Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1268
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי גאנחשנ''ד צפה בהודעה
    קודאק
    ליט משתמש בילבול על משאבת הידרו.הוא מצליח להחזיר את משאבת הידרו לקויסגר.קויסגר מצליח להתחמק מזה בקלות רבה.ליט שוב פעם משתמש בטקטיקת מערבולת האש שלו.הוא מרחף במהירות לעבר קויסגר עם טורנדו האש שלו.לבסוף ליט לוכד את קויסגר בתוך מערבולת האש.ליט מכין כדורי צל ויורה אותם על קויסגר.לאחר כמה דקות אתה רואה שקויסגר עדין עומד על רגליו למרות כול הנזק שחטף
    "מהר,תשתמש בערפיח! לאחד מכן בלבול ושוב את טסטרטגיית כדור הצל הענק!" אומר לליט.

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה שואל את אקסיו לאן הוא רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב.אקסיו מתחיל לחשוב ולהתלבט במה לבחור באיזה דרך ללכת.אתה מרים אותו ושם אותו על כתפייך.לבסוף לאחר כמה דקות אקסיו מחליט על תשובה.הוא מראה לך שהוא רוצה ללכת לכפר דרייק.אתה מקשיב לו ומתחיל ללכת לכפר דרייק.לאחר הליכה של חצי שעה אתה רואה מולך את כפר דרייק.
    "קדימה אקסיו, בוא נלך לכפר דרייק!" אומר לאקסיו ואתקדם איתו לכיוון הכפר.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה מתרגש וגם קצת מפוחד מן גנבי השאול האלו.אתה מחפש משהו שיעזור לך לעלות על גגות הבמנים.אתה רואה סולם שיעזור לך להגיע לאחד מן גגות הבניין.אתה עולה על הסולם ומיד אחריך עולה צ'ארמנדאר.לבסוף אתם מגיעים לגג.צ'ארמנדאר מוכן להילחם מול גנבי השאול. אחד מן גנבי השאול אומר לך " אני רואה שיש לך אומץ להילחם נגדינו.כול הכבוד על האומץ אבל אתה לא תשרוד את הקרב נגדינו.". מתוך קלפי התפיסה שלהם יוצאים 2קדברה.
    "צא אוניקס!" אני צועק ומוציא את אוניקס מקלף התפיסה, אך אני מוציא אותו לכיוון הקרקע כדי שלא יעלה וימוטט את הבניין. "אם יש לכם אומץ, בואו תלחמו בי.." אני אומר ומצחקק קצת בזלזול, ויורד למטה במהירות עם צ'ארמנדר, מחכה ששני הגנבים ירדו למטה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. היכל התהילה
    כינוי: DarkTiger
    שם:אייס דיאמונד
    תיאור או תמונה: אייס בגובה ממוצע, לא גבוה ולא נמוך, עורו שזוף באופן קבוע.
    עינייו ירוקות, שיערו בצבע חום ומזדקר באופן תמידי.
    גיל 13
    רקע: אייס נולד בעיר גולדנרוד שבמקור במחוז ג'וטו, אמו מתה בלידתו ואביו אינו חיבב אותו.
    לפני שנפטרה, עבדה אמו בתור שוטרת, אביו היה חוקר מאובנים.
    הוא עבר לעולם החדש בגיל 13.
    הוא היה בודד, חברה אחת הייתה לו, סאלי שמה.
    לסאלי היה שיער בגוון זהוב ועיניים ירוקות, היא הייתה מבין החכמות שבכיתתו.
    ליום הולדתו ה-12, סאלי הגיעה לביתו, איווי קטן וחמוד הציץ ממאחורי רגליה ואז היא הושיטה אותו לאייס, בתור מתנה.
    פוקימון התחלתי:איווי
    יכולת הפוקימון: איווי מסוגל לחקות מתקפה אחת בכל קרב שלו [הוא יכול לבחור מתקפה אחת מקרב שהוא בוחר אחרי הקרב] ומקבל אותה
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות: הרקע הוא ממשחק אחר ישן ששיחקתי בו [ערכתי אותו טיפה], ובעיקרון רשמת שיש לי מקום שמור. ולתפוס לארביטר.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2

דארן
    אתה מוציא את אוניקס מחוץ לקלף התפיסה אל הקרקע ולא אל הבנין שאתה עומד עליו.אוניקס מופיע על האדמה לידכם.אתה וצ'ארמנדאר יורדים מהגג ונצבים ליד אוניקס.הגנב השמאלי אומר לך " יש לנו אומץ אנחנו לא מפחדים מן האוניקס שלך ומן הצ'ארמנדאר שלך.אם תנצח אותנו בקרב אנחנו נפסיק לחטוף אנשים מהעיר.אם תפסיד לנו אנחנו נהרוג אותך. קדברה על חושי ". שני הקדברה משתמשים בעל חושי על אוניקס וצ'ארמנדאר.

סטיבן
    אתה מורה לאקסיו להתקדם לעבר כפר דריק.לאחר הליכה של דקה אתם מגיעים כבר לכניסה של הכפר.בכניסה אתם רואים שכול תושב לידו מסתובב זוראה קטן.אתם נכנסים לכפר ומשוטטים בו אחר חיפוש דבר מעניין.אישה זקנה רואה אותכם וניגשת אליכם.היא אומרת לכם " שלום ברוך הבא לכפר דרייק.היום נערכת אצלנו תחרות קרבות פוקימונים.המנצח בה יזכה בזוראה משלו.אז אם אתה מעונין אז רוץ להירשם.פשוט רוץ ישר ואז בפניה הראשונה פנה ימינה.בעוד חצי שעה נסגרת הרשמה לתחרות ".

קודאק
    זכור מותר רק 2 מתקפות בהמשך
    -----------------------------
    ליט משתמש בערפיח על כול זירת הקרב.הערפיח מכסה את כול זירת הקרב.לפתע אתה שומע את המאמן של קויסגר אומר " התאחדות מים ". אתה לא מבין מה זה אומר.ליט מוכן להשתמש בבילבול על קויסגר לשם הגנה.לאחר דקה של שקט אה רואה שמשהו פגע קשה בליט.הערפיח נעלם.מול ליט עומד קויסגר ומולו ליט עומד תשוש.המאמן של קויסגר אומר " עוד התאחדות מים אחת וליט גמור.התאחדות מים זה היכולת של קויסגר.הוא יכול להיות כמו מים וום דבר אינו פוגע בו."

תומר
    ראלסט מחכה שראפידיאש היה קרוב אליו במרחק של 5מטר.ראפידיאש רץ במהירות לעבר ראלסט בהתקפה מהירה.המרחק בין ראפידיאש לראלסט הוא 5 מ'.ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מן המתקפה המהירה של ראפידיאש.ראפידיאש מפספס את ראלסט.ראלסט מופיע מאחורי ראפידיאש ותוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש ופוגעים בו.ראפידיאש שולח גחלת קטנה לעבר ראלסט .
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    קודאק
    זכור מותר רק 2 מתקפות בהמשך
    -----------------------------
    ליט משתמש בערפיח על כול זירת הקרב.הערפיח מכסה את כול זירת הקרב.לפתע אתה שומע את המאמן של קויסגר אומר " התאחדות מים ". אתה לא מבין מה זה אומר.ליט מוכן להשתמש בבילבול על קויסגר לשם הגנה.לאחר דקה של שקט אה רואה שמשהו פגע קשה בליט.הערפיח נעלם.מול ליט עומד קויסגר ומולו ליט עומד תשוש.המאמן של קויסגר אומר " עוד התאחדות מים אחת וליט גמור.התאחדות מים זה היכולת של קויסגר.הוא יכול להיות כמו מים וום דבר אינו פוגע בו."
    "ליט! אם הוא משתמש בהתאחדות מים תשתמש ביכולת שלך!" אקרא לעבר ליט.
    "בסדר,אבל עד אז תשתמש בערפיח ואז את כדור הצל הענקי!" אומר לליט.

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיבן
    אתה מורה לאקסיו להתקדם לעבר כפר דריק.לאחר הליכה של דקה אתם מגיעים כבר לכניסה של הכפר.בכניסה אתם רואים שכול תושב לידו מסתובב זוראה קטן.אתם נכנסים לכפר ומשוטטים בו אחר חיפוש דבר מעניין.אישה זקנה רואה אותכם וניגשת אליכם.היא אומרת לכם " שלום ברוך הבא לכפר דרייק.היום נערכת אצלנו תחרות קרבות פוקימונים.המנצח בה יזכה בזוראה משלו.אז אם אתה מעונין אז רוץ להירשם.פשוט רוץ ישר ואז בפניה הראשונה פנה ימינה.בעוד חצי שעה נסגרת הרשמה לתחרות ".
    "קדימה אקסיו!בוא לתחרות!" אומר לאקסיו וארוץ איתו לתחרות לפי המיקום שהאישה הזקנה אמרה לי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    ראלסט מחכה שראפידיאש היה קרוב אליו במרחק של 5מטר.ראפידיאש רץ במהירות לעבר ראלסט בהתקפה מהירה.המרחק בין ראפידיאש לראלסט הוא 5 מ'.ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מן המתקפה המהירה של ראפידיאש.ראפידיאש מפספס את ראלסט.ראלסט מופיע מאחורי ראפידיאש ותוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש ופוגעים בו.ראפידיאש שולח גחלת קטנה לעבר ראלסט .
    "תשתמש בעל-חושי כדי להשמיד את הגחלת ואז תשלח עלים קסומים עם על-חושי על ראפידש בכול הכוח!" אפקוד על ראלטס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    אייס רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2

דארן
    אתה מוציא את אוניקס מחוץ לקלף התפיסה אל הקרקע ולא אל הבנין שאתה עומד עליו.אוניקס מופיע על האדמה לידכם.אתה וצ'ארמנדאר יורדים מהגג ונצבים ליד אוניקס.הגנב השמאלי אומר לך " יש לנו אומץ אנחנו לא מפחדים מן האוניקס שלך ומן הצ'ארמנדאר שלך.אם תנצח אותנו בקרב אנחנו נפסיק לחטוף אנשים מהעיר.אם תפסיד לנו אנחנו נהרוג אותך. קדברה על חושי ". שני הקדברה משתמשים בעל חושי על אוניקס וצ'ארמנדאר.

][/B]
    "אוקיי אוניקס, תגיב מיד עם זנב ברזל על קדברה אחד! ואתה צ'ארמנדר, מיד זעם דרקון בכל הכוח על השני!" אני צועק במהירות ובנחישות, מקווה ששניהם יצליחו לצאת מהעל חושי, ולתקוף.
    Ido

| | Boshoku | |

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אוניקס משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן באור חזק מאוד.בעזרת זנב הברזל שלו הוא תוקף את העל חושי ומצליח לבטל אותו.לאחר מכן הוא ממשיך לתקוף עם זנב הברזל שלו את הקדברה השמאלי.הקדברה השמאלי לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את העל חושי.זעם הדרקון מכסח ומבטל את העל חושי.זעם הדרקון עף בכול הכוח לעבר הקדברה השני.הקדברה השני נפגע מן זעם הדרקון קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על אוניקס וצ'ארמנדאר.

ג'ון
    ראלסט משתמש בכול כוחו על הגחלת של ראפידיאש.העל חושי שלו מוחץ ומשמיד את הגחלת של ראפידיאש.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים ואז משלב את העלים הקסומים שלו עם מתקפת העל חושי שלו.העל חושי מחזק בהרבה מאוד את העלים הקסומים של ראלסט.העלים הקסומים עם העל חושי מרחפים לעבר ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.מהפגיעה הוא כמעט יוצא מהזירה.ראפידיאש תוקף בלהביור את ראלסט.

סטיב
    אתה רץ עם אקסיו שלך לעבר מיקום של התחרות לפי הדרכה שהזקנה אמרה לך.אתה ואקסיו פונים איפה שצריכים ואז רצים מהר ישר למיקום של התחרות.כעבור 2דקות אתם מגיעים למיקום של התחרות.אתם רואים 2 ספסלי ישיבה גדולים שבהם יושבים אנשים.ליד הספסלים נמצאת זירת הקרב.אתה הולך ורואה את דוכן הרשמה.האיש רושם את שמך.לאחר כמה דקות השופט אומר " המתמודד סטיב נגד סאי "

קודאק
    אתה שם לב שקויסגר שוב נעלם.אתה מבין שהוא השתמש בהתאחדות מים פעם נוספת.ליט משתמש במהרה ביכולת שלו.אך זה מאוחר מדי קויסגר פוגע בו.מרוב העוצמה של הפגיעה עשן קטן נמצא בזירה ומסתיר את ליט.לאחר שהעשן נעלם אתה לא רואה את ליט אתה רואה פוקימון אחר במקומו.במקום ליט נמצא למפט.אתה מבין שליט התפתח בזמן העשן ללמפרט.למפרט משתמש במתקפת אש חזקה שעפה לעבר קויסגר.קויסגר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ממכת האש.למפרט למד תופת

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    קודאק
    אתה שם לב שקויסגר שוב נעלם.אתה מבין שהוא השתמש בהתאחדות מים פעם נוספת.ליט משתמש במהרה ביכולת שלו.אך זה מאוחר מדי קויסגר פוגע בו.מרוב העוצמה של הפגיעה עשן קטן נמצא בזירה ומסתיר את ליט.לאחר שהעשן נעלם אתה לא רואה את ליט אתה רואה פוקימון אחר במקומו.במקום ליט נמצא למפט.אתה מבין שליט התפתח בזמן העשן ללמפרט.למפרט משתמש במתקפת אש חזקה שעפה לעבר קויסגר.קויסגר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ממכת האש.למפרט למד תופת
    מה זה תופת?
    ~~~~~
    "קדימה! תשתמש בערפיח ואז בכדור הצל הענק שוב! קדימה! אתה חייב לנצח!" אומר ללמפט בחיוך.

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי אייס, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. אייס דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
    שיניתי איפה שרשום ג'ייסון לאייס
    ---
    "אני רוצה להתחיל במסע שלי" אגיד לו "אני אייס דיאמונד".
    "באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אגיד לפרופ. קוא

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    איוי כבר איתך הוא נמצא בפוכדור שלך שקיבלת
    ---------------------------------------------
    קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.

קודאק
    http://www.serebii.net/attackdex-bw/inferno.shtml
    למפרט פותח את הפה שלו ומכסה את כול הזירה בערפיח הסמיח שלו.הערפיח סמיח ובגללו קויסגר לא מצליח לראות כלום בתוכו.למפט מנצל את זה שהוא רואה בתוך הערפיח וקויסגר לא.הוא משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מייצר כדור צל ענקי מאוד ואז מעיף אותו לעבר קויסגר.כדור הצל הענקי פוגע בקויסגר קשה מאוד.קויסגר לא מבין מאיפה זה בא לו.הערפיח עדין נמצא בזירה.קויסגר יורה לכול עבר פצצות בוץ.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. היכל התהילה
    אייס
    איוי כבר איתך הוא נמצא בפוכדור שלך שקיבלת
    קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.
    אני לוקח את חפציי "תודה פרופסור"
    אצא החוה ואתחיל ללכת לעיר הקרובה, אזרוק את הפוקדור "היי איווי, אני אייס, המאמן שלך מעכשיו"

15. משתמש מנוסה
    דארן
    אוניקס משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן באור חזק מאוד.בעזרת זנב הברזל שלו הוא תוקף את העל חושי ומצליח לבטל אותו.לאחר מכן הוא ממשיך לתקוף עם זנב הברזל שלו את הקדברה השמאלי.הקדברה השמאלי לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את העל חושי.זעם הדרקון מכסח ומבטל את העל חושי.זעם הדרקון עף בכול הכוח לעבר הקדברה השני.הקדברה השני נפגע מן זעם הדרקון קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על אוניקס וצ'ארמנדאר.

]
    "קדימה תתחמקו!" אני צועק במהירות ובבהלה, 'אוקיי מה אני יכול לעשות כדי להביס אותם...' אני חושב לעצמי במהירות.
    "אוקיי צא צ'ארמנדר! גחלת על אחד מהם! ואתה אוניקס, תקוף בזנב ברזל נוסף!" אני מוסיף בצעקה נחושה ומצביע לעבר שני הקדברות.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 28 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •