Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 85 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    איווי משתמש במכת חול על הגלגול של סנדרושו.איווי מתחיל להעיף חול לעברו כדי לעצור את מתקפת הגלגול שלו.החול מצליח לעצור את מתקפת הגלגול של סנדרושו.לאחר מכן איווי תוקף בהתקפה מהירה את סנדרושו.איווי מתחיל לרוץ במהירות אדירה לעבר סנדרשושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של איווי ונפגע קשה.סנדרשו מתעצבן ומתחיל לרוץ לעבר איוי במתקפת שריטה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אקסיו מתחיל בקרב והוא תוקף בזעם דרקון את באגון של סאי.באגון זז במהירות ומצליח להתחמק מזה בקלות.אתה מוציא את הפוקידע שלך ואתה סורק את באגון .הפוקידע אומר " באגון תמיד חולם שיום אחד הוא יכול לעוף בשמיים.היכולת שלו היא דרקון שלילי.כשהוא נלחם נגד פוקימוני דרקון מתקפות הדרקון של היריב נלחשות ושלו מתחזקות". סאי אומר לך " עשית טעות שאתה משתמש באקסיו.באגון זעם דרקון ". באגון שולך זעם דרקון לעבר אקסיו
    "אקסיו-תתחמק במהירות ולאחר מכן תשתמש בפרצוף מפחיד ובזעם דרקון!" אומר לאקסיו בתקווה שזה יצליח.
    NYO HO HO BITCH

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    אייס
    איווי משתמש במכת חול על הגלגול של סנדרושו.איווי מתחיל להעיף חול לעברו כדי לעצור את מתקפת הגלגול שלו.החול מצליח לעצור את מתקפת הגלגול של סנדרושו.לאחר מכן איווי תוקף בהתקפה מהירה את סנדרושו.איווי מתחיל לרוץ במהירות אדירה לעבר סנדרשושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של איווי ונפגע קשה.סנדרשו מתעצבן ומתחיל לרוץ לעבר איוי במתקפת שריטה.
    "תשתמש בכדול צל ביחד עם מתקפת חול!" אורה לו ואקווה לשילוב הרסני

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעלים קסומים.לאחר מכן הוא משתמש בעל חושי על העלים הקסומים כדי לחזק אותם.העלים הקסומים מתחזקים ועפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים מקיפים את ראפידיאש בצורת עיגול שלם.ראפידיאש לא יכול לצאת מן העיגול הזה.העלים הקסומים עפים במהירות לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בעוצמה רבה בראפידיאש ומביסים אותו.היריב מחזיר את רפידיאש לקלף שלו.השופט אומר " המנצח ג'ון. עלית לחצי הגמר ". אתה יורד מהזירה עם ראלסט וקרל אומר לך " הית גדול "
    אני ארפא את ראלטס ואז אחזיר אותו לקלף שלו ואז אחפש דברים מעניינים בתוך העיר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    איווי שומע בקולך הוא משתמש במתקפת כדור צל.הוא מכין כדור צל די גדול ואז משתמש במכת חול.הוא מעיף הרבה חול לעבר כדור הצל שלו.הוא הופך את כדור הצל שלו לכדור צל חול.הוא מעיף את כדור הצל חול שלו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מכדור הצל חול ונפגע קשה.כדור הצל חול מעיף אותו למרחק של 5 מטר.סנדרושו קם על רגליו ומייצר סופת חול קטנה.הוא מעיף את סופת החול לעבר איווי.

סטיב
    אקסיו זז במהירות אדירה ומתחמק מן זעם הדרקון שבאגון שולח לעברו.לאחר מכן אקסיו משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד מפחיד את באגון ומרטיע אותו מפני אקסיו.סאי מתחיל קצת לחשוש מזה.אקסיו מנצל את המצב שבאגון נמצא בו ותוקף אותו בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע באגון די קשה.באגון יוצא מהמצב היה בו.סאי אומר לו" באגון ראשיה על אקסיו ". באגון רץ לעבר אקסיו במתקפת ראשיה.

ג'ון
    אתה בכפר
    --------------------
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ראלסט בעזרתו.לאחר מכן אתה מחזיר את ראלסט לקלף התפיסה שלו.אתה רואה שקרל כבר עולה לזירת הקרב וזה תורו להילחם אך אתה לא נשאר לצפות בו.אתה מתחיל לטייל בכפר ולחפש משהו מעניין לעשות בו.אתה לא מוצא שום דבר לעשות בכפר הזה המשעמם הזה.אתה חור לתחרות ורואה שקרל ניצח בקרב שלו. השופט אומר " מחר יתקימו קרבות חצי גמר וגמר.העולים לחצי גמר הם ג'ון, קרל,יוסי,וללילה. מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז עד תוכלו להתאמן לקראת מחר ". קרל יורד מהזירה ופוגש אותך.אתתה רואה אור חזק יורד על הכפר.האור פוגע במרכז הכפר ואנשים מתחילים לרוץ בהיסטריה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה בכפר
    --------------------
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ראלסט בעזרתו.לאחר מכן אתה מחזיר את ראלסט לקלף התפיסה שלו.אתה רואה שקרל כבר עולה לזירת הקרב וזה תורו להילחם אך אתה לא נשאר לצפות בו.אתה מתחיל לטייל בכפר ולחפש משהו מעניין לעשות בו.אתה לא מוצא שום דבר לעשות בכפר הזה המשעמם הזה.אתה חור לתחרות ורואה שקרל ניצח בקרב שלו. השופט אומר " מחר יתקימו קרבות חצי גמר וגמר.העולים לחצי גמר הם ג'ון, קרל,יוסי,וללילה. מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז עד תוכלו להתאמן לקראת מחר ". קרל יורד מהזירה ופוגש אותך.אתתה רואה אור חזק יורד על הכפר.האור פוגע במרכז הכפר ואנשים מתחילים לרוץ בהיסטריה.
    "פחדנים." אגיד ואז אשאל את קרל איך היה בקרב.
    לאחר מכן אחפש אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.

7. NYO HO HO
    סטיב
    אקסיו זז במהירות אדירה ומתחמק מן זעם הדרקון שבאגון שולח לעברו.לאחר מכן אקסיו משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד מפחיד את באגון ומרטיע אותו מפני אקסיו.סאי מתחיל קצת לחשוש מזה.אקסיו מנצל את המצב שבאגון נמצא בו ותוקף אותו בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע באגון די קשה.באגון יוצא מהמצב היה בו.סאי אומר לו" באגון ראשיה על אקסיו ". באגון רץ לעבר אקסיו במתקפת ראשיה.
    "אקסיו-תשתמש ביכולת שלך עכשיו ותתקוף אותו במהירות!" אומר לאקסיו בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה נבהל מן האור שהופיע מולכם לפני כמה דקות.אתה מוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו.אלריק למפרט ואתה עולים על אוניקס.אוניקס רוכב לעבר כיוון האור החזק מאוד.בזמן שאוניקס רוכב במהירות לעבר האור אתם רואים מלא אנשים מהכפר בורחים בבהלה וגם הזוראה שלהם בורחים בבהלה אדירה.לאחר דקה וחצי של רכיבה אתם מגיעים למרכז הכפר.מולכם נמצא חור גדול מאוד שנפער כנראה מהאור שראיתם מקודם.
    "יש ליר רעיון.." אומר לאלריק וארד מאוניקס תוך כדי שאעזור גם לאלריק ולמפנט לרדת ממנו.
    "אוניקס אני רוצה שתחפור בתוך הבור ותבדוק אם יש שם משהו חשוב!" אומר לו.
    אפנה אל אלריק ואומר לו "אלריק תוציא את פלייגון ותן לי לעלות עליו ביחד עם לפנט,בינתיים תעזור לזורואה ולאנשים".
    לאחר שפלייגון יצא אעלה עליו עם למפנט ואומר לו "קדימה! תעוף ללמעלה!".
    כשהוא יעוף אבדוק מאן הגיע האור.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה צועק לעבר שני הפוקימונים שלך שיתחמקו מקרן הבילבול של שני הקדברה.אוניקס מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.גם צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קדברה השמאלי.הוא שולח לעברו גחלת חזקה מאוד.קדברה השמאלי מצליח להתחמק מהגחלת.אוניקס תוקף בבזנב ברזל את קאדברה השני.הקאדברה לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ומפסיד בקרב.הקדבארה שנשאר תוקף בראית הנולד.

]
    "אוקיי צ'ארמנדר, אוניקס, בואו ננצל את המצב!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר הקדברה היחיד שנותר, "קדימה אוניקס, צווחה על קדברה, ואז צ'ארמנדר נצל את המצב ותקוף בזעם דרקון הכי חזק שלך!" אני צועק בנחישות, 'אני מקווה שזה יגמור את הקרב ויבריח את הגנבים...' אני חושב לעצמי בתקווה בינתיים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    כינוי:‏Druddigon man
    שם:דורד גון
    תיאור או תמונה:

גיל 13(כולכם באותו גיל)
    רקע:דרוד היה ילד רגיל,עם הורים מאמנים ואחות מעצבנת (ששמה קלריס)... "אימא! מה את מביאה לי ליומלדת?" הוא שאל את אימו "זה סוד חמוד.." אימו ענתה,זה היה ערב,שכולם היו סביב שולחן האוכל דרוד פתח את הטלויזיה וראה את חדשות היום,הוריו נראו מבוהלים מאוד אבל הוא לא שם לב לחדשות והמשיך לאכול בשקט..
    אחרי הארוחה דרוד הרגיש שבע ושקע בשינה מול הטלויזיה,כשפתח את עיניו הוא לא ראה אף אחד. "אימא? אבא? קלריס?" הוא שאל די מפוחד, לאחר כמה דקות שלא ענו לו,הוא התחיל לחשוד ואז שמע צעקה מבועתת,זו הייתה קלריס...
    "קלריס,איפה את?" הוא שאל בפחד.אז שמע משהו בטלויזיה שלא יכל להתעלם ממנו: 'לעזוב את כדור הארץ',בבת אחת הוא בדק מה קרה בחוץ וראה כאוס מוחלט,כל מה שלא יכל לדמיין שיקרה,הוא יצא החוצה אחר בן רגע וחיפש את קלריס.. "חמודי עליך לברוח אולי לך יש סיכוי להציל את כדור הארץ. כנס לשער מיד, אין לי מושג מה יש שם אבל אולי תשרוד ולא תמות!" הוא שמע את אימו אומרת
    "רגע,איפה אבא וקלריס??" הוא שאל מפוחד..
    "אני לא יודעת אבל כנראה ש..." אמרה לו אימו והתחילה לפרוץ בבכי,וגם הוא..
    "קח,זו הייתה אמורה להיות מתנת היומלדת שלך..." השתלטה אימו על הדמעות והושיטה לו פוכדור.
    דרוד לקח את הפוכדור והתחיל לומר משהו,אבל ברק אחד השתיק אותו,הברק פגע באימו,היא צנחה על הקרקע בלי הכרה
    "אימא!" הוא צרח,הוא ניסה לגשת אליה אבל בדיוק התקרב לשם לבה רותחת ונוזלית,דרוד הבין מה צריך לעשות וקפץ אל השער..
    פוקימון התחלתי:שינקס-

יכולת הפוקימון:שינויי סוג-שהוא יוכל להשתנות לסוג אש....
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות:להרשם , ולתפוס דרודיגון
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 06-09-2011 בשעה 04:14 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אני מוריד את קטע מס' פעמים ימוש ביכולת.זה לא מועיל.רק אל תשתמש באין ספור פעמים ביכולת הפוקימון שלכם.
    החלטתי להוסיף מקום למשחק.אז מי שיכין את הטופס הכי טוב הוא מתקבל.יש להגיש את הטופס עד יום חמישי הזה.אני אגיד מי התקבל ביום שישי הזה.
    ביינתים עומר אתה בסדר

דארן
    אוניקס משתמש בצוחחה מאוד חזקה ל קדברה.קדברה בזכות ראית הנולד ראה שאוניקס ישתמש בצוחחה ולכן הוא מספיק להתחמק מן הצווחה של אוניקס.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קשה ומתעלף.שני הגנבים מחזירים את הקדברה לקלף התפיסה שלהם ואומרים לך" אנחנו עוד נתראה ". הם מתחילים לברוח וכעבור זמן קצר אתה לא רואה אותם כבר

קודאק
    אתה, אלריק ולמפרט יורדים מאוניקס.אוניקס חופר בור לעבר קצה הבור שמולו.אוניקס נכנס לבור שהוא חפר כדי לבדוק מה קורה למטה.אלריק אומר לך " אוקי אין בעיה ".הוא מוציא ת פליגון שלו ואומר לו" פליגון תקשיב עכשיו למה שקודאק אומר לך ". אלריק נותן ל את פליגון והוא רץ לעזור לאנשי הכפר.אתה ולמפרט עולים על פליגון.פליגון מתחיל לעוף ברחבי השמיים אחר חיפוש מקור האור שראיתם מקודם.לאחר חיפוש קל אתם רואים מקדש מעופף שנמצא על ענן גדול.

סטיב
    אקסיו מפעיל את היכולת שלו.שני הניבים שעל הפה שלו דלים והופכים לחרבות גדולות.את שתי החרבות הוא מחזיק בידו ורץ לעבר באגון שמשתמש בראשיה.אקסיו עם שני החרבות שלו פוגעים באגון בראאש שלו.באגוף רחוק ויוצא מן הזירה כתוצאה מהתנגשות.סאי יורד מהזירה לעבר באגון שלו.השופט אומר לך" ניצחת בקרב אתה עולה לשלב הבא.הקרב הבא שלך היה כשנקרא לךעד אז תוכל להתאמן לטייל בכפר "

ג'ון
    קרל אומר לך " הקרב היה קל הפליגון שלי ניצח את הנידוקינג של היריב.אני לא כועס על זה שלא ראית את הקרב שלי.טוב רוב הסיכוים שנילחם אחד נגד השני או בקרב הגמר או בחצי הגמר ". שניכם ביחד עם פרולסאס הולכים בכפר ומחפשים אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.לאחר חיפוש קל אתם רואים אישה מעולפת על האדמה ולידה זוראה שלה גם הוא מעולף. קרל אומר לך" אז אתה רוצה לגנוב זוראה ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני מוריד את קטע מס' פעמים ימוש ביכולת.זה לא מועיל.רק אל תשתמש באין ספור פעמים ביכולת הפוקימון שלכם.
    החלטתי להוסיף מקום למשחק.אז מי שיכין את הטופס הכי טוב הוא מתקבל.יש להגיש את הטופס עד יום חמישי הזה.אני אגיד מי התקבל ביום שישי הזה.
    ביינתים עומר אתה בסדר

קודאק
    אתה, אלריק ולמפרט יורדים מאוניקס.אוניקס חופר בור לעבר קצה הבור שמולו.אוניקס נכנס לבור שהוא חפר כדי לבדוק מה קורה למטה.אלריק אומר לך " אוקי אין בעיה ".הוא מוציא ת פליגון שלו ואומר לו" פליגון תקשיב עכשיו למה שקודאק אומר לך ". אלריק נותן ל את פליגון והוא רץ לעזור לאנשי הכפר.אתה ולמפרט עולים על פליגון.פליגון מתחיל לעוף ברחבי השמיים אחר חיפוש מקור האור שראיתם מקודם.לאחר חיפוש קל אתם רואים מקדש מעופף שנמצא על ענן גדול.
    "וואו מה זה?" אומר ואסתכל על המקום.
    אורה לפלייגון "קדימה! תעוף לשם!" כשהוא יגיע לשם אומר לשני הפוקימונים "בואו ניכנס" ואתחיל להיכנס איתם למקדש המעופף.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ג'ון
    קרל אומר לך " הקרב היה קל הפליגון שלי ניצח את הנידוקינג של היריב.אני לא כועס על זה שלא ראית את הקרב שלי.טוב רוב הסיכוים שנילחם אחד נגד השני או בקרב הגמר או בחצי הגמר ". שניכם ביחד עם פרולסאס הולכים בכפר ומחפשים אנשים שנפגעו שיש להם זוראה.לאחר חיפוש קל אתם רואים אישה מעולפת על האדמה ולידה זוראה שלה גם הוא מעולף. קרל אומר לך" אז אתה רוצה לגנוב זוראה ?"
    "כן." אגיד ואז אקח את הפוכדור של זוראה, אחזיר אותו לפוכדור ואלך לזירה עם קרל כדי שלא יחשדו בי.

14. NYO HO HO
    סטיב
    אקסיו מפעיל את היכולת שלו.שני הניבים שעל הפה שלו דלים והופכים לחרבות גדולות.את שתי החרבות הוא מחזיק בידו ורץ לעבר באגון שמשתמש בראשיה.אקסיו עם שני החרבות שלו פוגעים באגון בראאש שלו.באגוף רחוק ויוצא מן הזירה כתוצאה מהתנגשות.סאי יורד מהזירה לעבר באגון שלו.השופט אומר לך" ניצחת בקרב אתה עולה לשלב הבא.הקרב הבא שלך היה כשנקרא לךעד אז תוכל להתאמן לטייל בכפר "
    "יופי אקסיו-קרב טוב!" אומר לו וארפא אותו עם הפוקידע.לאחר מכן אגיד לאקסיו:"קדימה אקסיו, בוא נלך לכפר ונחפש פוקימונים ללכידה."
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ביינתים עומר אתה בסדר

דארן
    אוניקס משתמש בצוחחה מאוד חזקה ל קדברה.קדברה בזכות ראית הנולד ראה שאוניקס ישתמש בצוחחה ולכן הוא מספיק להתחמק מן הצווחה של אוניקס.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קשה ומתעלף.שני הגנבים מחזירים את הקדברה לקלף התפיסה שלהם ואומרים לך" אנחנו עוד נתראה ". הם מתחילים לברוח וכעבור זמן קצר אתה לא רואה אותם כבר

]
    מחייך בגאווה, אני מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה, "כל הכבוד אוניקס." אני אומר בעידוד, ואז ניגש ומלטף את ראשו של צ'ארמנדר, "גם אתה עשית עבודה מצויינת." אני מוסיף.
    לאחר מכן, אני חוזר עם צ'ארמנדר למקום הלינה שלנו, ואני חוזר לישון עד הבוקר.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 30 מתוך 85 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •