דארן
אתה נלהב מאוד שיש לך צ'ארמיליון.אתה קורא לצ'ארמיליון להשתמש במתקפת להביור על סקיטי.צ'ארמיליון מקשיב לך ותוקף בלהביור את סקיטי.להביור עוצמתי יוצא מהפה של צ'ארמיליון לעבר סקיטי.סקיטי יש לו כוויה קשה שגורמת לו לא לזוז.הלהביור פוגע בסקיטי קשה מאוד ומעלף אותו.לילה מחזירה את סקיטי לקלף שלה ויורדת מהזירה . השופט אומר " דארן עולה לחצי הגמר. העולים ביחד איתו לחצי הגמר הם : אבי יוסי ואור.מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז עד מחר יש לכם להתכונן לקרבות שהיו לכם ".
בלייק
טוטודיל שמח מאוד שאתה נותן לו מילה טובה.טוטודיל ניגש אליך ונהיה לידך.אתה מחליט לתפוס את הג'יודוד המעולף ושהוא היה שלך.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך מהכיס שלך וזורק אותו לעבר ג'יודוד המעולף.קלף התפיסה עף לעבר ג'יודוד וכשהוא מעליו הוא לוכד אותו בכלא חשמלי.קלף התפיסה שואב לתוכו את ג'יודוד.לאחר מכן קלף התפיסה חוזר אליך.לכדת את ג'יודוד .הוא יעודכן בקרוב.טוטודיל מעלה חיוך בפניו שהצלחת לתפוס את ג'יודוד.
סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את אקסיו ואת ולפקיס.לאחר זאת אתה מחזיר את הפוקידע שלך לכיס ואת ולפקיס לקלף התפיסה שלך.אתה ביחד עם אקסיו מתחילים ללכת ברבחי העיר ולנסות לגלות מה גרם לקרן האור שראיתם מקודם. אתם מסתובבים בעיר כבר זמן מה ולא מוצאים שום דבר שקשור לקרן אור.אתה מגיעים למקום שבו נמצאת חנות.בעל החנות אומר לך " תרצה לקנות משהו מהחנות שלי.הכול בחצי מחיר "
קודאק
כן זה גמר
-------------------------------
אוניקס במהירות משתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור ונכנס לבור שלו.פעימת האופל פוגעת בזירה ומפספסת את אוניקס.אוניקס זז בבור שלו לעבר בישארפ כדי לפגוע בו.אוניקס יוצא מהבור ומתכון לפגוע בשיראפ.בישארפ מצליח להתחמק מזה בקלות רבה.אוניקס משתמש שוב בקשיחות שמעלה לו את הגנה.בישארפ משתמש בכדור צל.הוא מכין כדור צל די ענקי ואז מעיף את כדור הצל לעבר אוניקס שלך.
דרוד
אתה מחליט להוציא את קרבי החוצה שילך איתך ועם שינקס בזמן שתעברו בדינות המוות.קרבי שמח לצאת מקלף התפיסה שלו.הוא עוד יותר שמח שהוא היה מעין שומר ראש שלך כשתעברו בדינות המוות.רגע לפני שאתם עוברים בדינות המוות אתה בודק את קרבי בפוקידע.הפוקידע אומר " קרבי פוקימון הסרטן.היכולת שלו נקראת צבת ענקית- הוא יכול להגדיל את הצוות שלו לצוות ענקית מאוד ואם הוא יתחזק הוא יוכל להפעיל את היכולת שלו בשתי הצבתות שלו ". שלושתכם נכנסים לדינות המוות ומתחילים ללכת בהם.לאחר כמה דקות אתם שומעים מישהו שצועק " הצילו שמישהו יעזור לי "
ג'ון
נאזליף תוקף בעלי טער.עלי טער רבים נשלחים לעבר צד ימין ושמאל של טיילו.נאזליף גם משתמש בכדור צל על הצד האמצעי של טילו.טילו לא מנסה להתחמק מהמתקפות ששולח נאזליף אלה סופג אותם בגופו.למרות הנזק הקשה שספג טילו מהמתקפות של נאזליף ומתקפת ציפור אמיצה.הוא ממשיך להשתמש בציפור אמיצה.נאזליף לא מצליח להתחמק ונפגע די קשה מן ציפור האמיצה של טילו.טיילו עדין עומד בקרב אך הוא מותש כבר.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מה זה..?" אשאל את עצמי מבולבלדרוד
אתה מחליט להוציא את קרבי החוצה שילך איתך ועם שינקס בזמן שתעברו בדינות המוות.קרבי שמח לצאת מקלף התפיסה שלו.הוא עוד יותר שמח שהוא היה מעין שומר ראש שלך כשתעברו בדינות המוות.רגע לפני שאתם עוברים בדינות המוות אתה בודק את קרבי בפוקידע.הפוקידע אומר " קרבי פוקימון הסרטן.היכולת שלו נקראת צבת ענקית- הוא יכול להגדיל את הצוות שלו לצוות ענקית מאוד ואם הוא יתחזק הוא יוכל להפעיל את היכולת שלו בשתי הצבתות שלו ". שלושתכם נכנסים לדינות המוות ומתחילים ללכת בהם.לאחר כמה דקות אתם שומעים מישהו שצועק " הצילו שמישהו יעזור לי "
"אתם גם שומעים משהו..?" אשאל את שינקס וקרבי
אביט לצדדים ואחפש את מקור הקול "בואו!" אומר להם ואלך לכיוון מקור הקול ששמעתי..
בזמן ההליכה אזהיר את שינקס וקרבי "תיזהרו,כמו שאנחנו יודעים,יש פוקימונים מסוכנים באזור,לכן כדאי מאוד שתיהיו זהירים ותשימו לב להכל.."
"איזו סחורה יש לך?" אשאל את בעל החנות.סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את אקסיו ואת ולפקיס.לאחר זאת אתה מחזיר את הפוקידע שלך לכיס ואת ולפקיס לקלף התפיסה שלך.אתה ביחד עם אקסיו מתחילים ללכת ברבחי העיר ולנסות לגלות מה גרם לקרן האור שראיתם מקודם. אתם מסתובבים בעיר כבר זמן מה ולא מוצאים שום דבר שקשור לקרן אור.אתה מגיעים למקום שבו נמצאת חנות.בעל החנות אומר לך " תרצה לקנות משהו מהחנות שלי.הכול בחצי מחיר "
NYO HO HO BITCH
לא כתבתי כדור צל, כתבתי פעימת אופל.ג'ון
נאזליף תוקף בעלי טער.עלי טער רבים נשלחים לעבר צד ימין ושמאל של טיילו.נאזליף גם משתמש בכדור צל על הצד האמצעי של טילו.טילו לא מנסה להתחמק מהמתקפות ששולח נאזליף אלה סופג אותם בגופו.למרות הנזק הקשה שספג טילו מהמתקפות של נאזליף ומתקפת ציפור אמיצה.הוא ממשיך להשתמש בציפור אמיצה.נאזליף לא מצליח להתחמק ונפגע די קשה מן ציפור האמיצה של טילו.טיילו עדין עומד בקרב אך הוא מותש כבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נאזליף תרוץ לעבר טיילו עם עלי תער ובדיוק שהוא מתחמק תשלח פעימת אופל לעברו!" אפקוד על נאזליף בזעם.
"אוניקס תפוצץ את כדור הל עם זנב ברזל! זה לא אמור בכלל להכאיב לך,גם כי אתה סוג אבן עם עור קשה וחזק,גם אתה אדמה שצל בקושי מכאיב לה,גם,גם בגלל הברזל בזנב הברזל שלך וגם בגלל כל ההתקשויות שלך!" אורה לו.
"לאחר מכן כשהוא יופתע מפיצוץ הכדור תשתמש בזנב פלדה ועיף אותו מהזירה,אחרי זה תשתמש בצווחה!" אורה לו.
ספוילר
קודאק
אוניקס משתמש בזנב ברזל.באמצעות זנב הברזל שלו הופגע בכדור הצל ומנפץ אוותו וגורם לפיצוץ.הפיצוץ פוגע קצת בגל כול התקשחיות שאוניקס השתמש בהם ירד הנזק.אוניקס משתמש מיד לאחר הפיצוץ בזנב ברזל.בישארפ מצליח לעצור את זנב הברזל של אוניקס עם ידו הימנית.אוניקס תוקף בצוחה את בישארפ.הצוחחה בקושי מזיזה לבישארפ.בישארפ מצליח להרים את אוניקס והוא מעיף אותו מחוץ לזירה.אוניקס יוצא מהזירה ומפסיד בקרב. 1 -1
ג'ון
נאזליף לא יודע פעימת אופל
-----------------------------
נאזליף מתחיל לרוץ לעבר טיילו תוך כדי שהוא תוקף אותו בעלי טער.טיילו כבר תשוש ולכן לא מתחמק מהעלי טער של נאזליף.עלי הטער פוגעים בטילו ומביסים אותו בקרב.טילו התעלף. השופט אומר " המנצח הוא ג'ון שעולה לגמר". לילה מחזירה את סקיטי לקלף שלה.אתה יורד מהזירה וקרל עולה לזירה. קרל מתחיל להילחם נגד אבי.קרל משתמש בפליגון ואבי משתמש במילוטיק.מילוטיק מצליח להביס את פליגון של קרב. השופט אומר " קרב הגמר הוא בין אבי לג'ון.תעלו לזירה. קרל יורד מהזירה מבסוט שהפסיד בקרב.
סטיב
המוכר אומר לך " יש לנו הרבה חפצים טובים שיעזר לך. יש לנו : כול חפץ פיתוח שקיים בעולם יש לנו אותו בחצי מחיר.המלאי מוגבל אז כדי שתמהר אם תרצה לקנות אותם.בנוסף לחפצי הפיתוח שיש לנו יש גם לי כדור אור וכדור עשן. יש לנו כול אחד כזה במלאי 10 כדורים.אז מה תרצה לקנות ממני ?. אני מזכיר היום הכול בחצי מחיר "
בלייק
אתה חושב על מה שהיה לך בהמשך המסע שתפגוש בעוד פוקימונים שאולי תרצה לתפוס אותם.אתה וטודיל ממשיכים ללכת לעבר העיר הקרובה אליכם.לאורך כול הליכה שלכם אתה רואה שטוטודיל כול הזמן הולך בשמחה רבה לעבר היעד שלכם.כעבור כמה דקות שלט מופיע מולך ואתה קורא את השלט " דינות המוות.אחרי דינות המוות העיר מתכתי.כול מי שעובר בדינות המוות שיזהר גרים פה אוניקס וסטיליקיס חזקים מאוד.
דרוד
אתה לא מבין מאין בה הקול המיסתורי הזה. שינקס וקרבי עונים לך " שינקס קרבי שינקס קרבי ". הפוקידע מתרגם לך " כן כן כן כן ". אתה מתחיל להסתכל לצידי המקום ולחפש מאיזה צד מגיע הקול.לאחר חיפוש קל אתה מבין שהקול מגיע מצד שמאל שלך.אתה פונה לעיוון שמאל עם שינקס וקרבי והולך לכיוון הקול.לאחר הליכה מאוד קצרה אתה רואה אוניקס פראי שתוקףמטייל שזקוק לעזרתך.
אייס
אתה מחייב בהתלהבות רבה שאתה מסכים לאתחיל באתגר שלך.אתה מסתכל קצת לצדדים וגם איווי מסתכל לצדדים ואתם לא רואיםפה אף אחד חוץ מכם. האיש אומר לך ברמקול " אני נמצא בלוח הבקרה בגלל זה אתה לא רואה אותי .האתגר הראשון שלך הוא להביס פוקימון.הפוקימון הוא מגנטון.שהיה לך בהצלחה רבה בזה " .מולך נפער חור ומהחור יוצאשעליך להביס.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אתה לא מבין? פעימת אופל ודופק אפל זה אותו דבר!ג'ון
נאזליף לא יודע פעימת אופל
-----------------------------
נאזליף מתחיל לרוץ לעבר טיילו תוך כדי שהוא תוקף אותו בעלי טער.טיילו כבר תשוש ולכן לא מתחמק מהעלי טער של נאזליף.עלי הטער פוגעים בטילו ומביסים אותו בקרב.טילו התעלף. השופט אומר " המנצח הוא ג'ון שעולה לגמר". לילה מחזירה את סקיטי לקלף שלה.אתה יורד מהזירה וקרל עולה לזירה. קרל מתחיל להילחם נגד אבי.קרל משתמש בפליגון ואבי משתמש במילוטיק.מילוטיק מצליח להביס את פליגון של קרב. השופט אומר " קרב הגמר הוא בין אבי לג'ון.תעלו לזירה. קרל יורד מהזירה מבסוט שהפסיד בקרב.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"למה אתה מבסוט קרל?" אשאל את קרל ואז אחרי שהוא יענה לי אעלה לזירה עם פרוסלאס כדי לנצח את אבי.
"כל הכבוד צ'ארמיליון!" אני קורא בשמחה ומלטף את ראשו של צ'ארמיליון בשמחה, ומיד יורד איתו מהבמה כדי להתחיל להתאמן לקראת הקרב מחר.
לאחר מכן, אני מרפא את צ'ארמיליון בעזרת הפוקידע שלי, ואז אתחיל להסתכל סביב, 'איפה אני יכול למצוא מקום טוב להתאמן בינתיים...?' אני חושב לעצמי בסקרנות ומביט סביב, מחפש מקום אימונים טוב.
"אני ארצה לקנות ממך אבן אש, על מנת לפתח את הוולפיקס שלי!" אומר למוכר.סטיב
המוכר אומר לך " יש לנו הרבה חפצים טובים שיעזר לך. יש לנו : כול חפץ פיתוח שקיים בעולם יש לנו אותו בחצי מחיר.המלאי מוגבל אז כדי שתמהר אם תרצה לקנות אותם.בנוסף לחפצי הפיתוח שיש לנו יש גם לי כדור אור וכדור עשן. יש לנו כול אחד כזה במלאי 10 כדורים.אז מה תרצה לקנות ממני ?. אני מזכיר היום הכול בחצי מחיר "
NYO HO HO BITCH
דארן
אתה קורא בשמחה לצ'ארמיליון על זה שהצליח לנצח בקרב נגד המאמנת ושעליתם לחצי גמר.אתה יורד איתו מהזירה ולאחר מכן בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא אותו מהפציעות שחטף מהקרב.אתה וצ'ארמיליון מתחילים להסתובב בכפר אחר מקום טוב לאימון הצ'ארמיליון שלך.אתה מסתוב ומסתוב ולא מוצא שום מקום שאפשר לאמן בו את צ'ארמיליון.אתה רואה קרן אור חזקה שפוגעת במרכז הכפר.אנשים מבוהלים ומתחילים לברוח לכול כיוון אפשרי .
סטיב
אתה מחליט לקנות מן החנות אבן אש שבעזרתה תפח את ולפקיס שלך על ניטלס.המוכר אומר לך " בחירה מצוינת אבן אש.טוב תביא לי רק רגע ואני מביא לך אבן אש " .המוכר הולך למחסן שלו וכעבור דקה הוא חוזר עם אבן אש אחת בידו.אתה מוציא מהכיס שלך 100$ ואתה משלם למוכר.המוכר לוקח את הכסף ומגיש לך את אבן האש. המוכר אומר לך " תודה שקנית מימני תמליץ עלי לאנשים.אז שהיה לך יום טוב "
ג'ון
טוב בסדר זה אותו דבר
---------------------------
קרל אומר לך , אני מבסוט בגלל שרציתי להגיע לגמר אבל הפסדתי למילוטיק של אבי.תזהר מאוד מאבי הזה הוא קשוח מאוד.שהיה לך בהצלחה בקרב שלך.מקוה שתנצח בקרב ". פרולסאס שמחה שאתה משתמש בה הפעם בקרב.אתה ופרולסאס עולים לזירה. השופט אומר לכם " קרב הגמר היה 2 על 2. החוקים הם אותם חוקים.תוציאו את הפוקימון הראשון שלכם.". אבי מוציא את קלף התפיסה שלו ומימנו יוצאפיקאצ'ו .אבי אומר לך " שהיה לך בהצלחה למרות שזה לא יעזור לך אתה תפסיד בכול מקרה ".
בלייק
אתה מחליט להיכנס לעבר איזור דינות המוות.אתה נכנס לאזור הדינות המוות אך טוטודיל לא נכנס.הוא מפחד מהסטיליקס שגר באזור הזה.אתה ניגש אליו ואתה מעודד אותו שהוא חזק יותר מסטיליקיס והוא יכן להביס פוקימון חזק כמו סטיליקיס. טוטודיל מאמין לך ונכנס לאזור דינות המוות.שניכם מתחילים ללכת באזור וכעבור זמן קצר אתם מתחילים לשמוע צעקות " הצילו שמישהו יעזור לי.הצילו "
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"פיקאצ'ו? חח, בטח הדבר היחידי שטוב אצלו הוא מכת וולט..." אגיד לאבי ואצחק בזילזול, "פרוסלאס תתקפי בקרן קרח את פיקאצ'ו ואז בכדור צל!" אומר לפרוסלאס.ג'ון
טוב בסדר זה אותו דבר
---------------------------
קרל אומר לך , אני מבסוט בגלל שרציתי להגיע לגמר אבל הפסדתי למילוטיק של אבי.תזהר מאוד מאבי הזה הוא קשוח מאוד.שהיה לך בהצלחה בקרב שלך.מקוה שתנצח בקרב ". פרולסאס שמחה שאתה משתמש בה הפעם בקרב.אתה ופרולסאס עולים לזירה. השופט אומר לכם " קרב הגמר היה 2 על 2. החוקים הם אותם חוקים.תוציאו את הפוקימון הראשון שלכם.". אבי מוציא את קלף התפיסה שלו ומימנו יוצא פיקאצ'ו .אבי אומר לך " שהיה לך בהצלחה למרות שזה לא יעזור לך אתה תפסיד בכול מקרה ".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)