Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 85 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    קלמן
    אתה מודה לקוא על החפצים שהוא נתן לכם.אתה מתפאל מן החפצים שקיבלת ושם אותם בכיסך.סטיבן וג'יסון לוקחים את החפצים שלהם ויוצאים מהמעבדה.אתה גם יוצא מן המעבדה של קוא.אתה כבר מסוקרן לדעת איזה פוקימון קיבלת מאמא שלך.אתה זורק את הפוכדור שלך ופותח אותו.מן הפוכדור יוצא פוינראד. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"פוינרד פוקימון אופל המתכת.יש לו יכולת שנקראת עצם שבורה- אם פוקימון אחר פוגע בגופו בצורה בינונית עד קשה,עצמותיו של הפוקימון האחר "נשברות" ובעצם הוא מרותק לרצפה ולא יכול לזוז למשך זמן מוקצב".
    "איזה פוקימון מגניב זה! מאיפה אמא השיגה אותו?!" אני שואל את עצמי ואז נזכר פתאום באימי שמתה ואשפיל את מבטי בעצב. אחרי שאתאפס על עצמי אתכופף לפוינרד ואומר לו:"שלום לך. אני קלמן ואני אהיה המאמן שלך מעכשיו. אני הבן של מי שתפס אותך. רק כדי שתדע עלי,אני סוכן חשאי שמגן על מחוז אנובה. בעצם הייתי..."

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קלמן
    לאחר שאתה רואה את הפוקימון שאמא שלך הביא לך.אתה לא מבין מאיפה היא הצליחה לקבל כזה פוקימון.אתה נהיה בעצב על זה שאמכה כבר לא חייה איתך. פוינרד שמח להכיר אותך בתור המאמן החדש שלו.לאחר שהוא שומע שאתה סוכן חשאי הוא מעלה חיוך בפנים השמחות. לפתע האדמה ממתחילה לרעוד חזק מאוד.אתם נבהלים מאוד מהרעידת הזאת.לאחר כמה שניות היא נגרמת ומוכלם מופיע סנדרשו. הפוקידע מתחיל לומר " סנדרו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקראת להב גדול- להב גדול מגדילה לו את הציפורניים הקטנות שלו לגדולות מאוד. "

ג'ון
    סנוראט משתמשת במהירות בניב קרח על האוניקס הזה.אוניקס לא מפחד מן סנוראט שלך. הוא מיד תוקף אותה בצוחה חזקה מאוד.הצוחה של אוניקס חזקה מאוד עד שמצליחה לעיף את סנוראט מן המקום שלה.אתה מצליח לתפוס את סנוראט לפני שתקבל מכה.סנוראט מנסה להשתמש בקרן קרח אך יוצא לה רק ניב קרח שמימנו מתחמק אוניקס. אוניקס משתמש ביכולת שלו והוא מפרק 2 אבנים מגופו.את 2 האבנים שהוציא מגופו מעיף לעבר סנוראט שלך.

סטיב
    אתה שמח שאקסיו ניצח בקרב הפוקימונים הראשון שלו.אקסיו גם שמח מזה.אתה מוציא את קלף התפיסה מהכיס שלך ואז זורק אתו על סנדרשו המעולף.הקלף נעצר מעל סנדרשו ואז כולא אותו בכלא חשמלי.לאחר כמה שניות סנדרשו נשאב לתוך קלף התפיסה שלך.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת סנדרשו יעודכן עוד מעט.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    סנוראט משתמשת במהירות בניב קרח על האוניקס הזה.אוניקס לא מפחד מן סנוראט שלך. הוא מיד תוקף אותה בצוחה חזקה מאוד.הצוחה של אוניקס חזקה מאוד עד שמצליחה לעיף את סנוראט מן המקום שלה.אתה מצליח לתפוס את סנוראט לפני שתקבל מכה.סנוראט מנסה להשתמש בקרן קרח אך יוצא לה רק ניב קרח שמימנו מתחמק אוניקס. אוניקס משתמש ביכולת שלו והוא מפרק 2 אבנים מגופו.את 2 האבנים שהוציא מגופו מעיף לעבר סנוראט שלך.
    "סנוראט תתחמקי מכול אבן! את מסוגלת! ואז תרוצי לעבר אוניקס כדי שהוא יגע בך וכך הוא יקפא!
    ואז לאחר מכן תשתמשי בדחיפה עם ניב קרח לעבר אוניקס!" אגיד לסנוראט במהירות וגם בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    pokeda002 אתה לא רשום ותפסיק להספאים במשחק שלי
    קודאק אתה רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
    קודאק
    ג'יסון אומר לך"אנחנו צריכים עזרה בכך שתעזור לנו לגלות איפה אנחנו ואיך אנחנו חוזרים לכדור הארץ? " . קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
    [/color][/b]
    "תודה קוא,אבל,איך אני תופס עם קלף התפיסה?" אשאל את קוא בהסתקרנות רבה ואבטיח לג'ייסון ולחברו שאעזור להם.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    כינוי: Pooh
    שם: דארן ווסט Darren West
    תיאור או תמונה:
    גיל 13
    רקע: דארן נולד למשפחה אמידה בעיר אקרוטיק שבג'וטו, בעולם הישן לפחות. אמו של דארן נפטרה כשילדה אותו, ולכן אביו גידל אותו לבד. אבא של דארן היה כה מתוסכל ממות אישתו, שהוא התחיל לשתות ומצבם שלו ושל דארן התדרדר. יום אחד, אבא של דארן נעצר, בגלל שניסה לגנוב יהלומים, אך המשטרה תפסה אותו. בגלל שדארן נשאר לבד, העבירו אותו לבית של דוד שלו, ושם הוא קיבל בית חם ומצב טוב. למרות מצבו האישי שהשתפר, דארן עדיין מרגיש אשם במות אמא שלו וגם במצב של אבא שלו. יום אחד, דארן הסתובב באחד השדות הקרובים לבית דודו, ושם הוא התיידד עם פוקימונים, וראה בהם כחברים חדשים שתומכים בו ועוזרים לו לשכוח לרגע מהצרות ומהאשמה שהוא מרגיש. יום אחד, דודו של דארן קרא לו לשיחה. דארן, שהרגיש קצת ריחוק מהדוד, לא הבין מה הוא רצה. הדוד הסביר לו, שאמא שלו, השאירה לדארן פוקדור מסתורי לפני שנפטרה, ושאביו של דארן הבטיח לתת לו את הפוקדור כשיהיה גדול יותר או שיקרה מצב חירום כלשהו. דארן, שהיה סקרן לגלות מהו הפוקימון חייך לדודו והמשיך לחכות ליום שבו יקבל את הפוקדור עד ש...
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר.
    יכולת הפוקימון: להבה גדולה ~ כשצ'רמנדר פצוע קשה, הלהבה שעל זנבו גדלה ומתקפות האש שלו מתחזקות מאוד.
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות: שיניתי פרט קטן בעלילה, שבמקום אמא, אז הדוד נתן את הפוקדור לדמות. מקווה שזה בסדר. אה ואם אפשר ללכוד פוקימון קרח נחמד
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קודאק
    ג'יסון אומר לך"תודה שאתה תעזור לנו.טוב להתראות עד לפעם הבאה שניפגש." . ג'יסון וסטיב יוצאים מהמעבדה יחד עם חצפיהם החדשים. קוא אומר לך " טוב אתה זורק את קלף התפיסה על הפוקימון שאתה רוצה לכוד.קלף התפיסה יעוף באוויר ויעצור במקום מעל הפוקימון.לאחר מכן הוא ילכוד את הפוקימון בכלא חשמלי. הכלא מונע מהפוקימון לברוח אך אם לא החלשת מספיק את הפוקימון לפני שזרקת את קלף התפיסה. אז הפוקימון יכול לשבור את כלא החשמל.הקלף יכניס לתוכו את הפוקימון וזה אומר שלכדת פוקימון.קלף התפיסה יכול להכיל אין סוף פוקימונים בתוכו. הבנת קואדק?" .

ג'ון
    סנוראט קופצת במהירות ומצליחה להתחמק מאחת האבנים של אוניקס.לאחר מכן היא קופצת מעל האבן השניה של אוניקס.שתי האבנים של אוניקס חוזרים אליו ומתחברים בחזרה לגופו.סנוראט רצה לעבר אוניקס כדי לגעת בו. סנוראט מצליחה לגעת באוניקס.אוניקס הופך לפסל קרח. עוד 2פעמיים שימוש ביכולת של סנוראט. סנוראט תוקפת בניב קרח ובדחיפה את אוניקס.ניב הקרח והחיפה פוגעים קשה באוניקס וגם משחררים אותו מן הקרח.אוניקס מתעצבן והזנב שלו הופך ללבן.אוניקס תוקף את סנוראט בזנב ברזל האימתני שלו.

דארן סבבה רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2 עוד מעט מוסיף אותך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. לא ברור בכלל
    קודאק
    ג'יסון אומר לך"תודה שאתה תעזור לנו.טוב להתראות עד לפעם הבאה שניפגש." . ג'יסון וסטיב יוצאים מהמעבדה יחד עם חצפיהם החדשים. קוא אומר לך " טוב אתה זורק את קלף התפיסה על הפוקימון שאתה רוצה לכוד.קלף התפיסה יעוף באוויר ויעצור במקום מעל הפוקימון.לאחר מכן הוא ילכוד את הפוקימון בכלא חשמלי. הכלא מונע מהפוקימון לברוח אך אם לא החלשת מספיק את הפוקימון לפני שזרקת את קלף התפיסה. אז הפוקימון יכול לשבור את כלא החשמל.הקלף יכניס לתוכו את הפוקימון וזה אומר שלכדת פוקימון.קלף התפיסה יכול להכיל אין סוף פוקימונים בתוכו. הבנת קואדק?" .
    "כן,תודה רבה קוא" אודה לו ואצא מהמעבדה,לאחר מכן אתחיל לרוץ לכיוון ג'יסון וסטיב ואומר להם שאני רוצה ללכת לכיוון מחוז 5,אשאל אותם אם הם רוצים להתלוות אליי.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
    'הוא יוכל לעזור לנו...?' אני תוהה לעצמי בחשדנות, "שלום פרופסור. הגעתי לכאן מכדור הארץ שהושמד. תוכל לעזור לי?" אני שואל בנימוס את הפרופסור ומביט בו במעט חשדנות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה שמח שאקסיו ניצח בקרב הפוקימונים הראשון שלו.אקסיו גם שמח מזה.אתה מוציא את קלף התפיסה מהכיס שלך ואז זורק אתו על סנדרשו המעולף.הקלף נעצר מעל סנדרשו ואז כולא אותו בכלא חשמלי.לאחר כמה שניות סנדרשו נשאב לתוך קלף התפיסה שלך.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת סנדרשו יעודכן עוד מעט.
    "יופי!" אומר לאקסיו ולי בשמחה "תפסתי סנדשרו!".לאחר מכן אוציא את הפוקדיע שלי וארפא את הפוקימונים שלי ואלך אל כיוון העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ג'ון
    סנוראט קופצת במהירות ומצליחה להתחמק מאחת האבנים של אוניקס.לאחר מכן היא קופצת מעל האבן השניה של אוניקס.שתי האבנים של אוניקס חוזרים אליו ומתחברים בחזרה לגופו.סנוראט רצה לעבר אוניקס כדי לגעת בו. סנוראט מצליחה לגעת באוניקס.אוניקס הופך לפסל קרח. עוד 2פעמיים שימוש ביכולת של סנוראט. סנוראט תוקפת בניב קרח ובדחיפה את אוניקס.ניב הקרח והחיפה פוגעים קשה באוניקס וגם משחררים אותו מן הקרח.אוניקס מתעצבן והזנב שלו הופך ללבן.אוניקס תוקף את סנוראט בזנב ברזל האימתני שלו.
    "סנוראט תתחמקי בעזרת דחיפה ואז תיגעי באוניקס בניב קרח שיעלף אותו במהירות!" אגיד לסנוראט במהירות.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    סנוראט משתמשת על עצמה בדחיפה.כתוצאה מהדחיפה של עצמה היא עפה לאחור ומצליחה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.לאחר מכן סנוראט משתמש בניב קרח על אוניקס.אוניקס לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מניב הקרח של סנוראט.ניב הקרח שלה מקפיא את אוניקס והופך אותו לפסל קרח.חול טובעני מופיע מתחת אוניקס ושאוב אותו לתוכו.החול טובעני נעלם יחד עם אוניקס.אתה שם לב שסנוראט תשושה מהקרבות שערכה.

סטיב
    אתה שמח מאוד שתפסת את הפוקימון הראשון שלך וגם אקסיו שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.אתה מוציא את סנדרשו החוצה.סנדרשו יוצא החוצה די מאושר.אתה מבין שהוא מאושר שהוא אצלך בצוות.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפא את אקסיו ואת סנדרשו.לאחר דקה שניהם בריאים.אתה שם את הפוקידע שלך לכיס שלך ואת סנדרשו מחזיר אותו.אתה מתחיל ללכת עם אקסיו לעבר העיר הקרובה.לאחר הליכה קצרה.מולך מופיע שלט" דינות המוות.חיים פה אוניקס וסטיליקיס מי שעובר פה תזהר "

דארן
    קודאק
    קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
    [/COLOR][/B]

קודאק
    אתה מודה לקוא על החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא במהירות מן המעבדה של קוא ומתחיל לרוץ לעבר ג'יסון וסטיב.אתה מצליח להשיג את שניהם.סטיב אומר לך"תקשיב הדרך ארוכה מאוד עד למחוז 5.עלינו לעבור כמה ערים ומקומות עד שנגיע לשם. חוץ מזה אני מעדיף לעשות את המסע שלי לבד פה בכוכב.אז מצטער קודאק". סטיב נפרד מכם ופונה ימינה. ג'יסון ומר לך"גם אני רוצה לעשות את המסע שלי לבד.אז מצטער קואק בהצלחה במסע שלך פה". ג'יסון פונה שמאלה והולך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ג'ון
    סנוראט משתמשת על עצמה בדחיפה.כתוצאה מהדחיפה של עצמה היא עפה לאחור ומצליחה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.לאחר מכן סנוראט משתמש בניב קרח על אוניקס.אוניקס לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מניב הקרח של סנוראט.ניב הקרח שלה מקפיא את אוניקס והופך אותו לפסל קרח.חול טובעני מופיע מתחת אוניקס ושאוב אותו לתוכו.החול טובעני נעלם יחד עם אוניקס.אתה שם לב שסנוראט תשושה מהקרבות שערכה.
    אני מוציא את הפוקידע מהכיס כדי לרפאות את סנוראט ולאחר מכן אמשיך במסעי כדי להגיע לעיר הראשונה של העולם החדש.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-18-2011 בשעה 05:34 PM

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה שמח מאוד שתפסת את הפוקימון הראשון שלך וגם אקסיו שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.אתה מוציא את סנדרשו החוצה.סנדרשו יוצא החוצה די מאושר.אתה מבין שהוא מאושר שהוא אצלך בצוות.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפא את אקסיו ואת סנדרשו.לאחר דקה שניהם בריאים.אתה שם את הפוקידע שלך לכיס שלך ואת סנדרשו מחזיר אותו.אתה מתחיל ללכת עם אקסיו לעבר העיר הקרובה.לאחר הליכה קצרה.מולך מופיע שלט" דינות המוות.חיים פה אוניקס וסטיליקיס מי שעובר פה תזהר "
    "אני לא אפחד מהם, לפחות עוד פוקימון לצוות שלי.." אומר באומץ ולאחר מכן אגיד לאקסיו:"אקסיו, אתה מוכן?" ואחייך אליו "אני בטוח שאתה תתמודד מול האוניקסים והסטיליקסים".לאחר התגובה של אקסיו ארים אותו אל הכתפיים שלי ואלך איתו אל הדיונה.
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    קודאק
    אתה מודה לקוא על החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא במהירות מן המעבדה של קוא ומתחיל לרוץ לעבר ג'יסון וסטיב.אתה מצליח להשיג את שניהם.סטיב אומר לך"תקשיב הדרך ארוכה מאוד עד למחוז 5.עלינו לעבור כמה ערים ומקומות עד שנגיע לשם. חוץ מזה אני מעדיף לעשות את המסע שלי לבד פה בכוכב.אז מצטער קודאק". סטיב נפרד מכם ופונה ימינה. ג'יסון ומר לך"גם אני רוצה לעשות את המסע שלי לבד.אז מצטער קואק בהצלחה במסע שלך פה". ג'יסון פונה שמאלה והולך.
    אני אחשוב לעצמי 'חח..הם בטח מפחדים..' ואז אזכר מיד שיש לי את הפוכדור ואזרוק אותו,בינתיים אחכה בציפייה לפוקימון שיצא,אחרי שהפוקימון יצא אומר לו "שלום,אני המאמן שלך קודק,נהיה החברים הכי טובים,עכשיו תיכנס לקלף תפיסה הזה!" ואזרוק עליו קלף תפיסה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    כינוי: Magmortar
    שם: ג'ק
    תיאור או תמונה:
    גיל 13(כולכם באותו גיל)
    רקע:
    ג'ק נולד להורים חוקרים כלומר הוא הסתובב בעולם וראה דברים שונים ומשונים. ג'ק עזר להוריו במחקרים שלהם וכך למד עוד ועוד על פוקימונים: סוגים, מתקפות, דרך טיפול, אוכל וכו'. יום אחד הוריו החליטו שהם צריכים למצוא בית קבוע, וכך קרה הם מצאו בית בעיר אחת והוריו פתחו שם מעבדה, יום אחד כאשר ג'ק היה בין 10אביו נפטר ממחלה מיסטורית שלא הייתה לא תרופה, אימו הייתה הרוסה ולא יכלה עוד לנהל את המעבדה לבד ולכן היא נסגרה. כאשר ג'ק היהבין 12 הוא לא סבל עוד את התחושה שיש לו בבית אז הוא יצא לטייל ביער מחוץ לעיר ושם הו פגש במגבי פצוע ברגע שראה אותו הוא נזכר שאביו לימד אותו לטפל בפוקימונים, והוא טיפל בו ואחר-כך שיחק איתו בשביל לעודד את מצב הרוח שלו. כאשר ג'ק היה בדרך הבייתה הוא ראה שמגבי עוקב אחריו אז הוא ביקש ממנו שיפסיק כי ידע שאימו לא תסכים לו לגדל מגבי בגלל שכל פוקימון הזכיר לה את בעלה המנוח אז ג'ק החליט לגדל את מגבי במקום סודי ביער. ג'ק תמיד כיוון שבגיל 13 אימו תסכים לו לצאת למסע להיות חוקר הפוקימונים הכי טוב בעולם ביחד עם חברו הטוב מגבי. שנה שלמה ג'ק שיכנע את אימו שתסכים לו לצאת ואכן בסוף היא הסכימה. כמה ימים לפני שכדור-הארץ נחרב אימו של ג'ק טיילה ביער וראתה את מגבי והחליטה לתפוס אותו בשביל שלג'ק יהיה פוקימון להתחיל איתו את המסע שלו.
    פוקימון התחלתי: מגבי
    יכולת הפוקימון: אשליית אש- מגבי יכול ליצור אשליות של בני-אדם, פוקימונים וחפתים משא וכך לבלבל את היריב. האשליות מתחזקות יותר ומחזיקות יותר זמן ככל שהפוקימון יותר חזק.
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות: לתפוס את גסטלי

עמוד 4 מתוך 85 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •