Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1268
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה ניגש אל אקסיו ומנער את גופו כדי להעיר אותו משנתו.אקסיו קם מן השינה שלו ומוכן לצאת לדרך בעולם החדש.אתה יוצא מהחדר עם אקסיו ונועל את החדרלאחר מכן אתה נגש לפקידה ומחזיר לה את מפתח החדר שלך.הפקידה לוקחת לך את המפתח ושמה אותו במקומה.היא אומרת לך " תודה על זה שהצלת את תושבי העיר מגנבי השאול אתמול בלילה.שהיה לך יום נעים ".
    אולי לא אהיה מחר, החתולה שלי אבדה לי ואני מחפש אותה.
    -------------------------------------------------------------------------
    "יום טוב גם לך!" אומר ואצא מהאכנסיה עם אקסיו.לאחר מכן אומר לאקסיו:"ועכשיו, נמשיך במסע שלנו!" ואמשיך בדרכי עם אקסיו.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    אוקי
    ------------------------
    הפקידה אומרת לך " תודה לך ". אתה ואקסיו יוצאים מהאכסניה ומשיכים ללכת לעבר היציאה מן העיר.לאחר כמה דקות של הליכה בעיר אתה רואה שתי שומרים שעומדים ליד היציאה מן העיר.אתה מזה שאלו שתי שומרים שפגשת בפעם הקודמת שלך שניסת לצאת מן העיר. אחד השומרים אומר לך " שלום אני מקוה שאכן הצלחת לנצח בקרב האגדי ולהביס את ג'יראצ'י. אם הצלחת אז תראה לנו את הסמל שזכית בו וניתן לך לעבור "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    סטיב
    אוקי
    ------------------------
    הפקידה אומרת לך " תודה לך ". אתה ואקסיו יוצאים מהאכסניה ומשיכים ללכת לעבר היציאה מן העיר.לאחר כמה דקות של הליכה בעיר אתה רואה שתי שומרים שעומדים ליד היציאה מן העיר.אתה מזה שאלו שתי שומרים שפגשת בפעם הקודמת שלך שניסת לצאת מן העיר. אחד השומרים אומר לך " שלום אני מקוה שאכן הצלחת לנצח בקרב האגדי ולהביס את ג'יראצ'י. אם הצלחת אז תראה לנו את הסמל שזכית בו וניתן לך לעבור "
    "ברור שהבסתי אותו!" אומר להם, אקח את התיק שלי ואוציא את סמל קרב האגדי שקיבלתי כאשר הבסתי את ג'יראצ'י ואחכה לתגובה מהם.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אני יודע עכשיו נזכרת בזה ?
    --------------------------------------------------
    ליט שולח כדור צל חזק מאוד לעבר קויסגר.בזמן שכדור הצל עף לעבר קויסר ליט משתמש ביכולת שלו.הוא הופך לרוח וזז מבלי שאף אחד שם לב אל מאוחרי קויסגר.קויסגר סופג בגופו את כדור הצל ונפגע קצת.ליט שולח לכיונו בילבול.קויסגר לא מצליח להתחמק מן הבילבול של ליט ונפגע מימנו.הבילבול מתחיל להשפיע עליו והוא נהיה מבולבל מאוד ולא תוקף את ליט.
    סתם היה לי משעמם
    -----------------------
    "קדימה ליט! תייצר הרבה כדורי צל,ותחבר אותם לכדור אחד,כמו ממקודם! ואז תירה אותו לכיוון קווגסייר! לאחר מכן איך שהוא נפגע תשתמש בבלבול!" אומר לליט.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה נמצא בכפר ולא עיר
    ----------------------------------------------
    אתה שמח מאוד מהניצחון של פרולסאס על סאי.אתה יורד בזירה איתה רגע לפני שאתה הולך לחפש את החנות שבכפר.קרל עוצר אותך ואומר לך " ג'ון פרולסאס שלך נלחמה טוב מאוד כול הכבוד לה.טוב עוד כמה דקות הקרב שלי " .אתה ופרולסרס מתחילים לחפש אחר החנות של הכפר.לאחר כמה דקות של חיפוש אתם לא מוצאים את החנות וחוזרים לתחרות.ברגע שחזרתם קרל ניצח את היריב שלו. השופט אומר " ג'ון וליאו נלחמים עכשיו נא לעלות לזירת הקרב ".
    אני אעלה על הזירה עם פרוסלאס ואז אגיד לליאו: "אתה מתחיל בקרב, לוזר..."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון

אתה עולה ביחד עם פרולסאס שלך לזירת הקרב. בזמן שאתה עולה קרל צועק לך " בהצלחה ג'ון לנצח את ליאו ". לאחר שאתה עולה לזירה השופט מתחיל לדבר " החוקים הם אותם חוקים כמו שהיו בקרב הקודם שלכם.תוכלו להשתמש בפוקימון אחר ולא בזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם ". ליאו מתעצבן מזה שקראת לו לוזר.הוא אומר לך " אתה הולך להפסיד על זה שקראת לי לוזר אני אשתמש בפוקימון הכי חזק שלי בקרב ". ליאו מתוך קלף התפיסה שלו מוציא ראפידיאש.

קודאק
    ליט משתמש בכדור צל.הוא מייצר מלא כדורי צל ואז מחבר את כול כדורי הצל שהוא ייצר לכדור צל אחד ענקי.הוא מעיף את כדור הצל שלו לעבר קויסגר המבולבל.קויסגר מכיוון שמבולבל לא מצליח להתמק מן כדור הצל של ליט.הוא נפגע קשה מכדור הצל אך הוא יוצא גם מהשפעת הבילבול.ליט תוקף אותו בבילבול אך הוא מתחמק.קויסגר תוקף בפעימת מים.הוא שולח פעימת מים חזקה לעבר ליט שלך.

סטיב
    אתה מתוך התיק שלך מוציא את סמל קרב האגדי שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י. השומר השמאלי אומר לך " כול הכבוד לך.טוב אתה רשאי לעזוב את העיר ". שני השומרים פותחים לך את שער היציאה מן העיר. השומרים אומרים לך " להתראות לך ". אתה ואקסיו נכנסים דרך השער ומתחילים ללכת.כעבור כמה דקות של הליכה מולכם מופיע שלט שכתוב עליו " כיוון ימין כפר דרייק.כייון שמאל כפר אוקסוב "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. לא ברור בכלל
    קודאק
    ליט משתמש בכדור צל.הוא מייצר מלא כדורי צל ואז מחבר את כול כדורי הצל שהוא ייצר לכדור צל אחד ענקי.הוא מעיף את כדור הצל שלו לעבר קויסגר המבולבל.קויסגר מכיוון שמבולבל לא מצליח להתמק מן כדור הצל של ליט.הוא נפגע קשה מכדור הצל אך הוא יוצא גם מהשפעת הבילבול.ליט תוקף אותו בבילבול אך הוא מתחמק.קויסגר תוקף בפעימת מים.הוא שולח פעימת מים חזקה לעבר ליט שלך.
    "תשתמש בבלול ותעיף אותה ממך בחזרה לקווגסייר!" אורה לליט.
    "בזמן שקווגסייר מגיב למתקפה תשתמש על קוויגסייר בבלבול ואז שוב מלא כדורי צל!" אורה שוב לליט.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ג'ון

אתה עולה ביחד עם פרולסאס שלך לזירת הקרב. בזמן שאתה עולה קרל צועק לך " בהצלחה ג'ון לנצח את ליאו ". לאחר שאתה עולה לזירה השופט מתחיל לדבר " החוקים הם אותם חוקים כמו שהיו בקרב הקודם שלכם.תוכלו להשתמש בפוקימון אחר ולא בזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם ". ליאו מתעצבן מזה שקראת לו לוזר.הוא אומר לך " אתה הולך להפסיד על זה שקראת לי לוזר אני אשתמש בפוקימון הכי חזק שלי בקרב ". ליאו מתוך קלף התפיסה שלו מוציא ראפידיאש.
    אני אוציא את ראלטס מהקלף תפיסה ואז אפקוד על ראלטס: "תשתמש בעל-חושי על ראפידש כדי להעיף אותו מהזירה!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה מחליט להשתמש בראלסט שילחם נגד ראפידיאש של ליאו.ראלסט יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומוכן להילחם נגד רפידיאש.ראלסט מקשיב לך ותוקף בעל חושי את רפידיאש.העל חושי פוגע ברפידיאש.ראלסט מנסה בעזרת על חושי להעיף את ראפידיאש מהזירה אך הוא כבד מידי בשבילו.ראפידיאש יוצא מהעל חושי.ראפידיאש משתמש בלהביור.הוא שולח להביור עוצמתי ביותר לעבר ראלסט.

קודאק
    ליט משתמש בבילבול על פעימת המים של קויסגר.הוא מצליח לשלוט בפעימת המים של קויסגר.הוא מחזיר לקויסגר את פעימת המים שלו.בנוסף לזה ליט שולח בילבול משולב עם מלא כדורי צל..אתה רואה שכול המתקפות פוגעות בקויסגר .קויסגר מצליח לספוג את רוב הנזק ולהיפגע קצת מזה.קויסגר משתמש במשאבת הידרו על ליט.הוא שולח משאבת הידרו חזקה ביותר לעבר ליט שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה מחליט להשתמש בראלסט שילחם נגד ראפידיאש של ליאו.ראלסט יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומוכן להילחם נגד רפידיאש.ראלסט מקשיב לך ותוקף בעל חושי את רפידיאש.העל חושי פוגע ברפידיאש.ראלסט מנסה בעזרת על חושי להעיף את ראפידיאש מהזירה אך הוא כבד מידי בשבילו.ראפידיאש יוצא מהעל חושי.ראפידיאש משתמש בלהביור.הוא שולח להביור עוצמתי ביותר לעבר ראלסט.
    "ראלטס תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הלהביור ולהשמיד אותו!" אפקוד על ראלטס, "ואז לאחר מכן תתפוס את ראפידש בעזרת על-חושי ותשלח בעלים קסומים בכול הכוח!" אוסיף.

11. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מתוך התיק שלך מוציא את סמל קרב האגדי שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י. השומר השמאלי אומר לך " כול הכבוד לך.טוב אתה רשאי לעזוב את העיר ". שני השומרים פותחים לך את שער היציאה מן העיר. השומרים אומרים לך " להתראות לך ". אתה ואקסיו נכנסים דרך השער ומתחילים ללכת.כעבור כמה דקות של הליכה מולכם מופיע שלט שכתוב עליו " כיוון ימין כפר דרייק.כייון שמאל כפר אוקסוב "
    "אקסיו-רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב?" אשאל את אקסיו ואניח אותו על כתפי.
    NYO HO HO BITCH

12. לא ברור בכלל
    קודאק
    ליט משתמש בבילבול על פעימת המים של קויסגר.הוא מצליח לשלוט בפעימת המים של קויסגר.הוא מחזיר לקויסגר את פעימת המים שלו.בנוסף לזה ליט שולח בילבול משולב עם מלא כדורי צל..אתה רואה שכול המתקפות פוגעות בקויסגר .קויסגר מצליח לספוג את רוב הנזק ולהיפגע קצת מזה.קויסגר משתמש במשאבת הידרו על ליט.הוא שולח משאבת הידרו חזקה ביותר לעבר ליט שלך.
    "ליט תשתמש שוב בבלבול ותחזיר את משאבת ההידרו לכיוונו! לאחר מכן תשתמש שוב שטורנדו האש כדי ליצור הסחה,ותיכנס לתוכו תוך כדי שאתה מתקרב לקווגסייר,לבסוף כאששר טורנדו האש יתפוס את קווגסייר תשתמש בהמון כדורי צל ותשלב אותם עם הטורנדו,כך זה יצור טורנדו אש אפל,נקרא לטקטיקה הזו טורנדו להבה אפלה! לאחר מכן תצא משם ותשתמש בבלבול על הטורנדו ושוב תעניק לו חיים ומהירות עד שהוא יעלף את קווגסייר!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    עניתי לך בה.פ
    -----------------------------------
    אני נבהל ממה שקורה מסביבך ואתה מעיר את צ'ארמנדאר משנתו.צ'ארמנדאר קצת מתעצבן שהאפרת לו לישון.אתה מתלבש במהירות ואז יוצא מהחדר עם צ'ארמנדאר כדי לראות מה קרה.בלובי האכסנייה אתה רואה מלא אנשים מבוהלים.אתה ניגש אל אחד מהם ושואל מה קרה.האיש אומר לך " גנבי השאול באו.גנבי השאול הם צמד גנבים שרוכבים על אופנוע וגונבים כול לילה אנשים מהעיר.היום הם באו לחטוף את אייזיק ". אתה יוצא מהאכסניה עם צ'ארמנדאר לראות מה קורה.על גגות אתה רואה את 2גנבי השאול רוכבים על האופנוע שלהם.

]
    'שיט...' אני חושב לעצמי בכעס, ומיד אחפש דרך לעלות לגג, ואנסה לאתגר ולגרש את רוכבי השאול מהמקום.
    בינתיים, אני פונה גם אל צ'ארמנדר, "תתכונן צ'ארמנדר, יש לי הרגשה שיהיה קרב קשה עוד מעט..." אני אומר במעט חשש, וממשיך לחפש דרך לעלות לגג.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה שואל את אקסיו לאן הוא רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב.אקסיו מתחיל לחשוב ולהתלבט במה לבחור באיזה דרך ללכת.אתה מרים אותו ושם אותו על כתפייך.לבסוף לאחר כמה דקות אקסיו מחליט על תשובה.הוא מראה לך שהוא רוצה ללכת לכפר דרייק.אתה מקשיב לו ומתחיל ללכת לכפר דרייק.לאחר הליכה של חצי שעה אתה רואה מולך את כפר דרייק.

ג'ון
    ראלסט משתמש במתקפת על חושי. בעזרת העל חושי הוא תופס את הלהביור של ראפידיאש ומחסל את הלהביור שלו.ראלסט משתמש בפעם נוספת בעל חושי על ראפידיאש.הוא מצליח לתפוס את ראפידיאש עם העל חושי שלו.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים על ראפידיאש.מלא עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בו אבל לא חזק.ראפידיאש מצליח לצאת מהעל חושי והוא תוקף בהתקפה מהירה את ראלסט

קודאק
    ליט משתמש בילבול על משאבת הידרו.הוא מצליח להחזיר את משאבת הידרו לקויסגר.קויסגר מצליח להתחמק מזה בקלות רבה.ליט שוב פעם משתמש בטקטיקת מערבולת האש שלו.הוא מרחף במהירות לעבר קויסגר עם טורנדו האש שלו.לבסוף ליט לוכד את קויסגר בתוך מערבולת האש.ליט מכין כדורי צל ויורה אותם על קויסגר.לאחר כמה דקות אתה רואה שקויסגר עדין עומד על רגליו למרות כול הנזק שחטף

דארן
    אתה מתרגש וגם קצת מפוחד מן גנבי השאול האלו.אתה מחפש משהו שיעזור לך לעלות על גגות הבמנים.אתה רואה סולם שיעזור לך להגיע לאחד מן גגות הבניין.אתה עולה על הסולם ומיד אחריך עולה צ'ארמנדאר.לבסוף אתם מגיעים לגג.צ'ארמנדאר מוכן להילחם מול גנבי השאול. אחד מן גנבי השאול אומר לך " אני רואה שיש לך אומץ להילחם נגדינו.כול הכבוד על האומץ אבל אתה לא תשרוד את הקרב נגדינו.". מתוך קלפי התפיסה שלהם יוצאים 2קדברה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ג'ון
    ראלסט משתמש במתקפת על חושי. בעזרת העל חושי הוא תופס את הלהביור של ראפידיאש ומחסל את הלהביור שלו.ראלסט משתמש בפעם נוספת בעל חושי על ראפידיאש.הוא מצליח לתפוס את ראפידיאש עם העל חושי שלו.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים על ראפידיאש.מלא עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בו אבל לא חזק.ראפידיאש מצליח לצאת מהעל חושי והוא תוקף בהתקפה מהירה את ראלסט
    שראפידש יהיה 5 מטר ליד ראלטס אפקוד על ראלטס: "תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בעלים קסומים כדי להעיף אותו מהזירה!"

עמוד 27 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •