Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 85 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1268
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    קודאק
    תה שמח מאוד שליט הצליח להביס את ג'יראצ'י בקרב אגדי. הקול אומר לך " טוב זכית בפרסים. תבחר מתקפה אחת ולט ילמד אותה תוך שנייה.אתה מקבל 150$ שכבר נכנס לתוך הכסף שלך. כמובן שאתה זוכה גם בסמל הקרב האגדי.הוא בא אליך בעוד רגע ". אתה רואה סמל קרב האגדי מעופף לעברך ונחת בידיך
    אחזיק את התג בהתרגשות ומיד אומר "תודה לך..הייתי רוצה שליט ילמד את המתקפה כדור צל" ואז אתחיל לצאת עם ליט מהקרב האגדי,מאושר שזכיתי במתקפה ובתג.

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קודאק
    אתה אומר לאיש שאתה רוצה שליט ילמד כדור צל. האיש ברמקול אומר " אוקי הוא ילמד כדור צל בעוד רגע ". אתה מבחין שליט מייצר כדור צל ואז מעיף אותו לתקרת החדר.אתה מבין שליט למד כדור צל כמו שרצית.אתה מאושר מזה שזכית בסמל של קרב האגדי הראשון.אתה וליט הולכים לכיון היציאה מן המקום.כשאתם יוצאים אתה מביט מבט בשמיים ורואה חושך.אתה מבין מזה שהלילה הגיע ואין לך וליט איפה לישון בזמן הלילה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    אתה מבין שאתה עומד להילחם באגדי והפוקימונים שלך לא מספיק מיומנים לזה.הקול אומר לך " כן אתה יכול ללכת לאמן את הפוקימונים שלך.כשתרגיש שהפוקימונים שלך מספיק חזקים תבוא לכאן ותלחם.אנחנו נחכה לך ". אתה יוצא מהמבנה עם פוינרד ומתחיל לחפש מאמנים להילחם בהם.לאחר 2 דקות של חיפוש אתה ופוינרד מגיעיים לשטח שיש בו הרבה מאמנים . 2 מאמנים ניגשים אליך ואומרים לך " הי תרצה נגדו קרב זוגות ? "
    "בהחלט!" אומר בביטחון ולאחר מכן אזרוק את הפוכדורים של ג'ולטיק ופוינרד לאוויר ואצעק:"פוינרד,ג'ולטיק,צאו!". כשהם יצאו אומר לשני המאמנים:"שמי קלמן! מה שמכם?" ואצפה לתשובה ולהוצאת הפוקימונים שלהם.

4. לא ברור בכלל
    קודאק
    אתה אומר לאיש שאתה רוצה שליט ילמד כדור צל. האיש ברמקול אומר " אוקי הוא ילמד כדור צל בעוד רגע ". אתה מבחין שליט מייצר כדור צל ואז מעיף אותו לתקרת החדר.אתה מבין שליט למד כדור צל כמו שרצית.אתה מאושר מזה שזכית בסמל של קרב האגדי הראשון.אתה וליט הולכים לכיון היציאה מן המקום.כשאתם יוצאים אתה מביט מבט בשמיים ורואה חושך.אתה מבין מזה שהלילה הגיע ואין לך וליט איפה לישון בזמן הלילה.
    "יש לי רעיון!" אומר לליט.
    "אתה זוכר את את האיש שהיינו אמורים לפגוש? אממ..אייזיק משהו כזה לא? אז בוא נחפש אותו והוא ידאג לנו.." אומר לליט ואתחיל לחפש איתו את האיש.
    במידה ולא נמצא אומר לו "בסדר..בוא נחפש אנשים שנוכל להיות אצלם.." ואז אני וליט נחפש מאמנים או אנשים.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    צ'ארמנדאר זז במהירות ומצליח להתחמק מן ראש הברזל של מאוויל. צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו.היכולת שלו מגבירה לו את כוח האש שלו. לאחר מכן צ'ארמנדאר אוגר כוח אש רב בפה שלו.לאחר חצי דקה הוא פולט את כוח האש בצורת גחלת.יוצאת לו גחלת גדולה מאוד שעפה לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר ונפגעת ומתעלפת. הקול אומר לך " עברת את האתגר ה2 כנס לדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת "

]
    "כל הכבוד צ'ארמנדר!" אני אומר לו בחיוך ומלטף את ראשו. לאחר מכן, אני משתמש בפוקידע ומרפא את צ'ארמנדר, ואז אכנס דרך הדלת אל הקרב הבא, 'מעניין מה השלב הבא...' אני תוהה לעצמי תוך כדי ההליכה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר על העבודה הטובה שהוא עשה נגד מאוויל.אתה הולך עם צ'ארמנדאר ונכנס דרך הדלת איתו.אתם מגיעים לעוד חדר ענק שבמרכזו זירת קרב פוקימונים. מולכם מופיע ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " עכשיו עליך להביס אותי אם אחד מהפוקימונים שלך.אם הפוקימון יפסיד תוכל לרפא אותו.תוכל לרפא את הפוקימון עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.תנצח אותי תזכה בפרסים. אז אתה מוכן להילחם נגדי ?"

קודאק
    אתה מחליט ללכת לפרופסור אייזיק ולבקש מימנו שיתן לכם לישון אצלו עד הבוקר. אתה וליט הולכים לעבר המעבדה שלו. לאחר 4דקות של הליכה עד המעבדה שלו אתם מגיעים למעבדה שלו. רגע לפני שאתם פותחים את דלת המעבדה קול אומר לכם " עצור ". אתם מgיפים מבט ורואים איש. האיש אומר לכם " אני אלריק ואני השותף שלך למסע תרצה להילחם נגדי 1 על 1 ?"

קלמן
    2 המאמנים אאמרים לך" אני ג'ין וזה לידי ג'ן. אוקי" מתוך קלף התפיסה של שניהם יוצאים אנקס. קופינג. 2 המאמנים אמורים לך , אתה מוזמן להתחיל ראשון בקרב הזה.שהטוב ביותר מביניו ינצח בקרב הזה. בהצלחה לך קלמן "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    פרולסאס תוקפת בקרן קרח את זנב האקוה של ורטלז.קרן הקרח פוגעת בזנב האקוה ומקפיעה אותו.בגלל הקרח ורטלז לא מצליח לתקוף את פרולסאס.פרולסאס מכינה כדור צל ואז מעיפה אותה הישר לפרצופו של ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע קצת מימנו. קרל אומר " ורטלז תשתמש באקדח מים על פרולסאס ". ורטלז שולח אקדח מים עוצמתי לעבר פרולסאס שלך
    "תתחמקי פרוסלאס ותשלחי כדור צל עם קרן קרח על ורטלז!" אפקוד על פרוסלאס "את מסוגלת..." אמלמל לעצמי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. לא ברור בכלל
    קודאק
    אתה מחליט ללכת לפרופסור אייזיק ולבקש מימנו שיתן לכם לישון אצלו עד הבוקר. אתה וליט הולכים לעבר המעבדה שלו. לאחר 4דקות של הליכה עד המעבדה שלו אתם מגיעים למעבדה שלו. רגע לפני שאתם פותחים את דלת המעבדה קול אומר לכם " עצור ". אתם מgיפים מבט ורואים איש. האיש אומר לכם " אני אלריק ואני השותף שלך למסע תרצה להילחם נגדי 1 על 1 ?"
    "בסדר..אבל מחר" אומר לו ואז אוסיף "אפשר לישון כאן?"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר על העבודה הטובה שהוא עשה נגד מאוויל.אתה הולך עם צ'ארמנדאר ונכנס דרך הדלת איתו.אתם מגיעים לעוד חדר ענק שבמרכזו זירת קרב פוקימונים. מולכם מופיע ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " עכשיו עליך להביס אותי אם אחד מהפוקימונים שלך.אם הפוקימון יפסיד תוכל לרפא אותו.תוכל לרפא את הפוקימון עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.תנצח אותי תזכה בפרסים. אז אתה מוכן להילחם נגדי ?"

]
    "אני מוכן," אני אומר בנחישות ומלטף את ראשו של צ'ארמנדר, "קדימה צ'ארמנדר, עכשיו הקרב הכי קשה, תן הכל." אני אומר לו ברצינות, ומצביע לעבר ג'יראצ'י, "קדימה צ'ארמנדר בוא נתחיל! תשתמש בגחלת על ג'יראצ'י! ואז תוסיף גם נשיכה!" אני צועק בנחישות ומקווה שהמהלך יעבוד וג'יראצ'י יפגע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    2 המאמנים אאמרים לך" אני ג'ין וזה לידי ג'ן. אוקי" מתוך קלף התפיסה של שניהם יוצאים אנקס. קופינג. 2 המאמנים אמורים לך , אתה מוזמן להתחיל ראשון בקרב הזה.שהטוב ביותר מביניו ינצח בקרב הזה. בהצלחה לך קלמן "
    "תודה,גם לכם." אומר להם ואחייך. מיד לאחר מכן אפנה אל ג'ולטיק ופוינרד ואומר:"פוינרד,שא את ג'ולטיק על הגב ותרוץ עד לאקנס וקופינג וכשתגיע תזנק על קופינג בציפורן מתכת ותיאחז בו ואחר כך תרסק אותו על האדמה! ג'ולטיק,כאשר אתה ופוינרד תגיע אל אקנס וקופינג,תזנק על אקנס וכשאתה באוויר תשתמש במתקפת גל רעם! כשתגיע אליו,תישאר עליו ותעצבן אותו!" אומר לשניהם במהירות ואצפה למתקפה משוטפת וטובה.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    ולפקיס משתמשת ביכולת שלה סינור אש. אש חזקה יוצאת מן ולפקיס.האש מסנורת את מאוויל. מאוויל לא מצליחה לראות כלום בגל סינור האש של ולפקיס. עוד 3פעמים שימוש ביכולת. ולפקיס מנצלת זאת שמאוויל כרגע לא יכולה לראות כלום בגלל היכולת שלה.היא רצה לעבר מאוויל וכשקרובה אליה היא קופצת עליה במתקפת זנב ברזל.זנב הברזל פוגע במאוויל וגורם לה נזק.מאוויל לא תוקפת בגלל סינור האש של ולפקיס.
    סורי שלא הגבתי, הפורום לא עבד לי אתמול..
    ---------------------------------------------------------
    "ולפיקס-השתמשי בגחלת על המאוויל!" אומר לוולפיקס בבטחון כיוון שמאוויל לא תוקפת חזרה.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    ולפקיס מנצלת זאת שמאוויל אינה יכולה לראות כלום בגלל סינור האש של ולפקיס.ולפקיס אוגרת בתוכה אנרגיית אש חזקה מאוד ואז פולטת את אנרגיית האש בצורת גחלת לעבר מאוויל.מאוויל עדין מסונורת ולא יכולה לראות כלום.הגחלת פוגעת קשה במאוויל ומעלפת את מאוויל. ולפקיס ניצחה בקרב. האיש ברמקול אומר לך " כול הכבוד ניצחת באתגר השני שלך . כנס לדלת שמולך ". מולך נפתחת עוד דלת.

קלמן
    פוינרד מעלה את ג'ולטיק מעליו להתקפה משולבת מצד שניהם.פוינרד רץ במהירות לעבר אנקס וקופוינג.פוינרד מנק לגובה לעבר קופינג ותוקף אותו בציפורן מתכת.קופינג לא מצליח להתחמק מציפורן המתכת של פוינרד ונפגע קשה.גולטיק קופץ על אנקס ותוקף אותו בגל רעם.גל הרעם פוגע קשה באנקס.גולטיק נשאר על אנקס כדי לעצבן אותו אך אנקס מצליח להעיף את ג'ולטיק מימנו. ג'ין וג'ן אומרים " קופינג ואנקס ערפיח ". קופינג ואנקס פולטים מהפה שלהם ערפיח סמיך מאוד שמכסה את כול האזוור.ג'ולטיק ופוינרד נלכדים בו ולא רואים כלום.

דארן
    אתה מסמן שאתה מוכן להילחם.אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר לפני הקרב.צ'ארמנדאר נכנס לזירת הקרב.מיד שהוא נכנס הוא תוקף בגחלת אדירה את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר ונפגע קשה מאוד.צ'ארמנדאר רץ לעבר ג'יראצ'י.כשהוא קרוב אליו הוא מזנק לעברו ותוקף בנשיכה. ג'יראצ'י מתחמק מהנשיכה. הוא אומר " תורי עכשיו , פעימת מים " . ג'יראצ'י תוקף בפעימת מים את צ'ארמנדאר.

קודאק
    אלריק אומר לך" טוב איך שתרה ניפגש מחר ותחיל את המסע שלנו מחר.טוב אני מאמין פרופסור איזייק יתן לך לישון אצלו לערב אחד. אז לילה טוב לך ניפגש מחר ". אלריק מנופף לך לשלום והולך לאנשהו.אתה גם מנופף לו לשלום. אתה דופק בדלת המעבדה של אייזייק. אייזיק שומע זאת ואומר לך , מי זה ? "

ג'ון
    פרולסאס מנסה להתחמק מן אקדח המים של ורטלז אך לא מצליחה בזה היא נפגעת קשה מן אקדח המים שלו. לאחר מכן פרולסאס מייצרת כדור צל ואז מקפיאה את כדור הצל בקרן הקרח שלה.היא שולחת את כדור צל הקרח לעבר ורטלז. קרל אומר " ורטלז כנס לשריון שלך ". ורטלז נכנס לשריון שלו. כדור צל הקרח פוגע בשריון שלו ולא פוגע בורטלז.ורטלז יוצא מהשריון שלו ותוקף שוב בזנב אקוה את פרולסאס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    פרולסאס מנסה להתחמק מן אקדח המים של ורטלז אך לא מצליחה בזה היא נפגעת קשה מן אקדח המים שלו. לאחר מכן פרולסאס מייצרת כדור צל ואז מקפיאה את כדור הצל בקרן הקרח שלה.היא שולחת את כדור צל הקרח לעבר ורטלז. קרל אומר " ורטלז כנס לשריון שלך ". ורטלז נכנס לשריון שלו. כדור צל הקרח פוגע בשריון שלו ולא פוגע בורטלז.ורטלז יוצא מהשריון שלו ותוקף שוב בזנב אקוה את פרולסאס.
    "צוות כפול!" אפקוד על פרוסלאס במהירות "ולאחר מכן תשתמשי בכדור צל בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. לא ברור בכלל
    קודאק
    אלריק אומר לך" טוב איך שתרה ניפגש מחר ותחיל את המסע שלנו מחר.טוב אני מאמין פרופסור איזייק יתן לך לישון אצלו לערב אחד. אז לילה טוב לך ניפגש מחר ". אלריק מנופף לך לשלום והולך לאנשהו.אתה גם מנופף לו לשלום. אתה דופק בדלת המעבדה של אייזייק. אייזיק שומע זאת ואומר לך , מי זה ? "
    "היי זה קודק!" אומר במהירות מפני שכבר ארצה ללכת לישון מרוב היום העמוס.
    לאחר מכן אומר לו "הייתי צריך לבוא אלך..דרך אגב,אולי אפשר לישון אצלך היום?" ולאחר מכן אפהק.

Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    ולפקיס מנצלת זאת שמאוויל אינה יכולה לראות כלום בגלל סינור האש של ולפקיס.ולפקיס אוגרת בתוכה אנרגיית אש חזקה מאוד ואז פולטת את אנרגיית האש בצורת גחלת לעבר מאוויל.מאוויל עדין מסונורת ולא יכולה לראות כלום.הגחלת פוגעת קשה במאוויל ומעלפת את מאוויל. ולפקיס ניצחה בקרב. האיש ברמקול אומר לך " כול הכבוד ניצחת באתגר השני שלך . כנס לדלת שמולך ". מולך נפתחת עוד דלת.
    "כל הכבוד ולפיקס!" אומר לולפיקס ואוציא את הפוקידע שלי וארפא אותה.לאחר מכן אחזיר אותה אל קלף התפיסה ואמשיך אל הדלת הבאה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 19 מתוך 85 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •