Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    אתה מחליט להציל את תושבי העיר מגנבי השאול.פרולסאס מקשיבה לך ומיד שולחת קרן קרח לעבר 2 האופנענים של הגנבים.קרן הקרח פוגעת באופנענים של שניהם ומקפיאה להם אותם.גנבי השאול מתעצבנים נוראה מזה ומחליטים להוציא את הפוקימונים שלהם. מתוך קלף התפיסה שלהם יוצאים 2קדברות חזקים. קרל אומר לך " אני יעזור לך ". הוא מוציא את ורטלז שלו לקרב.ורטלז תוקף בזנב אקוה את קדברה הימני.קדברה הימני לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.2 הקדברה משתמשים בעל חושי על ורטלז ופרולאס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה מחליט להציל את תושבי העיר מגנבי השאול.פרולסאס מקשיבה לך ומיד שולחת קרן קרח לעבר 2 האופנענים של הגנבים.קרן הקרח פוגעת באופנענים של שניהם ומקפיאה להם אותם.גנבי השאול מתעצבנים נוראה מזה ומחליטים להוציא את הפוקימונים שלהם. מתוך קלף התפיסה שלהם יוצאים 2קדברות חזקים. קרל אומר לך " אני יעזור לך ". הוא מוציא את ורטלז שלו לקרב.ורטלז תוקף בזנב אקוה את קדברה הימני.קדברה הימני לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.2 הקדברה משתמשים בעל חושי על ורטלז ופרולאס
    "פרוסלאס תשלחי שני כדורי צל במהירות ואז שזה יהרוס את העל-חושי\תפגעי בקדברות תשלחי קרן קרח על שניהם!" אגיד לפרוסלאס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    ולפקיס מצליחה להתחמק מפעימת המים של ג'יראצ'י. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ולפקיס. ג'יראצ'י אומר לך " מותר לך לרפא את ולפקיס עוד פעמיים" . ולפקיס חוזרת להילחם נגד ג'יראצ'י.היא שוב משתמשת בסנוור האש שלה כדי לסנוור את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מביט בולפקיס ומסנוור.כעת הוא לא רואה כלום. ולפקיס שולחת גחלת אדירה שפוגעת בג'יראצ' חזק מאוד. ולפקיס קופצת על ג'יראצ'י במתקפת זנב ברזל.זנב הברזל פוגע בו קצת.ג'יראצ'י יוצא מהסנוור והוא כבר מתנשף חזק .נראה שהא עומד להפסיד. עוד 2 ליכולת.
    "תשתמשי בגחלת וולפיקס!תחסלי אותו!" אומר לוולפיקס בביטחון רב.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    ג'ולטיק משתמש ביכולת הקטנה שלו.הוא מקטין את גופו לגודל שהוא יוכל להיכנס לחוריו של קופינג.הוא נכנס לאחד החורים של קופינג ונכנס לגופו.קופינג מנסה להוציא את ג'ולטיק מן גופו אך לא מצליח בזה.ג'ולטיק תוקף בגל רעם כשהוא בתוך גופו של קופינג.קופינג חוטף מכה מאוד חזקה מן גל הרעם.קופינג נופל על הקרקע מעולף.ג'ולטיק יוצא מימנו בשלום.אנקס וופינג מוחזרים לקלפי התפיסה שלהם. ג'ין וג'ן אומרים לך , היה קרב טוב ". ואז הם נפרדים מימך והולכים .
    "הייתם טובים חברים!" אומר לג'ולטיק ופוינרד,אוציא את הפוקדע וארפה את שניהם. "ועכשיו,אני רוצה ללכת לחפש פוקימונים פראיים לאמן את שניכם." אומר ואתחיל לצעוד יחד איתם בחיפוש אחר פוקימונים פראיים לאימון.

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    צ'ארמנדאר קופץ הצידה כדי להתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מוותר לצ'ארמנדאר ומשתמש עליו שוב באגרוף רעם.צ'ארמנדאר לא מצליח להתחמק מזה וחוטף מכה קשה.למזלו לא חוטף שיתוק.צ'ארמנדאר אוגר כוח אש גדולה בפיו ואז משחרר את זה בצורת גחלת. צ'יראצ'י מצליח להתחמק במהירות מן הגחלת של צ'ארמנדאר. ג'יראצ'י אומר " יש לך צ'ארמנדאר חזק ". ג'יראצ'י שוב תוקף באגרוף רעם את צ'ארמנדאר.

