Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 85 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    איווי וסנדרשו משתמשים בסופת חול ביחד.הם מייצרים סופת חול י גדולה ומעיפים אותה לעבר 2 המגמנייט.סופת החול שלהם פוגעת בגל הלהם ומביסה את גל הלהם.סופת החול הענקית משיכה לזוז במהרות לעבר 2המגמניט של ליאן.2 המגמנייט מנסים להתחמק מן סופת החול אך לא מצליחים ונפגעים די קשה.ליאן אומר " מגמניט תשתמשו בכדור ג'ירו ". מגמניט משתמשים בכדור ג'ירו על איווי וסנדרשו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    אייס
    איווי וסנדרשו משתמשים בסופת חול ביחד.הם מייצרים סופת חול י גדולה ומעיפים אותה לעבר 2 המגמנייט.סופת החול שלהם פוגעת בגל הלהם ומביסה את גל הלהם.סופת החול הענקית משיכה לזוז במהרות לעבר 2המגמניט של ליאן.2 המגמנייט מנסים להתחמק מן סופת החול אך לא מצליחים ונפגעים די קשה.ליאן אומר " מגמניט תשתמשו בכדור ג'ירו ". מגמניט משתמשים בכדור ג'ירו על איווי וסנדרשו.
    "איווי תנטרל כדור ג'יירו אחד עם כדור צל!" אורה להם "סנדשרו תנטרל את השני עם מכת בוץ!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    איווי משתמש בכדור צצל.הוא מכין כדור צל ומעיף אותו לעבר כדור הג'ירו.כדור הצל וכדור הג'ירו מתנגשים זה בזה ונעלמים.איווי מצליח לנטרל את אחד מכדורי הג'ירו.סנדרשו משתמש במכת בוץ על כדור הג'ירו השני.מכת הבוץ שלו פוגעת בכדור הג'ירו השני ומנטרלת אותו.סנדרשו מביס את כדור הג'ירו השני. ליאן אומר לך " איווי וסנדרשו שלך חזקים.מגמניט מכת ברק ".2 המגמנייט שולחים ברקים לעבר סנדרשו ואיווי שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. היכל התהילה
    אייס
    איווי משתמש בכדור צצל.הוא מכין כדור צל ומעיף אותו לעבר כדור הג'ירו.כדור הצל וכדור הג'ירו מתנגשים זה בזה ונעלמים.איווי מצליח לנטרל את אחד מכדורי הג'ירו.סנדרשו משתמש במכת בוץ על כדור הג'ירו השני.מכת הבוץ שלו פוגעת בכדור הג'ירו השני ומנטרלת אותו.סנדרשו מביס את כדור הג'ירו השני. ליאן אומר לך " איווי וסנדרשו שלך חזקים.מגמניט מכת ברק ".2 המגמנייט שולחים ברקים לעבר סנדרשו ואיווי שלך.
    "תשתמשו בסופת חול כדי לעצור את הברק ולפגוע בהם!" אורה לאיווי ולסנדשרו

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי על פעימת המים של ורטלז.הוא מנסה להעיף את פעימת המים לעבר פליגון אך הוא לא מצליח בזה.פעימת המים פוגעת בראלסט והוא נפגע קצת.פרולסאס משתמשת בקרן קרח ומקפיאה את זעם הדרקון של פליגון.פרולסאס משתמשת בניב קרח על פליגון.ניב הקרח פוגע בו ומופעלת היכולת של פרולסאס.פליגון קופא לגוש קרח. ורטלז קופץ ומשתמש בזנב אקוה על פרולסאס.
    "ניב קרח פרולסאס." אגיד לפרוסלאס, "ראלטס עכשיו תשמיד את פליגון בעזרת על-חושי עם עלים קסומים!" אפקוד על ראלטס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    ג'יסו שומע את מה שאתה אומר לו ואז אומר לך " טוב איך שתרצה קודם נשמיד את הכפר העלוב ואז נכנס לתוך העולם התחתון.זה יקח שניה אחת בלבד אם אתה לא רוצה להיפגע ביחד עםפליגון ולמפרט שלך תרחקו קצת מימני" .ג'יסו יורד מפליגון ופליגון מתרחק מימנו למרחק 10 מטר. ג'יסו מוציא חרב ותוקע אותה באדמה.ג'יסו אומר " השמדת אלוהית ". קרן אור אדומה באה ופוגעת בכול הכפר.לאחר שניה אתה לא רואה זכר לכפר.ג'יסו אומר לך " עכשיו נמשיך ?"
    'מה? איפה אלריק?!' אחשוב ואסתכל על פליגון.
    "פלייגון..אני מצטער בשבילך,אבל אלריק לא כאן" אומר בעצב רב,לאחר מכן אגש אל ג'יסו ואור ללמפנט "תשתמש על החרב של ג'יסו בבלבול!"

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס משתמש בצוחחה.הוא מתחיל לצווח בחזקה על אקדח המים של קרוקונה .הצוחחה גורמת לאקדח המים להעילם ולא לפגוע באוניקס עם המים.לאחר אוניקס שב משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק הפעם 3אבנים מגופו ומעיף את כול האבנים בת אחת על קרוקונה .קרוקונה לא מצליח להתחמק מאף אבן ונפגע קשה מאוד.קרוקונה בקושי עומד על רגליו ועומד להפסיד בקרב הזה נגד אוניקס.
    "קדימה אוניקס-תשתמש שוב ביכולת הפירוק שלך על קרוקונה כדי לגמור את הקרב!" אומר לאוניקס בביטחון רב ואחשוב לעצמי:"יופי, אני מתקדם יותר ויותר אל קבלת הזורואה!" בשמחה.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט ללכת לכפר סוקרוב.אתה פונה שמאלה לכיוון שהשלט מראה וממשיך ללכת עם צ'ארמנדאר שלך לכיוון כפר סוקרוב.לאחר הליכה של כמה דקות אתה כבר מגיע לפתח כפר סוקרוב.אתה מעיף מבט על הכפר ורואה שכמעט לכול איש שנמצא בכר לידו נמצא ריולו קטן.אתה וצ'ארמנדאר נכנסים לכפר.זקנה אחת רואה אותכם ופונה אליכם " שלום יילד תרצה להשתתף בתחרות שנערכת היום בכפר? תוכל לזכות בריולו"

]
    'אממ... ריולו... פוקימון מעניין...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ואז מהנהן בחיוב, "כן, אני אשמח." אני מגיב בחיוך קטן ומתרגש לקראת התחרות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    לאחר התלבטות קלה אתה מסכים לאישה ואתה רוצה להשתתף בתחרות ולזכות בריולו.האישה הזקנה אומרת לך " יופי שאתה רוצה לזכות בריולו.ריולו הוא פוקימון טוב מאוד.טוב כדי להגיע לתחרות תלך ישר ובפניה הראשונה פנה שמאלה ". אתה מודה לאישה וממשיך ללכת ישר.אתה מגיע לפניה ופונה שמאלה.ואתה רואה כבר התחרות.אתה מגיע למתחם התחרות.באמצע נמצאת הזירה ולידה יושב הקבל.ליד נמצא דוכן הרשמים.אתה רושם את שמך ומחכה לתורך.השופט אומר " המתמוד דארן נגד קליי תעלו לזירה "

סטיב
    אוניקס שוב משתמש ביכולת הפירוק שלו קרוקונה.הוא מוציא מגופו 3אבנים ומעיף אותם לעבר קרוקונה.קרוקונה כבר עייף ולא מתחמק מאף אבן.כול האבנים פוגעות בו ממש חזק.לאחר שניה קרוקונה מתמוט על הזירה ומתעלף.יוסי מחזיר את קרוקונה לקלף שלו וירד מהזירה. השופט אומר " המנצח הוא עמית.עמית עלית לחצי המר.4 המתמודדים שעלו לחצי המר הם :קלי,עמית,אילנה,וג'יין. מחר נעשה הגרלה מי נגד מי .אז יש לך עד מחר להתכונן לקרב שלך.כרגע יש לך זמן פנוי "

קודאק
    אתה מודיע לפליגון שהמאמן שלו אלריק מת.פליגון נהיה עצוב על זה שהמאמן שלו מת.הוא מתחיל לכעוס על ג'יסו.למפרט שומע אותך ומשתמש בעל חושי על החרב.למפרט מצליח לקחת את החרב מן ג'יסו ומביא אותה לך. ג'יסו שם לב שחרו נעלמה ואומר לה" אני מבין רצית בסופו של דבר לבגוד בי,להרוג אותי, ולגנוב את חרבי.אז גם אתה תמות.זאבי השאול צאו". מן החור יצאו 10 זאבי שאול שרצים לעברך להרוג אותך.

ג'ון
    פרולסאס משתמש בניב קרח על זנבו של ורטלז.היא פוגעת בזנבו והיכולת של מופעלת.הזנב של ורטלז הופך לקרח.ראלסט מנצל את זה שפליגון קפוא ותוקף אותו בעל חושי ובעלים קסומים.העל חושי ועלים קסומים עפים יחדו לעבר פליגון.העלים הקסומים והעל חושי פוגעים בקרח ומנפצים אותו.העל חושי ועלים קסומים פוגעים בפליגון ומביסים אותו. קרל אומר לך " יפה הבסת את פליגון שלי.ורטלז זנב כוח ". ורטלז משתמש ביכולת שלו וזנבו משתחרר מהקרח.

אייס
    פעם נוספת איווי וסנדרשו משתמשים בסופת חול.שניהם מיצרים סופות חול ומאחדים את סופות החול שלהם לסופת חול אחת וגדולה.הם מעיפים את סופת החול לעבר הברקים.הברקים פוגעים בסופת החול ולא עושים לסופת החול כלום.כעבור שניה הברקים נעלמים.סופת החול ממשיכה לזוז לעבר 2 המגמניט.מגמני לא מצלחים להתחמק מן סופת החול ונלכדים לתוכה.נראה שהקרב הזבה עומר להיגמר. מגמניט מנסים לתקוף תסופה אך לא מצליחים בזה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    פרולסאס משתמש בניב קרח על זנבו של ורטלז.היא פוגעת בזנבו והיכולת של מופעלת.הזנב של ורטלז הופך לקרח.ראלסט מנצל את זה שפליגון קפוא ותוקף אותו בעל חושי ובעלים קסומים.העל חושי ועלים קסומים עפים יחדו לעבר פליגון.העלים הקסומים והעל חושי פוגעים בקרח ומנפצים אותו.העל חושי ועלים קסומים פוגעים בפליגון ומביסים אותו. קרל אומר לך " יפה הבסת את פליגון שלי.ורטלז זנב כוח ". ורטלז משתמש ביכולת שלו וזנבו משתחרר מהקרח.
    "ראלטס תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הזנב שלו ואז תשלח עלי קסם לעברו!" אפקוד על ראלטס, "פרוסלאס תעזרי לו בעזרת קרן קרח וכדור צל!" אוסיף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי על זנבו של ורטלז.העל חושי תופס את זנבו של ורטלז ולא נותן לו לתקוף.ראלסט משתמש בעלים קסומים.הוא מעיף מלא עלים קסומים לעבר ורטלז.פרולסאס תקפת בקרן קרח ובכדור צל את ורטלז.קרן הקרח וכדור הצל עפים לעבר ורטלז. שלושת המתקפות פוגעות בורטלז ומביסות אותו. קרל מחזיר אותו לקלף שלו ואת פליגון לקלף שלו. קרל אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לנצח את שני הפוקימונים שלי מבלי שאחד משלך יובס "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס שוב משתמש ביכולת הפירוק שלו קרוקונה.הוא מוציא מגופו 3אבנים ומעיף אותם לעבר קרוקונה.קרוקונה כבר עייף ולא מתחמק מאף אבן.כול האבנים פוגעות בו ממש חזק.לאחר שניה קרוקונה מתמוט על הזירה ומתעלף.יוסי מחזיר את קרוקונה לקלף שלו וירד מהזירה. השופט אומר " המנצח הוא עמית.עמית עלית לחצי המר.4 המתמודדים שעלו לחצי המר הם :קלי,עמית,אילנה,וג'יין. מחר נעשה הגרלה מי נגד מי .אז יש לך עד מחר להתכונן לקרב שלך.כרגע יש לך זמן פנוי "
    זה סטיב, לא עמית..
    ----------------------------
    "קרב טוב אוניקס!" אומר ואחזיר אותו לקלף התפיסה שלו.לאחר מכן ארפא את אוניקס בעזרת הפוקידע שלי וארד מהזירה ואלך עם אקסיו לתפוס פוקימונים נוספים לצוות שלי.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    אוניקס מתחמק בזריזות מן מכת הברק של מגנטון.אוניקס משתמש בחפירה וחופר בור.הוא נכנס אל הבור שהוא חפר לעצמו.מגנטון שולח מכות ברק אל הבור של אוניקס.מכת הברק לא עושות כלום לבור מכייון שאדמה לא משפיעה על חשמל.אוניקס יוצא מהבור בהפתעה ותוקף בזנב ברזל את מגנטון.מגנטון הפעם מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס.מגנטון תוקף בגל רעם את אוניקס שלך.
    אני אומר לאוניקס: "תתחמק מגל הרעם שלו ואז תשתמש שוב בחפירה ואז בזנב ברזל בכל הכוח שלך כדי לנצח אותו כבר" ואז מחכה למהלך שיקרה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    לאחר התלבטות קלה אתה מסכים לאישה ואתה רוצה להשתתף בתחרות ולזכות בריולו.האישה הזקנה אומרת לך " יופי שאתה רוצה לזכות בריולו.ריולו הוא פוקימון טוב מאוד.טוב כדי להגיע לתחרות תלך ישר ובפניה הראשונה פנה שמאלה ". אתה מודה לאישה וממשיך ללכת ישר.אתה מגיע לפניה ופונה שמאלה.ואתה רואה כבר התחרות.אתה מגיע למתחם התחרות.באמצע נמצאת הזירה ולידה יושב הקבל.ליד נמצא דוכן הרשמים.אתה רושם את שמך ומחכה לתורך.השופט אומר " המתמוד דארן נגד קליי תעלו לזירה "

]
    'וואו איזו תחרות...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, ואז עולה לבמה בהתרגשות רבה.
    'מעניין מי המתחרה שלי...' אני חושב לעצמי בחיוך ומחכה לראות מיהו המתמודד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה מודיע לפליגון שהמאמן שלו אלריק מת.פליגון נהיה עצוב על זה שהמאמן שלו מת.הוא מתחיל לכעוס על ג'יסו.למפרט שומע אותך ומשתמש בעל חושי על החרב.למפרט מצליח לקחת את החרב מן ג'יסו ומביא אותה לך. ג'יסו שם לב שחרו נעלמה ואומר לה" אני מבין רצית בסופו של דבר לבגוד בי,להרוג אותי, ולגנוב את חרבי.אז גם אתה תמות.זאבי השאול צאו". מן החור יצאו 10 זאבי שאול שרצים לעברך להרוג אותך.
    "חכה רגע פלייגון..יכול להיות שהוא עדיין חי,רק בשביל שנמצא אותו אני ולמפנט צריכים לעלות עלייך!" אומר לו ואעלה עליו עם למפנט.
    "קדימה! תעוף הכי גבוה שאתה יכול!" אומר לו, לאחר מכן אפנה ללמפנט "תשמש במעבולת האש צל שלמדתי אותך! שילוב של גחלת וכדור צל כשהם מסתובבים ויוצרים טורנדו,תוך כדי שאתה משתמש בעל-חושי ומסובב אותם יותר מהר!" אומר לו ואפנה אל פלייגון "תעזור לו עם מתקת הדרקון שיש לך", ואז אפנה אל שניהם "קדימה! תעחיפו את זה אל ג'יסו והזאבים!".

Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 85 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •