן ומקווה עולה על פניך, "במורד הרחוב, גר איש זקן בשם 'הרולד', שמעתי שמי שיעזור לו הוא יתן לו אבן מים." אומר המוכר בחיוך וניגש אל אדם אחר שמבקש את העזרה בחנות.
    "פולי!" קורא לפתע פוליוורל מאחוריך, ונראה שהרעיון מוצא חן בעיניו.

]
    "אוקיי חברה, הולכים להרולד!" אני אומר בחיוך והולך עם כל הפוקימונים שלי אל הבית של הרולד, ואם אני לא מוצא אני שואל מישהו ואז הולך לשם. כאשר אני מגיע לשם אני דופק על הדלת ואומר:"שלום, פה גר הרולד? שמעתי מהמוכרים בחנות שמי שיעזור לך יקבל אבן מים.זה נכון?" אני שואל ומחכה לתשובה.

6. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה יוצא מהחנות בהתרגשות, כשכל הפוקימונים שלך מאחוריך, ואתם מתחילים ללכת במורד הרחוב, כשאתה מתמקד ומחפש את ביתו של הרולד, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בית פרטי קטן ועל שלט הבית כתוב 'הרולד קינגסטון', אתה דופק בדלת ושואל האם יש מישהו, אך אין תשובה. אתה מחכה כמה דקות וממשיך לדפוק, אך אין תשובה.
    אתה מחליט להמשיך להתקדם ולחזור לחנות, כשלפתע הדלת נפתחת, ובפיה אתה רואה איש זקן מאוד, נמוך קומה, "מה?!" הוא צועק בתמיהה ומביט שמאלה וימינה.
    אתה מסביר לו מדוע באת, והוא מהנהן, "כן," הוא צועק, כנראה בגלל שהשמיעה שלו לא טובה כל כך, "אני צריך עזרה, ביציאה המערבית של העיר פטלבורג, בדרך 104, איבדתי את סל הקניות שלי. תמצא אותו ותחזיר לי ואז אני אביא לך את האבן." הוא צועק לך ואז חוזר אל ביתו, ואתה נשאר בחוץ עם אוזניות קצת כואבות ומאחוריך ארבעת הפוקימונים שלך.
    Ido

| | Boshoku | |

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    נאזליף מתקשח גם הוא, בעזרת ידיו הוא חוסם את אחיזת הצבת של קורפיש והוא לא נפגע קשה כל כך, אך בכל זאת נרתע מעט לאחור.
    מיד, נאזליף יוצא במהירות רבה לעבר קורפיש, ותוך כדי שולח עלי תער מהירים לעבר קרופיש, וקורפיש שלא מצליח להתחמק הפעם, נפגע קשה ונופל לקרקע בכאב, ונראה שהשריון הכתום שלו נשרט מעט והוא נפגע.
    "קדימה קורפיש, תתאושש!" צועקת אשלי בדאגה, וקורפיש הפגוע קם על רגליו כדי להמשיך בקרב, "פטיש סרטן!" צועקת אשלי בנחישות, ולפתע קורפיש קופץ במהירות לעבר נאזליף והצבת הימינית שלו זוהרת באור כחלחל שמתקרב במהירות לעבר נאזליף.
    אני אומר לנאזליף, אנחנו צריכים לגמור את הקרב הזה במהירות.טוב תשמש בירית זרעים-תירה זרעים רבים לעבר פטיש הסרטן של קורפיש.אל תיתן לקורפיש של אשלי להשתמש בפטיש הסרטן שלו עליך ".
    אני אומר לאשלי" הקורפיש שלך חזק מאוד.הוא מצליח לעמוד יפה נגד פוקימון שיש עליו יתרון עליו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה יוצא מהחנות בהתרגשות, כשכל הפוקימונים שלך מאחוריך, ואתם מתחילים ללכת במורד הרחוב, כשאתה מתמקד ומחפש את ביתו של הרולד, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בית פרטי קטן ועל שלט הבית כתוב 'הרולד קינגסטון', אתה דופק בדלת ושואל האם יש מישהו, אך אין תשובה. אתה מחכה כמה דקות וממשיך לדפוק, אך אין תשובה.
    אתה מחליט להמשיך להתקדם ולחזור לחנות, כשלפתע הדלת נפתחת, ובפיה אתה רואה איש זקן מאוד, נמוך קומה, "מה?!" הוא צועק בתמיהה ומביט שמאלה וימינה.
    אתה מסביר לו מדוע באת, והוא מהנהן, "כן," הוא צועק, כנראה בגלל שהשמיעה שלו לא טובה כל כך, "אני צריך עזרה, ביציאה המערבית של העיר פטלבורג, בדרך 104, איבדתי את סל הקניות שלי. תמצא אותו ותחזיר לי ואז אני אביא לך את האבן." הוא צועק לך ואז חוזר אל ביתו, ואתה נשאר בחוץ עם אוזניות קצת כואבות ומאחוריך ארבעת הפוקימונים שלך.
    "אוקיי, זה הזמן ללכת לשם." אני אומר ומשתגר ליציאה המערבית של העיר פטלבורג. כשאני מגיע לשם אני אומר:"אוקיי, סטארביה, אתה תחפש את זה מהאוויר. אני וכל השאר נחפש פה. רגע, סייטר, את גם יודעת לעוף, לא?" אני שואל, ואם היא אומרת כן, אני אומר לה ללכת עם סטארביה.

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    :::למצוא את ספירו:::
    בזמן שליחות של קבוצת שליחי הספירו שלנו, אחד מהספירואים נעלם באמצע המסלול אליו נשלח, אנחנו מניחים שהוא נעלם ליד העיר גולדנרוד, ג'וטו, בדרך מספר 35.
    משימתך היא לגשת לשם מיד ולמצוא אותו!
    בהצלחה, אליסון.
    D
    "אוקיי..." אמלמל "משימה ראשונה! פידג'י צא!" אוציא את פידג'י ואעדכן אותו במשימה. אז אראה לו את הטלפורטר. ואכוון את הטלפורטר לדרך מספר 35.
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 07-28-2011 בשעה 02:16 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה פוקד על נאזליף להשתמש ביריית זרעים, אך נאזליף לא מספיק, ופטיש הסרטן של קורפיש פוגע בו ונאזליף עף לאחור ומתגלגל על הקרקע בכאב.
    למרות הכאב הרב, נאזליף התשוש קם על רגליו, ואתה שם לב שגם קורפיש תשוש לא מעט. אתה מודה בפני אשלי שהקורפיש שלה חזק מאוד, "גם הנאזליף שלך חזק," היא אומרת ומצחקקת וקורפיש נראה גם שמח מההערה שלך, "קדימה קורפיש בוא נגמור את זה! פטיש סרטן פעם נוספת!" צועקת אשלי בנחישות, וקורפיש שוב מתקדם לעבר נאזליף עם פטיש סרטן מוכן לתקיפה.

יואב:
    אתה משתגר אל דרך 104 יחד עם הפוקימונים שלך, במטרה למצוא את סל הקניות של הרולד הזקן. אתה מתחיל לשוטט בדרך 104, כשלפתע אתה חושב על מין טקטיקה.
    אתה פוקד על סטארביה לצאת לחפש בשמיים, ואז שואל גם את סייטר לגבי תעופה, והיא עונה לך בחיוב, ומיד עפה מהמקום במהירות בגובה של 2 מטרים מעל הקרקע. אתה נשאר עם קלינק ועם פוליוורל לחפש באיזור ברגל.
    עוברות כמה דקות של חיפושים, כשלפתע סייטר וסטארביה חוזרים אליך, "סייטר!", "סטאר!" קוראים כל אחד מהפוקימונים, אתה מבין שהם מצאו משהו.

עומר 1:
    אתה מוציא את פידג'י מהפוקדור שלו, "פידג'י!" קורא פידג'י בשמחה ומיד מתעופף סביבך על מנת להתמתח ולהתחמם. אתה מעדכן אותו על המשימה שלך והוא מגיב בשמחה ובנחישות.
    מיד, אתה מכוון את הטלפורטר, ובמצמוץ עין אתה משתגר אל דרך 35 במחוז ג'וטו, דרך שקטה ויפיפיה, מלאה במדשאות ועצים, ואתה רואה מרחוק גם את האגם הקטן שבצד השביל.
    Ido

| | Boshoku | |

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מחזיר את לאוודרד ואת בויזל חזרה לפוקדורים שלהם, ומיד אתה מחליט להשתגר מהמקום אל הספארי בג'וטו, צפונית מהעיר סינאווד.
    אתה מוצא את עצמך במין כפר קטן ושקט, עם כמה בתים פרטיים וקטנים, אך לא נראה שאנשים באמת גרים שם. אתה מטייל מעט בכפר, מסוקרן ומתעניין, כשלפתע אתה רואה את מרכז הפוקימונים של הספארי.
    "קדימה בוא נלך לספארי!" אתה שומע צעקה נלהבת מאחוריך ומיד שני מאמנים צעירים רצים לכיוון מסויים, אתה מביט לאופק ורואה את שער הספארי הענק.
    D
    אני אכנס גם לספארי במהירות רבה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    קודק:
    מתלהב ונרגש, אתה פותח בריצה לעבר הספארי ותוך דקות ספורות אתה מגיע לשער הענק, אשר מלא בתמונות של אזורים שונים ופוקימונים משונים.
    אתה נכנס לתוך מבנה הספארי, ורואה מיד דוכן ומאחוריו שתי מוכרות חייכניות, "שלום," קוראת אחת מהן ואתה ניגש אליה, "תרצה להכנס לספארי של הפוקימונים?" היא שואלת ואתה עונה מיד בחיוב. "אוקיי, מה שקורה זה שאנחנו ניקח את הפוקימונים שלך ונשמור אותם בכספת, אתה תקבל 30 פוקדורים של הספארי, וכל זה רק ב500$! אתה מעוניין?" היא שואלת בחיוך רחב ומנומס.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    [B]
    יואב:
    אתה משתגר אל דרך 104 יחד עם הפוקימונים שלך, במטרה למצוא את סל הקניות של הרולד הזקן. אתה מתחיל לשוטט בדרך 104, כשלפתע אתה חושב על מין טקטיקה.
    אתה פוקד על סטארביה לצאת לחפש בשמיים, ואז שואל גם את סייטר לגבי תעופה, והיא עונה לך בחיוב, ומיד עפה מהמקום במהירות בגובה של 2 מטרים מעל הקרקע. אתה נשאר עם קלינק ועם פוליוורל לחפש באיזור ברגל.
    עוברות כמה דקות של חיפושים, כשלפתע סייטר וסטארביה חוזרים אליך, "סייטר!", "סטאר!" קוראים כל אחד מהפוקימונים, אתה מבין שהם מצאו משהו.

[I]
    "מעולה! מה מצאתם?" אני שואל בסקרנות ומתפלל בליבי שזה סל הקניות. אם זה סל הקניות, אני משתגר לבית של הרולד ומביא לו את הסל.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    מתלהב ונרגש, אתה פותח בריצה לעבר הספארי ותוך דקות ספורות אתה מגיע לשער הענק, אשר מלא בתמונות של אזורים שונים ופוקימונים משונים.
    אתה נכנס לתוך מבנה הספארי, ורואה מיד דוכן ומאחוריו שתי מוכרות חייכניות, "שלום," קוראת אחת מהן ואתה ניגש אליה, "תרצה להכנס לספארי של הפוקימונים?" היא שואלת ואתה עונה מיד בחיוב. "אוקיי, מה שקורה זה שאנחנו ניקח את הפוקימונים שלך ונשמור אותם בכספת, אתה תקבל 30 פוקדורים של הספארי, וכל זה רק ב500$! אתה מעוניין?" היא שואלת בחיוך רחב ומנומס.
    "אני בטוח שאני רוצה" אומר ואתן לך 500$, לאחר מכן אקח את הפוכדוריפ ואכנס לשטח הספארי.
    אחפש פוקימונים מעניינים.

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה פוקד על נאזליף להשתמש ביריית זרעים, אך נאזליף לא מספיק, ופטיש הסרטן של קורפיש פוגע בו ונאזליף עף לאחור ומתגלגל על הקרקע בכאב.
    למרות הכאב הרב, נאזליף התשוש קם על רגליו, ואתה שם לב שגם קורפיש תשוש לא מעט. אתה מודה בפני אשלי שהקורפיש שלה חזק מאוד, "גם הנאזליף שלך חזק," היא אומרת ומצחקקת וקורפיש נראה גם שמח מההערה שלך, "קדימה קורפיש בוא נגמור את זה! פטיש סרטן פעם נוספת!" צועקת אשלי בנחישות, וקורפיש שוב מתקדם לעבר נאזליף עם פטיש סרטן מוכן לתקיפה.

]
    אני אומר לאשלי" תודה לך, אני אומר לנאזליף" טוב בוא נגמור את הקרב הזה כמו שאשלי אמרה.תשמש בהתקשחות על גופך כדי להקשיח את גופך.לאחר מכן תסתובב במקום תוך כדי שאתה משתמש בירית זרעים. רק נסה שלא לפגוע בי או באשלי "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 66 מתוך 68 ראשוןראשון ... 16566465666768 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •