אני לא אגיב כ"כ בזמן האחרון,אני עברתי דירה פשוט...סטיב
אחד השומרים אומר לך " ג'יראצ'י נמצא במתחם קרב האגדי הראשון שבעיר. קרב אגדי זה כך: בכול עיר במחוז יש מבנה של קרב אגדי. בקרב אגדי עליך לעבור מס' אתגרים. האתגרים היו שונים זה מזה והיו קשים ככול שתקדם במסעך שלך.לאחר שתעבור מס' אתגרים תוכל להילחם באגדי מסוים.האגדי יתן לך אפריות שיקלו לך על ניצחונן בקרב.פה בעיר תוכל להילחם נגד ג'יראצ'י ".
--------------------------------------------------------------------
"ואיפה המתחם הזה?" אשאל את שומר שהסביר לי על הקרב.
NYO HO HO BITCH
סליחהג'ק
איזייק לא אייזן
-----------------------------
אתה די שמח שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך. מגבי גם הוא שמח ששהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך.שניכם משיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי.העיר הראשונה במחוז 6. לאחר הליכה של 10 דקות אתם יוצאים מן דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.העיר הראשונה במחוז 6.בעיר יש "חנות קטנה , המעבדה של פרופסור אייזיק, מתחם קרב אדי ראשון. וסתם להלחם נגד מאמנים שתפשו ברחובות העיר.
--------------------
אני הולך למעבדה של פרופסוק אייזיק בתקווה שהוא יצליח לגלות לי עוד דברים על המקום המשונה הזה
ג'ק
אתה מחליט ללכת למעבדה של פרופסור אייזיק בשביל לגלת עוד מידע על המקום שאתה נמצא בו. אתה ומגבי מתחילים ללכת לעבר המעבדה שלו שנמצאת איפשהו בעיר.אתם הולכים בעיר כבר 10 דקות ולא רואים את המעבדה שלו. לפתע מגבי מושך לך ברגל ומסמן לך לבוא אליו.אתה בא לאן שהוא נמצא ואתה רואה שהוא מצא את המעבדה של אייזיק.אתה דופק בדלת ואז אייזיק עונה " מי זה ?"
סטיב
סבבה גם אני לא מגיב הרבה כמו שאתה רואה
------------------------
אתה שואל את השומר איפה נמצא מתחם הקרב הראשון בעיר. השומר עונה לך " מתחם קרב האגדי הראשון נמצא בדרום העיר.אתה תדע שזה מתחם הקרב אגדי שתראה מעל בניין שלט גדול שכתוב עליו : קרב אגדי . שתראה שלט כזה זה אומר שהגעת לקרב אגדי של העיר. אז בהצלחה לך בקרב אגדי הראשון שלך. "
דארן
אתה מודה לשומר על מה שאמר לך ואז אתה מתחיל לחפש את הקרב האגדי עם צ'ארמנדאר שלך.שניכם הולכים כבר בעיר 10 דקות ולא רואים שום זכר למתחם קרב אגדי.אתה מחליט לשאול את אחד האנשים שאתה רואה.אתה רואה איש עם בגדים שחורים.אתה שואל אותו איפה מתחם הקרב האגדי הראשון. הוא אומר לך " מתחם קרב האגדי הראשון נמצא בדרום סמוך לכניסה ". אתה מודה לאיש ואז אתה וצ'ארמנדאר הולכים לדרום העיר.כעבור דקה אתם מגיעים לכניסה של העיר וליד הכניסה אתם רואים בניין שעליו כתוב " קרב אגדי " .
ג'ון
סנוראט מתחילה בקרב ומשתמשת בניב קרח על ג'יראצ'י.ג'יראצי זז במהירות ומתחמק מן ניב הקרח של סנוראט.סנוראט רצה לעבר ג'יראצ'י ותוקפת אותו בדחיפה.היא לא פוגעת בג'יראצ'י מכיוון שהוא נמצא באוויר והיא על האדמה. הפוקידע שלך אומר " הגשמת משאלה - ג'עראצ'י יכול להגשים כול משאלה שתרצו בכך ". גי'ראצ'י אומר " עכשיו תורי לתקוף אגרוף אש ". האגרוף של גי'ראצ'י עולה באש.הוא עף לעבר סנוראט במתקפת אגרוף אש.
קלמן
אתה מחליט להיכנס לאזור דינות המוות בתקוה שלא תפגשו באוניקס או בסטיליקיס כשתעברו באזור. אתה ופוינרד נכנסים לאזור דינות המות ומתחילים ללכת בו הכי מהר שאתם יכולים. לאחר 5 דקות שאתם הולכים בדינות המוות ולא רואים אף מאוניקס או סטיליקיס. אתם שומעים רעש חזק מתקרב לכיונכם. אתם מסתכלים מה זה ורואיםאוניקס מתקרב אליכם. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."
קודאק
בלי 3מתקפות
-----------------------
אתה בוחר להשתמש בליט שילחם נגד ג'יראצ'י בקרב. ליט נכנס לזירת הקרב.אתה מתחיל להתרגש מול ג'יראצ'י. ליט מתחיל בקרב ותוקף בערפיח את ג'יראצ'י. ערפיח יוצא מתוך הפה של ליט.ערפיח מכסה את כול הזירה ולא רואים בתוכו כלום.ליט תוקף בבילבול את ג'יראצ'י.הבילבול פוגע בג'יראצ'י אך לא משפיע עליו.ג'יראצ'י אומר " תורי לתקוף , אגרוף רעם ". האגרוף של ג'יראצ'י מוקף ברעמים.הוא יוצא מהערפיח בקלות ומסתער לעבר ליט באגרוף רעם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי, תודה!" אומר לשומר ואלך אל קרב האגדי.כשאגיע לשם, אוציא את הפוקידע שלי, את קלף התפיסה וארפא את הפוקימונים שלי, ואגיד לאקסיו:"אקסיו, אתה מוכן?" ואחכה לתגובה ממנו.סטיב
סבבה גם אני לא מגיב הרבה כמו שאתה רואה
------------------------
אתה שואל את השומר איפה נמצא מתחם הקרב הראשון בעיר. השומר עונה לך " מתחם קרב האגדי הראשון נמצא בדרום העיר.אתה תדע שזה מתחם הקרב אגדי שתראה מעל בניין שלט גדול שכתוב עליו : קרב אגדי . שתראה שלט כזה זה אומר שהגעת לקרב אגדי של העיר. אז בהצלחה לך בקרב אגדי הראשון שלך. "
NYO HO HO BITCH
ג'ון
סנוראט זזה מן מקומה ומצליחה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י. לאחר מכן סנוראט תוקפת את ג'יראצ'י בניב קרח.הפעם ניב הקרח פוגע בג'יראצ'י ומקפיא אותו.סנוראט רצה במהירות לחעבר ג'יראצ'י לפני שיצא מהקרח.היא פוגעת בו בדחיפה חזקה שמצליחה לעיף אותו עד לקיר.הקרח נשבר וגיראצ'י נפגע. ג'יראצ'י אומר לך , מהלך יפה סנוראט השתמשת בו , אגרוף רעם " אגרופו הימני הופך לרעמים.הוא עף במהירות לעבר סנוראט באגרוף רעם.
קודאק
אתה מופתע שג'יראצ'י לא מבולבל אחרי שמתקפת בילבול פגעה בו ישירות. אתה בודק את היכולת שלו בפוקידע. הפוקידע אומר " הגשמת משאלה - ג'יראצ'י יכול להגשים משאלה ". ליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.ליט משתמש שוב ערפיח.הערפיח מכסה שוב את הזירה וג'יראצ'י לכוד בו.ליט תוקף בגחלת את ג'יראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע . לפתע אתה רואה שמערפיח יוצאת קרן על הרסנית ביותר שעפה לכיון ליט.
דארן
אתה נרגש מזה שזה הקרב האגדי הראשון שאתה משתתף בו.גם צ'ארמנדאר שלך מתרגש כמוך.אתה פותח את דלת המבנה ונכנס למבנה.אתה מגיע לחדר גדול ובו נמצאת זירת קרב.קול במיקרופון אומר לך " ברוף הבא לקרב אגדי. כדי להילחם באגדי עליך לעבור 2אתגרים. אתגר ראשון להביס את מגנטון אם אחד הפוקימונים שלך.שהיה לך בהצלחה רבה ". מולך מופיעמגנטון .
סטיב
אתה מודה לשומר על העזרה שהוא נתן לך. אתה מתחיל ללכת לכיון מתחם הקרב האגדי הראשון שלך. לאחר הליכה של 10 דקות אתה מוצא את המתחם . רגע לפני שאתה ננס למתחם אתה מוציא את הפוקידע שלך ואת כול הפוקימונים שלך.אתה מרפא את כולם.אתם מחזיר את כולם חוץ מאקסיו שלך. אקסיו מחייב לך בחיוב לזה שהוא מוכן לקרב האגדי הראשון שלו. אתה מחליט להיכנס.אתה נכנס עם אקסיו ומולך ניצבת זירת קרב. קול במיקרופון אומר לך " ברוף הבא לקרב אגדי. כדי להילחם באגדי עליך לעבור 2אתגרים. אתגר ראשון להביס את מגנטון אם אחד הפוקימונים שלך.שהיה לך בהצלחה רבה ". מולך מופיעמגנטון .
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"צאי-וולפיקס!" אומר ואוציא את הוולפיקס החדשה שלי מקלף התפיסה שלה.לאחר מכן אגיד לוולפיקס:"וולפיקס-השתמשי בגחלת על מגנטון!" בתקווה שזה יהיה אפקטיבי על מגנטון.לאחר מכן אחפש מידע בפוקידע על המגנטון.סטיב
אתה מודה לשומר על העזרה שהוא נתן לך. אתה מתחיל ללכת לכיון מתחם הקרב האגדי הראשון שלך. לאחר הליכה של 10 דקות אתה מוצא את המתחם . רגע לפני שאתה ננס למתחם אתה מוציא את הפוקידע שלך ואת כול הפוקימונים שלך.אתה מרפא את כולם.אתם מחזיר את כולם חוץ מאקסיו שלך. אקסיו מחייב לך בחיוב לזה שהוא מוכן לקרב האגדי הראשון שלו. אתה מחליט להיכנס.אתה נכנס עם אקסיו ומולך ניצבת זירת קרב. קול במיקרופון אומר לך " ברוף הבא לקרב אגדי. כדי להילחם באגדי עליך לעבור 2אתגרים. אתגר ראשון להביס את מגנטון אם אחד הפוקימונים שלך.שהיה לך בהצלחה רבה ". מולך מופיע מגנטון .
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)