]
    "צ'ארמנדר תתחמק במהירות!" אני צועק לו בחשש שיפגע ממתקפה נוספת, "עכשיו, תשתמש ביכולת שלך וגמור אותו! קדימה בוא נסיים את הקרב בגחלת בכל הכוח!" אני צועק לצ'ארמנדר ומצביע לעבר ג'יראצ'י, מקווה שהשילוב של היכולת החזקה והמתקפה יגמרו את ג'יראצ'י סופית.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק
    ליט שולח כדור צל ובילבול לעבר שני הקדברות שלכודים בסופת חול של פליגון. גנבי השאול אומרים " קדברה יכולת כיפוף". לפתע אור ורוד מופיע סביב סופת החול.היא מתחילה להתכופף ואז להישבר.סופת החול מבוטלת.שני הדברה משתמשים במגן מראה כדי להגן על עצמם מכדור צל ובילבול. אוניקס משתמש בחפירה.הוא יוצא מהבור שחפר ותוקף את שני הדברה. קדברה מס' 1 משתמש בכיפוף.אתה רואה שקדברה עוצר את אוניקס ומנסה לכופףף אותו. קדברה לא מצליח לכופף אותו אך מצליח לבטל את זנב הברזל שלו.פליגון תוקף בזעם דרקון אך שניהם מתחמקים זה מזה. אתה בודק בפוקידע שלך את קדברה ופליגון " קדברה פוקימון העל חושי. יכולת כיפוף- בעזרת יכולת זאת הוא יכול לכופף כול מה שהוא ירצה.מתקפות פוקימונים ובני אדם. ". " פליגון פוקימון דרקון האדמה. יכולת כנפי דרקון. כשולחים לעברו מתקפת דרקון.הוא יכול לשאוב אותה עם כנפיו ולהתחזק ולהתרפא. "
    "יש לי רעיון!" אצעק ואומר לאלריק "תאמר לפלייגון להשתמש בזעם דרקון לכיוון ליט! מהר!"
    ואז אפנה אל ליט "תעיף את זעם הדרקון בבלבול לכיוון פלייגון! ככה שפלייגון יתחזק! ואוניקס אתה תשתמש בזנב ברזל על שני הקדברות האלה!"

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    אתה וטאפיג ממשיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי. לאחר הליכה של 10 דקות בדינות המוות אתם מגיעים ליציאה של דינות המות ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים עיר גדולה עם הרבה בנינים ואנשים שגרים בעיר. בעיר יש קרב אגדי ,חנות, המעבדה של פרופסור אייזיק. וסתם להילחם נגד מאמנים. לאן תלך?
    אני אומר לעצמי: "בוא נלך אל המעבדה של פרופסור אייזיק ואז נלך נתחיל ללכת בקרב האגדי הראשון בעיר הראשונה ונעבור את האתגרים שם" ואז אני הולך למקומות שאמרתי קודם.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    עידכנתי למי שיש את השותף שלו

ג'יסון
    אתה וטאפיג הולכים למעבדה של פרופסור אייזיק.לאחר הליכה של 5דקות אתם מוצאים את המעבדה שלו.אתה דופק לו בדלת והוא פותח אותה.מולך עומד אייזיק.אייזיק מורה לך להיכנס.אתה ואטפיג נכנסים ואז אתה מתישב על כיסא וגם אייזיק. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. יש שאלות? "

קודאק
    פליגון תוקף בזעם דרקון לכיון ליט.ליט משתמש בילבול על זעם הדרקון של פליגון.ליט שולט בזעם הדרקון של פליגון ומעיף את זעם הדרקון של פליגון לפליגון.פליגון משתמש ביכולת שלו כנפי דרקון הוא שואב את זעם הדרקון ומתחזק מאוד.אוניקס תוקף בזנב ברזל את 2הקדברות.אחד הקדברות לא מצליח להתחמק ונפגע קשה השני מתחמק.פליגון יורה קרן על הרסנית לעבר אחד הקדברה.הקדברה משתמש במסך מראה.מסך המראה לא עומד בקרן העל ונשבר.קדברה חוטף נזק מקרן העל די קשה. שני הקדברות תוקפים באוכל החלומות את אוניקס וליט.

דארן
    צ'ארמנדאר זז במהירות כדי להתחמק מן אגרוף הרעם.צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו כדי להגדיל את כוח האש בשביל להביס את ג'יראצ'י. צ'ארמנדאר אוגר בפה שלו גחלת ואז פולט אותה בכול העוצמה לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר.הוא נפגע מאוד קשה .אתה שם לב שג'יראצ'י כבר תשוש מהקרב.

קלמן
    פוינרד וג'ולטיק שמחים לשמוע שהם היו טובים מאוד בקרב נגד אנקס וקופינג.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את שניהם.ג'ולטיק עולה על ראשו של פוינרד.שלושתכם מתחילים ללכת ברחובות העיר ולחפש פוקימונים להילחם נגדם. לאחר חיפוש קל אתם מוצאים 2 רלסט מסתובבים ברחובות העיר.

סטיבן
    ולפקיס משתמש בגחלת כדי לגמור את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.ג'יראצ'י מתעלף על הזירה.ולפקיס שמחה שניצחה. מס' פעמיים שימוש ביכולת עלה ל7. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב האגדי הראשון שלך. עכשיו הגיע הפרסים שלך. זכית ב150$ דולר שנכנסו לכסף שלך.אתה רשאי לבחור מתקפה אחד שולפקיס תלמד.ואתה גם זוכה סמל הקרב.הוא מייד בא אליך ". אתה רואה את סמל הקרב מעופף באוויר ונחת בידיך.

ג'ון
    פרולסאס מכינה 2 כדורי צל ואז מעיפה אותם לעבר העל חושי.כדורי הצל פוגעים בעל חושי והורסים את העל חושי. לאחר מכן פרולסאס משתמשת בקרן קרח על 2 הקדברה. גנבי השאול אומרים להם " תשתמשו במסך מראה " . 2 הקדברה משתמשים במסך מראה.מסך המראה מגן עליהם מפני קרן הקרח של פרולסאס.ורטלז שולח לעברם פעימת מים חזקה.אך הם שוב משתמשים במסך מראה שחוסם את התקפה. קרל אומר לך " יש לך תוכנית להביס אותם ?" .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ג'ון
    פרולסאס מכינה 2 כדורי צל ואז מעיפה אותם לעבר העל חושי.כדורי הצל פוגעים בעל חושי והורסים את העל חושי. לאחר מכן פרולסאס משתמשת בקרן קרח על 2 הקדברה. גנבי השאול אומרים להם " תשתמשו במסך מראה " . 2 הקדברה משתמשים במסך מראה.מסך המראה מגן עליהם מפני קרן הקרח של פרולסאס.ורטלז שולח לעברם פעימת מים חזקה.אך הם שוב משתמשים במסך מראה שחוסם את התקפה. קרל אומר לך " יש לך תוכנית להביס אותם ?" .
    "כן" אגיד לקרל ואז אוציא את פירו מהקלף שקיבלתי מהפרופסור.
    "פירו תשתמש במתקפת כנף ברזל עם ניקור על הקדברות ששם!" אפקוד על פירו במהירות "פרוסלאס לאחר מכן תשלחי 10 כדורי צל לעבר הקדברות!" אוסיף שוב תוך כדי שאני מצביע אליהם.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 05-10-2011 בשעה 05:19 PM

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיבן
    ולפקיס משתמש בגחלת כדי לגמור את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.ג'יראצ'י מתעלף על הזירה.ולפקיס שמחה שניצחה. מס' פעמיים שימוש ביכולת עלה ל7. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב האגדי הראשון שלך. עכשיו הגיע הפרסים שלך. זכית ב150$ דולר שנכנסו לכסף שלך.אתה רשאי לבחור מתקפה אחד שולפקיס תלמד.ואתה גם זוכה סמל הקרב.הוא מייד בא אליך ". אתה רואה את סמל הקרב מעופף באוויר ונחת בידיך.
    "תודה רבה!" אומר ואקח את מה שהביאו לי "המתקפה שאני בוחר ללמד את ולפיקס היא להביור!" ואחכה לתגובה.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה מודה לאיש על מה שקיבלת ואתה לקח את הפרסים ושם אותם בכיס שלך. האיש ברמקול אומר לך " אוקי לפקיס למדה להביור ". לפצע ולפקיס שולחת כמות גדולה של אש בבת אחת.אתה מבין שאכן ולפקיס למדה להביור כפי שהאיש אמר. האיש אומר לך ברמקול " טוב להתראות לך בהצלחה בשאר קרבות האגדיים ". אתה מחזיר את ולפקיס לקלף ואת אקסיו יוצאים מן המבנה.כשאתם יוצאים אתם רואי שכבר חושך בעיר מתכתי .

ג'ון
    אתה מוציא את ספירו מקלף התפיסה שלך. קרל אומר לך " אני לא חושב שספירו ממש יעזור לנו כאן ". ספירו עף לעבר שני הקדברות.הוא תוקף את שניהם כנף ברזל ובמתקפת ניקור.הקדברות לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קצת. פרולסאס מייצרת 10 כדורי צל ומעיפה אותם לעבר קדברה. גנבי השאול אומרים " קדברות תשתמשו ביכולת שלכם ותכופפו את כדורי הצל עד שישמדו ". קדברות משתמשים ביכולת שלהם.אור ורוד מופיע ליד כדורי הצל והם מתחיים להתכופף עד שהם נעלמים. קרל מופתע ממה שקרה פה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה מוציא את ספירו מקלף התפיסה שלך. קרל אומר לך " אני לא חושב שספירו ממש יעזור לנו כאן ". ספירו עף לעבר שני הקדברות.הוא תוקף את שניהם כנף ברזל ובמתקפת ניקור.הקדברות לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קצת. פרולסאס מייצרת 10 כדורי צל ומעיפה אותם לעבר קדברה. גנבי השאול אומרים " קדברות תשתמשו ביכולת שלכם ותכופפו את כדורי הצל עד שישמדו ". קדברות משתמשים ביכולת שלהם.אור ורוד מופיע ליד כדורי הצל והם מתחיים להתכופף עד שהם נעלמים. קרל מופתע ממה שקרה פה.
    "פירו סופה!" אפקוד על פירו "קרן קרח עם כדור צל!" אפקוד על פרוסלאס במהירות וכך שיווצר סופת קרח צל שיפגע קשות בקדברות.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    פירו תוקף בסופה.הוא מכיון סופה די גדולה וחזקה.פרולסאס משתמשת בקרן קרח על הסופה.קרן הקרח פוגע בסופה והופך את הסופה לסופת קרח.פרולסאס משתמשת בכדורי צל ומעיפה אותם לעבר הסופה.כדורי הצל נכנסים לסופת הקרח ומשתלבים יחד איתה. קרל אומר " גם אני יעזור. ורטלז תכה את הסופה בזנב אקוה ". ורטלז מכה את הסופה בזנב אקןה.הוא מצליח להעיף את הסופה בעוצמה אדירה לעבר 2 הקדברה. הקדברה לא מצליחים להתחמק ונקפאים ונפגעים קשה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ג'ון
    פירו תוקף בסופה.הוא מכיון סופה די גדולה וחזקה.פרולסאס משתמשת בקרן קרח על הסופה.קרן הקרח פוגע בסופה והופך את הסופה לסופת קרח.פרולסאס משתמשת בכדורי צל ומעיפה אותם לעבר הסופה.כדורי הצל נכנסים לסופת הקרח ומשתלבים יחד איתה. קרל אומר " גם אני יעזור. ורטלז תכה את הסופה בזנב אקוה ". ורטלז מכה את הסופה בזנב אקןה.הוא מצליח להעיף את הסופה בעוצמה אדירה לעבר 2 הקדברה. הקדברה לא מצליחים להתחמק ונקפאים ונפגעים קשה.
    "כנף ברזל במהירות פירו!" אפקוד על פירו "ואז שהוא יפגע בהם פרוסלאס תתקפי ב20 כדורי צל!" אוסיף לאחר שהוא כמעט נוגע בקדברות.

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידכנתי למי שיש את השותף שלו
    דארן
    צ'ארמנדאר זז במהירות כדי להתחמק מן אגרוף הרעם.צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו כדי להגדיל את כוח האש בשביל להביס את ג'יראצ'י. צ'ארמנדאר אוגר בפה שלו גחלת ואז פולט אותה בכול העוצמה לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר.הוא נפגע מאוד קשה .אתה שם לב שג'יראצ'י כבר תשוש מהקרב.

]
    "קדימה צ'ארמנדר בוא נסיים את זה!" אני צועק בחוזקה, "תן לו נשיכה, ואז גחלת בכל הכוח שלך! תן הכל!" אני צועק לו ומצביע לעבר ג'יראצ'י, מקווה כי הקרב יסתיים עכשיו וצ'ארמנדר יביס אותו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 22 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •