Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 85 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    קרל אומר לך" כן הנגיף הזה טוב מאוד.זה וירוס שפוקימון יכול לקבל אותו מקריות רבה.בהתחלה הפוקימון שמקבל את הנגיף סובל מכאבים גדולים.כמו שאתה רואה את נזליף שמולנו.אבל לאחר זמן קצר.הפוקימון שיש לו את הנגיף כבר לא סובל מכאבים רבים.הנגיף חודר לתוך גופו של הפוקימון.הנגיף מחזק את כול מתקופתיו של וגם את כוח הפיזי שלו.הנגיף נעלם לאחר כמה שעות אז נצל זאת ". אתה זורק את קלף התפיסה שלך על נזליף.קלף התפיסה לוכד את נאזליף בכלא חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.הקלף חוזר אליך.לכדת נאזליף.
    "יש לכדתי נאזליף שיש לו וירוס!" אומר בשמחה ואז אחפש אבן עלה בשביל לפתח את נאזליף הפצוע.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    אתה שמח מאוד על זה שלכדת נאזליף שחולה בנגיף.לאחר זאתה קרל ופרולסאס מתחילים לחפש אבן עלה בשביל שתוכל לפתח את נאזליף שלך לשיפטרי.לאחר כמה דקות של חיפושים שאתם לא מוצאים שום אבן עלה.הלילה מתחיל לרדת ומתחיל להיות חשוך. קרל אומר לך " כדי שנוותר לא נוכל לחפש אבן עלה בלילה.כדי שנחזור לכפר נחפש מקום לישון בו הלילה.מה אתה אומר שנלך לכפר ונחפש שם מקום שנוכל לישון בו הלילה?"

קודאק
    אתה מודה לאלריק ועולה לזירת הקרב עם אוניקס שלך.למפרט נשאר ליד אלריק שיצפה בקרב.השופט אומר " קרב הגמר היה שונה מהקרבות הקודמים.הפעם תשתמש ב2 פוקימונים בקרבות יחדים.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד.טוב בהצלחה לכם.תוציאו את הפוקימון הראשון שלכם.אתה בוחר באוניקס שילחם ראשון.מתוך קלף התפיסה של יאמאטו יוצא גלסיון. יאמאטו אומר לך" אתה מוזמן לתקוף ראשון"

דרוד
    אתה שמח לראות ששינקס הוא הפוקימון התחלתי שלך והוא היה השותף שלך למסע.אתה ניגש אל שינקס ומציג את עצמך בפניו ואז עושה חיוך.שינקס מחזיר בחזרה בחיוך שמח.בעזרת הפוקידע אתה סורק את שינקס ואז בודק עליו מידע.הפוקידע אומר " שינקס סוג חשמל טהור.שינקס יודע להשתמש בדחיפה ,ניצוץ,נשיכה.היכולת המיוחדת שלו נקראת שינוי סוג: שינקס יכול לשנות את סוגו לאש וכך להיות חסין מן סוגים שחלשים נגד אש."

אייס
    אתה פונה אל אוניקס בגישה נחמדה שאם תוכלו לעברו.לאחר כמה שניות של שקט אוניקס אומר לך " און און און ". אוניקס זוחל על החול קצת ימינה.איווי מסמן לך שאוניקס נותן לכם לעבר בשטח שלו.אתה שמח שאוניקס נותן לך לעבור בשטח שלו.לאחר זאת אוניקס משתמש בחפירה.הוא חופר בור שאליו נכנס אליו ונעלם.אתה כבר לא רואה את אוניקס.עכשיו תוכל להתקדם בדינות המוות.אתה שם לב שאיווי לא מחכה שתזוז והוא כבר התחיל ללכת בעצמו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה שמח מאוד על זה שלכדת נאזליף שחולה בנגיף.לאחר זאתה קרל ופרולסאס מתחילים לחפש אבן עלה בשביל שתוכל לפתח את נאזליף שלך לשיפטרי.לאחר כמה דקות של חיפושים שאתם לא מוצאים שום אבן עלה.הלילה מתחיל לרדת ומתחיל להיות חשוך. קרל אומר לך " כדי שנוותר לא נוכל לחפש אבן עלה בלילה.כדי שנחזור לכפר נחפש מקום לישון בו הלילה.מה אתה אומר שנלך לכפר ונחפש שם מקום שנוכל לישון בו הלילה?"
    תוכל לעדכן לי את נאזליף?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי." אומר לקרל ואז אחפש איתו איפה לישון כי הלילה מתחיל לרדת ומתחיל להיות חשוך.

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B
    דרוד
    אתה שמח לראות ששינקס הוא הפוקימון התחלתי שלך והוא היה השותף שלך למסע.אתה ניגש אל שינקס ומציג את עצמך בפניו ואז עושה חיוך.שינקס מחזיר בחזרה בחיוך שמח.בעזרת הפוקידע אתה סורק את שינקס ואז בודק עליו מידע.הפוקידע אומר " שינקס סוג חשמל טהור.שינקס יודע להשתמש בדחיפה ,ניצוץ,נשיכה.היכולת המיוחדת שלו נקראת שינוי סוג: שינקס יכול לשנות את סוגו לאש וכך להיות חסין מן סוגים שחלשים נגד אש."

.[/COLOR][/B]
    "שינויי סוג! זה נראה מעניין!" אומר בשמחה "שינקס,בוא נחפש מקום אימונים,אני רוצה לראות אותך כבר בפעולה!" אפנה אליו ואומר לו.
    "קדימה,בוא!" אתחיל לרוץ ולשוטט בסביבה עם שינקס למצוא פוקימונים להלחם נגדם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה מורה לצ'ארמנדאר להתחמק מן כדור הצל של ספוינק.אתה מצביע לעבר כדור הצל כדי שצ'ארמנדאר יוכל להבין ממה להתחמק.צ'ארמנדאר מבין אותך והא קופץ מעל כדור הצל וכך מתחמק מימנו.כדור הצל נעלם באוויר.לאחר זאת אתה מחליט להשתמש בנשק הסודי שלך.צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו להבה גדולה.להבה גדולה מחזקת את כוח האש שלו.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על ספוינק.הוא יורה גחלת מאוד חזקה לעבר ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.הוא גם מקבל כויות קשות בכול גופו.ספוינק לא מצליח לתקוף אך הוא עדין עומד.הקרב כבר מגיע לסופו.

]
    "קדימה צ'ארמנדר בוא נסיים את זה!" אני צועק בנחישות ומצביע על ספוינק, "זעם דרקון, ואז גחלת בכל הכוח! סיים את זה, קדימה!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אתה קורא לצ'ארמנדאר לסיים את הקרב הזה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את ספוינק.ספוינק יש לו כווית שמקשות עליו להתחמק ולכן הוא לא מתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר.ספוינק חוטף מכה ישירה מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מהגחלת בגלל הכווית שלו.הגחלת פוגעת בספינק ומעלפת אותו.קליי מחזיר את ספוינק לקלף התפיסה שלו. השופט אומר לך " ניצחת בקרב יש לך 10 דקות עד הקרב הבא שלך "

דרוד
    אתה מחלי לראות את שינקס בפעולה כדי לראות למה הוא מסוגל ועד כמה הוא חזק.אתה רואה ששינקס גם הוא רוצה לבחון את כוחתיו מול פוקימון פראי.שניכם מתחילים ללכת במקום שאתם נמצאים בו אחר חיפוש פוקימון ששינקס יוכל להילחם נגדו.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים קרבבי קטן שמסתובב במקום שאתם מטילים בו.אתה שם לב ששינקס נחוש להילחם נגדו.

ג'ון
    עודכן
    ----------------------
    אתה מסכים להצעה של קרל ללכת לישון במקום כולשהוא ולמחרת למצוא אבן עשב.אתה פרולסאס וקרל חוזרים לעבר הכפר.בכפר אתם מחפשים מקום שבו תוכלו לישון בו הלילה.אתם מטילים בכפר עד שאתם רואים בית שכתוב עליו" אכסניה בחינם ". אתם נכנסים לאכסניה וניגשים לפקידה שעומדת בדלפק.הפקידה נותנת לכם חדר אחד לילה אחד.היא מגישה לכם מפתח מס' 25. ואומרת לכם " החדר נמצא בקומה הראשונה. תעלו במדרגות "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה קורא לצ'ארמנדאר לסיים את הקרב הזה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את ספוינק.ספוינק יש לו כווית שמקשות עליו להתחמק ולכן הוא לא מתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר.ספוינק חוטף מכה ישירה מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מהגחלת בגלל הכווית שלו.הגחלת פוגעת בספינק ומעלפת אותו.קליי מחזיר את ספוינק לקלף התפיסה שלו. השופט אומר לך " ניצחת בקרב יש לך 10 דקות עד הקרב הבא שלך "

]
    "כל הכבוד צ'ארדמנדר!" אני קורא בעידוד ובשמחה ומלטף את ראשו.
    אני יורד יחד עם צ'ארמנדר מהזירה, מחכה לקרב הבא שלי. בינתיים, אני משתמש בפוקידע ומרפא את צ'ארמנדר מפצעיו בקרב. "תתכונן צ'ארמנדר, הקרב הבא בטח יהיה קשה יותר." אני מוסיף בחיוך קטן ומלטף את ראשו בחיבה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    ג'ון
    עודכן
    ----------------------
    אתה מסכים להצעה של קרל ללכת לישון במקום כולשהוא ולמחרת למצוא אבן עשב.אתה פרולסאס וקרל חוזרים לעבר הכפר.בכפר אתם מחפשים מקום שבו תוכלו לישון בו הלילה.אתם מטילים בכפר עד שאתם רואים בית שכתוב עליו" אכסניה בחינם ". אתם נכנסים לאכסניה וניגשים לפקידה שעומדת בדלפק.הפקידה נותנת לכם חדר אחד לילה אחד.היא מגישה לכם מפתח מס' 25. ואומרת לכם " החדר נמצא בקומה הראשונה. תעלו במדרגות "
    "בוא תחרות לחדר!" אומר לקרל ואז אעלה לחדר במהירות לפני קרל כדי להיכנס ראשון למקלחת.

9. Hail Hydra
    דרוד
    אתה מחלי לראות את שינקס בפעולה כדי לראות למה הוא מסוגל ועד כמה הוא חזק.אתה רואה ששינקס גם הוא רוצה לבחון את כוחתיו מול פוקימון פראי.שניכם מתחילים ללכת במקום שאתם נמצאים בו אחר חיפוש פוקימון ששינקס יוכל להילחם נגדו.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים קרבבי קטן שמסתובב במקום שאתם מטילים בו.אתה שם לב ששינקס נחוש להילחם נגדו.

"שינקס! הקרבי הקטן הזה היא מטרה מעולה!" אומר לו
    "תשתמש עליו בניצוץ! ואז.. נשיכה!" אפקוד עליו
    'בוא נראה למה שינקס מסוגל..' אומר לעצמי בלב בנחישות..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה שואל את האיש שאלות.האיש לא עונה לך ועומד בשקט.אתה מוציא את אוניקס ואת ולפיקס החוצה.בעזרת הפוקידע אתה מרפא את כול שלושת הפוקימונים שלך.לאחר זאת האיש מתחיל לדבר " שמי רקס.כנראה שאתה לא מפה ובגלל זה אתה לא מכיר אותי.הרי כול מי שחיי פה בעיר מכיר אותי.אני ראש העיר של העיר תחתוניה.ברוך הבא לעולם שמתחת..תעצרו אותו".. לפתע משום מקום מלא אנשים עם חרבות מופעים ומקיפים אותך. רקס אומר לך " תיכנע ותכניס את פוקימוניך לקלף שלך "
    "חזרו כולם!" אומר ואחזיר את הפוקימונים שלי לקלף התפיסה.לאחר מכן אומר לרקס:"מצטער, אבל את אקסיו אני לא יכול להכניס לקלף,קיבלתי אותו מכדור הארץ,ושם אין קלפי תפיסה.בכל מקרה, למה אתה עוצר אותי?אני לא עשיתי לך כלום!"
    NYO HO HO BITCH

11. היכל התהילה
    אייס
    אתה פונה אל אוניקס בגישה נחמדה שאם תוכלו לעברו.לאחר כמה שניות של שקט אוניקס אומר לך " און און און ". אוניקס זוחל על החול קצת ימינה.איווי מסמן לך שאוניקס נותן לכם לעבר בשטח שלו.אתה שמח שאוניקס נותן לך לעבור בשטח שלו.לאחר זאת אוניקס משתמש בחפירה.הוא חופר בור שאליו נכנס אליו ונעלם.אתה כבר לא רואה את אוניקס.עכשיו תוכל להתקדם בדינות המוות.אתה שם לב שאיווי לא מחכה שתזוז והוא כבר התחיל ללכת בעצמו.
    אמשיך ללכת בדינות המוות אחרי איווי

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    אתה מתחיל ללכת בדינות המות כשאר איוי מוביל אותך בדינות המוות.אתם הולכים הולכים והלכים שעות רבות ונראה כאילו אין סוף למקום הענק לפתע אתה שומע " שרשראות כבילה מים ". משהו ענקי פוגע בחול ועף לכיונך.לאחר שהחול נעלם אתה רואה סטיליקיס כבול בשרשראות שעשוים ממים. מולך מופיע איש שאה לא מכיר. האיש אומר לך " אם תרצה לעבור את הדינות בשלום תצטרך להילחם נגדי בקרב 1 על 1 .צא סטאנקפישק הסואה חולית". מתוך קלף התפיסה שלו יוצא סטאנקפיש שמשתמש בהסואה חולית.אתה כבר לא שם לב איפה .סטאנקפיש.

סטיב
    לפי הוראות רקס אתה מחזיר את אוניקס ואת ולפקיס לקלף התפיסה שלך ואת אקסיו אתה לא מחזיר מכיון שאינך יכול. רקס אומר לך " טוב אני מבין שאתה לא יכול.בכול מקרה אתה עצור בגלל שאתה משיג גבול.אסור לאנשים להיכס רק למי שמותר לו ויש לו אישור.לך אין כמובן אישור.אבל אם תנצח אותי ברב פוקימונים 1על 1. אני אתן לך להסתובב בעיר כמה שתרצה ואתה לא תהיה משיג גבול. אז אתה מסכים להילחם נגדי ?"

דרוד
    למה כתבת בצבע?
    ----------------------------
    אתה מבין שקארבי הוא אימון מצוין בשביל שינקס שלך.שינקס מיד רץ אל קרבי.כשינקס קרוב לקרבי הוא נותן לו מכת ניצוץ קטנה.קרבי לא מתחמק בזמן וחוטף מכת ניצוץ קטנה. מכת הניצוץ פוגעת בו פגיעה קלה.לאחר מכן שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.קרבי הפעם מתחמק בקלות מהמתקפה של שינקס.קרבי פותח את הצבת הימנית של ופותח במתקפת בועות על שינקס.מלא בועות עפות לעבר שינקס.

ג'ון
    קרל אומר לך " אוקי מסכים לתחרות הזאת ". אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המדרגות.אתה מגיע ראשון למדרגות אך קרל גם הוא מגיע למדרגות.אתה רץ במהרה לדלת החדר וגם קרל.לבסוף אתה מגיע ראשון לחדר.קרל ניגש לחדר ופותח אותו.אתם נכנסים לחדר ומיד אחריכם פרולסאס.אתה רואה שיש 3 מיטות בחדר אחת לכול אחד.אתה ניגש למקלחת ומתקלח.אחריך קרל מתקלח.לאחר מכן שלושתכם הולכים לישון.כעבור זמן רב אתה מתעורר ורואה שהשעה 8 וחצי. קרל כבר ער ואומר לך " התחרות מתחחילה בעוד חצי שעה אנחנו צריכים להזרז כדי לא לאחר."

דארן
    אתה יורד מהזירה ופשוט מחכה בצד עד שיגיע שוב תורכם להילחם.בינתיים עד הזמן שנותר אתה מוציא את הפוקידע שלך.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את צ'ארמנדאר מהפציעות שחטף בקרב הקודם שלו..לאחר 10 דקות. השופט אומר בקול רם , הקרב הבא הוא בין דארן ללילה.אז תעלו לזירה כדי שאוכל להסביר לכם את החוקים ושתוכלו להילחם ". אתה רואה שכבר לילה עלתה לזירה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Hail Hydra
    דרוד
    למה כתבת בצבע?
    ----------------------------
    אתה מבין שקארבי הוא אימון מצוין בשביל שינקס שלך.שינקס מיד רץ אל קרבי.כשינקס קרוב לקרבי הוא נותן לו מכת ניצוץ קטנה.קרבי לא מתחמק בזמן וחוטף מכת ניצוץ קטנה. מכת הניצוץ פוגעת בו פגיעה קלה.לאחר מכן שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.קרבי הפעם מתחמק בקלות מהמתקפה של שינקס.קרבי פותח את הצבת הימנית של ופותח במתקפת בועות על שינקס.מלא בועות עפות לעבר שינקס.

כי ככה אתה רושם את ההמשך שלי.. חשבתי שזה יהיה מגניב ככה...
    ~~~~
    "שינקס! תתחמק!" אומר לו בדאגה "ואז תשתמש ניצוץ! זה המכה היחידה שהצליחה לך אז ננסה לסמוך על זה!" אפקוד עליו..
    "כל הזמן שאתה משתמש בניצוץ תתקרב קצת לקירבי ואז.. תשתמש בנשיכה!" אוסיף לפקודותיי
    'קדימה שינקס,אתה תצליח...' אומר לעצמי בלחץ..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ון
    קרל אומר לך " אוקי מסכים לתחרות הזאת ". אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המדרגות.אתה מגיע ראשון למדרגות אך קרל גם הוא מגיע למדרגות.אתה רץ במהרה לדלת החדר וגם קרל.לבסוף אתה מגיע ראשון לחדר.קרל ניגש לחדר ופותח אותו.אתם נכנסים לחדר ומיד אחריכם פרולסאס.אתה רואה שיש 3 מיטות בחדר אחת לכול אחד.אתה ניגש למקלחת ומתקלח.אחריך קרל מתקלח.לאחר מכן שלושתכם הולכים לישון.כעבור זמן רב אתה מתעורר ורואה שהשעה 8 וחצי. קרל כבר ער ואומר לך " התחרות מתחחילה בעוד חצי שעה אנחנו צריכים להזרז כדי לא לאחר."
    "בוא נלך." אומר ואז אלך עם קרל לתחרות כדי לנצח כבר ולקבל זוראה.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה מודה לאלריק ועולה לזירת הקרב עם אוניקס שלך.למפרט נשאר ליד אלריק שיצפה בקרב.השופט אומר " קרב הגמר היה שונה מהקרבות הקודמים.הפעם תשתמש ב2 פוקימונים בקרבות יחדים.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד.טוב בהצלחה לכם.תוציאו את הפוקימון הראשון שלכם.אתה בוחר באוניקס שילחם ראשון.מתוך קלף התפיסה של יאמאטו יוצא גלסיון. יאמאטו אומר לך" אתה מוזמן לתקוף ראשון"
    "קדימה אוניקס! אנחנו מתקיפים ראשונים,אז קודם תשתמש בקשיחות,מהלך אסטרטגי ואז תחכה שגלסיון יגיע לכיוונך,שהוא מגיע תשתמש בזנב ברזל ותנסה להעיף אותו מהזירה!" אקרא לעברו.

Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 85 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •